Кучката ми

Кучката ми
Той последва Кристина до началото на улицата. Циците й подскачаха нагоре-надолу, а бикините й можеха да бъдат видяни от всеки – полата й бе толкова къса.
Рано сутринта той я бе заварил на колене в апартамента й... Не й се бе обадил, че се прибира по-рано от командировката в чужбина, искаше да я изненада, но успя да изненада и себе си. Отключвайки вратата на апартамента й, той чу два гласа. Те се смееха, флиртуваха, целуваха се. Чу я да казва:
- Може би, ако не бях все още пияна нямаше да го кажа, но се чувствам малко похотлива. Ще си извадиш ли патлака за да го оближа?

Той изчака за да се увери, но след миг чу разкопчаването на цип, и звука на облизване, целуване и смучене на кур. Когато леко бутна вратата и погледна в стаята той видя приятелката му коленичила на пода, с глава, клатеща се надолу-нагоре, поела пищен член в устата си. Ебачът се опитваше да набута още по-навътре в нея хуя си, а любовните й сокове се стичаха от пичето й, по бедрата и към пода.
Тя носеше бели прашки, вдигнати ногоре към задника й и сутиен. Циците й бяха излезли от сутиена и мъжът си играеше с тях.
Той затвори вратата малко преди ебачът да свърши, той изпъшка и каза на мадамата да поеме члена му.
Даниел изчака извън апартамента, застанал на стълбите един етаж по-нагоре. След няколко минути непознатия мъж излезе от апартамента на приятелката му.
Даниел слезе и почука на вратата, а Кристина я отвори с въпроса дали е забравил нещо и остана поразено от този ,който вижда.
- Мили, мислех, че се прибираш в понеделник.
- Наслаждаваш ли се на времето докато съм в командиравка? – попита я Даниел.
Кристина наведе глава, знаейки, че Даниел знае какво прави тях. Той я сграбчи, придърпа я към себе си и навря езика си в устата й, целувайки я страстно и все още усещайки спермата на другия.
- Скъпи, извинявай, не не знаех как да ти го кажа.
- Да ми кажеш какво?
- Че обожавам да задоволявам мъжете. Ако ме погледнат, ако почувствам очите им да се разхождат по тялото ми, излизам от релси. Искам ръцете им да са върху тялото ми, а езиците им в устата ми, както и искам да смучам куровете им.
- Къде намери онзи?
- На улицата, докато пресичах улицата се заговорихме и награбихме. Извинявай, но съм такава кучка, че бих попаднала в ръцете на всеки, който ме иска.
Даниел не можеше да повярва на това, което чува, но след малко каза:
- Добре, щом искаш да си кучка, ок, сваляй си дрехите, ще те облека по начин, по който се обличат мръсниците.
Докато Кристина се събличаше приятеля й ровеше в гардероба – намери тънки черни прашки, прозрачна блуза, къса пола...
- Облечи ги, искам като ходиш едрите ти бомби да подскачат и да се набиват в погледите на минувачите, а задника ти да е оголен така че да се виждат прашките ти. Хайде сега да се разходим – и те слязаха към центъра – ще вървиш пред мен и ако някой поиска нещо от теб ще извиквам името ти, не се обръщай към мен, а към другия и го задоволи.
Кристина тръгна по улицата, радвайки се от задачата, която й е възложена. Бе очевидно, че е облечена като проститутка, почти гола и че погледите на всички мъже са устремени към тялото й.
Съблазнителката мина покрай едно мъжко шивашко ателие. Погледът на среден на възраст мъж я проследи. В този момент Даниел извика името й и тя вместо да се обърне към него се обърна към непознатия мъж, който не сваляше очите си от нея.
Кристина се приближи до мъжа, който я попита дали си търси костюм, а тя го хвана за ръка и двамата влязаха в пробната. Мръсницата веднага сграбчи патлака на мъжа през панталоните му.
- Мога ли да съм честна с теб?
- Да – кимна одобрително мъжа.
- Винаги спазвам обещанията си, каквото поиска който й да е мъж от мен го има.
- Ами тогава скъпа, сваляй блузата си и ляга. Ще чукам циците ти, както правех с момичетата, когато бях на твоята възраст.
Тя съблече блузата си и едрите й дини подскочиха. Седна на пода и се облегна на един ъгъл, а той извади кура си. Криси можеше да чуе Даниел от другата пробна.
Мъжът вече бе над нея, няколко негови слюнки се озоваха върху циците й, на лицето и в устата й. След това имаше още върху едрите й бомби, Криси размаза слюнките и започна да отрива циците си една о друга.
- Чукай ги по какъвто начин сметнеш за добре. Искам да съм твоята кучка.
Той я хвана за косата й и навря едрия си твърд кур межди сочните й цици. Правеше го бавно, после по-бързо и силно, вкарвайки едрата си мъжка гордост в устата й. Тя се опита да го смуча, докато мачкаше циците си една о друга още по-силно. Мъжът хвана главата й и навря кура си в устата й. Тя се възпротиви, но той й нареди:
- Отваряй!
