Ο μαύρος π

Θυμάμαι λες και είναι τώρα, την πρώτη φορά που χρησιμοποίησα πλαστικό πούτσο. Ήμουν τότε φοιτήτρια και συγκατοικούσα με μια φίλη μου. Εκείνη τη μέρα ήμουν μόνη στο σπίτι κι έπρεπε να γράψω μια εργασία για την σχολή μου. Είχα ξεμείνει από χαρτί κι έτσι πήγα στο δωμάτιο της φίλης μου κι άρχισα να ψάχνω τα συρτάρια του γραφείου της μήπως βρω εκεί χαρτί για γράψιμο. Άνοιξα το ένα μετά το άλλο όλα τα συρτάρια της αλλά εύρισκα του κόσμου τα ετερόκλητα αντικείμενα εκτός από χαρτί. Όταν έφτασα και στο τελευταίο συρτάρι πίσω από κάτι κουτάκια είδα έναν μεγάλο λαστιχένιο δονητή. Δεν μου φάνηκε και πολύ περίεργο γιατί η Πωλίνα, είχε το νου της μονίμως στο sex. Αν διοχέτευε τη μισή από την ενεργητικότητα που έδινε στο sex για τις σπουδές της, σίγουρα θα σπούδαζε με υποτροφία. Μονίμως ξενυχτούσε με διάφορους που πολλές φορές τους κουβαλούσε και στο δωμάτιο της κι όλη τη νύχτα με ξαγρυπνούσαν με τα βογκητά τους και φαίνεται πως όποτε δεν είχε νυχτερινό επισκέπτη βολευόταν με τον πούτσο της.
Ξεχάστικα εντελώς, η εργασία που είχα να κάνω διαγράφτηκε από το μυαλό μουκι έμεινα να κοιτάζω τον πούτσο στο συρτάρι της. Κάτι μέσα μου, μου έλεγε να δοκιμάσω κι εγώ. Σκέφτικα πως στο κάτω – κάτω της γραφής η Πωλίνα έμοιζε πολύ πιο ευτυχισμένη από μένα, που είχα χωθεί μέχρι το λαιμό στα μαθήματα, λες και είχε σημασία αν θα έπαιρνα μερικές μονάδες παραπάνω ή παρακάτω αφού έτσι κι αλλιώς περνούσα κανονικά και δεν χρωστούσα μαθήματα «Έλα λοιπόν τι σκέφτεσαι;», μια μικρή φωνούλα με παρότρυνε μέσα μου. Έπιασα προσεκτικά τον πούτσο και τον εξέτασα με περιέργεια. Ήταν από καουτσούκ, απαλός, και είχε χρώμα ανοιχτό μπέζ. Ήταν μεγάλος, πολύ μεγάλος από οποιαδήποτε ψωλή σε στύση είχα δει μέχρι τότε, όχι ότι είχα δει και πολλές δηλαδή. Η μόνη διαφορά με τις ψωλές που ήξερα ήταν πως όλο το κεφάλι του πούτσου ήταν έξω και δεν μισοσκεπαζόταν από το πετσάκι που έχουν οι άντρες συνήθως εκτός κι αν έχουν κάνει περιτομή. Η επιφάνιά του ήταν ανάγλυφη και διέκρινες κάθε λεπτομέρεια και κάθε φλεβίτσα που φούσκωνε. Η Πωλίνα σίγουρα θα ερχόταν μετά από ώρες γιατί είχε πάει

σινεμά με κάποιον, αλλά για καλό και για κακό κλείδωσα την πόρτα του διαρίσματος για μεγαλήτερη ασφάλεια, γύρισα στην καρέκλα μου, έβγαλα τη φούστα μου και το βρακάκι μου και ανέβασα τα πόδια μου πάνω στο γραφείο.
Παίρνοντας στο χέρι μου τον χοντρό πούτσο ακούμπησα το πουτσοκέφαλό μου στην κλειτορίδα μου. Δεν ήταν μόνο η επαφή του πούτσου με την κλειτορίδα μου που μ’ ερέθιζε αλλά και η σκέψη πως μαλακιζόμουν με το ίδιο πούτσο που η Πωλίνα έβαζε στο πολυγαμημένο μουνί της. Έβαλα τα δάχτυλα μου ανάμεσα στα δυο μου μουνόχειλα και τ’ άνοιξα απαλά. Η θέα του χοντρού πούτσου ανάμεσα στα μουνόχειλά μου με καύλωσε τόσο πολύ που μικρές σταγόνες υγρού άρχισαν να κυλούν στην άκρη του μουνιού μου. Κατέβασα το καφάλι του πούτσου μέχρι τη μουνότρυπά μου, τον άλειψα με τα χύσια μου και τον ανέβασα πάλι αργά στην κλειτορίδα μου. Πω, πω, τι γλύκα ήταν αυτή που ένιωθα, ήθελα να χύσω αυτή τη στιγμή. Τράβηξα τον πούτσο από το μουνί μου για να ηρεμήσω, αλλά το μετάνιωσα στη στιγμή που στερούσα τον εαυτό μου την ηδονή και τον ξανάβαλα μπροστά στη μουνότρυπα μου. Έσπρωξα λίγο και το άγοιμα της τρυπούλας μου σφίχτηκε γύρω από το καουτσικένιο πουστοκέφαλο. Έσπρωξα ακόμα λίγο και σιγά – σιγά ι πούτσος μπήκε στη μουνότρυπά μου τεντώνοντας τα τοιχώματα της και τρίβοντας την ανώμαλη επιφάνεια του στον καυλωμένο κόλπο μου. Τον τράβηξα λίγο έξω και τον ξανάσπρωξα μέσα μερικές φορές. Ένιωθα να λιώνω από καύλα. Ποτέ δεν είχα ξαναγαμηθεί τόσο χορταστικά και πριν προλάβω καλά – καλά να καταλάβω τι μου συνέβαινε, άρχισα να κάνω σπασμούς καθώς ένας ξαφνικός κι απότομος οργασμός άρχισε να τινάζει όλο το κορμί μου.
Από τότε άλλαξα πολύ, δεν είμαι πια η άβγαλτη φοιτητριούλα, και σήμερα έχω όλοκληρη συλλογή από πούτσους, μεγάλους, μικρούς, διπλούς, με δονητή, ακόμα κι έναν τεράστιο μαύρο, που είναι κι ο αγαπημένος μου. Βέβαια όταν τα έχω με κάποιον, οι πούτσοι μου κοιμούνται στο τελευταίο συρτάρι του κομοδίνου μου αλλά είναι ωραίο

να ξέρεις πως όταν γυρίσεις το βράδυ μόνη σου στο σπίτι υπάρχει στη διάθεση σου ένας πλαστικός πούτσος έτοιμος να σε ικανοποιήσει.
Για παράδειγμα, την περασμένη εβδομάδα γύρισα σπίτι με τον φίλο μου τα ξημερώματα αλλά ο καημενούλης είχει πιει τόσο πολύ που δεν μπορούσε να του σηκωθεί με τίποτα. Έτσι είχε πέσει ψόφιος στον καναπέ του σαλονιού και ροχάλιζε του καλού καιρού. Μπήκα μόνη μου στην κρεβατοκάμαρα, γδύθηκα, έκανα ένα ντους, αρωματίστικα και έπεσα στο κρεβάτι μου. Έσβησα όλα τα φώτα, άναψα δυο αρωματικά κεριά και φόρεσα μαύρο μεταξωτό κομπινεζόν.
Ήθελα να κάνω την ατμόσφαιρα άκρως ερωτική, σαν να είχα ραντεβού με κάποιο καινούριο πρόσωπο που ήθελα να ξελογιάσω. Ξάπλωσα αναπαυστικά στο κρεβάτι μου ακουμπώντας στην πλάτη μου στα μαξιλάρια και πήρα από το συρτάρι μου τον μαύρο πούτσο. Ήταν τεράστιος, γυαλισμένος, με χοντρό πουστοκέφαλο και στη βάση του είχει και δυο μεγάλα αρχίδια που όταν έμπαίνε μέσα μου αυτά τρίβονταν πάνω στο μουνί μου και μεγάλωναν την ηδονή μου. Τον κράτησα στο χέρι μου, άνοιξα τα πόδια μου και πιάνοντας με τα δάχτυλα του άλλου μου χεριού τα μουνόχειλά μου τ’ άνοιξα και φάνηκε η κλειτορίδα μου. Έτριψα στην αρχή απαλά το μαύρο κεφάλι του πούτσου πάνω της και μετά τον κατέβασα αργά παρακάτω μέχρι που το πουτσοκέφαλο ακούμπησε στην τρυπούλα μου. Το έσπρωξα μέσα παίρνοντας συγχρόνως μια βαθιά ανάσα.

Καμιά φορά αρκεί να χώσω το καφάλι μόνο για να χύσω, αλλά σήμερα ήθελα όλο αυτό το χοντρό καυλί να μπει μέσα μου και να με ξεσκίσει αργά και βασανιστικά. Άρχισα να κουνάω αργά, πάρα πολύ αργά τον πούτσο μέσα μου, χώνοντας κάθε φορά λίγο περισσότερο.Πόντο – πότνο η μαύρη ψωλή έμπαινε μέσα στην πεινασμένη μου τρύπα και με καύλωνε όλο και πιο πολύ. Ο πούτσος γυαλίζει από τα υγρά μου και όσο τον έβλεπα να μπαινοβγαίνει μέσα στη μουνάρα μου τόσο πιο πολύ φτιαχνόμουν. Η ανάσα μου έβγαινε τώρα λαχνιασμένη και κουνούσα με μανία μέσα έξω τον μαύρο καουτσικένιο πούτσο πλησιάζοντας στον οργασμό με ιλιγγιώδη ταχύτητα.
Η έκρηξη που έγινε στο κεφάλι μου ήταν τόσο δυνατή που είδα αστεράκια. Το μουνί μου έκανε συσπάσεις σφίγγοντας όλο και περισσότερο τα τοιχώματα του κόλπου μου γύρω από το πλαστικό καυλί. Έχυνα βγάζοντας μικρούς αναστεναγμούς και όλο μου το κορμί τιναζόταν πάνω στα μεταξωτά μου σεντόνια. Όταν σταμάτησα να χύνω έμεινα ξέπνοη και έγειρα στο πλάι έχοντας ακόμα βαθιά στη μουνάρα μου τον μαύρο πούτσο μου.
Με πήρε ο ύπνος βαθιά και γλυκά με τ’ αρχίδια του πούτσου να πιέζουν ηδονικά τα μπούτια μου. Κάποια από αυτές τις μέρες θε πείσω τον γκόμενο μου να κάνουμε έρωτα και οι τρεις μας, εγώ, εκείνος και ο πούτσους μου. Σίγουρα θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία

90% (9/1)
 
Categories: MasturbationTaboo
Posted by seturbed
3 years ago    Views: 485
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments