2 hete negers

De eerste anale ontmaagding.

Het gebeurde op vakantie. zoals gebruikelijk was ik aan het stappen in Jamaica.
Ik was nu al 3 dagen op dit mooie eiland, en had er al veel van gezien.
Die avond ging ik weer naar mijn vaste pub/bar. Het was een warme dag geweest. en het was erg heet. Ik had een paar biertjes op, en raakte aan de praat met een hele knappe negerin.
Door haar kwam ik contact met 2 andere mannen. Het klikte wel aardig goed. en voordat ik erg in had; kwam de stevig gespierde neger, aan me zitten. Hoe heet je , vroeg ik? Jon, en hij; Jack. zei de andere. Have you been before with 2 men? no zei ik. Ze waren recht door zee, daar hield ik wel van. You wanna try? ik kreeg kippenvel, en trilde een beetje, Maar ik hier al zolang over gefantaseerd, dat ik hun aanbod niet wou afslaan. ik stemde in. Oke, zei Jon. Hij pakte me hand beet, en leidde me naar buiten.

We liepen door de drukke menigte naar de wcs gedeelte. Daar gebeurde het; ik werd nu toch wel zenuwachtig. Jack kneep me in mijn kont, en zei; dont be nervous. we make you like heaven and horny. We pakten de eerste dames hokje..omdat we daar niet lastig werden gevallen. Het was een grote wc hokje. maar met 3 personen konden we er precies in. Ik werd tegen de muur gedrukt. Beide handen en mijn lichaam werden ruw tegen de muur aan gedrukt. Ik keek in de ogen van Jack. en ik wist wat hij dacht. Mij neuken, en zo snel mogelijk. Ik had niet veel aan die dag, het was altijd warm weer daar, ze hadden me zo naakt en voor dat ik er erg in had. kwamen ze beide tegen me aan staan. Ik voelde hoe ze mijn lul aftrokken. Hij werd steeds groter. ze schrokken, want hij werd zelfs groter dan hun. Hoeweld hun pikken er ook mochten wezen. Die van jon was 23 cm, en die van Jack was 25. daar had ik dus een hele kluif aan. maar ze hadden niet in de gaten dat die van mij 30 cm was. Wow...zeiden ze. die gaan we temmen. Toen hij fier recht op stond, kwam Jon voor me staan, hij zoende me helemaal van top teen, en op mijn lippen, naar beneden. Hij nam met zijn lippen eerst mijn ballen in mijn mond. vervolgens zoog hij mijn balzakken. Ik duwde Jack ook naar beneden. Suck my other ball. Hij deed wat ik zei. Ik vermoedde al hoe ze me terug zouden pakken. Maar dat kon me niet meer schelen.Ik voelde hoe ze me heerlijk aan mijn ballen zogen, en vervolgens nam Jon zijn lippen over mijn geharde staaf. i can handle this boy. zei hij. Come on, zei ik. Ik ging wijdbeens staan en keek toe hoe 2 heerlijke negers mij begonnen te pijpen!> Hij kwam over mijn harde schaft.en toen ging hij over mijn eikel heen. Hij hield zich niet meer in, en nam mijn harde lange paal in zijn mond. Zijn tanden namen mijn topje en hij pijpte me en nam mijn pik in zijn, keel. Ik voelde hoe jack mijn balzakken afzoog. Hij stopte zijn vingers in mijn kont, en duwde ze er diep in.
Jon bracht me in extase,Hij zoog, en zoog net zolang, todat ik me niet inkon houden.
Ik spoot allemaal sperma zaden in zijn mond, hij slurpte en slurpte, alles door. HIj hield niet in. Ik voelde me in de hemel. Hij zoog en trok en beet met zijn tanden over mijn vel. Het verbaasde dat hij mijn 30 cm pik in zijn mond kon houden, maar hij deed het. mmmmmmmmmmmm,,mmmmmmmmmmmmmmm, mmmmmmmmmmmm, mmmmm kreunde. ik . Dont hold back boy. Ik spoot me volledig leeg in hem. Hij zoog alles tot de laatste drup op. Ik wilde door hem genomen worden in mijn kont. Ik werd nu zo geil als boter. Seems you want us, baby..Zei; jack. we do what you wish. Ik ging naar voren met zijn lippen om mijn lul..en ik zei; bareback me..Hard. Jack deed wat ik zei; en ging achter me staan. Ik had nog nooit een negerlul in me gehad. Zeker niet een die die halve zo dik als die van mij was. Hij maakte mijn gaatje vochtig en kwam met zijn eikel in mijn anus. Hij duwde mijn benen wijder open en toen ramde hij er in 1x in. ZOnder genade. langzaam zei ik; nee, ik ram hem zonder medelijden in je. Je verlangt naar een zwarte negerlul zie ik. Ik zal je hem geven.

Toen gebeurde er iets, wat ik nog nooit had gevoelt, pijn tot op bod, en een heerlijk pompte negerlul in mijn anus. Hij ramde hem er stevig en bereed me. Terwijl hij me bereed, begon Jon weer aan mijn lul te zuigen. Hier zat ik op een wildvreemde wc, genomen te worden door 2 hete negers.
Wil je weten hoe dit verder gaat. comment please!

80% (5/1)
 
Posted by runner666
1 year ago    Views: 284
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
mmm wil meer horen
1 year ago
super geil begin