Een Geil Stelletje

De eerste zonnestralen strelen m’n gezicht. Door een kier in de gordijnen vang ik een glimp op van het ochtendlicht. Het is amper acht uur als ik wakker wordt. Even ben ik in m’n hoofd op zoek naar de gebeurtenissen van gisteravond. Het warme lichaam van de jonge vrouw draagt een heerlijke geur bij zich. Flarden van parfum, zweet en seks doordringen m’n neus…. Hmmmmm….heerlijk…. De herinnerringen van afgelopen nacht komen boven als ik haar naast me zie liggen. Esther…. ze slaapt nog diep en haar benen liggen verstrengeld tussen de mijne. Ik kan me amper voorstellen dat ik dit meisje kennis heb laten maken met de vrouwenliefde.

Voorzichtig maak ik me van haar los en glip ik de slaapkamer uit naar de badkamer. Ik fris me stilletjes wat op en neem daarna een kijkje bij Ron en Linda. De deur naar hun slaapkamer staat net als vannacht nog steeds open. Linda ligt in de armen van Ron en kijkt me door de spleetjes van haar ogen aan. Als ze me ziet tuit ze haar lippen en glimlacht naar me. Ik knipoog en gebaar stil te zijn…. Voorzichtig ga ik naast het bed zitten en zoen ik haar volle lippen. Ze fluistert; “O, wat heb ik heerlijk met hem gespeeld, en wat was het lekker om met hem te vrijen meid”. Ik glimlach en zoen haar weer op haar lippen. Voorzichtig ga ik met m’n hand onder het laken en streel ik haar borsten, ze kreunt en kijkt me zwoel aan. Ron reageert onrustig maar wordt niet wakker.

Linda draait zich wat en ligt nu achter Ron. Haar hand streelt z’n borst en daalt langzaam af naar zijn buik. Voorzichtig schuif ik het laken iets opzij zodat ik kan zien wat ze met hem doet. Haar lange slanke vingers strelen z’n schaamhaar. Ik hoor Ron kreunen en zie z’n heerlijke piemel langzaam groeien. De ervaren handen van Linda omklemmen de steeds harder wordende staaf van de jonge man. Nog even en hij zal wakker worden. Voorzichtig neem ik hem in m’n mond en begin hem voorzichtig te pijpen. M’n tong schuurt langs z’n eikel terwijl m’n lippen steeds verder om zijn inmiddels harde paal sluiten. Linda omklemt nog steeds de stam van het steeds harder wordend lid. Ron kreunt en pakt me bij m’n haren en duwt m’n hoofd naar beneden. Linda heeft gelijk, wat is dit een heerlijk harde paal. Dan flitst m’n plannetje van gisteravond door m’n hoofd. Ik stop en fluister naar beiden dat het voor nu even genoeg is. Ron is opgewonden en kijkt me verbaasd aan. Zijn geilheid straalt er vanaf, hij wil meer, maar eerst moet hij wat afkoelen….we hebben immers de hele dag nog….

Aan de hand neem ik hem mee naar de badkamer. Onderweg voel ik z’n hand over m’n billen strelen. Hij kan niet van me afblijven en wil duidelijk meer. Na zijn nacht met Linda is deze jongen niet meer te stoppen. Dat belooft wat….. ik denk al weer aan m’n plannetje. Eenmaal in de badkamer loopt Ron naar het toilet, ik ga achter hem staan en pak zijn inmiddels wat afgezakte piemel beet en laat hem plassen. Hij is verbaasd maar laat merken dat hij het ook wel erg geil vindt dat een vrouw hem zo laat plassen. Met een stuk wc papier droog ik zijn piemel en geef er vervolgens een zoen op. Direct heeft hij m’n hoofd weer te pakken en drukt hij me in z’n kruis. Ik duw hem terug en zeg dat hij geduld moet hebben en geef aan dat hij zich moet douchen. Als een slaaf volgt hij m’n aanwijzingen op al snel staat hij z’n heerlijk lichaam in te zepen. Bijna laat ik me verleiden om naast hem te stappen…..maar nee…dat past niet in m’n plannetje…

Als Ron nog staat te douchen ga ik snel naar Linda, ik vertel haar m’n plan. Ze moet lachen en belooft het mee te spelen. Samen kruipen we onder de lakens en strelen elkaars lijven…. Even genieten we van elkaar om daarna Ron uit de douche te halen en ons plan in werking te zetten. Linda haalt Ron uit de badkamer en neemt hem geblinddoekt mee naar de grote slaapkamer waar ik inmiddels Esther heb gewekt. Ik heb haar gezegd dat er niet meer gesproken mag worden….. ik zie de spanning op haar gezicht. Ze heeft ingestemd en zal alles doen wat ik haar vraag. Linda heeft Ron inmiddels op het bed gelegd en vakkundig vastgebonden aan de stevige poten van het bed. Zijn geilheid wordt bevestigd door z’n grote harde paal. Linda fluistert in z’n oor dat hij stil moet liggen. Als Linda in een stoel plaatsneemt aan het voeteneind van het bed gebaar ik Esther om bij Linda te gaan zitten. Direct zoenen ze elkaar en strelen ze door elkaars haar. Jemig ook die Esther heeft het flink te pakken….

