Meneer van het archief

Meneer van het archief.

Toen ik een jaar of 17 was werkte ik als elektromonteur bij een groot kantoorpand in Rotterdam. Voor mijn werk moest ik ook regelmatig in het archief zijn en raakte zodoende aan de praat met de medewerker daar. Het was een aardige vent van een jaar of 55. Verder had ik weinig contact daar met mensen en zodoende kwam ik daar regelmatig in mijn pauze een praatje maken. De onderwerpen gingen over van alles, ook over seks natuurlijk. Op een keer zei hij dat hij vlakbij woonde, en of ik een keertje zin had om na werktijd een biertje bij hem te komen drinken. Dat vond ik prima en zo gezegd, zo gedaan. Op vrijdagmiddag gingen we na het werk samen naar zijn huis.
Daar aangekomen namen we een biertje en gingen we weer aan de praat. En al snel ging het weer over seks. 'Ik heb nog wat leuks om de sfeer te verbeteren,' zei hij en hij zette een seksvideo op. Het was een bi-seksfilm en het was zeker geil om te zien. Ik kreeg er in ieder geval een flinke stijve van. 'Ben je wel eens gepijpt?' vroeg hij. Ik moest helaas ontkennen. 'Zou je wel eens gepijpt willen worden?' 'Natuurlijk,' zei ik waarop hij vroeg 'ik wil je best wel pijpen hoor.' Ik was enigszins verbaasd maar voor ik het wist stemde ik toe. 'Trek je broek dan maar uit' zei hij waarop ik eindelijk mijn stijve pik uit mijn broek kon halen.
Hij wond er verder geen doekjes om en vrijwel meteen pakte hij mijn pik beet en begon al trekkend mij af te zuigen. Ik vond het heerlijk. Ook wel spannend om zo door een man gepijpt te worden. Tijdens mijn middelbare schooltijd had ik wel eens met een jongen geëxperimenteerd, maar dit was echt. Het duurde ook niet lang of ik voelde dat ik ging komen. 'Ho wacht even' zei ik. 'Ik wil niet meteen spuiten.'
'Zullen we naar de slaapkamer gaan' vroeg hij. 'Dat ligt wat lekkerder, en dan trekken we lekker alles uit.' We deden dat en al snel lagen we bloot naast elkaar op bed. Mijn hart bonkte ik mijn keel. Zo spannend vond ik het. Daar lag ik dan. Bloot met een vent op bed. Snel pakte hij mijn pik weer beet en begon me langzaam af te trekken. Ik kon niet achterblijven en pakte ook zijn stijve pik beet en begon hem ook af te trekken. Ik wilde meer en begon hem te pijpen. Het smaakte een beetje zoutig, maar het was wel lekker. Na een tijdje nam hij het weer over en begon hij mij te pijpen. Ik hield het niet lang vol en op het moment dat ik zei dat ik ging komen nam hij mijn pik uit zijn mond en trok hij me heerlijk af. Ik spoot mijn zaad op mijn buik en op zijn handen. Toen ik een beetje bijgekomen was pakte ik zijn pik beet en begon hem al trekkend af te zuigen. Op een gegeven moment proefde ik zijn voorvocht en dat maakte het alleen maar geiler om verder te gaan. Aan het aanspannen van zijn pik en zijn gekreun merkte ik dat hij ging spuiten. Eigenlijk vrij onverwachts kreeg ik zijn eerste shot in mijn mond, maar de rest liet ik over zijn buik spuiten. Het sperma in mijn mond slikte ik door. Het smaakte zoutig en een beetje branderig. Eigenlijk vond ik het jammer dat ik de rest ook niet in mijn mond had laten spuiten.
We spraken af dat ik de volgende vrijdagmiddag weer langs zou komen. Dat hebben we een aantal weken volgehouden. Soms spoten we in elkaars mond, dan weer over elkaar heen. Maar iedere keer was weer lekker en bijzonder.
Een keer vroeg hij of ik hem wilde neuken. Dat leek me eigenlijk niks. Hij had al een paar keer gevraagd om mij te neuken, maar daar had ik altijd nee op gezegd. Op een gegeven moment, met een blowjob met alles doorslikken in het vooruitzicht, gaf ik toe. Hij deed een condoom om en smeerde er redelijk wat glijmiddel op. Ik ging op handen en knieën voor hem met mijn kontje omhoog en voelde hoe hij achter me kwam zitten. Voorzichtig duwde hij zijn eikel tegen mijn gaatje en probeerde naar binnen te dringen. In eerste instantie lukte dat niet zo maar naarmate ik ontspande voelde ik hem langzaam verder in me schuiven. Ik denk dat hij halverwege zat toen hij neukende bewegingen ging maken. Met zijn handen op mijn billen neukte hij me en om eerlijk te zijn voelde het heerlijk aan om zo genomen te worden. Na niet al te lange tijd merkte ik aan zijn ademhaling en het aanspannen van zijn pik dat hij ging komen. Met een schreeuw kwam hij klaar terwijl ik zijn pik in mijn kontje voelde kloppen. Na afloop haalde hij zijn pik eruit, condoom eraf (goed gevuld) en toen mocht ik op mijn rug gaan liggen.
'Zo, nu is het tijd voor je beloning,' zei hij en hij begon me heerlijk te pijpen. Na het geneuk vooraf duurde het dan ook niet lang voordat ik mijn sperma in zijn mond spoot. Alles slikte hij door, en mijn pik werk ook helemaal schoongelikt.
Toen ik in de metro naar huis zat voelde ik mijn kontje nog en zat ik nog helemaal na te genieten. In de weken erna heb ik me nog een paar keer laten neuken, maar meer omdat hij het wilde. Het ging wel steeds soepeler dan de eerste keer. Ik vond het eigenlijk geiler om te pijpen en te trekken, om zo zijn sperma te zien spuiten en te proeven.
Na een paar maanden was de klus klaar en moest ik ergens anders gaan werken. Ik ben daarna nog een paar keer bij hem langs geweest maar het contact is uiteindelijk verwaterd.

100% (7/0)
 
Posted by rotjeknorrie
2 years ago    Views: 584
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
11 months ago
Eerst is meest opwindende wanneer jonge
2 years ago
jajaaaaa........!!!!!!!!!!
2 years ago
superrrrrrrrrrrrrrr geil