Met 2 geile zussen deel 3.

Het is heerlijk zo met mijn vrouw en haar zus ongedwongen bloot in de hete zon te zitten. Mandy schaamt zich nergens meer voor en zit net zo makkelijk wijdbeens als mijn vrouw Anneke. De wijn en de zon doen hun werk en al snel hebben we het weer over sexueel getinte onderwerpen. Ik heb alle tijd de lichamen van Anneke en Mandy te vergelijken. Mandy met haar harde borsten en wat vollere lijf en die prachtige bos rode krullen. Ook het toefje schaamhaar op haar kutje is roodblond. En mijn prachtige vrouw met haar harde buik en billen, en haar grote borsten die - eerlijk is eerlijk - toch iets meer hangen dan die van Mandy. Ik maak een opmerking over hun verschillende lichamen.

"Jullie zijn wel zusjes, maar verschillen nogal qua lijf. Hoe weet ik dat jullie echte zusjes zijn?" "Nou volgens mij houden Mandy en ik van hetzelfde", merkt Anneke op. "En dat is?" We gaan er alledrie eens goed voor zitten, de spanning wordt groter. "We vinden het allebei fijn om met vrouwen en mannen te vrijen en we vinden het lekker om naar sex te kijken. Ja toch Mandy?" Mandy knikt en ik kijk mijn vrouw bevreemd aan. "Maar jij hebt toch nog nooit echt met een vrouw sex gehad An. Hoe kan je dat dan weten?" Het oogcontact tussen mijn vrouw en haar zus ontgaat mij. "Tja schat, zegt Anneke, "soms heb je ineens een prachtige ervaring." Voordat ik verder kan vragen, leidt Mandy mij af. "Wat ben je toch een nieuwsgierig mannetje", plaagt Mandy mij. "Wat wil je nog meer weten?"
"Ga je op al mijn vragen antwoord geven?" "Probeer maar schat, je hoort wel tot hoever je mag gaan." Ik krijg spontaan weer een halve stijve en mijn hart klopt in mijn keel. "Dan zou ik wel eens willen weten waar jij aan dacht, toen je gisteravond met jezelf bezig was." "Mmmmm....., tja waar dacht ik aan......"Mandy gaat er eens goed voor liggen. Verbeeld ik het me nou, of zijn haar tepels hard geworden? Terwijl Mandy genietend haar handen over haar lijf laat gaan vertelt ze over haar fantasie van die avond ervoor. "Ik was heel erg geil geworden van die hele middag en jullie naakte lijven. Terwijl ik mezelf begon te strelen, hoorde ik in jullie kamer gekreun, maar toen was jij nog beneden. Het kon niet anders dan dat Anneke met zichzelf bezig was. Daar werd ik nog geiler van. Daarna kwam jij boven en kon ik bijn alles letterlijk horen. Ik heb mijn slaapkamerdeur opengezet om het nog beter te horen en stiekem hoopte ik dat één van jullie mij bezig zou zien. Ik hoopte in ieder geval dat jullie me zouden horen. Ik stelde me jullie al neukend voor en ik fantaseerde dat ik erbij was en met jullie mee zou doen."

Het verhaal van Mandy, maakte ons allemaal bloedgeil. Mijn pik was keihard en ik zag dat Annekes tepels op volle sterkte waren, doordat ze er zo nu en dan zogenaamd per ongeluk aankwam. Ook Mandy had zichzelf opgewonden met haar verhaal, want ze kneep even haar dijen bij elkaar. Ik had goed uitzicht op haar kutje omdat ze recht tegenover ons lag en nu zag ik toch duidelijk dat haar schaamlippen wat uit elkaar stonden. Ik weet dat de wens de vader van de gedachte is, maar volgens mij glansde de binnenkant van haar lipjes. Ik reageerde als eerste:"Nou van mij mag je er vanavond bijkomen." "Maar waarom wachten tot vanavond Mandy," was de onverwachte reactie van Anneke. Ik keek naar mijn vrouw. Ze lag gewoon haar borsten te strelen en haar rechterhand gleed naar mijn kruis, waar ze zachtjes mijn stijve lul begon te strelen. "Ja, waarom wachten tot vanavond, ik zou jullie nu wel bezig willen zien", fluisterde Mandy. "Wat wil je zien schatje?" Ook Mandy had het niet meer. Ze streelde nu ook haar tepels en kneep voortdurend har dijen tegen elkaar. "Ik wil graag zien dat je die harde pik van Wouter in je mond neemt, dat zijn lul spekglad in en uit je mooie kutje glijdt en dat hij je helemaal onderspuit." Anneke had zich inmiddels over mij heen gebogen en mijn eikel in haar mond genomen. Kreunend zakte ik achterover. Daarbij had ik een mooi uitzicht op Mandy, die nu helemaal los was. Wijdbeens lag ze in haar ligstoel, een hand kneep in een borst en van haar andere hand was nu een vinger verdwenen in haar blijkbaar kletsnatte kutje. Anneke liet haar tong over mijn eikel glijden, waarna ze de schacht van mijn pik natlikte. Daarna liet zijn mijn kloppende lul in haar mond verdwijnen. Wat een geile toestand. Gepijpt worden door je vrouw, terwijl haar zus zich op een meter afstand ligt te vingeren.