Het scheerschuim masseer ik in het schaamhaar van Ron. Daarna pak ik een scheermes en scheer ik z’n schaamstreek en ballen kaal. Voorzichtig ontdoe ik ook z’n bilnaad van de nodige haren. Met een handdoek verwijder ik het overtollig scheerschuim. Voor me ligt een glad geschoren jongen, een heerlijk lichaam waar de geilheid vanaf spat. Voor me ligt een heerlijke uitdaging. Twintig lentes jong, onbevangen en super geil. Linda en Esther komen bij me zitten en helpen me om de olie over Ron’s lichaam te verspreiden en in te masseren. Zes handen masseren deze jonge god. Z’n harde paal is verboden gebied…..daar komen we niet aan….. De rest van z’n lichaam krijgt een heerlijke massage, langzaam bereiden we hem voor op het grote werk. Eén man, drie vrouwen…. Dat vraagt om voorzichtigheid…..

Linda neemt het initiatief van me over en zegt: “Ron, telkens zal één van ons iets met je doen en moet jij raden wie het is”, Ron knikt. Linda wijst naar mij, ik mag beginnen…hihi…. Wat zal ik es met hem doen? Ik neem nog wat massage olie en begin met één hand voorzichtig zijn ballen te masseren. Ron blijft rustig liggen, maar het trillen van z’n lichaam verraadt zijn geilheid. Langzaam laat ik één geoliede vinger door z’n bilnaad glijden en masseer ik z’n sterretje. Ik zie Esther met grote ogen naar haar vriendje kijken. Ik weet zeker dat ze dit nog nooit bij hem gedaan heeft. M’n middelvinger dringt langzaam in de anus van Ron naar binnen. Met een draaiende beweging kom ik steeds verder in hem. Dan krijg ik van Linda het signaal te stoppen. Voorzichtig rond ik deze sessie af. Als Linda aan Ron vraagt wie zojuist met hem bezig was zegt hij resoluut “jij, dat weet ik zeker”. We kijken elkaar aan en knipogen. Tijd voor een volgende ronde.

Ester zit op haar knieën naar Ron, het puntje van haar tong gaat voorzichtig lang het riempje van z’n eikel om vervolgens door te dringen in het uiteinde van z’n plasbuis. Ron ligt te schokken in bed. Z’n eikel is erg gevoelig en even denk ik dat hij klaar gaat komen. Esther laat hem even met rust om daarna het spelletje meerdere malen te herhalen. Ron kreunt, z’n lichaam vraagt om meer. Esther kent zijn lichaamstaal, dat is duidelijk een reden op haar even iets op afstand te houden. Linda leidt haar weg van Ron en begint zelf aan de tepels van Ron te knabbelen. Ze bijt hem hard in z’n tepels afgewisseld door liefkozende zoenen op z’n eikel. Ron komt weer wat tot rust en Linda geeft Esther het signaal verder te gaan waar ze was gebleven. Weer vindt het puntje van haar tong z’n weg langs alle gevoelige plekjes rond zijn eikel. Zijn penis zwelt enorm op en begint een flinke lading zaad te spuiten. Hij spuit vol in het gezicht van Esther die van geen ophouden weet. Ze blijft hem likken tot hij zich helemaal leeggespoten heeft. Voorzichtig staat Esther op, het zaad druipt van haar gezicht. Als Linda vraagt wie het was antwoord Ron vol overtuiging “dat was Esther”.

Esther en Ron staan samen onder douche als Linda en ik met elkaar praten over de rest van de dag. We besluiten om straks koffie te drinken en ze daarna te ruimte te geven om hun gang te gaan. Even later zitten we met z’n allen aan de koffie. Als ik vraag wat ze vandaag van plan zijn kijkt Esther naar Linda en zegt “ik had gehoopt dat we hier mochten blijven”. Ik zie Linda glimlachen en ze reageert onmiddellijk door instemmend te knikken en geeft me een vette knipoog. Dit had ik niet durven dromen, krijgen die twee er dan nooit genoeg van? En dat met twee vrouwen die jaren ouder zijn dan hun beide. Nog nooit in m’n leven heb ik zoiets meegemaakt. Even vraag ik me af of het verstandig is om hier mee door te gaan. Maar ach, waarom ook niet, ze zijn tenslotte oud genoeg om zelf te beslissen.

