Onverwachtse vakantie

Een aantal jaren geleden tijdens mijn vrijgezelle jaren had ik op een gegeven moment een verhouding met een getrouwde vrouw van een jaar of 20 ouder. Ze zag er goed uit en de seks was lekker. Alleen de lusten en niet de lasten. Wat wil een mens nog meer. Ze had een vriendin van haar leeftijd die er ook goed uitzag en waarbij ik het ook goed kon vinden. Regelmatig waren we bij mij of bij bij die vriendin, waar we dan flink aan de drank zaten en de sfeer dan ook vrij open was en er flink afgelebberd werd. Ook met die vriendin van haar. Ik wilde altijd wel meer maar dat wilde zij nooit. Dat kon ze niet maken, vond zij.
We zouden met zijn drieën op vakantie gaan. Officieel zij tweeën, maar ik ging ook mee. Alles geregeld en er naar uitgekeken, breekt mijn vriendin twee dagen voordat we weg zouden gaan haar enkel die ook nog eens geopereerd moest worden. Flink balen natuurlijk want we zagen onze vakantie in duigen vallen. Uiteindelijk besloten we dat ik samen met haar vriendin op vakantie zouden gaan. En zo kwamen we twee dagen later op onze plaats van bestemming aan. We zaten op een allinclusive resort in de middle of nowhere en het enige wat er te doen was, was eten, drinken en aan het strand hangen. En aangezien we beiden van een flinke borrel hielden amuseerden we ons prima en kletsten we wat af. Eigenlijk was het best wel gezellig samen.
Nu ben ik altijd al een geil mannetje, maar met zon, zee en strand al helemaal. Ook daar kon ik met haar over praten en op de eerste dag al ging ik even naar boven om de druk eraf te halen. Toen ik weer bij haar op het strand kwam moesten we daar best wel om lachen. Zo ging de eerste dag voorbij en 's avonds na het eten gingen we helemaal aan de borrel. Lekker klef met elkaar en af en toe zoenen. Deden we ook thuis als we teveel op hadden dus dat maakte niet zoveel verschil. Alleen was nu mijn vriendin er niet bij. Toen we aan het eind van de avond straalbezopen de hotelkamer weer opkwamen ging het kleffen door, alleen nu gingen de handen naar andere plekken. Ik zat lekker aan haar grote borsten en billen, af en toe haar kruis terwijl zij mij ook meerdere malen in mijn kruis pakte. Opeens maakte ze mijn broek los en haalde mijn stijve paal tevoorschijn. Meteen begon ze mij te pijpen. Het was heerlijk, maar ik was helaas veel te bezopen om te spuiten. Ineens stopte ze en mompelde iets over dat we dit niet konden maken. Enigszins teleurgesteld ging ik slapen om vervolgens 's ochtends weer botergeil wakker te worden. Zij had zich al gewassen en ik ging de badkamer in. Ik wist eigenlijk niet hoe ik het aan moest pakken want ik wist bijna zeker dat ze zo nuchter niets met me wilde doen. Maar ondertussen zat ik met een stijve! Ik besloot het erop te wagen en liep bloot met een enorme stijve de hotelkamer in. “Hallo zeg!”, zei ze toen ze me zag. Ik vroeg of ze af wilde maken waar ze de avond ervoor aan begonnen was. Dat wilde ze in eerste instantie niet, maar na wat aandringen stemde ze toch toe. Ze verzocht me op bed te gaan liggen en zij kroop half naast me. Zachtjes aftrekkend begon ze me te pijpen waarbij ze heerlijk met haar tong langs mijn eikel ging. Helaas deed ze het zo lekker dat ik binnen een minuut klaar kwam. Mijn sperma verdween voor een gedeelte in haar mond en een gedeelte kwam op mijn buik terecht. Later bij het ontbijt zat ze weer te zemelen dat ze vond dat ze dit niet maken kon. Ik had er natuurlijk geen problemen mee, en na het ontbijt gingen we weer op het strand liggen. We lagen daar lekker ontspannen en aan het begin van de middag kwamen de eerste biertjes weer. Ik bracht de seks weer ter sprake en zij wees het in eerste instantie af. Maar gaandeweg merkte ik toch dat ze het wel spannend vond. En meer dat ze het eigenlijk wilde toegeven had het pijpen haar opgewonden. Ik zei haar dat ik haar ook wel wilde verwennen., en vroeg haar wat ze lekker vond. Ze zei dat ze een massage van haar rug wel kon waarderen. Het was niet wat ik direct in gedachten had, maar goed, ik moest toch ergens beginnen. Maar de toon was wel gezet. Want de gesprekken gingen steeds meer over seks en ik merkte dat ik behoorlijk geil was. Ik wist niet hoe haar toestand was maar ik vermoedde dat zij toch ook enigszins geprikkeld was.
