wedje!

"Wedden dat ik je kan laten klaarkomen door alleen met mijn tong onder je zak te kietelen?"

Ze had een meesterlijk geil paar borsten, waar hij recht van boven opkeek. Verpakt in een strak elastisch wit shirt met wijde ronde hals, leken ze gemaakt om met beide handen omvat te worden. Haar stroblonde haren lagen er als een net opengerukt cadeaupapier omheen. Hij deed een graai naar haar door de stof priemende tepels, maar onderschatte de greep die ze op hem had, zoals ze nu tussen zijn gespreide benen zat. De warmte van haar natte rechterhand voelde gekmakende lekker, omdat ze er traag mee op en neer over zijn paal ging.

"He, lekkere zatte vent, eerst antwoord geven. Wedden?"

Wat wilde ze dan verwedden? wilde hij weten. Welk pervers ruilmiddel wilde ze van hem?

"Een uur? Tot je beschikking?" What the fuck, dat was geen prijs, maar een beloning. "Echt? Jezus, ja! Maar."

Voor hij kon bedenken dat hij in deze club misschien niet zo onnadenkend ja zou moeten zeggen tegen elke blonde dame die hem geraffineerd tegen het klaarkomen aan hield door tergend handwerk af te wisselen met liederlijk lekkere bewegingen van haar tong, deed ze al wat ze had aangekondigd. Met een ferme haal trok ze zijn voorhuid hard omlaag over zijn gloeiende eikel. Alsof ze een lucifer afstreek aan een doosje keek ze toe hoe met een subtiele vertraging het vuur in de hele kop ontbrandde. Ondertussen likte ze met volle tong en zuigende lippen onder zijn zak de opgezwollen stam die daar geworteld stond. Daarbij trok ze haar shirt omlaag, zodat haar volle pond, met stijve tepels en al buiten kwam te hangen.

Het lont was goed ontbrand en vonkte zich een weg naar het kruitvat. Zijn zak trok zich anticiperend samen om zijn stevige ballen. De gloed die al een tijd tussen zijn benen hing verhevigde zich. Zijn paal en vooral zijn eikel stuwden vol met heet, kloppend bloed. De aanblik van haar stevige ronde D-cup en het natte spoor dat ze met haar priemende tong omlaag trok naar zijn nu heel gevoelige kringspier, maakten hem volkomen weerloos tegen het aanzwellen van zijn ontlading.

Nog één keer kon hij verdragen dat ze aan zijn ballen zoog, maar toen ze haar tong voor de tweede keer met kracht tegen zijn anus drukte, sloeg de stop er definitief uit.

Een onbeheerste kreet en daar slingerde een slordige guts zaad omhoog. Een kramp in zijn bekkenbodem verried de kracht waarmee hij spoot. De eerste straal schampte dan ook zijn linkerwang en landde deels in zijn nek. De volgende kramp gooide een ferme straal veel rechter omhoog en deze landde op zijn buik en dijbeen, binnen bereik van de gulzig likkende blonde engel daar beneden.

Zijn kloppende schacht bleef gloeien en er stroomde met tussenpozen dikke witte druppels langs. Met haar blondomkranste warme tieten wreef ze hem in met zijn eigen zaad. De gloed van zijn eigen warmte liet langzaam na. Toen ze tenslotte omhoog kwam zoende ze zijn volle zachte smaak brutaal van haar tong op de zijne.

"Zo jongen", zei ze triomfantelijk, "nu heb je een half uur om op adem te komen, dan mag je met mij en Naomi de ring in. Ik heet Kim, in de ring althans. En jou, hoe mag ik jou aankondigen? Volgens mij is er veel publiek vanavond. Geniet er van."

Ze stak haar hoofd nog even om de deur.

"Neem in ieder geval even een douche, lekkere hengst. Ik denk dat we je 'de Fontein' noemen straks." Ze schaterde. "In het kastje rechts liggen blauwe pillen, als je denkt nodig te hebben. Wel bijtijds innemen dan. Tot zo!"

Hij had zich met zijn zatte kop zojuist verzekerd van een hemelse beproeving in een club die hij alleen op zijn intrigerende naam gekozen had. The Ring of Fire.

85% (3/1)
 
Categories: Mature
Posted by secretsssboy
2 years ago    Views: 159
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments