boodschappen halen in slaventenue

Het is eind van de middag , dat de Meesteres zegt dat ik mijn stalenkuisheidsgordel moet afdoen ze overhandigd mij de sleutel en ze stuurt mij naar boven het riemen pak aan te doen,
Ik doe gelijk de hangsloten boven de cockring en aan halsband bevestigen en klik ze dicht.
De Meesteres maakt hier een foto van, daarna moet ik de stalenkuisheidsgordel weer
aan zonder de catheter, als ik deze aan heb gedaan sluit ik deze af met een hangslot.
En geef de sleutel terug aan Meesteres Els. Ook hier maakt de Meesteres een foto van.
Nu moet ik haar volgen naar de keuken, Meesteres Els pakt het flesje Tabasco en laat heel veel tabasco op de stalen catheter lopen totdat deze helemaal rood is,
Meesteres Els geeft de stalen catheter en zegt doe hem nu in je lul, ik heb hem
goed gesmeerd voor je dan gaat hij er gemakkelijk in. Dank u wel Meesteres Els zeg ik.
Ik ben nog maar net in de pisbuis of ik sta al in de fik.
Maar durf niks te zeggen en duw hem er helemaal in en draai dan de kogel erin
de laatste 5mm moet ik altijd mijn eikel terug duwen want de schroefdraad zit ongeveer 4mm in mijn eikel. Dat voel ik altijd.
Dat terug duwen van de eikel mag van Meesteres Els want anders gaat de eikel kapot met het draaien van de schroefdraad. Ook nu wordt er een foto gemaakt.
De Meesteres zegt dat ik de laatst gekochte blouse moet aandoen, als ik hem aanheb gedaan wordt er een foto van gemaakt, nu je spijkerbroek aan en weer een foto,
Zo slaaf van me hier heb je 2 euro en haal je voor mij een rolletje pepermunt en vergeet vooral je bonnetje niet mee te nemen, begrepen ! ja Meesteres.
Je krijgt hier 20 minuten voor en de tijd gaat nu in.
Ik wil de autosleutel pakken maar die is er niet ,ik vraag er niet om want dat kost tijd. De fietssleutel ligt er wel en ga gauw de fiets uit de schuur halen,
Ik wilde mijn jas pakken zodat ze niet het riemenpak ,halsband met slot en tepelringen zien. Je gaat zo zonder jas.
Ik dacht shit ze kennen me hier in de buurt bij alle winkels wat nu!!!
O ja de sigarenwinkel is nog open en daar kom ik nooit want we roken niet.
Dus spring ik op de fiets en ga gauw naar de sigarenwinkel, gelukkig zijn er geen klanten en ben ik gelijk aan de beurt , de beste man keek z,n ogen uit met wat ik aanhad en zei dat het 90 cent koste ik betaal en vraag een bonnetje waarop staat de datum en dat het een rolletje pepermunt is.
Hij kijkt me nu wel heel raar en vragend aan.
ik zeg dat ik dat moet overleggen aan de Meesteres.
Nu wordt het bonnetje geschreven en komen 2 klanten binnen ze zien gelijk mijn doorzichtige blouse en halsband met slot, Hij maakt gelukkig eerst het bonnetje af en als ik me omdraai zien ze ook de dikke tepelringen.
Ik gauw naar Meesteres Els en onderweg denk ik ze hebben in de sigaren winkel nog heel wat te kletsen jammer dat je dat niet horen kan.
Ik was op tijd thuis nu mag ik een vest aandoen en weer een foto,
Meesteres Els geeft 5 euro, dit is voor je laatste boodschap van vanavond haal 2 magnum classic ijsjes je mag je vest aanhouden je krijgt hier 1 uur voor, want ik begrijp dat je dat niet bij onze snackcorner wilt kopen met je halsband en
hangslot dat goed zichtbaar is. Je tijd gaat nu in.
Ik vraag aan Meesteres Els, mag dit met de auto Meesteres.
Wat denk je zelf!!! Dus niet .Ik stap weer op de fiets en weet ongeveer dat er 6 km verder een snackcorner is dat is wel een aantal stoplichten die ik door moet en die had ik tegen er hebben heel wat mensen mijn halsband gezien onderweg,
De snackcorner in zicht als ik er ben zie ik dat het druk is binnen en besluit nog even te wachten ik heb nog tijd over , stomme zet het wordt er alleen maar drukker.
Ik ga nu naar binnen 4 mensen voor me, ze kijken me aan maar zeggen niks als ik na 5 minuten aan de beurt ben bestel ik 2 magnums classic en vraag een bonnetje.
Ik betaal 4 euro en krijg een bonnetje staat er geen magnum op, ik vraag wilt u er alstublieft op zetten 2 magnums voor Meesteres Els.
Gelukkig doet hij het, anders is het niet te best voor mij als ik zonder bonnetje thuis kom. Ik ben op tijd thuis en moet de fiets in de schuur zetten.
De ijsjes gaan in de vriezer.
Zo slaaf en heb je genoten van je fietsritje. En wat dacht je ik zal maar een goed bonnetje laten maken want anders stuurt ze me terug. Ja Meesteres.
Ja Meesteres Els ,dank u wel voor wat u allemaal gedaan heeft .
En veel mensen hebben een slaaf gezien.
Goedzo en dan mag jij binnenkort de foto,s plaatsen.
100% (3/0)
 
Categories: BDSMFetishVoyeur
Posted by slave-r-n
1 year ago    Views: 438
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
9 months ago
Ja het was erg opwindend , en ik ben een gelukkige slaaf, Maar niet altijd met de opdrachten.
9 months ago
Erg opwindend wat een gelukkige slaar