2 geile negers!

Ontmaagd worden!.

Ik was op vakantie in Jamaica. Het was een zaterdag avond en ik was weer eens blijven hangen in de plaatstelijke discotheek. ik was 38 en zag er nog goed uit, ben gespierd en slank. Ik kreeg genoeg aandacht van de mooie donkere dames. terwijl ik met eentje aan het dansen, werd ik voorgesteld aan haar vriend. We raakten aan de praat, en op een moment, kwamen er nog 2 vrienden bij zitten. Ze zagen er goed uit ook atletisch gespierd en langer dan mij. Op een moment raakten we met zijn 3 en in gesprek. Voor ik het in de gaten had, kwam de stevig gebouwde, naast me zitten en streelde me over mijn dijbeen en middel.Het wondt mij wel op. en ze merkte dit beide. Seems you want us? zei hij. Ik durfde het niet toegeven. Ah your bi...have ever had sexs with 2 black man? vroeg hij grof weg? nee, zei ik. Then lates make that reality.Voor ik het in de gaten had, zei hij.
Lets come. Ik liep de 2 negers achterna. en ze brachten me naar de dames toiletten.
So; have you ever fucked a man before? no zei ik. First time.Voor ik het in de gaten had, hadden ze me uitgekleed. Mijn lul vond het niet erg, want zonder dat ik verbergen kon was hij omhoog gesprongen. Dress us out. Heel onhandig, kleed ik hun uit.
Ik had niet in de gaten, dat ze zo beide gespierd en breed waren. Ik schrok toch wel behoorlijk, want van de grootste neger was 20 centimeter groot en van zijn vriend was zeker 25 centimeter. Can you handle these, zeiden ze? Voor ik het in de gaten, was de jongste naar beneden gezakt, zo maar in de dames wc. Hij begon mijn lul af te zuigen.
Toen hield de andere het ook niet meer vol en zakte al strelend naar beneden.Voor ik het wist had ik 2 negers aan mijn beide ballen te likken.Mijn lul groeide naar enorme hoogte. Ze wisten niet wat ze zagen. Voor ik er erg in had; kwam zijn lippen, al om mijn eikel heen. Hij begon mij enorm te pijpen. Hij zoog nog harder dan een vrouw. De andere kwam, achter me staan; en kreunde; lets give him white seeds. Ik hield het niet vol, en explodeerde in hem. net als een vacuümpomp,hield hij alles vast,en zoog hij alles op. Toen ik niet meer kon, slikte hij het op. Now some other fun, zei de andere man. Voor ik erg in had. Werd mijn kont open getrokken, en werd ik anaal ontmaagd. Ik zei; please be care ful. First time as well. Ik wist wat voor enorm pik hij had. No mercy...zei hij. Hij trok mijn anus wijd open en deponeerde hem er in een x in. wow..kreunde ik...Het deed enorm pijn.Eerst zijn eikel gleed er in..Toen het topje, en vervolgens zijn harde staaf. Ik kreunde het uit. hij hield zijn hand voor de mijn mond, en zoende me in mijn nek. Op een gegeven moment, deed het zo zeer. dat hij er hem er helemaal in duwde. Now its my turn. zei hij. Hij ragde en ramde, en stootte zijn enorme pik diep in mijn kont binnen. Voor ik erg in had werd ik tegen de deur geduwd. Ik werd bruut genomen. Het wond mij enorm op. Mijn pik werd harder en harder. Om de een of andere reden, had ik hier altijd al van gedroomd. Toen de andere neger was opgehouden met zuigen. zei hij...You have more for me? Voor ik erg in had, begon hij me voor een 2 x te pijpen. Ik werd onder tusen bruut genomen en voor ik erg in had zijn mijn lul, diep in zijn keel. Hij pijpte en zoog me helemaal leeg. Ik wist niet wat me overkwam.Zoveel extase had ik nog nooit beleefd. Het werd een droom die werkelijkheid werd. Cum inside me..kreunde ik .....Ik voelde zijn pik kloppen in mijn kont. Hij ramde met harde stoten diep in me.

