Onverwachts trio

Een aantal jaren geleden had ik een verhouding met een getrouwde vrouw. Het was een vrij open relatie en niets moest en alles kon. Haar man wist er zelfs van af en vond het prima zo. Ik had zeg maar alleen de lusten en niet de lasten. W hielden beiden van seks dus dat zat wel prima. Bij mij thuis gaf ik regelmatig feestjes waarbij de drank ruim vloeide. En er gebeurde dan ook nog al eens wat als alle remmen los waren. Een leuke eigenschap van Tineke was dat als ze teveel alcohol op had, dat ze seksueel nogal ontremd werd.
Zo hadden we een keer een feestje bij mij waar flink gedronken werd. Rond een uur of 1 waren we nog met zijn drieën over. Tineke, ik en Arwin, een goede vriend van ons. We zaten nog slap na te praten en te borrelen. Tineke was flink aangeschoten en was al aanhalerig aan het worden. We moesten er een beetje om lachen. Ze had haar trui al uit gedaan, zodat we al een mooi uitzicht hadden op haar borsten die onder een dun hemdje verborgen zaten. Ondertussen zaten we haar een beetje te teasen waar ze gretig op in ging. Zo pakte ze af een toe een hand van ons en zette die op haar borsten.
Op een gegeven moment moest ze naar het toilet. Het duurde vrij lang voordat ze terugkwam. En toen ze terug kwam liep ze poedelnaakt de woonkamer in. We wisten niet wat we zagen en zij zei doodleuk dat ze het zo warm had. Ze bleef in de woonkamer staan en poseerde zo voor ons. Arwin en ik keken elkaar lachen aan en we begrepen elkaar. We stonden op en gingen beiden aan een kant van haar staan. En zo begonnen we haar te betasten. Ze genoot ervan terwijl wij haar borsten kneedden en haar kut vingerden. Haar kale kutje was ondertussen behoorlijk nat. Ik had ondertussen een flinke bobbel in mijn broek en bij mijn maat zag ik hetzelfde. De handen van Tineke hadden onze kruizen ook gevonden en ze wreef langs onze pikken. Ik had zin in meer en begon me uit te kleden. Dat was voor Arwin ook het sein om zijn kleding uit te doen en snel stonden we met zijn drieën naakt in de woonkamer. Met een geile blik was ze ons nu tegelijkertijd aan het aftrekken en vlak daarna begon ze ons ook om de beurt te pijpen. Ik had Tineke nog nooit zo gulzig gezien. Dat smaakte naar meer en ik stelde voor om naar de slaapkamer te gaan.
Daar plofte Tineke op bed neer met wij ernaast en het vingeren en trekken ging door. Ik verplaatste me naar het hoofdeinde en stopte mijn pik in haar mond die ze gulzig begon te zuigen. Arwin was ondertussen naar beneden gekropen en was haar kut aan het likken. Ik geloofde dat Tineke helemaal gek werd van geiligheid. Zo geil had ik haar nog nooit gezien! Ik keek naast me en zag de stijve pik van Arwin. Hoewel we nooit iets hadden gedaan op seksgebied ging het eigenlijk vanzelf dat ik zijn pik beetpakte en hem begon af te trekken. Hij keek even op en befte gewoon weer verder. Na dat even gedaan te hebben ging hij tussen Tineke’s benen en begon haar te neuken. Ik moet zeggen dat het een vreselijk geil gezicht was zoals hij mijn vriendin aan het neuken was. Na een tijdje wisselde we van positie en liet hij zich pijpen terwijl ik aan het neuken ging. Het voordeel van alle drank die we in ons lijf hadden was dat we niet zo snel klaar kwamen. Want anders zouden we zo klaar zijn, zo geil waren we. Nadat ik geneukt had kwamen we een beetje bij en we zaten lekker aan elkaar te strelen. Opeens had ik weer zin in Arwin’s pik en ik nam hem in mijn mond. Hij liet het gewillig toe dat ik hem pijpte. Het was geil om te doen, en wat al helemaal geil was, was dat zijn pik naar de kut van mijn vriendin smaakte. Ik deed dat waarschijnlijk erg lekker want opeens moest ik stoppen en wilde hij neuken. Mijn vriendin ging weer met haar benen wijd en Arwin kroop er weer bovenop. Ik stopte mijn pik weer in haar mond en liet me weer lekker pijpen. Arwin begon Tineke steeds wilder te neuken en met een schreeuw spoot hij haat kut vol. Nu was het mijn beurt en ik liet Tineke op handen en knieën zitten zodat ik haar op z’n hondjes kon neuken. Ik stopte mijn pik in haar met sperma bedruipte kut en begon haar te neuken. Eerst langzaam en na een tijdje sneller totdat ik mijn zaad in haar kut spoot. Daarna was het toch echt gedaan en na even bijgekomen te zijn ging Arwin naar huis en wij gingen een spoeltje pakken en slapen.
De volgende ochtend werden we beiden met een behoorlijke kater wakker. Ze vroeg me wat we allemaal gedaan hadden want ze was zo schraal van onderen. Ik moest lachen en vertelde wat er afgelopen nacht gebeurd was. Het begon haar weer een beetje te dagen en ze schaamde zich kapot. Ik lag helemaal in een deuk en na een tijdje gaf ze toch wel toe dat het opwindend was. ‚Maar je kan het goedmaken,’ zei ik. ‚Hoe dan?’ vroeg ze. 'Door op je zij te draaien,’ zei ik. Ze deed dat en ik kroop tegen kaar billen aan. Ik pakte mijn pik beet en zocht haar kut op. Het erin steken ging wat pijnlijk bij haar maar toen die er eenmaal in zat begon ik zachtjes te neuken. Net zolang totdat ik haar kut weer vol spoot.
Daarna pakten we weer een paar uurtjes slaap en begonnen we weer duf aan een nieuwe dag. Zij met een schrale kut en ik met een lege zak.


91% (7/1)
 
Categories: HardcoreMature
Posted by rotjeknorrie
1 year ago    Views: 780
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 months ago
geil verhaal hoor!! ;-)
kronkelen
retired
1 year ago
Leuk verhaal. Schrijf vooral verder.
1 year ago
lekker verhaal