Til fjells.

Kulpen var iskald, fylt av smeltevann, men ett bad var ikke til å unngå etter å ha vært på setra i noen dager med regnvær, uten å ha fått tatt noe annet enn en kjapp kattevask i balje.
Setra ligger øde til i ett område uten andre folk, så det er ingen vits i å være blyg å bade med shorts og bikini.
Mari river av seg kjolen. Hun er naken under, og jeg ser de nydelige formene hennes. Puppene i en b-cup, men herlige og veldig følsomme for berøring.
Ei barbert fitte, og en helt utrolig flott rumpe, og noen fantastisk lange slanke bein.

Hun hopper uti det kalde vannet med ett hvin, jeg kaster av meg shortsen og hopper etter, .
Vi klyver ut av vannet for å såpe oss inn. Jeg med badetiss, og Mari med brystvortene stive av kulde.
Mari starter med det lange rødlige håret. Jeg har mindre hår, og rekker å såpe inn resten av kroppen også da vi hopper uti vannet igjen for å skylle av oss shampo og såpe.

Opp igjen, og Mari, som bare har fått vasket håret, begynner å såpe inn de lange slanke beina sine.
Jeg overtar såpen, og begynner å såpe inn ryggen og skuldrene hennes.
Da rygg og skuldre er ferdig innsåpet, så strekker jeg armene rundt henne og begynner å såpe inn magen hennes, så puppene. Jeg hører et svakt stønn fra henne, og veit at det skal ikke så mye berøring av dem til før hun tenner. Så jeg passer selvfølgelig på å vaske dem meget grundig.
Så nedover magen igjen, ned mellom beina hennes, sånn at fitta også skal bli ren og fin. Den må også vaskes grundig, og nå har stønningen hennes blitt mer enn svak. Jeg kjenner at hun er våt, og hører at hun begynner å bli riktig så god og kåt.
Jeg kjenner at pikken begynner å få igjen normalstørrelse etter det kalde vannet, og at den begynner å fylles med blod.
Jeg står tett inntil henne, så hun merker at pikken hardnes mot rumpeballene.
Jeg tar ett steg tilbake, og hun prøver å følge etter, men jeg holder henne unna, og såper inn rumpeballene. Rumpesprekken, og til sist en innsåpet finger masserende rundt rumpehullet.
Hun stønner og prøver å få fingeren til å gli inn i rumpa. Jeg nekter henne det ved å ta vekk fingeren, og si at nå kan hun skylle av seg.
Svak i knærne snur hun seg mot meg og geiper, tar tak i den stive pikken min og drar meg etter seg ut tilbake i det kalde vannet. Ståpikken forsvinner ganske kjapt.

Vel opp igjen, drar jeg hennes våte kalde kropp tett inntil meg og kysser henne. Det blir ett langt, vått og hett kyss.
Jeg lar armene mine stryke henne nedover ryggen, og tar tak i rumpeballene hennes.
Hun stønner inn i munnen min. Jeg skiller rumpeballene hennes og lar en finger gå i sirkel bevegelser rundt rumpehullet hennes. Mer stønning, og jeg kjenner at pikken på nytt har kommet seg etter sjokket av det kalde vannet, og begynner å reise seg igjen.
Nok en gang prøver hun å tre seg innpå fingeren min. Denne gangen lar jeg fingertuppen gli inn i rumpehullet, og begynner å fingerpule henne forsiktig.
Etter ett par minutter, river hun seg løs og setter seg på kne foran meg og tar tak i pikken og fører den inn i munnen.
Der lar hun tunga sirkulere rundt hodet, samtidig som hun begynner å bevege hodet sitt opp og ned langs skaftet av pikken. Av og til suger hun tak rundt pikken, og jeg kjenner ilinger gå igjennom meg.

Men jeg har ikke lyst til å komme riktig ennå så jeg trekker meg tilbake, legger henne ned på håndkleet i lyngen og legger meg til rette mellom beina hennes så jeg kan slikke den deilige, nakne og nå sjøbløte fitta.
Jeg starter med å slikke fitteleppene hennes, før jeg lar tunga finne frem til klitorisen hennes. Hun klarer ikke ligge stille under meg særlig lenge. Hun tar tak i hodet mitt og presser det hardere mot fitta. Jeg lar tunga stikke inn i fitta hennes og returnerer til klitorisen, samtidig som jeg manaurerer en finger inn i det klissvåte hullet.
Jeg masserer fitteveggen hennes, der jeg har blitt fortalt at det skal være ett såkalt g-punkt, og lar tunga gli i forsiktige ringer rundt klitoris.
Nå ligger hun såpass urolig under meg at jeg forstår at det ikke er lenge igjen før hun snart ligger og rister i en voldsom orgasme. For å fremskyde prosessen fører jeg samtidig inn en finger i rumpa hennes, jeg lar de to fingrene jeg har inne i henne nå gni mot hverandre, kun adskilt av veggen i mellom fitte og rumpe.
Når orgasmen skyller igjennom henne fortsetter jeg masseringen og tungebruken, slik at jeg klarer å få henne til å komme ennå en gang.

Når hun har fått noen sekunders pusterom, så er det på tide å la pikken få smake litt av den rennende fitta.
Jeg legger den mot åpningen, og lar det smøre litt der før jeg lar den omsluttes av den deilige fitta.
Jeg tar henne i rolige bevegelser, for jeg veit at hun fremdeles er litt øm etter de to orgasmene hun har hatt.
Hun møter støtene mine mykt, og bruker muskulaturen i fitta til å klemme rundt pikken min.
"Ta meg bak", stønnet hun.
Jeg trakk meg ut, så hun fikk snudd seg.
Fisker opp safter fra fitta med pikken og smører rumpeåpningen hennes.
Jeg presser pikken imot åpningen, så slapper muskulaturen hennes av, slik at pikken glir sakte inn i rumpa hennes.
Litt etter litt så er hele pikken min inne i henne, og hoftene ligger presset mot rumpeballene hennes.
Forsiktig beveger jeg meg ut og inn. "Ta meg hardt" sier hun, og jeg setter opp tempoet. "Hardere, hardere", sier hun, og jeg tar henne så hardt jeg tør, og jeg kjenner at nå er like før jeg ikke klarer å holde spruten tilbake lenger.
"Jeg kommer snart", stønner jeg. Lynraskt stikker hun en hånd innunder seg, og begynner å massere klitorisen sin frenetisk. "Hold ut litt til", ber hun, og jeg stålsetter meg for å unngå å sende satsen langt opp i rumpa på henne.
"Ja, Nåååååå", nærmest roper hun ut da orgasmen hennes kommer, og jeg lar trykket slippe, og lar sæden pumpe opp i henne.

Etter ett par minutters hvile finnes det ingen utvei annet enn nok en vask og ett nytt bad i det iskalde vannet.
100% (4/0)
 
Categories: Hardcore
Posted by skvalder
3 years ago    Views: 1,157
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
que bela história, gata.
vc e um tesão de mulher
2 years ago
I realy like this story, veyr natural and real.