Toen alles veranderde..... (Deel 2)

Toen alles veranderde….. (Deel 2)


…..Joe was naar huis gegaan en wij hadden geneukt als gekken.

Moe maar voldaan, zoals dat zo mooi heet, vielen wij in elkaars armen in slaap. Na twee of drie uurtjes onrustig geslapen te hebben, werd ik wakker. Een opwinding die ik jaren niet meer gevoeld had, overviel mij. Ik werd weer zo geil als boter. Ik merkte aan alles dat Francesca ook wakker was, ook al lag zij op dit moment met haar rug naar mij toe. Waarom ik het deed weet ik niet eens precies, maar ik voelde tussen haar benen. Ik wist dat zij nat was en wist dat zij net zo geil was als ik. Meteen draaide zij zich op haar rug, opende zij haar benen en kreunde zacht. Ik voelde haar kutje, ja, zo heerlijk nat en glibberig. Zonder ook maar iets te zeggen begon ik haar te vingeren. Midden in de nacht. We waren net wakker geworden. Dit voelde ook alweer zo onwerkelijk. Maar veel tijd daarover na te denken was er niet. Zij kwam spuitend klaar. Haar hele lichaam spande zich aan voor een tweede en derde golf. Voor de zoveelste keer binnen enkele uren spoot zij. Het bed werd kletsnat, omdat er geen seconde te verliezen viel. Handdoeken beschermden ons bed nagenoeg altijd. Maar vannacht dus even niet. Francesca kwam iets overeind en begon mij te pijpen. Zo gretig en zo geil dat het bijna niet voor te stellen was. Opeens voelde ik het puntje van haar tong rondjes draaien over mijn eikel en daarna langzaam de contouren van mijn pik volgen. Zo lekker dit! ‘Doe dit nog eens,’ wilde ik vragen, maar zij zoog mijn lul alweer zo ver mogelijk naar binnen.
‘Kom me nu neuken, van achteren,’ zei ze met een hese stem. Alsof wij nooit hadden geslapen, alsof we niet moe waren. Wat gebeurde er met ons. Ik neukte haar zo lekker hard in haar kut. ‘Dit wil jij hè,’ vroeg ik. Ik hoorde haar een geluid maken waaruit ik kon opmaken dat zij genoot. ‘En jij wilt meer, veel meer.’ Weer dat geluidje. ‘Jij wilt twee pikken in jouw lijf. Een in jouw kut en een in jouw kont. Dat wil jij toch? Zeg het me maar, jij mag me alles zeggen.’ Ik stootte diep in haar en voelde haar kutvocht tegen mijn benen spatten.
‘Ja! Ja, dat wil ik,’ riep zij. ‘Ik wil op hetzelfde moment geneukt worden in mijn kut en in mijn kont.’ Op dat moment kwam ik klaar. Een paar dikke stralen zaad spoten in haar warme spleetje.
‘Alsof we weer twintig zijn, ‘ hijgde Francesca. Ik kon even niets meer zeggen. De vermoeidheid sloeg genadeloos toe. Al snel vielen wij weer in slaap.

De volgende ochtend konden wij onze ogen niet van elkaar afhouden. Dit was zo vreemd. Bijzonder vooral. Alsof er een gordijn voor onze ogen weggetrokken was. Alles zag er anders uit. Lichter, mooier. Het was die beroemde of beruchte wolk waar je opeens op terecht kan komen. Ik stelde voor om Joe een what’s appje te sturen. Francesca stemde er zonder ook maar een seconde over na te hoeven denken mee in.

Hee Joe, dat was een geile app-trio, gisterenavond.

Hij antwoordde meteen.

Dat kun je wel stellen, ja. Wanneer maken wij af wat gisterenavond begonnen is?

Francesca, die meegelezen had, vroeg of zij het antwoord mocht sturen. Natuurlijk was dat geen punt. Wij waren beiden alweer zo enorm geil geworden dat het lichamelijk bijna pijn deed.

Wat dacht je van vanavond?

Zijn reactie kwam nog sneller dan net.

Hoe laat?

Ik antwoordde nu op mijn beurt en stelde een tijd voor. Joe stemde meteen in. Verschrikt keken Francesca en ik elkaar aan. Wat hebben wij gedaan, vroegen onze ogen elkaar. Wat hebben wij gedaan?

