Mijn benen en nylon fetish

Hoe ik aan mijn benen- en nylons fetish kom

Wij hebben een vrij grote familie, die regelmatig bij elkaar komt. Van mijn moeders kant zijn er veel ooms en tantes. Een van mijn tantes heeft me besmet met een ontzettende fetish voor nyons en benen. Hieronder vertel ik hoe dat komt.

Een van mijn tantes is altijd vrijgezel gebleven. Ze droeg altijd korte rokjes en hakken. Door deze ‘ordinaire inslag’ was ze binnen de familie een beetje een buitenbeentje. Ze was er altijd wel bij, maar nooit echt van harte, zo leek het. Ze was echter nogal extravert, dus het leek haar weinig te deren.
Nu moet je weten dat ik vanaf mijn 11e al aan het puberen was. Ik rukte al op plaatjes in de Wehkampgids. En dan niet die ondergoed plaatjes, maar eerder op modellen in minirok met lange bruine benen, dus mijn voorkeur voor sexy benen was al in de maak.

Toen ik een jaar of 14 was, hadden we weer eens een familiebijeenkomst bij ons thuis. Mij was al opgevallen dat ik steeds naar de benen van mijn tante zat te kijken. Voorzichtig, want ik wilde niet betrapt worden. Ik zat voor de tv en tante Nel (zo heet ze niet echt) liep langs. Ik had uit een ooghoek al gezien dat ze een kort zwart jurkje droeg met donkere nylons. Toen ze langs liep deed ik net of ik haar niet zag. Toen ze eenmaal voorbij was, nam ik uitgebreid de tijd om onbeschaamd naar benen te kijken. Plotseling stopte ze met lopen en keek ik omhoog. Toen zag ik dat ze me de hele tijd strak had aangekeken. Ik was afschuwelijk betrapt! Ik kreeg een rood hoofd en keek strak naar de tv. Toen liep ze door. Het bloed bonkte in mijn hoofd. Zou ze het tegen mijn moeder zeggen?

Toen ze terugkwam van de wc, durfde ik haar niet aan te kijken. Wel hoorde ik haar in het voorbijgaan een beetje lachen. Toen we gingen eten, merkte ik dan tante Nel me steeds flauw lachend aankeek. Ik keek snel weg.

Na het eten moest ik naar boven om huiswerk te maken. Ik was blij toe, want ik durfde mijn tante nog steeds niet aan te kijken. Eenmaal boven hoorde ik na een half uurtje voetstappen op de trap. Aan de tred herkende ik tante Nel. Ze kwam mijn kamer binnen. Ze groette en kwam naast me staan aan mijn bureau. Vanuit mijn ooghoek zag ik haar heerlijke benen. Mag ik gaan zitten, vroeg ze. Haar beleefdheid verwarde me. Zo had ze me nooit behandeld. Ik zei da’s goed en ze pakte en stoel en ging naast me zitten aan mijn bureau. Ze schoof iets naar achteren om haar benen over elkaar te slaan. Het geluid dat haar nylons maakte zal ik nooit vergeten. Ze vroeg wat ik aan het doen was en ik begon uit te leggen. Op een of andere manier was de spanning te snijden. Opeens vroeg ze: vind je mijn benen mooi? Ik sloeg mijn ogen neer van schaamte en durfde geen antwoord te geven. Maar ze glimlachte weer en zei: dat geeft niet hoor. Wil je nog even kijken, vroeg ze en schoof nog wat naar achteren. Toen ging ze fluisterend verder. Als je ze mooi vindt, leg je hand er dan maar op. Ik durfde niet goed, maar ze pakte mijn linkerhand en legde die op haar been. Ik voelde de warmte van haar been door haar nylons. Ik begon te wrijven en ik geloof dat mijn mond open stond. Ze moest een beetje lachen. Opeens voelde ik een hand op mijn broek, precies mijn kruis en begon die te masseren. Ik was nog steeds verlegen en geil tegelijk, maar ik kreeg een ontzettende stijve onder haar hand. Opeens viel me op dar haar taille ontzettend slank was en dat ze naaldhakken droeg. Mijn opwinding won het. Ze voelde de bobbel in mijn broek en fluisterde, haal hem er eens uit?

En zo zaten we samen achter mijn bureautje. Ik streelde haar been en zij trok me langzaam af. Binnen 2 minuten was het gebeurd. Ik begon zachte te kreunen toen ik klaarkwam. Ik spoot een enorme lading sperma. Het was voor het eerst dat een ander me had klaargemaakt, en dan nog wel mijn eigen 40-jarige tante! Ik wou al sorry zeggen voor de vieze hand die ik haar had bezorgd, maar ze genoot er zelf enorm van! Ze bleef met haar natte hand doortrekken tot ik helemaal leeg was. Een heerlijke ervaring!

Toen stopte ze opeens en liet mijn stijve paal los. Ze veegde haar hand aan mijn broek af en zei: zo, hier moet je maar nooit over praten. Je bent een schat. Ze kuste me op mijn hoofd en stond op.

Ik bleef achter met een zeiknatte broek van het zaad en een vertwijfeld gevoel. Ik hoorde in de badkamer de kraan lopen. Tante Nel spoelde haar handen schoon. Toen hoorde ik haar hakjes weer op de trap naar beneden.

Die avond ben ik niet meer beneden geweest. Een jaar later was ze weer bij ons. Ik had me al vaak liggen aftrekken in afwachting van haar komst. Ze keurde me echter geen blik waardig. Ik deed net of ik huiswerk moest maken, maar ze kwam niet meer. Balen hoor. Ik denk dat ze het niet meer heeft aangedurfd.

Maar je snapt dat ik nog vaak heb teruggedacht aan die avond. Sindsdien heb ik een enorme fetish voor vrouwenbenen en naaldhakken. Op nylons kick ik ook enorm en niets vind ik zo lekker als het spuiten tussen de voeten, benen, schoenen en nylons van een vrouw.

100% (1/0)
 
Posted by skunkworks
1 year ago    Views: 299
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
7 months ago
Supergeil verhaal ;)
10 months ago
blijft een lekker verhaal voor liefhebbers zoals ik (en jij)
1 year ago
dank voor je reactie Henk!
1 year ago
heerlijk
1 year ago
zoals ik op je blog zei: Lekker geil verhaal Harry