Een dagje naar het strand

Meesteres Els zegt op zondagmorgen ,het wordt vandaag een mooie zomerdag dus gaan we vandaag heerlijk naar het strand.Het zal wel gezellig druk zijn daar.
Hier heb je de sleutelvan je kuisheidsgordel (CB3000) doe deze maar af.
Ik geef de sleutel en de kuisheidsgordel aan de Meesteres.
Ik blij dat ik deze keer de gordel af mag doen want we gaan altijd naar het naaktstrand en dan voel ik me erg opgelaten met zo,n ding aan.
De blijheid was voor korte duur !!!!
Zo slaaf doe nu je stalenkuisheidsgordel aan met catheter.
Ik doe wat de Meesteres mij heeft opgedragen,deze gordel valt heel erg op en er zit ook een groot hangslot op.
Als ik hem aan heb geef ik de sleutel aan Meesteres Els.Zo slaafje dat ziet er beter uit.Nu mag ik mij aankleden en gaan we naar het naaktstrand.
Als we de buitendeur op slot draaien geeft Meesteres Els mij de sleutel van de kuisheidsgordel en zegt gooi deze maar door de brievenbus, kan ik hem ook niet verliezen op het strand.Wat een goedheid van de Meesteres maar houd wel in dat ik hem om moet houden tot we weer thuis zijn,ook als er overal zand tussen komt.
Ik durf niks te zeggen en gooi de sleutel door de brievenbus.
Als we op het naaktstrand aankomen bij het begin moet ik mij uitkleden alle kleding,nou ja shirt en korte broek + schoenen in een plastic zak doen en samen met de rest van de spullen achter Meesteres Els aanlopen.Ik word ondertussen behoorlijk bekeken. Na een behoorlijk stuk lopen stopt Meesteres Els bij een strandtent waar ze ligbedden hebben ze zoekt er een uit, direct gelegen aan het pad van strandtent naar de zee.Daar is het altijd druk van mensen die heen en weer lopen om wat bij de bar te halen.Ik leg er een handdoek op,de Meesteres kleed zich uit en gaat er op liggen.
Als ze ligt zegt ze in de tas ligt een broekje voor je want je moet gekleed zijn in de strandtent wat te halen bij de bar.Pak hem doe hem aan en vraag binnen even wat de huur is van mijn ligbed.Ik pak het broekje,dat kan je geen broekje meer noemen.
Het is een string met een heel doorzichtig lapje van ongeveer 5 bij 8 cm ik trek hem aan,je ziet de kuisheidsgordel heel goed zitten.
Ik loop naar binnen en moet wachten in de rijhet is er erg druk voor drankjes en ijsjes te halen.Ik word aardig bekeken door iedereen ze draaien zich ook om die voor me staan. En ik kijk maar niet achter me. Dit is precies wat Meesteres Els wil.
Haar slaaf en eigendom, goed gemerkt en geringd.
Daar sta ik dan met 2 dikke tepelringen, en 1 dikke piercingring met grote kogel onder mijn kuisheidsgordel en dan nog 2 piercings.
Op mijn schaamstreek staat slaaf van Meesteres Elstussen een ketting met 2 handboeien.
Op mijn linkerzij staat slave-r-n met daaronder mijn slavennummer.
Op mijn kont staat met grote letters GERINGDESLAAF VAN MEESTERES ELS dat kan je wel vanaf 8 meter lezen,daar tussen staat een foto van mij met slaventuig en mijn tepelringen.En rechts boven op mijn rug nog een zweep.
Dan is het niet raar als ze naar je kijken,en dan heb ik ook nog een stalenkuisheidsgordel aan.
Als ik aan de beurt ben vraag ik wat een ligbed kost, vraagt hij 1 of 2 ik zeg nee 1 het is voor de Meesteres.Ik hoor wat het kost en ga naar Meesteres Els,ze geeft geld en ik mag weer achteraan sluiten.Als ik aan de beurt ben betaal ik voor 1 ligbed en ga met het resterende geld en bonnetje van de huur naar de Meesteres.Kleed je maar uit (piep kleine sring) en ga naar de waterlijn en daar blijf je staan met je benen uit elkaar en je gezicht naar de zee.Totdat ik je kom halen.Ja Meesteres en ik naar de waterlijn, terwijl ik erheen loop kijken ze naar mij of de kuisheidsgordel.
