Voeten van een collega

Voeten van een collega

Vroeger heb ik in de verpleging gewerkt. Erg leuk werk en in de regel leuke collega's. Alleen als je nachtdienst had moest je het wel treffen. Je zat met zijn tweeën in de nacht en dan was het wel zo prettig als je met iemand erin zat waarmee je het vinden kon. Je zat toch 3 of 4 nachten met elkaar opgescheept. Zo zat ik een keer in de nacht met iemand waarmee in de opleiding had gezeten. Een leuke meid waar ik het goed kon vinden. Ik kon er ook lekker mee kletsen over van alles en nog wat. Verder zag ze er goed uit, en wat voor mij belangrijk was, was dat ze lekkere voeten had. En op het werk droeg ze meestal open slippers zodat ik ze goed kon zien.
Tijdens nachtdiensten had je altijd wel een uurtje waarin je niets te doen had en je samen een beetje in de zusterpost zat. Meestal zat je dan een beetje te kletsen. Het was de laatste nacht en we waren een beetje balorig. We waren om de tijd te doden galgje aan het spelen en de woorden om te raden werden steeds meer seksistisch. Na een tijdje waren we dit ook zat en zij stelde voor om “thruth or dare” te spelen. We besloten alleen het “truth” gedeelte te spelen omdat een zusterpost tijdens je nachtdienst niet echt de juiste omgeving was voor het “dare” gedeelte.
Zo stelden wij elkaar over en weer vragen in de trend van “hoeveel sekspartners heb je gehad” en “wat is je favoriete standje”. Op een gegeven moment vroeg ze aan mij wat ik het opwindendste lichaamsdeel van een vrouw vond. De sfeer was zo open dat ik besloot eerlijk te zijn en ik antwoordde “voeten”. Ze reageerde een beetje verbaasd maar ze moest er wel om lachen. “Serieus?” vroeg ze. Ik beaamde dat waarop ze vroeg of ik een voetfetisjist was. Ik gaf dat toe en ze reageerde eigenlijk wel positief. Ik had haar interesse gewekt want ze bleef er maar over doorvragen. Ze had er wel eens wat over gelezen (in de VIVA of zo), maar ze had er niets bij kunnen voorstellen.
“Nou begrijp ik dat je wel eens naar mijn voeten kijkt” zei ze ineens. Ik lachte en zei zat het vaker was dan “wel eens” omdat ik vind dat ze mooie voeten heeft.
Ondertussen moesten we weer wat gaan doen en na een uurtje gingen we weer even zitten. Ik merkte wel dat het praten over voeten mij toch wel een beetje opwond. Het was maar goed dat ik altijd strakke boxershorts draag, want in die witte katoenen broeken kan je heel weinig verbergen. Ook zij ging er weer over verder. Ze vroeg onder anderen wat ik ermee deed. Ik vertelde haar dat je met voeten alles kon doen wat je maar wilde. Hetzelfde als bij borsten zeg maar. Ik zag haar denken tot ze zei dat ze het vatte. Ze vertelde ook dat haar vriend niets met voeten had. “Dan mist hij een hoop”, zei ik lachend.
Opeens deed ze een slipper uit en ging ze naast me sexy met haar voet bewegen. “Dus jij vind dit lekker om te zien”, vroeg ze. “Eh ja”, stamelde ik, enigszins van de kaart gebracht. “Dit heeft op mij denk ik hetzelfde effect als dat je bij iemand anders je borsten zou laten zien.” “En dit?” waarop de haar blote voet op mijn schoot legde. Toen ze dat deed dacht ik dat ik gek werd. Het was maar goed dat mijn jasje een beetje laag zat, want ik voelde mijn pik groeien. Ik pakte meteen haar voet beet en begon die te masseren. “Niet verkeerd dit” zei ik terwijl zij ook aangaf dat ze het lekker vond. Helaas duurde dit maar een paar minuutjes wat er ging een bel en we moesten weer aan het werk. Ondertussen was de nachtdienst bijna voorbij en tijdens de overdracht naar de dagdienst keek ze me ook nog eens ondeugend aan terwijl ze met haar tenen wiebelde.
Thuis gekomen heb ik voor het slapen gaan lekker aan mijn pik getrokken terwijl ik aan haar heerlijke voeten dacht.
Ik de weken erna werkten we helaas niet veel samen, maar ze keek me iedere keer weer lachend aan en ze teasde me ook regelmatig met haar voeten. “Jammer dat ze een vriend heeft¨ dacht ik nog. Op een gegeven moment hadden we samen avonddienst. Het waren bijna altijd wel drukke diensten (in tegenstelling tot de nachtdienst) maar op een gegeven moment zaten we toch even samen in de zusterpost. Eigenlijk vrijwel meteen legde ze haar blote voeten op mijn schoot die ik meteen beetpakte en begon te masseren. Ik wist niet wie er meer genoot. Zij of ik. We waren niet echt aan het opletten, en of de duvel ermee speelde kwam ineens het avondhoofd de zusterpost binnenstappen! We schrokken ons rot en terwijl het avondhoofd ons zo aankeek wist mijn collega te zeggen dat ze zo ontzettend last van haar voeten had en dat ik ze masseerde. “Oh, wat aardig van je” zei ze nog. Maar we moesten weer aan het werk en de avond erna hadden we weer avonddienst.
En zodra we de tijd hadden zaten we weer in de zusterpost terwijl ik haar blote voeten masseerde. Ze vertelde dat ze op internet naar voetfetisjisme gezocht had en dat ze zich verbaasd had over van wat er allemaal over te zien is. “Ook het seksgebeuren?” vroeg ik. “Ja, dat ook” zei ze lachend. Ik masserde weer verder terwijl het even stil was tot ze plotseling zei “je mag er best wel aan likken hoor als je dat wilt”. Ik was compleet overdonderd maar toch bracht ik voorzichtig haar voet naar mijn mond. Eerst begon ik voorzichtig met kussen maar langzaam maar zeker begon ik er ook aan te likken. Lekker langs haar zolen en ook aan haar tenen sabbelen. Haar voeten smaakten heerlijk. Er zat echt zo'n lichtzoute voetensmaak aan. Ik zag haar ervan genieten en af en toe hoorde ik haar zelfs zuchten. Ineens moesten we stoppen want we hoorden gerommel in de gang. Ik liet haar kijken want ik kon niet fatsoenlijk opstaan, zo'n stijve had ik. Ze moest er wel om lachen en zei dat het haar ook prikkelde.
Toen de dienst afgelopen was, en we naar buiten liepen, zei ze tegen me of ik het erg vond als ze morgenochtend bij me langs zou komen. Dan konden we rustig verdergaan met haar voeten. “Wow!” dacht ik en natuurlijk zei ik “ja”. Aan het eind van de volgende ochtend stond ze bij me op de stoep. We gingen op de bank zitten en vrijwel meteen gingen haar schoenen en sokken uit en ze legde haar voeten bij me op schoot. Ik begon ze meteen te masseren en te likken. Ik nam er echt de tijd voor en sloeg geen plekje over. Ook haar tenen kwamen aan bod waar ik stuk voor stuk aan zoog. Langzaam schoof ze haar vrije voet richting mijn kruis en begon langs de bobbel in mijn broek te wrijven. Zij ging ondertussen ook lekker met haar hand langs haar kruis. “Zullen we die broeken maar uit doen” stelde ik voor. Dat vond ze prima, maar ze zei wel dat ze geen seks wilde. Alleen zelf spelen omdat ze een vriend had. “Teringwijf!” dacht ik bij mezelf. Maar onze broeken gingen uit. En al heel snel mijn onderbroek ook. Met haar ene voet in mijn gezicht en de andere tegen mijn pik aan had ik het helemaal naar mijn zin. Haar hand was ondertussen in haar onderbroek verdwenen en ze dat zichzelf te vingeren. Zo zaten we een minuut of 5 tot ze zacht kreunend klaar kwam. Toen ze een beetje bijgekomen was zei ik dat het nu mijn beurt was. Terwijl ik aan haar ene voet liktje trok ik mezelf af terwijl mijn pik tegen haar andere voet aan zat. Het was zo geil dat ik binnen een minuut haar voet al onderspoot. Nadat we ons weer aangekleed hadden zei ze dat dit graag met me wilde doen omdat het thuis niet kon. Ook zei ze dat het sabbelen aan haar voeten op het werk haar zo had opgewonden dat ze er per se iets mee wilde.
's Avonds hadden we weer samen dienst en dat was ineens een beetje onwennig. Ik heb daarna nog een aantal keren haar voeten op het werk mogen masseren, maar ze is niet meer bij me thuis geweest. En na een paar maanden ging ik ook ergens anders werken. Maar nog steeds denk ik met veel plezier aan die heerlijke voetjes van haar terug.

100% (13/0)
 
Categories: FetishMasturbation
Posted by rotjeknorrie
2 years ago    Views: 640
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
11 months ago
ooh ..ik heb dat ook gehad...en ik was de broder...oeeffff ik droom er nogsteeds van zo geil :P
2 years ago
Apart, leuk verhaal