De rest van de dag liepen wij enigszins verdwaasd rond. Af en toe greep ik Francesca zomaar vast en kuste haar. Al snel voelde ik haar tong dan naar mijn tong zoeken. Als tieners stonden wij elkaar op te geilen en te tongen alsof het voor ons de eerste tongzoen was. Op momenten dat onze kinderen niet in de buurt waren, trok ik haar rokje omhoog en schoof haar slipje opzij. Ik ging vervolgens op mijn hurken voor haar zitten , zocht met mijn handen steun bij haar bovenbenen en likte me een weg naar boven. Totdat ik met mijn tong haar kletsnatte, zachte en o zo zoete kutje bereikte. Wat een geil geluidje maakte zij dan!. Alsof ik niet alleen alles anders zag om mij heen, maar alsof ook alle geluiden anders binnenkwamen. Op andere momenten versperde Francesca mij de weg en begon mij te kussen. Haar zachte lippen gleden over mijn half geopende mond heen, over mijn hele gezicht, om in mijn nek en rustpunt te vinden. Het liefst had ik haar op dit soort momenten meteen keihard in haar kut of kont genaaid. Maar Francesca was de situatie de baas. Zij wilde net zo goed af en toe op haar hurken zitten. Zij wilde mijn lul proeven. Zij zoog mij zo stijf dat ik even dacht dat mijn pik uit elkaar zou spatten van geluk en genot. Net voordat een van ons een orgasme bereikte, stopten wij. Zo bouwden wij een enorme spanning op. In onze lichamen, maar vooral in onze hoofden. Wanneer niemand het kon horen, vroegen wij elkaar waaraan wij dachten. Maar natuurlijk hoefden wij dat niet t evragen, want het antwoord was overduidelijk. Soms vroegen wij elkaar welke voorstelling wij hadden van de avond die nog moest komen. Francesca wilde vanavond eigenlijk alleen door Joe gestreeld worden en vervolgens keihard in haar reet geneukt worden, terwijl ik haar kutje uitwoonde. Zo sprak zij het ook uit. Nooit eerder gebruikte zij dergelijke woorden zonder dat wij aan het neuken waren.
Wij spraken af dat Francesca een paar van haar ‘regeltjes’ aan Joe zou what’s appen. Zij deed dat en kreeg weer meteen antwoord. Hij vond het prima, alsof hij ergens toch was opgelucht was. Voor ons was dit nieuw, maar voor hem net zo goed. Iedere keer dat wij een berichtje stuurden of er met elkaar over spraken, zag ik het poesje van Francesca zich openen en zag ik het glinsterende geile vocht al voor mij. Vaak hield ik me niet in, deze dag, en befte haar dan even. Al duurde het soms maar 10 seconden. Ik moest haar proeven. Vaak voelde ik daarna het puntje van haar tong over mijn eikel gaan.

De spanning nam toe. Wij hadden om half elf ’s avonds afgesproken. Dan zouden de jongens toch wel slapen? Deze keer mocht er niets tussenkomen. Niets! Kwart over tien stuurde Joe een berichtje. Wij schrokken, dachten dat hij het wilde afblazen. Maar niets was minder waar. Hij schreef dat hij in de auto stapte en precies op tijd bij ons voor de deur zou staan. Vanaf dat moment was de ademhaling bij Francesca zowel als bij mij compleet van slag. Wat gaan we doen, vroegen onze ogen. Wat GAAN we doen? In het kwartiertje dat wij nog moesten wachten, trok Francesca een geil setje aan. Zij had een geile jurk erover heen aangetrokken. Af en toe ging ik met mijn hand onder haar jurk en streelde ik haar kut door haar slipje heen of drukte een vinger tegen haar poepgaatje. Toen wij een zacht geklop tegen onze deur hoorden, wisten wij zeker dat onze wereld voorgoed zou gaan veranderen. Daar stond Joe. Zwijgend liepen wij met z’n drieën naar de keuken. Ik schonk drie glazen rode wijn in. Ondertussen keek ik om beurten Francesca en Joe aan.

‘Gezondheid,’ zei Joe. Het waren zijn eerste woorden sinds hij binnen was.


….. wordt vervolgd …..

100% (27/0)
 
Posted by slettenkijker
2 years ago    Views: 1,976
Comments (23)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
3 months ago
Geil vervolg. Nu deel3 en wie weet meer.
9 months ago
heerlijk verhaal, het wekt een speciaal gevoel op mij het lezen en natuurlijk wil ik het verolg ook lezen;D
1 year ago
geil verhaal maar waar blijft het vervolg ? hoe erg het uit de hand ...
1 year ago
waar blijft het vervolg, heeft Joe Francesca in haar kont geneukt ?
1 year ago
Wat een top verhaal!!!Geil hoor!
1 year ago
ik word nu wel nieuwsgierig naar het vervolg
1 year ago
BIJZONDER GEIL!!!!! WAT EEN GIGA GEILE SPANNING, HEERLIJK, KIJK ZEER UIT NAAR VERVOLG!!!!!! xPaul
1 year ago
oooooooo kom op deel 3! waar blijft deel 3? ik sta op knappen! moet ik anders langs komen?
2 years ago
Geil verhaal, benieuwd naar deel 3 :)
2 years ago
You guys really know how to tell a story!

It reads like a nice fantast based on your own desires and interests...

Looking forward to reading more and think I understand you both a little better now...))
2 years ago
geweldig lees materiaal.... ik denk dat er nogal wat mensen zich net als ik afvragen waar het 3de leek blijft.
2 years ago
Kijk geil reikhalsend uit naar het vervolg! Prachtig geschreven. Wat een spanning!! en dan straks die twee pikken in je lijf.....hm! Wedden, dat je tot een orgasme komt als nooit te voren! Zo zalig die stijve pik in je anus voelen steigeren!
2 years ago
Geil verhaal...we hebben zoiets dergelijks ook live meegemaakt...zijn benieuwd hoe het verder gaat....
2 years ago
Benieuwd naar deel 3:-),leuk om telezen...
2 years ago
wow, wat een geile verhalen.
goed hoor.
2 years ago
Ik voel mezelf ineens tiener..heerlijk!
2 years ago
goed geschreven heb in het verleden dit zelf ook meegemaakt en heb er nooit spijt van gekregen
joop246
retired
2 years ago
Ik kan niet wachten op het vervolg, geweldig geschreven, jullie hebben talent voor de nieuwe verliefdheid en zeker voor het beschrijven ervan.
2 years ago
geweldig geil verhaal.
Wat zou ik graag de rest willen lezen.
2 years ago
Geweldig geil verhaal.....
2 years ago
Kan niet wachten op her vervolg!
2 years ago
Ja, heerlijk; eerst even wennen en dan wordt het super....
2 years ago
..........;)
kom maar op met het vervolg......sta op springen...