Na de tweede kop koffie helpt Esther Linda met het afruimen. Het meisje is niet bij Linda weg te slaan. Als ze bij het aanrecht staan schuurt ze met haar lichaam langs Linda. Jemig wat kan dit nog worden als we zo meteen het “spel” gaan spelen. Ik besluit me bij die twee in de keuken te voegen en al snel staan we met z’n drieën af te wassen. Terloops vraag ik Esther of ze zin heeft om straks een spel te spelen. Een spel waar je nooit nee mag zeggen en waar je vanaf het begin vol overgave alle opdrachten uitvoert. Ze hoeft niet na te denken en zegt direct volmondig “ja” dan vraag ik haar naar Ron, wil hij dat ook? Esther zit even met hem te praten en al snel hoor ik hem zeggen “tuurlijk wil ik dat”. Even later zitten we ik de zithoek, de gordijnen dicht en op de achtergrond klinkt zachte muziek. Ik begin het spel uit te leggen; Er is een spelleider die een opdracht bedenkt en opschrijft. Een opdracht met een dominante rol en een onderdanige rol. De spelleider kiest zonder dat hij of zij de opdracht bekend maakt twee spelers uit. Om de beurt gooien de spelers met een dobbelsteen. De speler met het hoogst aantal ogen heeft de dominante rol, de ander de onderdanige. Als een speler een één gooit mag zijn of haar rol ruilen met die van de spelleider. De speler met de onderdanige rol leest de opdracht hardop voor. Als de opdracht uitgevoerd is wordt de onderdanige speler automatisch de spelleider van de volgende ronde.

Ron en Esther kijken me verbaasd aan. Ze kennen het spel niet, maar ik kan aan hun ogen al zien dat ze het veel spannender vinden dan strippoker. Snel haal ik een dobbelsteen. We besluiten dat we allemaal een keer mogen gooien om te bepalen wie de spelleider wordt. Het wordt Ron, hij kijkt enigszins teleurgesteld maar schakelt snel en pakt een pen en papier om de opdracht op te schrijven. Hij selecteert Esther en mij als spelers. Esther gooit vijf en ik gooi twee. Zo…. Dus ik moet de onderdanige rol spelen….hihi…..mij maakt het niet uit. Ik hoop alleen dat de opdracht meevalt. Ik lees de opdracht hardop voor. Er staat: “de meester verwent de slaaf met een ijsblokje”.

Op haar gezicht zie ik een grote glimlach verschijnen. Esther loopt naar de koelkast en haalt wat ijsblokjes. Ruw duwt ze me op m’n rug op het bed, en zegt me dat ik stil moet blijven liggen. Ik zeg niets en knik alleen. Het resultaat is een harde tik tegen mijn borsten. Esther zegt dat ik moet antwoorden met “ja meester”. Ik doe wat ze vraagt. Dan kijkt ze om haar heen en vraagt Linda of er iets is om mij vast te binden. Linda lacht en pakt uit de lade een paar riempjes. Als snel lig ik met mijn armen en benen wijd vastgeketend op het bed. Het spel met de ijsblokjes gaat beginnen. Tergend langzaam streelt ze langs m’n tepels. Door de kou staan ze hard recht op. Af en toe bij ze er in en dan weer voel ik het ijswater over m’n borsten lopen.

Een nieuw ijsblokje vindt zijn weg langs mijn wang tot vlak onder mijn oor. Jemig wat voelt dat koud, ik wist niet dat je daar zo gevoelig kon zijn. Esther draait zich om en speelt met het ijsblokje langs m’n schaamlippen. Ondanks de kou gaat er een warme gloed dor mijn lijf. Ze pakt nog meer ijs en met een hand vol ijs masseert ze hard m’n schaamstreek. Ik voel geilheid, koude en warmte tegelijk. Esther schuift tussen m’n benen en duwt heel voorzichtig het eerst ijsblokje tussen mijn schaamlippen. O jee dat is pas koud. Ik voel het ijs steeds dieper en dieper in m’n kutje, dan volgt een tweede en een derde. Ik kan niet meer stil liggen en verlies bijna de controle over mijn lichaam. Is het de kou, de spanning….. ik weet het niet meer. Dan voel ik de druk tegen m’n sterretje. Ik schrik, ze zou toch niet…. Ik voel het ijsblokje voorzichtig in mijn kontje schuiven. Haar vingers duwen het diep naar binnen er volgt nog een tweede. Esther kijkt me aan en vraagt “lekker”. Vermoeit knik ik “ja”. Direct krijg ik een harde pets tegen mijn wang. Ze kijkt me boos aan. Ik reageer direct door “ja meester” te zeggen. Esther gaat op de stoel naast het bed zitten. Met z’n drieën zitten ze wel vijf minuten naar me te kijken. Het smeltwater druipt uit me. Ik lig inmiddels in een natte plek op het bed. Ik krijg het koud en begin te rillen. Maar de jonge meesteres kent geen genade.

Ron grijpt in en geeft aan dat het tijd is om te stoppen. Terwijl Linda me los maakt beraam ik een nieuw plan. Eén ding is zeker. Als ik zo dadelijk aan de beurt ben als spelleider, dan zal ik wraak nemen.100% (7/0)
 
Categories: Hardcore
Posted by sexlover74
1 year ago    Views: 645
Comments (6)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 month ago
Super geil verhaal. Dat spel lijkt me wel wat.
1 year ago
geil verhaal :)
1 year ago
heerlijk geil verhaal, gelijk aan m'n favo's toegevoegd!
1 year ago
ja een goed verhaal laat het vervolg maar komen
1 year ago
geil en veelbelovend verhaal...laat het vervolg maar komen!!
1 year ago
een super geil spel, ik ben benieuwd naar het vervolg