another erotic fantasy

Dus ter herhaling: ik wil graag dat je een erotische fotoshoot maakt van mij, buiten op het gras, op de banken. Daarbij heb ik in gedachten: strip-tease en met speeltjes en vibrator beginnen masturberen terwijl je toekijkt en foto’s neemt tot ik hopelijk een goed orgasme krijg.Als dat jou opgewonden heeft, dan trek ik mijn kleren weer aan en neem zelf de camera in de hand, want dan is het jouw beurt. Kies je fraaiste lingerie, met kant, en casual kledij voor als je op het gras zit met je knieen of je achterwerk. Op dat moment zie ik wat jij begrijpt onder erotische fotoshoot. Misschien doe je ook enen strip-tease? Misschien neem je het rustig en lig je minutenlang achterover op een relax stoel in de tuin op een handdoek, en laat je je huid strelen door het briesje. Misschien word je wat moe, en beperk je je gewoon tot strelen van je buik.We mogen elkaar niet aanraken, dat is de regel denk ik. Maar als ik voel dat je een klein beetje stimulans nodig hebt, dan spreken we af dat je je schaamlippen wijd open spreidt, en je zal niets van mijn tong gewaar worden, zo zacht kan ik dat. Van zodra je je hoofd zou opheffen trek ik me terug want je bent over een dipje.

Misschien hou je je beha aan, of zelfs je slipje, en schuif je opzij wat nodig is om bij je tepels en je kleine schaamlippen te komen.

Ik denk dat ik de hele tijd rustig in circels rond je loop, en af en toe een close-up neem van je schaamlippen die glinsteren, of je hoofd dat achterover ligt met je mond open hijgend naar adem.

Kortom ik maar er iets moois van voor je, zonder je aan te raken behalve als ik iets mag doen met mijn tong, waarvoor het teken is dat je je schaamlippen wijd openrekt en wacht zonder woorden.

Ik hoop dat je speeltjes voor jezelf meebrengt om je plezier te verhogen.
Waar ik ook aan dacht is dat je een vriendin zou kunnen meebrengen die alleen toekijkt, soms van dicht, soms van op een stoel. Ik zou dat enorm opwindend vinden, vooral wanneer ze in -en uit het huis loopt, en plotsleing verschijnt terwijl er iets nieuws te zien is. Kan je zo een vriendin aanspreken? Zij mag ook ook foto’s neman, of een handje toesteken met de olie, of bij verrassing jij of ik plots eens goed in de tepels knijpt
Het is niet de bedoeling dat je vriending ook zou klaarkomen, maar als ze haar rok optrekt en haar slipje opziij schuift en op mijn borst komt zitten zodat ik haar zie terwijl ze haar poesje openspreidt en haar clitoris toont gewoon omdat ze dat op dat moment plezierig vindt, dan vind ik dat prima voor zover ik haar absoluut niet aanraak. Als ze haar wijd opengespreide poes met haar opgezwollen lcitorois tot boven mijn mond plaatst, dan mag ik er NOG niet aan likken. Ze weil me iets tonen, en misschien wil ze me plagen. Maar ik mag ze niet aanraken. Maar wanneer ze zich neerzet zachtjes op mijn mond met haar clitoris en schaamlippen kletsnat dan kan ik maar 1 ding meer doen: mijn opwinding onder controle houden en met het hoofd heen en weer schudden, waardoor ze precies gestimuleerd word zoals ze dat wil Stopt ze na 30 seonden tot daar. Neemt ze een speeltje om in de stemming te blijven en komt ze dat dicht bij mijn gezicht tonen dan kan het dat ik zo opgewonden toekijk dat ze spontaan in een orgasme uitbarst. Dat kan.
Het jij zo’n vriendin die dat zou willen proberen?

Tussen haakjes ik hou meer van jongere meisjes, die nog wat schaamhaar hebben, en die nog wat schaamte hebben als ze zien dat iemand toekijkt. Heb jij schaamhaar? Hoe oud ben je? Hou oud is de vriendin die je ingedachten hebt?
100% (1/0)
 
Categories: MasturbationVoyeur
Posted by rollingstone46
1 year ago    Views: 18
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments