en drøm der kan blive til vrkelighed

- Jeg drømme om dette om en dag!
jeg ikke kan få nok af den følelse at være fri og bare være sexy for dig,
og du vil lege med mig..
det kan ske, hvor som helst, det kan begynde en dag på strand, hjem i seng eller i køkkenet, badeværelset.. hvor der er muligt at rør ved hinanden.
det er kun fantasi der sætter grænser..

jeg drømmer om en dag, hvor jeg kan får love til at føle mig fri og til nyde det meste vidunderlig ved sex, fordi jeg kan ikke få nok af det fede show.. tænker på den meste sexede mand i hele verden.. og den må gerne ske flere gang i livet, hvis den endelig bliver til virkelig. men drøm er,
-hvor mine tanker bare, flyver mig væk fra alt det uro og forpligtelse og bare føle sig fri og bare gør det for fredens skyld..

jeg drømmer tit om at få love til at få den alt sexlyst stille på den måde er fedest.. jeg drømmer om en dag, hvor vi ligger på stranden, hjem eller hvor som helst, bare se, hvordan du ligger og leger med din pik, fordi jeg synes det er den meste vidunderlig legetøj, som gud har skab til kvinden, at du skal gøre mig inderlig liderlig, at jeg får lyst til at lege sammen med dig, og jeg kan ikke få nok, at jeg får mere lyst til at mærke dig helt vejen igennem, og mærk den indeni min krop, og du kærtegner min krop med dine hænderne massager på mit bryst og bevæge langsomt nedad mod min pussy, som bare har vente længere med glæde bliv forkælet som en gud ved, hvor meget jeg ønsker at du vil lege med den..
at du slikker mig, massere og nusser indtil jeg kommer..
Imens jeg massere din pik i den ene hånd, du ligger så vi har en 69’er hvor jeg kan slik din dejlig pik, imens du leger og massager min klitoris indtil jeg kommer, beder dig om at tag min bagfra langsomt, at jeg kan hvordan er, og det bare mærke den indeni, og du trækker den lidt ud og inden igen, nogle gange, for at se din skønne pik.. og du vil gerne knep mig ligeså langsomt at du selv får lyst til mærke min pussy klemmer om din pik.. til du ser hvor saften strømmer om din pikke, at du vil give mig mere pik.. og det bliver hårdere med tid.. jeg mærker suset i min maven, får lyst til at bede dig om at leg dig, så jeg sæt mig op ham, og ride på dig (saks).
så jeg kan se din pik.. jeg er dyb fantasere af din pik, at jeg vil kunne lege med dig rigtigt længe..
du massere mine bryster samtidigt med at jeg rider på dig..
par minutter vil du have en anden stilling, fordi vil gerne komme, og du er lige ved komme, men du må ikke komme endnu, fordi jeg vil have mere af din skønne pik, at jeg forslår at vi går i bade.. hvor vi nusser og kæler, hinandens deler og. få en lille drinks, som friskere os lidt på nye energi og lyst til at foretage nogle frækkere stillinger..
Jeg kysser dig vild omkring munden, bider lidt i hagen og kys dig blid ned ad din krop, at jeg beder dig om at læg på ryggen, jeg smider omme på dig, og fordi jeg vil kærtegne din krop, fordi du er dejlig vidunderlig.. din pik slapper lidt mere af, og mærker din pik ved min pussy i det jeg har sat mig oven på dig, fordi jeg vil lege med dig, nus dig.. begynder så småt at kysse dig igen, fordi jeg vil mærke, hvor tændt du er på mig..
derved begynder jeg massere din ansigt og krop.. og kysser den langsom nedad imod din pik.. jeg stopper om ved pik.. og tag den langsomt og forsigtig, så den ikke bliver alt for frækkere lige med det samme, og nøler din pik og kugler.. massere dig omkring din pik.. så du mærker, hvor meget jeg skønner din krop, bare det vil smag, dufte til din krop, at du får mere lyst til at jeg skal sut din pik, og massere den samtidigt, indtil den er stiv nok du mener at du vil have jeg skal sæt mig dooggy, og du vil trænge indeni på.. .. og nogle minutter inden du kommer.. og spørge mig, hvor du skal gøre det, vil du komme og sprøjt i min mund, eller ude over mig..
siger hvis du gør det i munden af, så synker jeg det og vil altid slik den rent af din smuk pik
jeg synker det.. derefter jeg slikke den..

jeg vil gøre det igen..
100% (5/0)
 
Posted by russin
2 years ago    Views: 79
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Deilig drøm
2 years ago
Av for den ... Ikke dårligt :-)
peckker
retired
2 years ago
Dejlig dejlig fræk - jeg sidder med tør mund, stiv pik og er åndeløs! Jeg vil gerne udleve fantasien med dig - igen og igen!