Als ik met beide benen net in het water ben blijf ik gespreid staan.
Ik sta daar een hele tijd te kijk.Totdat er een man hard roept he slaaf je moet
bij je Meesteres komen.Hij roept het behoorlijk hard, ik draai me om en zie een man lachen.Hij kijkt naar mijn kuisheidsgordel en lacht nog harder, iedereen die langs loopt kijkt naar mij.De man zegt je hebt een mooie tattoo op je kont, jij liever als ik met die tekst,kon ik al op grote afstand lezen en weten dat ik jou moest hebben,die Mevrouw vroeg of ik haar slaaf even wilde halen door het hard te roepen. Succes jij en hij loopt weg ik roep hem nog na bedankt meneer.
Ik loop naar de Meesteres en krijg geld voor 1 kop koffie te halen,ik doe eerst mijn string aan en ga vervolgens naar de bar om 1 koffie te halen, ik hoef niet meer te vermelden dat als het erg mooi weer is dat het daar erg druk is met de verkoop van drank en ijs.Bij de ligbedden word wel geserveerd maar daar maakt de Meesteres geen gebruik van want ze heeft haar eigen slaaf om haar te voorzien in alles wat ze wil.
Als ik terug kom en de Meesteres haar koffie aanreik mag ik er nog 1 halen voor mezelf,ik weer terug om nog een koffie te halen.
Als ik terug kom mag ik naast het ligbed gaan zitten in het pad.
Hier maak ik een fout, ik ga zitten met de string aan.slaafje we zitten hier op het naaktstrand.Sorry Meesteres en sta gauw op en doe de string uit.TE LAAT.
Laat je koffie maar staan en loop langs het water tot het begin van het naaktstrand en dan de andere kant op tot het einde van het naaktstrand,daarna kan je terug komen om je koffie op te drinken.Begrepen.Ja Meesteres Els.
Na de opdracht gedaan te hebben was de koffie bijna koud.Na de koffie moest ik de kopjes terug brengen bij de bar.
Terug gekomen moest ik in het zand naast het ligbed gaan liggen op mijn rug zodat iedereen die langsloopt mij ziet liggen met de kuisheidsgordel aan.
Na een tijdje krijg ik de opdracht om me om te draaien dus met stalen gordel in het zand,al dat zand komt op mijn eikel en eikelrand en in de pisbuis want die staat een stukje open door de catheter die er in geschroefd zit. Als ik een tijdje lig begint het aardig te schuren en pijn te doen, maar ik durf niks te zeggen.
Al die tijd dat ik daar lig kan iedereen die langsloopt de grote tattoo op mijn kont zien en lezen geringdeslaaf vanMeesteres Els.
Na een lange tijd gelegen te hebben mag ik een ijsje halen voor de Meesteres .
Als ik terug kom doe ik de sring uit en moet mij wassen in de zee, een heel karwei om al dat zand uit de stalen kuisheidsgordel te krijgen.
Als ik terug kom mag ik een ijsje voor mezelf halen.
Als het ijs op is gaan we huiswaarts en moet ik naakt blijven lopen achter Meesteres Els met alle spullen tot het einde van het naaktstrand en daar mag ik me aankleden.
Ik bedank Meesteres Els voor de leuke dag, en ben nog nooit zoveel en vaak bekeken
komt mede door de stalenkuisheidsgordel die ik voor het eerst aan had naar het strand.
Was wel extra spannend!!! deze valt veel meer op dan de kunststof CB3000 die ik ook vaak aan moet.
Foto,s met string aan worden geplaatst bij slave-r-n onder mapje (string)
kunnen jullie zien wat de Meesteres gekleed noemt om wat te halen bij de bar.
Commentaar vind de Meesteres leuk.
100% (6/0)
 
Categories: BDSMFetishVoyeur
Posted by slave-r-n
1 year ago    Views: 415
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Zalig, heerlijk, fantastisch...
jou Meesteres is meer dan een Meesteres,
Zij is echt een Superieure Vrouw
heel veel slaven zijn jaloers op je dat jij zulk een Eigenaresse hebt
echt en Vrouw uit het millioen,
verzorg Haar goed, gehoorzaam zoals het betaamt
met alle respect voor je heerlijke Meesteres,
nederige groetjes en een lief respectvol handkusje voor Meesteres Els x