"Wil je ook even Mandy?" Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Ik stapte van de ligstoel en ging in het gras liggen. Eindelijk...eindelijk, schoot het door mijn hoofd. Ik word gepijpt door mijn schoonzusje, waar ik al zo lang mee naar bed wilde. Mandy boog zich over mij heen en hapte mijn lul in haar mond. Gretig pakte ze hem met beide handen vast en begon me ook langzaam af te trekken. Anneke kroop naast haar en samen namen ze om de beurt mijn steeds groter wordende eikel in hun mond. Dit ging ik niet lang volhouden. Ik boog mij naar voren en kon nu kiezen uit vier heerlijke borsten en tepels. Net een snoepwinkel. Ik liet mij niet onbetuigd en kneedde de heerlijke tepels en borsten van mijn vrouw en haar zus. Terwijl ze allebei aan mijn eikel likten, zag ik hun tongen ook zo nu en dan langs elkaar gaan. Soms lieten ze mijn eikel met rust en waren ze even heerlijk aan het tongzoenen. Dikke scheuten voorgeil ontsnapten aan mijn op barsten staande pik. Jezus, wat geil, nu waren ze ook met elkaar bezig. Ik zag dat Annekes hand tussen de benen van haar zus was verdwenen. Het was niet moeilijk te raden wat die hand daar aan het doen was. "Oh ja....aaggh....steek je vingers in mijn kutje," jammerde Mandy. "Ík ben zo geil.....zo nat....vinger mijn klitje.....oooh...jajaja...jáááá!" En woest zuigend aan mijn lul, kwam Mandy als eerste klaar. Anneke trok haar zus achterover en stak haar tong in haar mond. Ze gaf haar zus geen rust en duwde Mandy's benen uit elkaar. "Neuk haar', siste ze, "neuk die natte kut van mijn zus. Mandy was het er helemaal mee eens, want ze spreidde zelf haar schaamlippen. "Ja neuk me Wout, neuk me gek." Was dit nu mijn bedeesde, wat nukkige schoonzusje? Ik zette mijn paarse eikel tegen haar glimmende schaamlippen en drukte moeiteloos mijn pik tot aan de stam in haar gloeiende kutje. Intens geil kreunend ontving Mandy mijn op springen staande lul. Ze was door het dolle heen en drukte haar bekken omhoog. "Neuk me...neuk me...neuk me...,"zei ze als een soort mantra telkens als ik in haar stootte en ik voelde haar sappen langs mijn ballen lopen.
Anneke was intussen met haar kutje boven het gezicht van Mandy gaan zitten. Ik zag dat haar schaamlippen wagenwijd openstonden, haar klitje stond keihard naar voren en druppels kutvocht vielen op de kin van haar zus. "Mijn hemel, ook dat nog. Mijn vrouw vrijt met een vrouw en dan ook nog met haar eigen zus". Mandy bedacht zich geen moment en liet haar tong in en langs het kutje van Anneke glijden. Ik pakte de borsten van Anneke, kneep in haar tepels en stak mijn tong in haar mond. We waren op deze manier een driehoek van wellust. Dit was de apotheose van dagenlang elkaar opgeilen, verhit langs elkaar heendraaien, elkaar begluren. Ik stootte hard in het nauwe kutje van mijn schoonzus, die hard op weg was naar haar 2e orgasme. Anneke kwam echter als eerste klaar. "Oh God, oh Mandy.....oh jááááá, ik kóóóóóóm!!" Ze kwam zo hevig klaar dat er straaltjes vocht uit haar kutje op de kin en hals van Mandy spoten. Onder mij voelde ik Mandy ook verkrampen om mijn pik en daar diende mijn orgasme zich ook aan. Ik voelde mijn ballen zich samentrekken en mijn pik opzwellen. Snel haalde ik mijn pik uit het zalige kutje van Mandy en met mijn heupen schokkend spoot ik mijn eerste krachtige stralen sperma tegen het geopende kutje van Anneke en de mond van Mandy. Ik boog me voorover en samen met Mandy likte ik mijn sperma van de schaamlippen van Anneke en likte ik ook Mandy schoon.

Nog nahijgend vielen we in elkaar armen. Overal was het nat van kut- en pikvocht en zweet. Maar het was nog niet gedaan. Nu de grootste, eerste spanning eraf was, namen we de tijd om elkaar uitgebreid te strelen en te likken. Mijn lul werd schoongesabbeld door Mandy, ik knabbelde aan de tepels van Anneke, die voorzichtig de sappen tussen de benen van haar zusje weglikte. Haar tong bewoog zich steeds sneller tussen de lipjes van Mandy. Ik draaide Anneke op haar rug en spreidde haar benen zo wijd mogelijk. Terwijl ik haar glinsterende schaamlippen spreidde, stak ik mijn tong zo diep mogelijk in haar kutje. Mandy hurkte nu op haar beurt boven het gezicht van Anneke. Ondertussen maakte ik mijn vingers nat in het kutje van Mandy. Daarna zette ik mijn wijsvinger tegen het sterretje van mijn vrouw. "Dat zou ik graag nog eens willen zien Wouter. Dat je Anneke in haar kontje neukt." Mandy droeg haar steentje bij door mijn geslonken pik in haar mond te nemen. Terwijl ik mijn vrouw likte en vingerde in haar anus, zoog Mandy mijn pik weer tot volle kracht. Ze was alweer aardig op weg door de snelle tong van haar zus. Om aan de wens van Mandy gehoor te geven, haalde ik mijn pik uit haar mond en trok Anneke over me heen. Ze kwam op haar rug op mijn buik en borst te liggen. " Ga je gang Mandy", kreunde Anneke, "stop 'm er maar in." Ik voelde Mandy's handen om mijn inmiddels weer keiharde pik. Ze zette mijn eikel tegen de anus van Anneke. Zachtjes drukte ik door en langzaam gleed het grootste gedeelte van mijn pik in het kontje van mijn vrouw. Mandy hield mijn pik vast en duwde het onderlijf van Anneke heen en weer over mijn pik. "Oh wat een geil gezicht, dat wil ik deze vakantie ook nog een keer voelen, zo'n harde knoert in mijn kontje.' Anneke begon steeds wilder te bewegen. Ik stootte ook sneller in die warme, vochtige anus. Haar zus stond op en pakte een lege wijnfles. Knielend tussen onze benen, schoof Mandy voorzichtig één, twee en drie vingers in de kletsnatte kut van haar zus. "Oh jullie maken me gek...ahhh....wat lekker om zo opgevuld te worden." Ik voelde de vingers van Mandy tegen mijn pik aanwrijven en het zaad begon alweer op te borrelen in mijn ballen. Mandy wil niet achterblijven en terwijl ze haar zus steeds sneller vingert, duwt ze de hals van de wijnfles tussen haar schaamlippen. Zuchtend en kreunend laat ze de hals sneller en sneller in en uit haar kutje glijden. Ik laat mijn tong in de mond van Anneke glijden en houdt me vast aan haar heerlijke borsten. Anneke houdt van pijn, dus als ik haar tepels begin rond te draaien, til ik haar over de rand. "Ja, ja.....ja....ik kóóóóm...ngahhhh.....", is het enige dat ze nog kan uitbrengen. Het geil stroomt over de vingers van Mandy. Deze staat op, trekt de fles uit haar kutje en hurkt over onze gezichten. Ze schuift haar gloeiend hete kutje over mijn mond en als ik haar klitje vind, komt ze kermend boven ons klaar, onze gezichten overgietend met overvloedig kutvocht. Dit is voor mij ook het sein om me wild stotend leeg te spuiten in het kontje van mijn vrouw.

Voorzichtig komt Mandy boven op ons liggen en ze steekt afwisselend haar tong in mijn mond en die van Anneke. "Lief zusje", hijgt deze, "echte zusjes delen alles, Wouter is ook van jou. Ga je gang met hem zoveel je wilt." Ik kan alleen maar bevestigend kreunen.....

95% (14/1)
 
Categories: Group SexHardcore
Posted by rivo020
3 years ago    Views: 723
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
zouden de twee zusjes ook niet eens in alletwee de gaatjes tegelijk gevuld willen worden??
3 years ago
Stomend heet. Mandy verdient nu echte een grote beurt, waar ze maar wilt. Wordt dat deel vier?

Gelukkig dat Anneke een rood toefje liet staan! ,-)P
3 years ago
haha waar vind je zul;ke droom hahaha mooi
3 years ago
Graag reacties.