Toen hield ik het niet meer uit. Ik kwam voor de 2 x stotend en hortend in hem klaar. ik spoot miljoenen sperma zaden in zijn mond. hij slikte het slurpte het allemaal op...
You have more? Toen kwam ook de andere neger..hij spoot allemaal sperma zaden in zijn condoom in mijn kont. Ik voelde het borrelen. Im want 2 dicks in there...zei ik. Voor
ik moest met mijn kont naar hun toe op de wc zitten. Ik ging wijdbeens staan. Toen ervoer ik iets, wat ik nog nooit eerder had ervaren. Het was de grootste pik, in mijn kont.Hij scheurde mijn gaatje open.penetreerde het en maakte hem soepel. Het deed ongelooflijk veel pijn, maar dat maakte het juist zo lekker.Voor ik erg in had, zat er een 20 centimeter zwarte neger pik in me.Now be prepared. Hij ging me eerst berijden.Ik voelde hoe hij me van achteren nam. Net zolang tot hij in me was klaargekomen. Toen hij dat was, voelde ik hoe een andere eikel. Me ook binnen drong.IK kreeg het zwaar te verduren. Ik kreunde het uit. Ik voelde eerst hevig pijn van binnen. Het was als of de pik me werkelijk van buiten uit opende.Toen toonde hij geen genade, en ramde hem er in x keer. Ik voelde 2 stevige neger pikken in mijn blanke kont.Ik werd helemaal wijd open getrokken van binnen. Toen tilde ze me beide op en lieten ze me beide op hun stijven neger pikken zitten. Ze bereden me wild. ik hield me aan de sterkste vast. Die tilde me licht op en ze pompte zich helemaal leeg in me. Weer voelde ik een extase. Het was zo heerlijk, 2 geile neger pikken in me. Ik werd helemaal uitgewoond. Steeds dieper en dieper kwamen ze in me. Cum give it to me...zei ik. Meteen werd ik op me wenken bediend en kwamen ze tegelijk spuitend in mijn kont klaar. Het was een zaligheid. Daarna gleden ze er een voor een uit. Now its your turn. Wat zei ik? This; De gene met de groteste 20 cm pik geen wijdbeens voor me staan, en de andere duwde me naar beneden. Ever done before? nee, zei ik. Ik zag zijn geile pik fier omhoog staan. De andere kwam naast me zitten, en deed me het voor. vervolgens was ik aan de beurt. een beetje angstig, likte ik eerst aan de staaf. het smaakte zout en naar vlees, voor ik er erg in had, was ik bij zijn eikel. Ik zoog er aan. Als of het een lollie was. Voor dat ik het wist was de jongere mijn pik aan het zuigen. Dont be afraid, zei hij. It will taste good. Toen opende ik mijn lippen en nam zijn eikel in mijn mond. Onmiddelijk duwde hij mijn hoofd om zijn eikel heen. Het was net alsof ik iets lekkers en stevig in mijn bek had. Ik hield de lippen stevig er om heen. en begon onmiddellijk te trekken en te zuigen.Oh yeah white boy. hij deep throate me. en kwam steeds dieper en dieper in mijn keel. ik kreeg haast geen lucht meer. maar hij kende geen genade, Op een moment moest ik kokhalzen, toen hij dat merkte, spoot hij allemaal spermazaden bij me naar binnen. Ik slikte het ook nog op. want het smaakte goed. Toen hij het in de gaten had, liet hij me los, en begon ik de smaak te pakken te krijgen. Ik trok met lange halen en met mijn tanden nam ik zijn topje beet.Ik werd intussen ook weer helemaal leeggezogen door de jongste.Het smaakte naar meer, Voor een 2 x pijpte ik de sterke negerman helemaal leeg.
well white boy...dont hold back...You have lots of more for us. Nu mocht ik anaal.

willen jullie weten hoe dat gaat? comment please...
Welke geile negers willen dit met mij doen? mail my inbox please!
100% (4/0)
 
Posted by runner666
1 year ago    Views: 564
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments