Tante Lisa komt logeren (deel 3)

Ik liep de trap op en riep naar m'n tante en Roger, maar blijkbaar waren ze niet thuis. Ik hoopte eigenlijk dat Roger alleen thuis zou zijn. Ik kon mijn gedachte maar niet afhouden van vanochtend.
Zijn heerlijke pik in mijn mond. Ik liep verzonken in mijn geile gedachte naar de slaapkamer om het cadeau te pakken dat ik was vergeten mee te nemen voor m'n vriendin, maar ik was te geil. Zou het heel erg opvallen als ik wat langer wegblijf van het feestje? vroeg ik mezelf. Ik legde het cadeau even weg en greep naar het nachtkastje, waar de speeltjes lagen.

Ik pakte 2 dildo's, m'n tepelklemmen en wat glijmiddel. Ik begon te zuigen op de dikke dildo. Met langzame halen gleed ie langzaam heen en weer in mijn mond. Ik knoopte m'n blouse los en deed m'n bh uit. M'n tepels waren hard op mijn zachte tieten. Ik klikte de tepelklemmen vast op m'n tepels. De combinatie van pijn en geilheid was heerlijk. Ik bleef zuigen op de dildo en ging op mijn knieën zitten op bed en spoot wat glijmiddel regelrecht vanuit de tube mijn anus in. Ik deed extra veel. Het moest lekker gaan soppen. De dildo zoog zichzelf vast aan het bed met de vacuüm kant zodat ik die niet meer zelf vast hoefde te houden. Ik had nu mijn hand vrij om de andere dildo te pakken en schoof 'm langzaam mijn anus in terwijl ik de andere dildo bleef pijpen. Ik liet mijn fantasie gaan, sloot mijn ogen en deed alsof ik met 2 echte pikken bezig was. Ik zoog hard op de pik van een collega van Roger, die Raymond heet, en de pik in mijn kont was van mijn eigen baas, Maurice. Het kutsap droop uit m'n kutje door de gedachte. Ik zoog hard op de pik van Raymond die hard en groot was. Hij wilde mij al heel lang is in mijn mond neuken en nu deed hij het. En mijn baas Maurice vond zijn weg in mijn gesperde anus. Met lange diepe halen gleed hij naar binnen. Mijn tieten bungelde met de tepelklemmen heen en weer. Ik fantaseerde dat ze wisselde en dat nu Raymond zijn pik in mijn anus duwde, maar ook flink duwde, want hij ging harder tekeer dan Maurice, die nu met langzame halen zijn pik in mijn mond stootte. Maurice vroeg of ik extra lippenstift op wilde doen zoals ik altijd op mijn werk aankom. Hij gaf het aan van het nachtkastje terwijl Raymond mijn anus nog aan het penetreren was. Ik deed de rode lippenstift dik op mijn volle lippen en stopte Maurice zijn lul weer in mijn mond. Ik liet 'm stoten tot diep in mijn keel. Ik begon harder te kreunen. Was er maar nog een 3de persoon bij die mijn natte kutje nu kon vullen. Plots ging de slaapkamerdeur open en ik schrok even uit m'n fantasie, maar in een splitsecond was ik te geil en ging door met mijn bezigheid. Ik kon alleen maar hopen dat het Roger was en niet mijn tante. Ik kreunde door en ramde de dildo verder mijn anus in en bleef zuigen op de dildo aan het bed. Er kwam iemand achter me zitten, dus ik wist dat het Roger was. Hij pakte de dildo uit mijn hand en begon ermee mijn anus verder te penetreren terwijl hij met zijn andere hand aan mijn kletsnatte kut zat. Een 3de pik zou heerlijk zijn kreunde ik zonder ook maar 1x te hebben omgekeken naar wie met mijn bezig was. En toen schoof Roger zijn pik mijn kletsnatte kut in.

Om en om gleden de dildo in zijn lul mijn kut en anus in. Ik fantaseerde verder dat Maurice, Raymond en Roger mij nu aan het vernederen waren. Raymond die hard mijn anus in en uit ramde en Roger die het tempo nog is opvoerde. Ik werd zowat door de lul van Maurice geduwd met mijn mond met rode lippenstift. Het zat overal op zijn lul. Het duurde maximaal 5 minuten toen ik kreunend en keihard klaarkwam. Ik schreeuwde het uit en op dat moment trok Roger de dildo en zijn eigen lul tegelijkertijd hard uit mijn anus en kut waardoor het nog intenser was. Ik draaide me gelijk om en nam Roger zijn lul in mijn mond. Ik begon 'm keihard te pijpen en na 1 minuut kwam hij eveneens keihard klaar. Hij spoot zijn sperma over mijn rode lippen en het laatste beetje over mijn tieten waar de tepelklemmen nog aanhingen. Ik zoog al de sperma nog aan zijn lul en kijk 'm stout aan. Totdat ik ineens mijn tante in de hoek op een stoel zag zitten…

Tante?!! Wat doe jij hier?
100% (7/0)
 
Categories: AnalGroup SexTaboo
Posted by roger_83
10 months ago    Views: 386
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
10 months ago
heerlijk