Jamaica part 2

Hier het vervolg op Jamaica.

IK was op de wc beland, samen met Jon en Jack. Ik werd op de wc geduwd en toen kwam Jon voor me staan. Suck this dick. zei hij. Ik deed wat hij zei; ik likte heel langzaam aan zijn ballen en nam vervolgens zijn staaf in mijn mond. Ik likt en zoog er aan als een ijs. alleen was deze van hete chocolade. Hij kwam steeds dieper in mijn keel. Jon nam geen genade voor me. Terwijl ik dat deed, voelde ik hoe jack mijn pik in zijn mond nam. Het voelde zalig aan. Pijpen en gepijpt worden.Ik duwde meteen Jack zijn hoofd om mijn pik heen. Hij kon hem net aan. Hij zoog met zijn lippen en nam mijn vel met zijn tanden. Hij duwde mijn kont stevig tegen hem aan, en ik begon hem te deep throaten. More kreunde ik, more, more..Vervolgends voelde ik hoe Jon zijn enorme legerlans begon te borrelen. Want ik voelde en hoorde hem kreunen.
Op een moment hield hij het niet meer en in, en begon me helemaal vol te spuiten. Neger sperma zaden, smaakten best lekker. Hij spoot oneidig veel in me. Ik slikte en zoog het allemaal op. Damn your horny white man. suck my balls. Ik deed het en nam zijn beide ballen in mijn mond. Vervolgens wou ik eigenlijk iets proberen wat ik nog nooit eerder had gedaan, of geprobeerd. ik trok ruw zijn pik uit mijn mond en zei; wait. Now your both cocks in my mouth. wow...can you handle that. Zei; jack? Im wanna try.

Eerst kreeg ik de beide eikels voor mijn lippen. Ze trokken mijn mond wijd open, eerst kreeg ik Jack zijn enorme pik in mijn mond, vervolgens trok hij hem verder open en kwam, Jack zijn negerlans er bij. Ik kreeg het net voor elkaar. ik had 2 heerlijke neger pikken in mijn mond. Ze begonnen me te throaten. Dont hold back, zei ik. vervolgens kwam jack zijn pik helemaal vast in mijn keel te zitten. Die van Jon, pastte er amper bij. maar hij kreeg het voorelkaar. Nu een kwartier lang op en neer stoten. Begon de eerste negerlul mijn mond vol te spuiten. Ik voelde warme sperma zaden mijn mond binnen stromen. Toen ik net het ergste op had. Kwam meteen de lading van Jon er bij. So thats your stuff. zei jon.Now its my turn. Hij tilde me omhoog en zoende me hard. Ik werd tussen hun in genomen. en nu gebeurde het, waar ik altijd al van hard gedroomd. Genomen worden door 2 sterke neger pikken. Ze trokken mijn kont wijd open. Jack kwam wijdbeens achter me staan. Hij tilde me op en ramde zonder genade in een keer zijn volle negerlans, in mijn kont. Het deed enorme pijn. maar hij stoote uit alle overmacht en hij maakte hem mooi soepel en op, Do you have more space for him? kreunde hij in mijn oor. Ze trokken mijn benen wijder open en ik voelde hoe jon zijn pik zijn weg zocht naar mijn kont gat. Ik voelde hem naast de pik van Jack in mijn reet verdwijnen. O yes..white boy...Ride us.

In het begin voelde ik een ongeloofelijke pijn. maar die begon al snel over te gaan in extase. Het werd werkelijk open gereten. Ik voelde die harde neger lullen in mijn kont rammen. Ik werd uit een gespleten van genot. Ik hield het niet lang vol. het voelde zo zalig, dat ik al spoot over Jack zijn sterke lichaam. daarna voelde ik de sperma zaden al borrelen van Jack..de spoot zich in een keer helemaal leeg in me!,. Yeah white boy..hold on....vervolgens kwam de enorme neger lans van Jon in me klaar. Tijd om bij te komen had ik niet, want al snel kwam; Jack helemaal in me klaar. De ene negerpik pompte nog harder zaad in me dan de ander. Ik voelde me hemels.
Ik beveelde nu ben ik de boss...Ik ging van hun af, en nu wilde ik voelen.

Hoe het was om een neger met zijn 2 en te ontmagen. IK ging eerst zitten, vervolgens kwam Jon op me zitten. Hij was al mooi open en hij ging er gemakkelijk in bij hem. Vervolgens was Jack zijn neger pik aan de beurt en ramde hij er hem zonder genade bij Jon in. ik voelde zijn pik naast die van mij. En ik wilde hem zo hard stoten als ik maar kon. onder tussen zoende ik met jon. Hij wilde ook meer, want hij stoote me met een enorme kracht terug. Ik hield het niet lang vol, ik kreunde het uit van genot en spoot al mijn spermazaden in zijn kont. Daarna kwam, Jack al snel. Ik verdween diep in zijn kont. Na dat een tijdje te hebben gedaan, wou ik van stand verwisseln. Ik liet jack op de wc. zitten. Zijn 18 cm pik stak fors om hoog. Vervolgens ging ik er meteen op zitten. Ik wilde hem bereiden. hij kreunde allemaal jamaicaanse woordjes en al snel voelde ik hoe Jon mij pik aan het afzuigen was. Heelrijk. genomen worden in je kont en helemaal uit gezogen worden. Ik hield dat niet lang vol, en spoot allemaal sperma zaden los in hem. Vervolgens trok ik hem omhoog en liet hem op me zitten.daarna kwam ik volledig klaar...

vervolgens hebben we nog het een en ander uit geprobeerd. Het was een zalige 1e ervaring. en wie weet volgt er nog wel meer!
0% (0/1)
 
Posted by runner666
1 year ago    Views: 47
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments