Продължение на вечерта

“Охо, някой май се е забавлявал”, каза Господарят.
“Да, нямам никакви оплаквания”, отвърна гостът докато му лижех единия крак.
“Е, значи идвам тъкмо навреме”, отвърна Господарят и се разположи на другия фотьойл.
Беше ми ясно какво трябва да направя, надигнах се и на четири крака допълзях до Господаря. Свалих му панталоните и му налапах члена. Усетих вкус на засъхнала сперма и разбрах, че беше правил секс докато го нямаше.
Докато му духах Гостът му разправи най- подробно как се беше забавлявал с мен. Не знам от свирката, от разказа или от двете, но члена на Господаря започна да се втърдява и да изпълва устата ми.
След малко Господарят ме изправи и нареди да го възседна с гръб към него и да започна да го яздя. Отсреща Гостът му също бе започнал да се възбужда отново.
След известно време Господарят ме спря и ми нареди да застана на четири крака на пода. След което продължи да ме чука отзад, като изваждаше члена си изцяло и ми го вкарваше с все сила до топките.
В един момент Гостът стана от мястото си, приближе до мен и легна на пода така, че членът му бе пред устата ми. Налапах го и започнах да му духам.
След малко сменихме позата. Господарят пожела да започна да му духам, а Гостът започна да ме блъска и той с все сила.
Така продължихме известно време като си ме менкаха както си поискат. В един момент загубих ориентация кой от коя страна е. Но и ми беше безразлично. Колкото ида се стараеха, каквото и да правеха, обаче, не можеха да свършат. В един момент явно им омръзна и спряха.
Помислих си, че това ще бъде, но не познах.
Настаниха се около масата и отново започнаха да се черпят. Задачата ми беше да стоя под масата и да ги ближа по краката и по членовете когато поискаха.
Позволиха ми само да изпуша една цигара на терасата, естествено- гол.
Когато им се доспа, Господарят ме хвана за косата, изведе ме навън, накара ме да легна по корем на един от шезлонгите и влезе вътре. След малко се върна с една възглавница и с коланите от халатите. Постави ми възглавницата под главата и ми върза ръцете с единия от коланите от халатите, като го прекара под шезлонга, след което направи същото и с краката ми, които останаха леко разкрачени. Наметна ме с един чаршаф и всичко утихна.
Не знам колко беше часът, беше тъмно, когато усетих в просъница, че някой ме отвива и разтваря задника ми с ръце. Както бях вързан, и да исках, не можех да протестирам. А и умирах за сън. Членът беше голям, явно беше Гостът, който ме чука известно време и ме напълни със сперма. Без да каже и дума отново ме наметна с чаршафа и се прибра вътре.
Вече се зазоряваше когато процедурата се повтори. Но този път беше Господарят. Отново ме чука докато не се изпразни в мен. Но когато свърши ме развърза, което беше знак, че ще мога да спя на спокойствие.

Когато се събудих беше към 10,00 ч. и Гостът вече беше си отишъл.
Господарят беше стнал и пиеше кафе на терасата, гледайки ме.
“Обадих се на Шефа ти и му казах, че ще ми трябваш до края на другата седмица. Ще ми свършиш малко работа. Не се притеснявай, ще платя съответното консултантско възнаграждение, за да не буди съмнение.”
Съгласих се, тъй като това си беше почивка. Сигурно щях да отнеса много ебане, но пък не ми пукаше.
Отидох в банята и след като си взех душ понечих да се облека.
“Не”, спря ме Господарят,”От днес има нови правила- докато си тук ще си само гол, или по- точно- ще си ГОЛА, курво”.
“И още нещо”, продължи той, “След точно 1 час започва секс- маратон. Имам планове за теб, така че искам да видя колко можеш да издържиш на ебане. В следващите 24 часа основно ще бъдеш ебан. Не само от мен.”
Това вече наистина ме уплаши, но май нямах избор. Или поне не се отказах- да става каквото ще.
През отпуснатият ми един час закусих на балкона, пих кафе, пуших, излегнат на единият от шезлонгите на терасата.
Точно в 11,00 ч. Господарят дойде при мен, прекрачи ме и каза:
“Започваме”, след което свали гащетата си и ми поднесе задника си. Започнах да го ближа- ануса и топките. След малко ми подаде вече втвърдения си член в устата. Започнах да му духам, а през това време той ми щипеше зърната. Когато му омръзна, ме хвана за косата и ме дотътри до парапета на терасата, повдигна ми единия крак и го постави на парапета, след което ми заби члена си в ануса ми. Чукаше мегрубо като ту ме скубеше, ту ми щипеше зърната или пък ми стискаше топките, причинявайки ми болка.
След малко спря и влезе в стаята, и се върна с колана от панталоните си. Заповяда ми да застана на четири крака, след което започна да ме чука като ме биеше по задника с колана.
В един момент извади рязко члена си от мен и свърши на пода на терасата.
“Оближи го, курво”, заповяда ми той, “В следващите 24 часа освен ебана, ще бъдеш и унижавана, мръснице.”
Когато свърших, ми заповяда да се изкъпя и ми разреши кратък отдих.
Един час по- късно, без предупреждение, както се излежавах на шезлонга на терасата, Господарят дойде и ме ощипа по зърното. Извих се от болка, но той ме хвана за косата и ме вкара в апартамента.
“Сега ме слушай внимателно, кучко. След малко ще дойде Господарката. Искам да дадеш всичко от себе си, за да задоволиш прищевките й. Разбра ли?”
Кимнах утвърдително и той ме завлече в банята.
Сега искам да се изкъпеш още веднъж, и докато не те изведа от тук, няма да излизаш. Ясен ли съм?”
Отново кимнах утвърдително, и той ме остави да се подготвям и излезе.
След около половин час чух, че влезе, като не беше сам.
След малко той влезе при мен в банята, накара ме да се препаша с една от кърпите и ме поведе за косата.
В стаята, на един от фотьойлите се беше разположила една много сексапилна дама- беше обута с обувки на висок ток, с много изкусителна синя рокля и имаше невероятни къдрици. Когато се загледах по- внимателно, видях, че всъщност това беше ... мъж.
“Това е кучката, която ще те забавлява докато мен ме няма”, каза Господарят, и излезе.
Аз стоях и не мърдах. В този момент дамата стана и започна да ме оглежда от всички страни. Погали ме с ръка по корема, заобиколи ме отзад и ме погали и по гърба. Когато отново застана пред мен рязко ми свали кърпата и обхвана с ръка топките и члена ми.
“Сладък клитор имаш, курво. И ще се обръщаш към мен с “Господарке”, ясна ли съм”, каза ми Господарката и ми стисна топките с ръка, усмихвайки се.
“Да, Господарке”, отговорих аз и тогава тя ме пусна.
След което мина зад мен и прокара ръка зад гърба ми. Стигна до задника ми и прокара пръст по цепката.
“Я да видим какво си имаме тук”, продължи Господарката, и докато говореше вкара пръст в задника ми. След малко опита да вкара и втори- трудно, но и той влезе. И така започна да ми чука ануса с два пръста. А със свободната ръка си играеше с кура ми.
След известно време седна на един от фотьойлите, извади цигара и ми заповяда да й я запаля, а след това ми заповяда да застана на четири крака на пода пред нея като вирна задника си, а си наведа главата надолу. Когато заех исканата поза тя постави краката си на задника ми и запуши без да проговори.
По едно време усетих, че опря тока на обувката си в ануса ми и натисна. Влезе целият. Така стоях докато не си изпуши цигарата.
“Краката ми са уморени”, проговори отново Господарката, “Разтрий ги, нищожество”.
Свалих й обувките и започнах да й масажирам краката. Докато масажирах единия крак, с другия тя или си играеше с топките ми като ги подритваше леко, или го поставяше на устата ми, за да го ближа.
Когато свърших с масажа ме накара да й съблека роклята, и останала гола се излегна на леглото. Без да чакам подкана се приближих и започнах да й духам.
“Досетлива си, пачавро, харесва ми”, каза Господарката. След което ме хвана с две ръце за главата и започна да ме чука в устата, като от време на време, набивайки ми члена си в устата ме задържаше докато не започвах да се задавям.
“Сега ме прекрачи с гръб към мен, наведи се и продължавай да духаш”, ми заповяда след малко.
Когато заех желаната поза, Господарката започна да ме пляска по задника, по топките, да вкарва в ануса ми по два пръста.
Когато се насити и на тази игра, ме накара да легна по гръб на леглото, изправи се до него и започна да ме чука, разтваряйки краката ми.
“Това е любимата ми поза”, каза тя.
След малко свърши в мен, като се изпразни дълго и мощно.
“Стисни си ануса, курво, за да не изтече нищо от него, клекни на пода и подложи ръка. Искам всичката ми сперма да събереш в шепата си и да я изядеш.
Когато изпълних желанието й ме накара отново да легна по гръб на леглото и да разтворя краката си. След което вкара два пръста в ануса ми и започна да ги върти. Извади ги и ми ги подаде да оближа спермата по тях, която бе останала вътре.
Когато приключи с това занимание, ме накара да заема стойка свещ, прекрачи ми главата, застана на колене над нея и ... започна да ми духа.
Позата бе такава, че топките и омекналият й член бяха над лицето ми и започнах да ги ближа.
В следващия момент усетих, че ще свърша, и се стегнах. Усетила това, Господарката спря да ми духа, отдръпна се и започна да ми бие чикия. Както бях в тази поза, започнах да се празня, като всичко падаше върху лицето и гърдите ми.
Когато приключих, Господарката обра с ръка спермата от лицето ми и ми я поднесе. Облизах й ръката до чисто.
В този момент тя ивади телефона си, набра някакъв номер и я чух да казва:
“Да, свършихме, курвата ми допадна, можете да идвате”.
След което се обърна към мен и каза:
“Говорих с Господаря ти, той се качва с още трима души. А, и между другото, довечера сме организирали парти. Ще бъдем общо 8 души, така че се стягай.”

(следва продължение)
100% (1/0)
 
Categories: AnalBDSMGay Male
Posted by sex_slave2
1 year ago    Views: 118
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments