De oppas deel 2.

Na onze stoeipartij waren we tegen elkaar aangevleid om zonder woorden na te genieten.
Ze betastte haar borsten ,dat plakt wel he. Ook ik voelde de kutsappen op mijn gezicht opdrogen. Daar is het douchen goed voor,wat denk je samen in de douche? Ze kreeg instant stijve tepels van mijn vraag en dat was antwoord genoeg voor mij. Ja das een goed idee, bevestigde ze me ook woordelijk. "meer lezen"
Ogenblikje, dan ga ik eerst de verwarming opzetten ook even controleren of mijn zoon goed slaapt. Hij sliep de slaap der onschuldigen en daar zou ik pas ?s ochtends van horen. Ik keek de badkamer even vluchtig na,de verwarming op vol,propere handdoek op het rek,hm ze was toonbaar.
Toen ik terug in living kwam zag ik dat ze wilde pogingen aan het doen was om die laarsjes uit te trekken.Wacht sprak ik laat me je helpen.Vanaf ik die laarsjes beet nam en uittrok, voelde ik de geiligheid weer opborellen . Ik wees de weg en deed als een genteman voor haar de badkamerdeur open. Speels maakte ze een kleine buiging en kwam binnen. Toen viel het mij pas op wat voor lekkere kont ze had. We stapten samen in de douche en ik voelde de stralen warm water over mij lopen ik spoelde het geil van mijn gezicht. Ik schrok toen ik een koude vloeistof op mij kreeg. Badolie, rook ik. Handen gingen snel over mijn lijf ,overal badolie smerend. Bij mijn pik hielde ze even halt om enkele rukjes te geven. Ze stopte en wou ook ingeolied worden. Wacht dat doe ik lijf aan lijf,je hebt veel te veel olie gebruikt. Zo stond ik achter haar een body massage te geven. Mijn pik schoof tussen die lekkere billen,mijn handen op haar borsten, alles glibberde. Om niet te vallen bukte zich een tikje over en hiel haar vast aan de muur. Zo had in ik een hand op haar borst en een ander op zoek naar haar kruis dat vakkundig verwend werd. Plots stak ze haar kont achteruit en ik voelde mijn eikel even even haar anus binnendringen en er terug uitfloepen. Ge kriedelde me,vandaar mijn rare beweging. Dat was effe in mijn kontje he,vroeg ze. Ik knikte ja .Raar maar da was lekker ,dat vond ze gek. Ik gaf haar een voorlichting over de anale geneugten,van rozetje strelen tot anaal neuken. Tussendoor bleef ik met mijn pik tussen haar bilspleet schuiven. Ze stak weer haar kont naar achteren en ik zette mijn eikel voor haat gaatje. Ze duwde zelf mijn lul naar binnen,eerst de eikel en dan stukje voor stukje de rest van mijn erectie ze bleef op en neer pompen. Eens mijn lul tot aan de ballen tussen haar billen was verdwenen,begon ik haar te vingeren. Ze stootte wilde kreetjes van genot uit en het kutgeil droop langs haar benen naar beneden. Telkens ik een vinger in haar muis stak hijgde en schokte ze . Zelf voelde ik een enorm orgasme opkomen en trok mij lul uit haar kontgat . Ik gleed nog twee keer door de bilspleet om dan een oerorgasme te krijgen. Dikke stralen werden vanuit mijn eikel over haar rug gespoten en gleed zo over haar rug tussen die bilspleet naar beneden. Met mijn handen spoelde ik de laatste resten van haar rug. Ze draaide zich om en gaf me een tongzoen.
Na het douchen kleede ze zich om in nachtkledij, een baby-dol. Op de zetel voerde ik een gesprek met haar want ik kreeg het vermoeden dat deze jongedame nog niet veel seks ervaring had. Klopte ook,ze had strenge ouders uitgaan was taboe en vriendjes was voor na de studies. Ik was haar eerste sekservaring gaf ze toe. Ze speelde wel met haar zelf maar had er thuis niet vaak de gelegenheid voor. Vandaar dat ik de woensdag volop bezig was toen jij thuiskwam,ik had je niet verwacht. Ik had dat schouwspel ook niet verwacht lachte ik.
Mag ik volgende week terug komen babysitten, vroeg ze plots. Door de onverwachte vraag bekende ik meteen dat die week de zoon bij de mama was, co-ouderschap. Maar je mag gerust komen ? babysitten?. Perfect , nu woensdag ,dan kan jij me alles leren over seks.
Dat beloofde een hete avond te worden die woensdag.


Die woensdag was ik zenuwachtig omdat ik tot het besef was gekomen dat ik die babysit zou ontmaagden. Ik wou ervoor zorgen dat ze deze avond nooit zou vergeten met bijhorend voor, hoofd & naspel.
Ze stond stipt om 18 u op de stoep. Ik liet ze binnen en nam haar jas aan. Ze had een leuke blouse aan en een mooie halflange rok, gekruid met laarsjes. Ik gaf ze een zoentje en leidde ze naar binnen. De living was halfduister omdat de lichten uit maar vele kaarsjes aan waren. De tafel was mooi gedekt en de champagne stond koel.
Tijdens de bediening gaf ik haar steelse kusjes in de nek, de pretlichtjes in haar ogen verraadde dat ze dat lekker vond. Na het eten nestelden we ons in de zetel en ik opende de champagne, we dronken samen een glaasje. Ze werd snel tipsy. Ze trok zich tegen me aan en begon mij hartstochtelijk te zoenen. Mijn handen gleden over haar rug naar haar kontje en ik trok haar rokje op. Ze droeg stay up kousen en geen slipje. Mijn vingers gleden door haar bilspleet en naar haar kutje. Dat was al lekker nat. Ze begon stilletjes tegen mij aan te rijden. De lul in mijn broek reageerde door kei hard te worden. Ga je me vandaag neuken, fluisterde ze met geile stem in mijn oor, daar heb ik zin in . Ik zoende haar hartstochtelijk op de mond als antwoord. Mijn kussen verplaatste zich naar haar nek terwijl mij handen haar blouse losknoopte . Haar goedgevulde bh stak naar voren,ik deed met mijn tong de bandjes naar beneden en de stijve tepels kwamen tevoorschijn. Ze maakte zelf het slotje los en haar jonge stevige borsten trilde na. Ik nam ze in mijn handen en speelde ermee. Zij begon mijn broek los te knopen. Laat je lekkere lul zien,ik wil hem in mij voelen, hijgde ze. Mijn erectie sprong uit mijn broek toen ze die naar beneden trok. Zij bukte zich en nam mijn stijve in haar mond. Dat was de eerste keer dat ze pijpte en ze deed het met volle overtuiging. Ze wist goed haar tong en handen te gebruiken. Vergeet mijn ballen niet te masseren, maar zachtjes aan ,moedigde ik haar aan. Ik voelde het zaad opkomen en voor ik het goed besefte spoot ik in haar mond. Gulzig dronk ze mijn liefdesnectar op tot de laatste druppel. Nu de eerste druk er voor mij af was nam ik rustige de tijd om haar verder uit te kleden, elk plekje dat bloot kwam werd overladen met kussen. Op het einde droeg ze enkel die kousen . Toen ging ze op haar rug liggen en trok haar benen op ,steek hem daar eens in , en wees naar haar drijfnate spleet. Van dit beeld zwol mijn lul in snel tempo op en hij stond gereed voor een dieper onderzoek. Snel ontkleedde ik mij en nam een condoom dat klaar lag. Ik opende hem en rolde hem over mijn erectie. Sta eens recht dan kan ik gaan liggen en jij mij berijden. Dan kan je zelf het tempo bepalen . Zo wisselden we van positie en zij kwam over me heen zitten. Ik hield mijn stijve voor haar natte grotje en zachtjes liet ze zich zakken. Het voelde heel warm en strak aan. Toen ze zich volledig had laten zakken begon ze eerst rustig en dan steeds heviger en heviger op neer te gaan. Haar borsten wipten ritmisch op een neer. Mijn handen hadden haar kontkaken vast en een vinger gleed in en uit haar kontgaatje. Ze hijgde en kreunde en het zweet parelde van haar gezicht over haar borsten om dan op mijn buik neer te spatten. IK KOM IK KOM schreeuwde ze het uit en ik voelde haar kutje samenknijpen. Ikzelf was niet ver van mijn orgasme af en gaf nog enkele stoten van mijn lenden en kwam zelf luid grommend klaar. Beiden zwaar hijgend lagen we op elkaar.
Na een tijdje stapte ze van mij af en ik hield de gevulde condoom vast zodat er geen ongelukjes konden gebeuren en legde er knoop in.
Hmm eindelijk een echte vrouw fluisterde ze me toe,bedankt en ze gaf me een zoen.
We bleven een tijdje stil tegen elkaar aan liggen terwijl ik haar aaide.
Eigenlijk heb ik terug zin ,wil je niet zo eens met je mond mijn poesje verwennen?Dat moest ze geen twee keer vragen. Ze ging op haar rug liggen benen wijd open en ik stak mijn mond tussen haar benen. Het was er nat en warm en het rook erg kruidig. Speels liet ik mijn tong langs haar lipjes gaan en af en toe draaide ik rond haar klitje. Met een hand zocht ik weer haar kontgaatje terwijl ik haar poes bleef verwennen met mijn tong. Ze reageerde daar hevig op , ook mijn lul was die avond in topvorm want hij stond weeral fier overeind . Ik kon het niet laten om hem weer tussen haar bilspleet te schuiven. Wacht effe, ik draai me wel om,sprak ze. Voor ik het wist lag ze op haar buik en stak ze haar kont omhoog . Neuk me daar nog eens ,dat was vorige keer ook heel lekker. Ik ging op haar liggen en schoof mijn lul tussen de bilspleet en het was alsof hij in haar kont gezogen werd. Mijn hand ging naar haar spleetje om er mee te spelen. We bewogen samen zeer ritmisch ,ik voelde me een met die griet.
Ik ga weer klaarkomen zuchtte ze en ik voelde het kutsap tussen mijn vingers lopen. Aaahh ik blijf klaarkomen en ik voelde ze schokken onder mij . Ook bij mij voelde ik het zaad weer in mijn ballen kolken en vlak voor ik klaarkwam trok hem uit het nauwe gaatje. De laatste stoten tussen haar billen gaven een fontein van sperma .Haar rug blonk van het zweet en zaad.

