De avonturen met Merel: Verassing.

"hey schat, hoe gaat het ermee? ik kan niet echt stoppen met fantaseren over de laatste keer. heb je zin om af te spreken morgen? Zonder Roger. Ik heb een verassing…" En send. Ik had er dagen lang over nagedacht om mijn beste vriendin Merel te sms-en ermee, want eigenlijk bespraken we nooit wat er die keer was gebeurd met Roger. Dat mijn beste vriendin mijn vriend blijkbaar neukte. Op een vreemde manier vond ik het bloedgeil. Helemaal nu ik hoogzwanger was. Het duurde maar 10 minuten voor ik een sms terug kreeg: Geil…! stond er in. Ik stuurde een sms terug naar Merel: "Perfect, morgen om 19:00 bij de Oosterstraat 68".

Ze kwam 5 minuten later aan maar ze zag er op en top uit. Haar blonde haren wapperde in de wind en haar vuurrode lippen zag je al op een afstand. Haar hoge hakken waren blijkbaar nieuw en haar broek kon haast niet strakker rond haar volle reet zitten. Wat een femme fatale. Mijn kutje werd al een beetje nat met de gedachte dat ze inging op mijn verassing. We gaven elkaar 3 zoenen en ik liet haar naar binnen.

Ze deed haar lange jas uit en haar topje was verschrikkelijk geil. Het zat vast in haar broek en had een diepe decolleté. Haar grote tieten bungelde er net nog niet uit zo zonder BH. Ik kon mezelf haast niet bedwingen om haar te betasten. "Nou Sanne, ik ben benieuwd naar de verassing", zei Merel terwijl ze op de bank ging zitten en een sigaret tussen haar geile roden lippen stopte. Ze stak 'm aan en zoog er op. Ze blies de rook op een geile manier uit. Mijn kutje werd alleen maar natter en mijn tepels waren keihard en opgezwollen.

Ik begon mezelf langszaam uit te kleden terwijl ik voor de andere bank stond. Merel betaste haar borsten terwijl ze naar mij keek. Ze nam nog een hijs. Als laatste haalde ik m'n enorme zwangere tieten uit m'n bh en ging zitten op de andere bank. Ik deed m'n benen uit elkaar en begon mezelf te vingeren voor Merel haar neus die nog steeds als een femme fatale haar sigaret aan het oproken was… Mijn kut was kletsnat. Met m'n andere hand kneep ik in mijn tieten en mijn tepels. Het melk liep er langzaam uit. Ze waren heerlijk sappig en hingen.

Op dat moment ging de voordeur open. Ik wist al wat het was, maar Merel keek even verbaasd op. Wie zijn dat? Vroeg ze. Dat is je verassing, zei ik, terwijl ik ondertussen in het kastje naast de bank mijn grote zwarte dildo erbij had gepakt. Laat je maar helemaal gaan, zei ik. Ik stopte langzaam de dildo in mijn kletsnatte kut. Hij gleed er zo in. Merel wist even niet waar ze moest kijken. Naar mij of naar de voetstappen die steeds dichter bij de huiskamer kwamen. Ze nam haar laatste hijs van haar sigaret toen de 2 mannen binnenkwamen. Ik zag in haar ogen dat ze geil was. Ze bleef zitten, want de mannen kwamen direct op haar af en gingen beide naast haar staan bij de bank waar Merel zat. Beide haalde ze hun lul uit hun broek en Merel deed gretig haar fel rode lippen om de eerst lul en begon te pijpen met lange stroken. Haar tieten bungelde nu helemaal uit haar shirtje. Ik pompte de dildo harder mijn kut in, zo geil vond het ik. Mijn beste vriendin die 2 vrienden van mij aan het pijpen was. Beide mannen (Jake en Damian) pakte allebei een tiet van Merel en knepen er in. Haar tieten gingen heerlijk heen en weer terwijl ze stevig werden vastgepakt. Merel begon te kreunen.

Ik duwde de dildo steeds verder mijn natte kut in. Aaaah kreunde ik, wat een heerlijk gevoel om helemaal gevuld te worden. Merel was gretig aan het pijpen en af en toe keek ze mijn kant op. Ik zag dat het haar geil maakte. Doe haar kleren uit, zei ik tegen Jake en Damian. Ik wil dat jullie haar gaan neuken. Jake en Damian deden al de kleren van Merel uit, maar Merel wilde haar hakken aanhouden. Vind je geil toch, zei ze ondeugend tegen mij. Hier, smeer d'r maar helemaal in, zei ik tegen Jake en Damian. Ik gooide de olie naar ze toe. Ze was helemaal glad toen ze was ingesmeerd.
Zorg dat ze in 1 keer keihard klaarkomt jongens, zei ik tegen ze. Merel werd met haar knieen op de bank gezet, haar benen werden uit elkaar gehaald en Damian begon haar van achter te neuken. Jake ging voor haar zitten zodat Merel hem kon pijpen. Merel haar geile borsten schudde keihard heen en weer want Damian begon met elke stoot sneller en harder te stoten. Ik ging zelf ook mijn knieeen en duwde de dildo weer mijn natte kut in. Dieper dan ie ooit was gegaan. Ik ging op de snelheid mee van Damian. Merel kreunde het uit, wat je amper hoorde, doordat de vrij grote lul van Jake haar vuurrode lippen binnendrong. Hij hield haar hoofd strak vast en begon nu zelf te stoten. Diepe snelle halen. Merel werd keihard geneukt. Ik kreunde van genot en ging door met het penetreren van mezelf met de dildo. Ik hoorde m gewoon soppend met kut in en uit glijden. Harder en harder, sneller en sneller. Damian begon nog harder te pompen en sloeg hard op Merel haar billen. Jake penetreerde nog steeds haar geile bek en met zijn andere hand kneep hij nu 1 voor 1 in haar bungelde tieten. Merel kreunde harder en harder en ik zag haar al rillen van genot. Aaahhmmmmm aaah fuck kon ze half uitbrengen. Damian ging maar door en door, zijn pik ging als een razende haar kut in en uit. Plotseling deed hij een vinger bij Merel in d'r kont terwijl hij nog steeds keihard door bleef stoten. Aaahhhhhh ging Merel te keer met haar mond gevuld. Ik besloot ook een vinger mijn kont in te duwen terwijl de dildo zich nog steeds een weg baande in mijn kut. Ik koommm!! schreeuwde ik. Ik kwam keihard klaar. Ik rilde van genot en het uitzicht op Merel die ook elk moment kon klaarkomen. Jaaa aaaaaaah ik ook gilde ze 30 seconde later. Jake en Damian bleven nog 1 minuut lang doorpompen tot ook zij beide klaarkwamen. Jake kwam klaar, met zijn lul die onder de lippenstift zat, over mijn zwangere borsten. Hij spoot ze helemaal onder. Damian spoot zijn lading vol in Merel d'r mond. Ze slikte het allemaal door en kwam daarna naar mij om de sperma van Jake van mijn tieten af te likken. Ze likte ze helemaal schoon en zoog zelfs nog aan mijn keiharde opgezwollen tepels.

Ik kan niet wachten tot je volgende smsje, zei Merel speels toen ze weer de deur uitliep.

100% (4/0)
 
Posted by roger_83
1 year ago    Views: 601
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Heerlijk verhaal.
1 year ago
lekker!!!
1 year ago
Super, meer graag..................