Na een dag strand kwamen we in de hotelkamer aan. We wilden eerst een beetje rusten en dan optutten voor de avond. Aangezien ik nog steeds zin had vroeg ik haar of ze wilde dat ik haar rug deed. Ze keek me wat bedenkelijk aan maar ze stemde toe. 'OK, ga maar liggen,’ zei ik. Ze kleedde zich op haar bikinibroekje uit en ging op haar buik op bed liggen. Daarbij ving ik een glimp op van haar blote borsten die werkelijk groot waren met grote tepels. Ze was sowieso stevig gebouwd, wat ik helemaal niet erg vond want daar hou ik wel van. Ik ging naast haar op bed zitten en begon langzaam haar rug te masseren. Ik merkte al snel dat dat ze ontspande. Terwijl ik zo bezig was keek ik bewonderend naar haar en ik merkte dat het me vreselijk geil maakte. Mijn handen zochten dan ook steeds vaker haar onderrug op waarbij mijn handen zo af en toe in haar broekje verdwenen. Ik wilde ook niet teveel f***eren maar tot nu toe liet ze alles toe. Ik begon ook haar hamstrings en de binnenkant van haar dijen mee te nemen waarbij mijn handen steeds hoger gingen. Zij had automatisch haar benen al iets uit elkaar gedaan zodat ik van achteren ook nog eens een goed uitzicht op haar kruis had. Zag ik het nou goed of was haar kruis nat? Er was maar een manier om daar achter te komen en tijdens het masseren raakte ik haar kruis aan. Er ging een siddering door haar heen en mijn vermoeden was juist want ze was inderdaad zeiknat. En langzaam maar zeker ging mijn hand ook haar broekje daar ik totdat ik haat kut voelde. Jezus wat was zij nat! Terwijl mijn ene hand nog half haar rug masseerde ging toch de meeste aandacht uit naar haat kut die ik ondertussen lekker aan het vingeren was. Mijn pik brak zowat door mijn zwembroek heen hetgeen zij opmerkte want ineens voelde ik haar hand op mijn zwembroek.
Opeens draaide ze zich om en trok haar broekje uit. 'Uitkleden jij,’ zei ze lachend waaraan ik natuurlijk gehoor gaf. Ik ging half naast haar liggen en keek bewonderend naar haar naakte lichaam. Voor een vrouw van halverwege de 50 zag ze er nog prachtig uit. Grote borsten, brede heupen en een licht behaarde kut lagen naast me. Mijn hand ging weer naar haar kut, en terwijl ik haar weer begon te vingeren zocht mijn mond een tepel op. Haar hand had mijn pik gevonden en was mij aan het aftrekken. Van het een kwam het ander en na elkaar gepijpt en gebeft te hebben was het tijd voor het echte werk. Haar benen gingen uit elkaar en ik erboven. En ik liet mijn pik in haar kut glijden. Ik begon haar te neuken en af en toe moest ik mezelf een beetje inhouden om niet meteen haar kut vol te spuiten. We genoten er beiden van, en met haar grote borsten spelen lagen we ook lekker te tongen. Op een gegeven moment terwijl zij op haar rug lag en ik haar wat rechter op zat te neuken ging ze haar clitoris vingeren. Ik merkte al snel waar ze naar toe ging, en toen ze luid kreunend klaar kwam hield ik het ook niet meer en spoot haar kut vol. Daarna gingen we weer naast elkaar liggen om een beetje bij te komen.
Ze had toch wel schuldgevoel dat ze haar vriendin bedroog. Aan de andere kant was het toch wel heel lang geleden dat zo zo lekker gevreeën had. We kwamen overeen dat het de omstandigheden waren en dat terug in Nederland er niemand vanaf hoefde te weten. We zouden het er gewoon van nemen de resterende week die ons nog restte. En dat hebben we gedaan ook! We hebben die week iedere dag wel 2 of 3 keer geneukt. We gingen helemaal los. Gewoon lekker neuken, pijpen, beffen, noem maar op. Ook nog een aantal keren in haar mond klaargekomen (wat ze doorslikte) en ook nog een paar keer over haar grote borsten gespoten.
Maar ja, aan alle moois kwam een einde en na een week kwamen we weer op Schiphol aan. Een flinke tongzoen ter afsluiting en na de douane stond mijn vriendin ons op te wachten. Ze had me gemist en vond het wel leuk om ons op te halen. Wij brave verhalen over de vakantie en dat we haar ook gemist hadden. Maar volgens mij vermoedde ze wat, want ze was vreselijk aanhalig. En nadat we mijn vakantievriendin hadden afgezet reden we naar mijn huis. Ze zei dat vreselijk veel zin had om met me te vrijen. Bij mij thuis aangekomen trok ze me dan ook meteen de slaapkamer in. Snel kleedde we ons uit en voordat ik het wist was ze me al aan het pijpen. Gelukkig was ik mijn pik altijd goed na de seks want ´s ochtends had hij nog in een ander kutje gezeten. Daarna was het neuken en volspuiten. De dag daarna zijn we de slaapkamer bijna niet uit geweest. Ze geloofde toch wel dat er tijdens de vakantie niets was gebeurd. Anders had ik niet zo zin in seks gehad. Ze moest eens weten!


80% (3/1)
 
Categories: HardcoreMature
Posted by rotjeknorrie
1 year ago    Views: 525
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
lekker geil verhaal weer
1 year ago
Het was een andere kwal, maar die was zo herkenhaar dat ik dat maar veranderd heb.
1 year ago
geil verhaal hoor, alleen een wonderbaarlijk snelle genezing van een gebroken enkel. ;)