Тя отвори устата си, а той леко-полека навираше огромния си член в нея. Тя се опитваше да прегълта и да се дърпа от него, но той отново я насърчаваше да отвори устата си и навираше кура си. Държеше устата й отворена и се опита да контролира преглъщането й, докато чукаше лицето й. Трудното преглъжане спомогна за потеклите от устата към циците й слюнки. Кристина коленичи и засмука едрия патлак, опитвайки се да го задоволи максимално.
- Нека видим колко си похотлива.
Той се обърна към нея и навря задника си в лицето й.
- Облизвай го!
Без и да се замисля тя разтвори задните му бузи и започна да облизва дупката на задника, движейки езика си напред-назад.
Дани слушаше всичко и бе се надървил като дърво.
Кристина провря езика си в дупката на непознатия. Той се обърна към нея и я накара да го направи отново и отново. Тя чукаше задника му с езика си и това й доставяше невероятно удоволствие, ооох, Боже, мадамата се чувстваше толкова мръсна.
Непознатият се обърна и й каза да стане. Тя стана.
- Сваляй прашките и се надупи с лице към стената.
Кристина го направи и задника й бе изложен пред погледа на ебача. С върха на хуя си той отри входа на путката й, срамните й устни и задника й. Най-накрая го вкара в изпълненото й със сокове пиче и я хвана за бедрата, придърпвайки тялото й към своето. Той я ебеше яко. Искаше й се да изпъшка, да покаже колко й харесва всичко това, но не можеше – все пак бе в малка съблекалня и можеше да ги чуят.
Тя се обърна, към непознатия, докато той навираше все по-дълбоко в нея горещия си жезъл и му каза, че ако някога отново поиска да я изчука така горещо, когато и където и да е тя е на разположение. Циците й се опираха ту в стената, ту в тялото й, мъжът я чукаше и топките му се забиваха в срамните й устни. От доста време насам никой не я бе чукал така яко.
Даниел искаше да види каквото чува. Той внимателно застана на стол в другата съблекалня и започна да надниква отгоре, какво прави приятелката му с ебача й. Той видя Кристина наведена с ръце, опряни на стената. Задникът й бе зачервен от ударите на бедрата на непознатия в нея. Той я бе хванал за косата и не спираше да я ебе, колкото се може по-страстно.
Бе невероятно да види как приятелката му се е отдала на похотта, обладана от едрия кур на ебача й.
Накрая той я завъртя към себе си, накара я да коленичи и изтреля няколко струи сперма в устата й, по лицето и устните й. Тя затвори очи и му позволи да се изпразни напълно върху лицето й. След това отново облиза кожената тояга, за да се увери, че по нея не е останала семенна течност.
Тя вдигна главата си към него и го попита:
- Искаш ли да продължа да те облизвам и смуча?
- Наистина си невероятна – усмихна й се той – мисля, че трябва да откриеш и други курове за задоволяване.
- Ще ми помогнеш ли да ги открия?
- Като се замисля, има доста мъже, с които работя. Ела при мен утре в един на обяд, ще смучеш куровете на партньорите ми, докато работят на бюрата си.
- Ммммъъмм.. звучи ми добре.След като непознатия излезе Даниел влезе при нея. Тя все още бе без пола, със сперма по цялото й лице.
- Хареса ли ти това? – попита го тя.
- Дааа, сега виждам, какво би те задоволило - той се наведе, целуна я, навря ръката си между краката й и започна да отрива влажното й пиче. Все още не бе получила оргазъм и играещите пръсти с малката й розичка й изпращаха сигнали, стремящи се да разтърсят тялото й. Даниел бързо я докара до момента на оргазъм и изведнъж спря.
- Обуй си прашките, малка курво и оближи спермата от лицето си!

Тя го послуша. Усещаше все още трептящата си путка, а по устата й все още имаше семенна течност. Кристина се показа иззад завесата и веднага друг мъжки поглед се озова върху нея. Приятелят й отново извика името й. Тя го погледна, а той й посочи, миналия покрай нея мъж. Облече се, бе толкова похотлива, толкова й се ебеше, че нищо и никой не можеше да я спре.
- Остави го да завладее задника ти – прошепна й Даниел на ухото.
Тя бе готова да се запъти към съблекалнята на мъжа, когато той излезе от нея и тя му се усмихна с похотливия си поглед. Мъжът излезе от шивашкото апелие, зави зад ъгъла и влезе в кръчмата. Кристина излезе, обърна се към Дани, получи одобрението му и последва поредния непознат, влизайки в кръчмата.
Даниел изчака няколко минути за да съблъзни мадамата му новия й ебач. Но когато реши да влезе вратата бе затворена, ооо, не той бе бесен.
След няколко минути Даниел видя мусколест мъжага. Попита го работи ли в заведението и другия отговори положително. Даниел каза, че трябва да влезе, защото приятелката му е вътре.
Влизайки Даниел и помощника му бяха изумени. В тоалетната Кристина се бе навела върху мивката и мъжът, когото бе последвала преди малко навираше едрата си ръка в дупката на задника й. Задникът й бе розов с отпечатъци от ръце.
Кристина ги погледна. Даниел затвори вратата, а пръстите на непознатия бяха е задника и путката на мадамата.
- Пичката ми разказа всичко за теб – каза непознатия на Даниел.
- Не се притеснявай, прави й каквото решиш – окуражи го Даниел.
Кристина ги погледна със порозовялото си от страст лице и се обърна към мусколестия пич, който бе пуснал Даниел да влезе и който се оказа, че е охрана на заведението:
- Скъпи, направи ми една услуга, моля те ела насам и извади кура си.
Мадамата коленичи и разкопча ципа му. Тя бързо извади мъжката му гордост и я пое в устата си. Позволяваше му да се хлъзга назад от устата й, докато върха на кура достигне влажните й устни. Пенисът на бодигарда се увеличи и когато Кристина се опита да го поеме целия отново тя се задави.
- Остави я да го поеме целия, тя обожава това действие.
Младият мъж погледна надолу към малката розова уста на мадамата и леко набута кура си в нея. Усещайки, че това й доставя огромно удоволствие той започна да го вкарва още и още по-навътре, докато слюнките й започнаха да се стичат по бузите й, към врата и циците й. Ритъмът се засили и той хвана главата й, държейки я близо до тялото си, чукайки я дълбоко в устата.
Другият мъж бе зает, навлажнявайки путката й и разширявайки задника й. Промениха позите си. Бодигардът седна на тоалетната чиния, Кристина отново пое хуя му в устата си.
Другият мъж вкара пръстите си на няколко пъти в задника на мръсницата, а след това навря и тупуза си. От него течаха любони сокове, с които той отриваше дупката на мадамата. Той си играеше с вагината й, обладавайки я все повече и повече, докато навираше сантиметър по сантиметър кура си в гъза й. Тя бе на ръба на оргазъм, когато усети как кура му навлиза изцяло в нея, спирайки едва, когато бедрата му се удариха в задните й части. Тя обхвана тоалетната чиния, изпитвайки болка, но не след дълго започна да пъшка от удоволствие – една от мъжките ръце отриваше вагината й, а задника й се поуспокои. Мъжът вкарваше и изкарваше кура си, бе толкова похотлив. Болката и удоволствието се бяха смесили и не можеха да се почувстват поотделно от ебачите.
Докато Кристина се наслаждаваше на жезъла в задника й тя бе забравила за този в устата си, докато не усети гореща лепкава течност да изпълва устата й, да се стича по устните, устата и лицето й. Мадамата се бе така нажежила, че не спираше да го смуча, само и само да го запази надървен. Бодигардът изпъшка и продължи да чука устата й с хуя си.
Тя усети Дани да се мести зад нея:
- Ще напълним задника ти със сперма!
Само представата за това я зашемети и путката и задника й получиха конвулси. Този, който бе до преди малко в задника й извади кура си. Даниел свали панталоните си и извади своята мъжка гордост от гащите си.
Задникът й бе отворен за посетители. Гаджето на Кристина набута пениса си без проблем в задната й дупка, като не спираше да отрива и пичето й за да поддържа набъбващия оргазъм в мадамата. Даниел вкарваше и изкарваше члена си от задника й, наслаждавайки се на гледката как Кристина задоволява и кура на бодигарда. Даниел и другия мъж се редуваха да ебат задника й, карайки я да достигне до върха на оргазма си и точно в този момент се отдръпваха от нея. Докато непознатия не издържа и не изля спермата си отзаде й.
Даниел бе толкова възбуден от тази похотлива постъпка, че веднага набута гвоздея си в задника на гаджето си и се изпразни в него.
Кристина бе на седмото небе. След като двата кура се изпразниха в задника й тя обладаваше все по-силно този в устата й, докато й той не се изсипа в нея.
Главата й се облегна изтощена върху тоалетната чиния. Всички мъже се споглеждаха, невярвайки на това, което се бе случило преди малко.
- Това бе най-невероятното чукане, което някога съм имал – каза един от тях.
Те обуха гащите си и изтриха появилата се пот по челата им. Двамата непознати оставиха Даниел да се погрижи за приятелката си. Той вдигна бикините й и я попита това ли е искала и това ли й допада.
- Ооо, даа, добре ли се справих, успях ли да те впечатля, а тях?
- Да, мила успя.
- Скъпи, в момента съм доста уморена и изтощена. Но след като се наспя отново ще мога да коленича и да смучам курове. Мога ли утре на обяд да отида до офиса на шивача, и да обладая хуйовете на колегите му?
- Даа, бих искал да го направиш. – отговори Даниел.
100% (12/0)
 
Categories: Group Sex
Posted by sexy_kr
10 months ago    Views: 36
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 months ago
оо супер яко
9 months ago
Страхотно възбуждащ разкакз!!!!
10 months ago
Това за жена ти ли е