Dagje strand bij Rockanje

Afgelopen zomer besloot ik een dagje naar het strand te gaan. Ik ga dan altijd naar Rockanje. Maar aangezien het daar altijd vrij druk is, loop ik altijd door naar het naaktstrandgedeelte waar het altijd een stuk rustiger is. Wat je daar wel hebt is dat er veel mannen alleen zijn. Er wordt daar ook regelmatig gecruised door de duinen wat ik op zich wel een geile gedachte vind.
Ik ging tegen de duinen aan liggen en begon half te lezen en half om me heen te kijken. Een meter of 10 verderop lag er een man alleen naast een windscherm. We keken elkaar af en toe aan maar verder niks. Op zich voelde ik me wel geil, maar wist niet zo goed te beginnen. Ik had een halve erectie en ging anders liggen om niet zo in het zicht te zitten. Na een tijdje ging ik richting de zee om een beetje af te koelen. Het water was lekker en ik kon vrij ver het water in omdat bij Rockanje de zee vrij ondiep is. Toen ik weer terug liep zag ik dat die man die naast me lag ok de zee in was gegaan. Ik kon hem nu goed bekijken en zag dat hij er best wel goed uitzag. Ondanks dat ik hem een jaar of 50 schatte had hij een goed lichaam en een mooie kale pik. Toen ik vlakbij was zeiden we elkaar gedag. Daarna een beetje praatjepot van 'lekker weer' enzovoorts. Vond het toch wel en beetje spannend, en ja hoor, pikkie begon weer een beetje te groeien. Alleen nu kon ik hem niet verbergen. 'Niet verkeerd' zei hij waarop ik een beetje lachte. Voordat ik het besefte maakte ik een opmerking dat die van hem er ook niet verkeerd uitzag. De boodschap was in ieder geval duidelijk dat we elkaar wel interessant vonden. We liepen terug naar het strand en ik verhuisde mijn badlaken naast die van hem.
Zo lagen we een tijdje te kletsen. Beiden toch wel enigzins met een half stijve pik. Er liepen af en toe wel mensen voorbij. Maar op een redelijk groete afstand, en aan de ene kant was ook nog het windscherm. Toen er verder niemand in de buurt was raakte ik ineens zijn pik aan. Hij was daardoor aangenaam verrast en het mooie was dat ik echt een siddering voelde en zijn pik groeide meteen. Na die aanmoediging pakte ik zachtjes zijn pik beet en begon een trekkende beweging te maken. Hij was nu vrijwel meteen goed hard en prachtig. Hij pakte daarop mijn pik beet en die was ook vrij snel hard. Redelijk onopvallend trokken we elkaar af en het was heerlijk. Eigenlijk wilde ik heb pijpen maar dat kon gewoon niet in deze omgeving. We besloten het maar bij het handje te houden en na korte tijd spoot hij zijn lading over zijn buik en over mijn hand. Dat was zo'n geil gezicht dat ik vrijwel meteen ook mijn sperma op mijn buik spoot. Terwijl we bijkwamen kon ik het niet laten wat van zijn sperma van mijn vingers af te likken. 'Dat smaakt naar meer' zei ik. Hij lachte en vond dat prima. Daarna gingen we de zee in om een beetje af te koelen.
We spraken af om na het strand nog even bij hem in Hellevoetsluis wat te gaan drinken (jaja). Na een uurtje ofzo kleedden we ons aan en gingen we richting onze auto's. Ik reed achter hem aan en na een kwartiertje waren we bij zijn flat.
In de woonkamer waren de gordijnen dicht tegen de zon, maar er was mooi licht. Helaas wel wat warm. Hij pakte twee biertjes uit de koelkast en zetten ze op tafel. 'Aangezien het hier redelijk warm is, en je me toch al bloot ken, kunnen die kleren best uit' zei hij en hij voegde de daad bij het woord. En zo stond hij weer bloot voor me. 'Goed plan' zei ik, en ik deed hetzelfde en ging naakt naast hem op de bank zitten. We dronken wat van ons bier en al gauw gingen de handen weer naar de pikken die snel stijf werden. Hij begon me ook te zoenen en algauw rolde zijn tong in mijn mond. Vond ik wel een beetje wennen maar snel vond ik het lekker. Na zo lekker gezoend en getrokken te hebben duwde ik hem op zijn rug en ik met mijn mond naar zijn pik. Hier had ik de hele middag al naar verlangd. Eerst bekeek ik hem nog eens goed maar al snel begon ik erlangs te likken. Eerst zijn pik, toen zijn ballen en daarna begon ik zachtjes aan zijn eikel te sabbelen. Het smaakte lekker zout van het zeewater. En het sabbelen ging over in pijpen. Eerst voorzichting zijn eikel en daarna diepere halen waarmee ik een groot gedeelte van zijn pik in mijn mond nam. Met mijn vrije hand streelde ik zijn ballen en trok ik hem af. Aan zijn gekreun en de smaak van voorvocht begreep ik dat hij het heerlijk vond. Na een paar minuten moest ik ineens stoppen omdat hij anders al zou spuiten. Nu was het zijn beurt en ging ik op mijn rug op de bank liggen. Bij begon me ook heerlijk te pijpen en te trekken en toen was het mijn beurt op 'stop' te zeggen. Zo wisselden we een paar keer van rol en waren we ondertussen zo geil dat we weer wilden spuiten.
Eerst ging ik liggen en hij nam mijn pik in mijn mond. Aangezien ik al goed geil was duurde het niet lang voordat ik mijn zaad in zijn mond spoot wat hij doorslikte en daarna mijn pik schoonlikte. Toen ik een beetje bijgekomen was, was het zijn beurt om op zijn rug te gaan liggen. Ik nam zijn pik in mijn mond en begon hem lekker klaar te zuigen. Ik voelde de spanning in zijn pik toenemen en na wat schokken in zijn onderlijf voelde de eerste golf sperma in mijn mond spuiten. Snel haalde in zijn pik uit mijn mond en trok de rest eruit terwijl ik bewonderend keek hoe het zaad uit zijn eikel stroomde terwijl ik zijn eerste shot doorslikte. Toen hij uitgespoten was nam ik zijn pik weer in mijn mond en likte en zoog hem helemaal schoon. De rest slikte ik heerlijk door.
Je begrijpt wel dat we heerlijk verzadigd waren. En behoorlijk bezweet. Dus gingen we nog even onder de douche. Ik kleedde me daarna weer aan, want het was de hoogste tijd om te gaan. Na emails uitgewisseld te hebben ging ik naar huis, nagenietend in de auto. We hebben daarna nog twee keer afgesproken om naar het strand te gaan en daarna naar zijn huis. Gewoon lekker trekken en pijpen. Heerlijk!
Kan bijna niet waachten totdat het lekker weer wordt. Lekker naar het strand van Rockanje.
84% (12/2)
 
Categories: Taboo
Posted by rotjeknorrie
11 months ago    Views: 1,077
Comments (7)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
paul48l
retired
4 months ago
Ik vond het ook al zo'n heerlijk geil zomerverhaal
paul48l
retired
5 months ago
Wat een heerlijk geil verhaal zeg!
8 months ago
Heerlijk opwindend verhaal... en zo herkenbaar! :)
11 months ago
Moi verhaal, kom je ook graag een keer tegen op het strand
11 months ago
Mooi verhaal, zou jou ook wel eens op het strand tegen willen komen. Kom namelijk ook uit Hellevoetsluis
stu45678
retired
11 months ago
lekker geil verhaal - mooi verteld - vond het spannend om te lezen
11 months ago
wat een geil vehaal weer man!!!