De oppas deel 1.

Ik haalde een zelfgemaakt reclamebriefje uit de brievenbus. "Jongedame zoekt bijverdienste als babysit om rijbewijs en vervoer te kunnen aanschaffen". Ik nam kontact op met die jongedame en maakte een afspraak om die woensdagavond te komen babysitten bij mij thuis,handig voor een alleenstaande vader.
Die woensdagavond stond ze mooi op het opgegeven uur bij mij thuis. Meer bij meer lezen... Het was een leuke meid ,lang donker haar, net zo groot als ik eerder mollig dan mager te noemen.. Ik wees ze de weg door het huis en gaf haar de uitleg over de video en dvd speler indien ze deze wou gebruiken. Ik vertelde ze dat het wel eens laat kon worden. Dat was geen probleem voor haar. Voor mijn vertrek stopte ik zoonlief in zijn bedje zodat ze niet veel werk had.

De geplande vergadering viel in het water omdat griep de helft van de aanwezigen geveld had. Op enkele kleine details na kon er niet veel besproken worden. Dan maar terug naar huis. Toen ik de voordeur opendeed , hoorde ik uit de living rare geluiden.
Ik deed de deur van de living open en zag tot mijn verbazing de babysit in de zetel liggen met de borsten bloot, een hand haar borsten betastend,rok omhoog getrokken en haar slipje op haar enkels terwijl ze met de andere hand hevig met haar poes aan het spelen was.Van verbazing kon ik geen woord uitbrengen maar mijn lul stond direct stijf van dit schouwspel. Op de tv speelde een van mijn pornofilms. Plots kreeg ze me in de gaten en ze schrok zich te pletter.Vlug probeerde ze zich te bedekken met het dekentje dat op de zetel lag. Enkele seconden bekeken we elkaar waarop ik in de lach schoot en zij rood werd tot ver achter haar oren.
Wil je asltublieft niks tegen mijn ouders zeggen,smeekte ze. Dat zou het einde van mijn bijverdienste betekenen. Je ouders inlichten, antwoordde ik, ben je gek,k stond eigenlijk te genieten van dat schouwspel. Ze lachte nerveus op mijn antwoord. Als je wil mag je gerust verder doen hoor,ik geniet ten volle,en onbewust wreef ik over mijn erectie.
Heb jij een erectie,vroeg ze verwonderd. Natuurlijk,zo een schouwspel zet mij in vuur en vlam hoor. Door mijn antwoord herwon ze blijkbaar haar zelfvertrouwen en geiligheid want ze liet het dekentje voor haar lichaam wegvallen. Mijn ogen werden naar die borsten getrokken. Heb ik mooie borsten vroeg ze zacht. Prachttieten antwoordde ik .Echt waar vroeg ze en ze stak ze naar voren. Ik plaatste me naast haar neer en mijn handen reikten naar haar borsten en ik legde ze erop. Ze kreunde onder mijn aanrakingen. Doe maar,moedigde ze mij aan. Met beide handen streelde ik over haar stijve tepels en masseerde zachtjes die lekkere tietten. Ze waren meer dan een handvol.
Ik krijg er een heel nat kutje van,hijgde ze in mijn oor, voel maar eens. Met een hand ging ik onder de rok en voelde haar warme natte spleet. Doe verder ik kom bijna klaar sprak ze. Mijn vingers woelde door haar schaamlippen en streelde zachtjes over haar liefdesknopje. Na korte tijd kwam ze schokkend klaar terwijl het kutsap uit haar kutje droop. Met een gelukzalige blik keek ze me aan bedankte me met een zoen op mijn lippen.
Nu zit jij nog steeds met een erectie,merkte ze speels op. Ze legde haar hand op mijn kruis en streelde erover. Een beetje onhandig deed ze mijn broek open en stak er een hand in. Ze voelde aan mijn stijf lid. Doe mijn broek maar naar beneden dan kun je hem eens zien,hijgde ik op mijn beurt. Ze frommelde mijn broek naar beneden en keek naar mijn erectie. Met een hand nam ze hem vast en begon zachtjes op en neer te gaan .Ik kreunde en liet haar verder doen. Snel voelde ik het zaad in mijn ballen kolken en waarschuwde dat ik ging klaarkomen en spoot mijn zaad op haar blote tieten .Op mijn beurt gaf ik haar een zoen om ze te bedanken.
We zaten erna even onwennig naar elkaar te kijken maar ik trok ze tegen me aan en we knuffelden een tijdje.
Dit is de leukste babysit die ik op mijn lijstje heb staan ,fluisterde ze in mijn oor. Heb je nog snel een sitter nodig?
Als we deze avond kunnen overdoen dan mag je vrijdag terug komen babysitten van mij. Ze stond recht en nam haar handtas en keek in de agenda. Perfect voor mij,ik schrijf je in.
Als je het niet erg vindt dan ga ik nu naar huis ,maar als je wil blijf ik vrijdag slapen.
Na haar te hebben betaalt voor het babysitten wuifde ik ze uit .
Toen ik terug in de living stond dacht ik even dat ik gedroomd had maar de video bewees dat ik niet droomde.
Dat het maar snel vrijdag wordt.


Die vrijdag kon ik me niet concentreren op mijn werk,ik had steeds dat beeld van de babysit voor mijn ogen.Toen ik naar huis reed kreeg ik een sms berichtje van de babysit;het gaat straks toch door he,ik heb er zin in .Ik ook, sms-te ik terug.
Ik had zoonlief al te slapen gelegd,das was handiger.
Die avond stond ze weer op het afgesproken uur voor mijn deur. Ze had een tas met nachtkledij bij .ze gaf me een zoen ter verwelkoming.
Ze was zeer vrouwelijk gekleed, bloesje ,rokje en van die knielaarsjes. Ze kreeg in de gaten dat ik haar aan het bekijken was en begon als een model rond te draaien. Met een hand deed ze enkele knoopjes van haar blouse open zodat haar decolte nog beter tot zijn recht kwam.
Ze genoot merkelijk van mijn aandacht.
Wat wil je doen vroeg ik, een filmpje kijken of een lekkere massage krijgen? Hmm zet een filmpje op een geef me maar een massage.
Ik dempte het licht en stak dezelfde film in zoals afgelopen woensdag. Kom ik zal je helpen met je uit te kleden stelde ik voor en ze knikte kort ja. Ik ging achter haar staan en knoopte langzaam haar blousje los terwijl ik zachtjes haar nek kuste. Ik liet het bloesje over haar schouders zakken. Mijn kussen verplaatste zich naar haar schouders. Ze rilde van genot.
Jij weet echt hoe je me geil moet maken he, fluisterde ze.
Ik liet het bloesje op de grond vallen en deed een voor een de bandjes van haar bh naar beneden dan deed ik de haakjes los. Ik liet de bh op haar bloesje vallen.
Jij hebt toch echt lekkere vruchten fluisterde ik in haar oor en liet mijn handen over de reeds stijve tepels glijden. Zachtjes masseerde ik haar borsten terwijl zij haar kont tegen mijn inmiddels keiharde lul aanwreef. Zo stonden we elkaar een tijdje op te geilen.
Doe jij ook niet wat uit vroeg ze, dan heb ik ook om wat mee te spelen. Kan je me niet helpen was mijn tegenvraag. Ze draaide zich om en deed mijn hemd los en trok het over mijn schouders uit en gooide het bij de rest van de kleren. Dan bukte ze zich en knoopte mijn broek los die tot op mijn enkels zakte. Ik stapte uit mijn broek en schopte ze op het hoopje kleren. Haar hand zocht naar mijn lul en wederom was ze verwondert dat ik reed een erectie had.Ze speelde met mijn boxershort ,trok hem speels naar beneden zodat mijn eikel ontbloot werd. Ze deed een stapje achteruit en heupwiegend begon ze haar rokje los te knopen en liet dat op de grond vallen. Daar stond ze enkel in een slipje en die kniebotjes aan tieten stevig vooruit stekend. Haar slip vertoonde een donkere vlek .
Ze stapte op me af en gaf een tongzoen terwijl ze zich stevig tegen me aandrukte. Ze schuurde tegen mijn lul aan en ik naam haar kont stevig beet.
Willen we niet op de zetel gaan zitten stelde ik voor .Kussend en tongend zetten we ons in de zetel ,haar handen verdwenen in mijn boxer. Spuit me nog eens onder hijgde ze terwijl ze me verder aftrok. Dat vond ik vorige keer zo geil. Van pure opwinding en genot kon ik niet veel meer doen dan hijgen en kleine neukbewegingen maken .Ik ga weer spuiten hijgde ik een waarschuwing waar ze haar borsten voor mijn lul stak.Ik stak mijn leuter spontaan tussen die borsten en na enkele stoten van mijn lul kwam ik klaar.Ik spoot zo hard dat het op haar gezicht vloog een deels op haar borsten. Ik was even in de zevende hemel beland.
Ondertussen was ze gaan liggen en ze masseerde met het zaad haar borsten en proefde er aan. Aha zo smaak dat dus.
.Ik zal je eens flink verwennen,sprak ik, en begon zachtjes haar borsten te likken en zoog op haar stijve tepels. Ik proefde mijn eigen zaad.
Ik liet mijn mond zakken naar haar buikje en liet het nog verder gaan tot aan de rand van haar slip. Speels liet ik mijn tong langs de rand van haar slip gaan die ondertussen behoorlijk nat was.ik trok met een hand die slip opzij zodat haar kutje bloot kwam. Haar schaamlippen lagen mooi uit elkaar zodat ik met het puntje van mijn tong ertussen kon. Ze kreunde vrij luid bij de aanrakingen van mijn tong.Voor mij het sein om verder op tongonderzoek te gaan .Mijn gezicht hong vol met kutsap maar daar genoot ik ten volle van. Plots kneep ze haar benen dicht en maakte ze hevige schokbewegingen gepaard gaande met hard gehijg. Ik voelde kutgeil tegen mijn gezicht aanspatten zo hevig kwam ze klaar. Daarna ontspande ze zich volledig. Toen ik mijn hoofd tussen haar benen uithaalde zag ik een gelukkige jongedame.
Waauw dat was lekker fluisterde ze me toe,dat mag je straks nog eens doen ik blijf geil staan.............

100% (14/0)
 
Categories: Hardcore
Posted by rivo020
3 years ago    Views: 672
Comments (6)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Het is lastig om een babysitter te hebben als je geen baby hebt. Anders.....
3 years ago
Verrukkelijk begin ;-)P
3 years ago
op mij mag ze ook oppassen ............ ;)
3 years ago
haha ik wil ook wel een baby zitter hahaaha
3 years ago
Super verhaal, ik wil ook die babysitter van je lenen.
3 years ago
Graag reacties.