Kærlighed er livet bedste medicin

jeg vågner en tidlig morgen, jeg har bare virkelig lyst til at mærke suset i min sind, glæde og følelser der gør en stolt af succes..
Hvem vil give mig den suset i maven, at jeg får lyst til at gøre noget usædvanlig anderledes lige den dag.. men ikke bare idag, den dag må gerne kom snart..

det starter en morgen hvor jeg vil bare give mig hen og føle mig fri.. jeg forventer ingenting, jeg følge bare mine tanker, hvor jeg får lov til at blive elsket og vær mig selv..
jeg vil foretage de ting som jeg plejer, og ønsker at få en overraskelse løbet af dagen af bekendt, som jeg virkelig har lyst til længere, men jeg har ingen forhold til ham, fordi jeg vil ikke ejes af nogen pga jalousi, magt eller penge..
Jeg kan virkelig ikke bruge det en sk**e. så jeg håber virkelig på et tidspunkt, at jeg finde min egen vidunderlig sexpartner på et eller andet tidspunkt..
Når jeg ikke kan få ham, så kan jeg vil også bare finde en anden..
hvor gammel han er, det ved jeg ikke..
Han er skøn og smuk som en drøm.. der kan forføre mig i passion med kærlighed og positive energi.. der føler mig fri og være mig den er, kan få lov til at giv og modtag..

Jeg ønsker at en morgen, bliv nusset og blev hold af, massere samtidig med man ligger er ved vågne.. hvor manden ligger tæt indtil en, for giv krops varme, og jeg mærker din dejlig penis ved min ene balle, og du trækker længere ind på mig, fordi du har lyst til at jeg skal rør ved, men jeg er ikke helt vågne, at du trækker mine trusser af- få at pikken indeni min Pussy, mærker de små træk i min pussy, jeg vågner mere op og flytter dyne lidt væk, pga varmen, og jeg vil have at du skal fortsæt, og du blive ved at giv min din stiv pik.. og får lige lyst til kys dig, fordi det er så godt at du må ikke komme endnu.. men pludselig skulle du noget, smutter du efter morgenmaden, fordi vi skal hygge os idag.. og vælger at tag en fri fra arbejdet.. hvor vi så tager et eller andet sted hen, hvor vi kan få vores lyst styrke op, når vi vender hjem.. fordi jeg har virkelig lyst til, at kunne dufte en mandens krop og får lyst til giv vedkommende et kys som kan blive til flere at lysten og sanser åbner for mere energi og lyst til gøre noget mere for dig, og din dejlig pik, som bare tænder mig, på den blide måde.. idet vi kysser hinanden tændt, tanken, at - får jeg mere til lyst til at rør dig, mærke din penis.. i min hånden, at jeg vil massere den tryk lidt frem og tilbage, fordi jeg kan virkelig godt lide det, og du skal blive ved.. jeg flytter dynen lidt væk fra din penis, så jeg kan kom til den, så sut..
jeg bliver ved længe.. og hvad der så sker, er kun din fantasi og lyst der afgjorde det.. har lyst så gør noget ved det..

livet bliver ikke genudsendet,, hvorfor så gemme sig for den du elsker..
så elske din kvinde eller mand..
for kærlighed er den bedste medicin du kan give til et andet mennesker..

fred med jer..

Knus


100% (6/0)
 
Categories: Sex Humor
Posted by russin
1 year ago    Views: 110
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
smbound
retired
1 year ago
All You need is Love? - Yep! *S*
1 year ago
Oplevelsen ved at læse om dit behov og hvordan du vil tilfredsstilles har en ekstrem påvirkning. Meget intenst og du har efterladt mig lysten med en stiv pik, der kun vibrere for dig og din berøring.