Nadat we ons hadden gewassen en aangekleed zaten we nog gezellig na te praten in de zetel . Het was een zeer hete en leuke avond geweest en ze was weeral aan het hengelen naar een nieuwe babysit opdracht. Ik bedacht plots dat ik haar moest betalen voor de geleverde babysit dienst. Zo kan je sneller je auto kopen en je rijbewijs halen.
Ze bekeek me even met hele grote ogen en ze schoot in de lach. Auto ?hoe bedoel je,vroeg ze.
Ik verwees naar haar reclamebriefje van de eerste keer. Rijbewijs en vervoer.
Gekkie proestte ze het uit, ik ga voor mijn scooter rijbewijs . Volgende maand word ik zeventien!
Deze woorden deden mijn hart even stoppen met slaan ,het bloed trok weg uit mijn gezicht en ik dacht even dat de aarde zou opengaan en ik verzwolgen zou worden. Hoe oud ben je ,stammelde ik. Zestien antwoordde ze,bijna zeventien sprak ze trots ??.waarom dacht je dat ik ouder was?
Tussen de achttien en twintig dacht ik ,anders zou ik nooit die dingen met je gedaan hebben????.


100% (12/0)
 
Categories: Hardcore
Posted by rivo020
3 years ago    Views: 389
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Heerlijke verrassing.

Ik zou haar ook verrassen door haar kontje vol te spuiten. Ze moet toch weten hoe heerlijke het kan zijn als vers sperma als glijmiddel werkt terwijl je lekker door blijft neuken.
3 years ago
Ach wat maakt dat nou uit, haar leeftijd volgens het boekje? Een heerlijke hete jonge meid, dat telt!
3 years ago
hahaha ja ..dat kan ook gebeuren oeiiiiiiiiiiiiiii
3 years ago
Wow, lekker hoor. Wat ga je nu doen nu je weet dat ze nog geen 18 is? Jaartje wachten? of gewoon wekelijks langs laten komen om je "baby" te sitten?
3 years ago
Graag reacties.