erotic fantasy

Regel 1: Geen penetratie seks, niet pijpen. We spreken af dat we mekaar helpen zonder daar bij stil te staan. Bvb Bij mekaar wat extra KY gel aanbrengen, of bij mekaar de kledij wat corrigeren of een handdoek klaarleggen.

Ik hoop klaar te komen door trapsgewijze opwinding. We nemen daar de tijd voor.

Draag een zomers rokje met je mooiste lingerie. Breng ook een handdoek zodat je op het gras kan zitten.

Ik wil beginnen met strip-tease en de hele grasveld gebruiken (over het gras rollen, ..) met en opwinding van bekeken worden en geholpen worden om de slip naar beneden te rukken (of jij wil dat zelf doen) en door mijn kapotte rug zal ik hulp nodig hebben om overal diep massage olie aan te brengen, ook tussen de benen.
Als je de opwinding zo ver krijgt dat ik een erectie krijg dan heb je al 80% van de punten bij manier van spreken.
Ik ben besneden sedert 18 dus dat topje is van leder. Iemand die mij daarmee kan laten klaarkomen is een artiest.
Opwindend: Je hurkt voor een foto en je spreidt toevallig je knieen, waardoor ik je slipje goed kan zien als ik met de rug op het gras lig. Hopelijk tekenen je schaamlippen zich af in je slipje.
Er is een bank om een pause te nemen.

Ik heb 1 vibratortje, KY gel en massageolie en zonnecreme.

Mijn rug is geopereerd en als ik blok zit met pijn in het gezicht dan hoop ik dat je het verstand hebt om mij te helpen.

We hebben handdoeken dus we kunnen mekaar helpen met aanbrengen van zonnecreme. Je kan je rokje omhoog trekken voor de zonnecreme als je wil, je kan je topje uittrekken voor de zonnecreme en dan weer aandoen.

Om de massageolie in te wrijven bij jou kan je op je handdoek liggen op je buik. Als ik mag kan ik je slipje naar beneden trekken, inwrijven en weer omhoog doen. Om mij in te wrijven kan je mijn short naar beneden trekken, de achterkant doen, dan draai ik me om, en kan je de voorkant doen, als je dat wil. Daarna gaat mijn short weer omhoog.

Opwindend: Omdat je hemd wat tegentrekt bij momenten ontknoop je het zomaar en doet het uit en legt het op de bank. Dat is een verassingseffect.

Draag aub je mooiste lingerie. Ik hou van kant en kleuren. Je doet dan een tijdje verder foto’s nemen in je beha. Of je doet je beha uit en doet een bikini topje aan. Je buigt je voorover voor een close-up van mijn onderlijf en je borsten wiebelen boven mijn gezicht. Je had een pen en je haalt die uit je hemd om hem in je beha te stoppen.

Je hurkt voor een close up en je rokje trekt tegen. Je gaat zitten en doet je schoenen en je sokken en je jeans uit. Maar oeps! Je draagt geen slipje. Het zit nog in je handtas.

Je staat recht en terwijl je ervoor zorgt dat ik goed aan het toekijken ben, spreid je de benen wat en wrijft je poes helemaal in met KY gel. Je doet het goed en zodanig grondig dat je schaamlippen open en dicht gaan.

Je zit op je handdoek op je knieen met het lichaam rechtop. Ik kijk wel uit. Je spreidt je schaamlippen en maakt 2 vingers vochtig met KY gel en veegt je vagina van onder naar boven. Dat vond je leuk, en je kijkt naar mij alsof ik dat volgende niet mag zien. Je smeert opnieuw je vagina van onder naar boven met KY gel maar veel zachter nu. Als het echt deught doet, dan kijk je opzij en beweegt nog snel 2 vingers diep in je vagina enkele keren. Nu is die glinsterend van de KY gel en het doet deugd.

Nu haal je dat slipje of je bikini broekje uit je handtas. Je trekt het aan, maar heel hoog zodat je billen zichtbaar zijn, en zodat het bikinibroekje tussen je schaamlippen kruipt.

Dan pak je je camera en doe je verder aan mijn fotoshoot.

Opwindend: Ik heb een idee en kom op mijn knieen voor je zitten.

Ik ruk je slipje naar beneden en ik trek het zelf aan.

Ik doe de lijsjtes van je beha over je schouders en langs achteren open ik je beha en doe hem zelf aan maar ik vraag hulp van jou.

Je neemt enkele foto’s en ik doe je lingerie of je bikini weer uit.

Ik ga liggen op de tafel en spuit olie overal tussen mijn benen.

Als het zover is dan toon ik je met mijn ogen dat ik op punt sta klaar te komen.

Ik droog me af en doe mijn kleren aan. Hier neem je ook foto’s van.

Mijn fotoshoot is ten einde.

————————————————————————————————————————————————————————-

Nu is het jouw beurt voor je fotoshoot.

Zelfde regel 1: niet aanraken en geen seks. We spreken af dat we mekaar helpen zonder daar bij stil te staan. Bvb Bij mekaar wat extra KY gel aanbrengen, of bij mekaar de kledij wat corrigeren of een handdoek klaarleggen..

Het eerste is een vers slipje en al je kleren aan voor je strip tease.

Je moet wel echt opgewonden worden, dus doe wat je nodig vindt.

Je wil je mooie lingerie aanhouden en schuift alleen opzij wat nodig is om aan je tepels te kunnen spelen. Je zakt je broekje zodat je bij je schaamlippen kan komen van de zijkant om ze in te wrijven met KY gel.

Lingerie vind ik meer opwindend dan naakt.

Je zit te masturberen in de zetel en ik betrap door binnen te komen.

Ik hou van schaamhaar. Heb jij schaamhaar?

Als je een virendin kent de kan komen toekijken zou dat super zijn.

Je vriendin doet wat haar ook maar opwindt, haar poesje flashen, geniepig masturberen.

Voor je gehurkt zit trek je je broekje wat omlaag zodat je met KY gel van de zijkant je schaamlippen en clitoris op plooi kan brengen.

Wanneer je recht staat trek je je slipje weer omhoog en de fotoshoot gaat verder.
100% (1/0)
 
Categories: MasturbationVoyeur
Posted by rollingstone46
1 year ago    Views: 257
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments