Op visite

Laatst ging ik bij vrienden op visite. Een leuk stel van rond de 35. Hem ken ik al jaren en weet van hem dat hij voordat hij haar leerde kennen wel eens wat met mannen gedaan heeft.
Ik belde aan en na even gewacht te hebben deed hij open. We begroette elkaar en een bobbel viel mijn op in zijn joggingbroek. We stapten naar binnen. Beneden was een hal met een garage en een werkkamer. Boven was het woongedeelte. Om bij de trap naar boven te komen moesten we langs de werkkamer lopen. Terwijl we dit deden viel mijn blik op zijn bureau met pc waar ik een afbeelding op zag. Ik zei er wat van en hij wilde het, met een rood gezicht, weer wegklikken. Ik vroeg hem daarmee te wachten en keek snel wat het was. Het was een een afbeelding van een mmv trio. Ik vroeg hem of hij aan het rukken was en hij bevestigde dat. Ik moest lachen en zei dat hij een mooie vriendin boven had. Dit was anders zei hij. Dat moest ik hem toegeven want ondanks het feit dat ik ook een vriendin heb, vind ik het nog steeds lekker om mezelf af te trekken. Dat onspande hem een beetje en hij ging weer zitten om me te laten zien wat hij allemaal aan het kijken was. Terwijl hij dat deed zag ik dat het weer groeide in zijn broek en onwillekeurig wond het mij ook op. Ineens had ik vreselijk veel zin om te pijpen en nam mijn kans waar.
Onverwachts legde ik mijn hand op zijn bobbel. Hij schrok ervan maar liet het wel toe. 'Ik denk dat we maar moeten afmaken waar je mee begonnen was' zei ik. En voordat hij wat kon zeggen ging mijn hand in zijn broek. 'Maar Chantal dan?' zei hij nog. Ik zei dat we die wel op tijd van boven konden horen aankomen. Zijn pik voelde nu volledig stijf in mijn hand aan, en ik vroeg hem om zijn broek nog een stukje naar beneden te doen. Zo bevrijdde hij zijn pik uit zijn benarde positie en mooi stijf sprong hij op. Het was een lekkere pik, niet te groot en niet te klein. En er zat al een beetje voorvocht, dus voordat ik aanbelde was hij al een eind op weg. Ik keek hem aan en zag een blik van verwarring en geilheid. Ik trok een paar keer en nam toen zijn pik in mijn mond. Omdat hij niet zo heel groot was kon ik hem goed in mijn mond nemen. Meteen begon ik hem met lange halen te pijpen terwijl ik zachtjes zijn ballen streelde. Ik hoorde hem zachtjes zuchten en begreep dat ik goed bezig was. Ondertussen proefde ik steeds meer voorvocht en zijn pik begon langzaam maar zeker steeds meer in mijn mond te kloppen. Toen hij zei dat hij ging komen ging ik lekker door. Zijn onderlijf schokte nu hevig en ik voelde zijn zaad in mijn mond spuiten. Ik genoot er ook vreselijk van en slikte alles door. Toen hij klaar was keek ik hem lachend aan en zei tegen hem dat ik er een tegoed had van hem. Hij keek me voldaan en lachend aan en zei dat dat goed was. Heel even zaten we nog beneden totdat zijn vriendin van boven riep waar we bleven. Toen alles een beetje gefatsoeneerd was liepen we naar boven. Ik begroette zijn vriendin met 3 zoenen en besefte lachend dat in mijn mond net het sperma van haar vriend had gezeten. De rest van het bezoek was erg gezellig al was Rob af en toe wat afwezig.
Mijn tegoed heb ik een andere keer nog gekregen maar dat is een ander verhaal.
100% (4/0)
 
Categories: Gay Male
Posted by rotjeknorrie
1 year ago    Views: 650
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
11 months ago
Vertel het andere verhaal ook eens...
stu45678
retired
1 year ago
spannend, geil en grappig
1 year ago
ik kan niet wachten op de rest