Met 2 geile zussen deel 1.

"Hoor jij wat ik hoor," fluister ik tegen mijn vrouw Anneke, nadat we al een poosje in bed hebben liggen uitpuffen van een heerlijke vrijpartij. Zo nu en dan hoorde ik duidelijk zacht gekreun uit de slaapkamer tegenover ons. Die behoorde toe aan de jongere zus van mijn vrouw, Mandy, die met ons was meegegaan op vakantie. "Die is lekker met zichzelf bezig, ze zal ons ook wel gehoord hebben." Allebei bleven we luisteren, de kreuntjes volgden elkaar sneller op. Ik weet dat mijn vrouw het opwindend vindt naar sex te kijken en te luisteren en al snel voelde ik haar handje om mijn weer snel verstijvende lul glijden. "Oh Wouter, wat geil om mijn eigen zusje te horen." Mijn vingers gleden van achter tussen haar billen en soepel gleden er twee in nog steeds natte kutje. "Kom, stop 'm erin". Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Bovendien vond ik het idee dat mijn schoonzus zichzelf aan het klaarmaken was, ook supergeil. Mijn pik gleed tussen de schaamlippen van mijn vrouw en ik begon haar snel te neuken. Mijn vrouw ging op haar knieën zitten en vervaarlijk te kreunen. Het was duidelijk dat ze haar zus in de andere kamer wilde laten horen dat wij weer begonnen waren met sexen. Dit ging niet lang duren. Vanuit de andere kamer kwamen Mandy's hardere kreunen en onder mij jammerde mijn vrouw dat ze klaar ging komen, zo snel al. Ik stootte wild in mijn vrouw en voelde mijn eikel zwellen. Dat was mijn vrouw ook niet ontgaan. "Geef het me Wout...geef het me" en met een ingehouden kreet spoot ik voor de 2e keer die avond mijn sperma in mijn van krampen schokkende vrouw die haar zoveelste orgasme kreeg die avond. Uit de andere kamer waren nog hele zachte zuchten te horen. "Mmmmm....", kreunde mijn vrouw Anneke voldaan. "Daar ga ik het morgen eens met Mandy over hebben. Die kant ken ik nog onvoldoende van haar." Ik ga nog nagenietend achterover liggen, mijmerend over de broeierige middag en avond die we achter de rug hebben met zijn drieën en die tot deze sexuele uitspatting heeft geleid. Volgens mij zit er nog veel meer in het verschiet.

Mijn vrouw Anneke is 42 en haar jongere zus Mandy is 39. Zolang als dat ik mijn vrouw ken - vanaf haar 23e - heb ik steeds ook oog gehad voor haar zus. Prachtig rood, lang, krullend haar, mooie sproeten, blauwe ogen en een heerlijk lichaam. Net zoals mijn vrouw trouwens. Die heeft ondanks haar 42 jaar nog steeds kadetten op haar buik, vanwege het vele sporten en het feit dat ze geen kinderen heeft gekregen. Anneke is geen zeer frequente vrijer, maar als ze vrijt heeft ze vaak leuke invallen en staat ze ook open voor experimenten. De kwaliteit staat bij ons dan ook voorop. Anneke is vrolijk, open en spontaan en het lijkt wel of ze altijd goedgemutst is. Haar zus Mandy is daarentegen veel meer gesloten, soms wat nukkig en ze heeft mij lange tijd op afstand gehouden. Het contact met haar zus heeft soms ook op een laag pitje gestaan, maar de laatste 8 jaar zijn die twee meiden twee handen op één buik geworden. In de tijd dat mijn vrouw en ik een moeilijke periode in onze relatie doormaakten, heeft Mandy zich ook meer voor mij opengesteld en zijn we goede vrienden geworden. Het verbaast me echt dat ze nog steeds geen vriend heeft, ik weet dat ze een tijd een vriendin heeft gehad en twee wat langere relaties met een man, die helaas voor haar onbevredigend verliepen. Mijn vrouw weet dat ik geil op haar zus en heeft al vaker gezegd dat ik mijn gang mag gaan, ze is bereid alles met haar zus te delen. Zegt ze. Want hoewel dit als muziek uit de hemel mag klinken, weet ik dat mijn vrouw dit zegt, omdat ze toch weet dat haar zus er niet voor open staat. Vanwege haar principes betreffende relaties en vreemdgaan.

Ik vond het leuk dat Mandy met ons meewilde naar Frankrijk. We hebben een heerlijk boerderijtje gehuurd midden in de Cher en genieten overdag van het wandelen en het bezoeken van dorpjes, kastelen en andere bezienswaardigheden. Het weer is prachtig, heet zelfs en als we zijn uitgewandeld, nestelen we ons in de enorme tuin rondom de boerderij met wijn, hapjes en boeken, of we kletsen over de gekste onderwerpen. Het is net alsof deze vakantie ons in de gelegenheid stelt over onuitgesproken barrières te stappen. De beslotenheid van de tuin en het gegeven dat er niemand om ons heen woont, maakt ook dat we vrijer zijn in ons doen en laten. Dat geldt dan met name voor Anneke en mij. Als het aan ons zou liggen, zouden we de hele tijd naakt rondlopen. De hitte maakt Anneke en mij altijd meer opgewonden dan dat we thuis zijn in Nederland. Als we daar in de sauna zijn geweest, zit Anneke onderweg naar huis al mijn lul te friemelen, zo opgewonden is ze daar geworden van de blote mensen en de hitte.

Maar hier houden we rekening met Mandy, die ons niet bloot kent en die een stuk preutser is dan wij. Het is ongelooflijk, maar Mandy schaamt zich ook voor haar lichaam en het heeft twee dagen geduurd, voordat ze ook net als wij in zwemkleding durfde rond te lopen. Ze weet dat mijn ogen regelmatig op haar zijn gericht. Maar ze ziet er dan ook geweldig uit. Inderdaad is ze wat voller dan mijn vrouw, ze heeft volle billen en een licht buikje, maar haar borsten zijn fier en zo nu en dan kan ik genieten van die twee extra bobbeltjes in het BH-tje, die mij de suggestie geven van heerlijke tepels. Als Mandy met haar ogen dicht ligt te zonnen, scan ik haar hele lichaam uitgebreid en zo nu en dan kan ik dan ook een erectie niet onderdrukken. Anneke heeft het allang in de gaten. Stiekem streelt ze dan mijn erectie door mijn zwembroek heen en fluistert dan in mijn oor dingen als: "Laat Mandy het maar niet zien, het zou haar afschrikken" of "vanavond mag je me neuken, dan doe ik alsof ik Mandy ben". Je snapt, mijn hormonen draaien de hele dag op volle toeren en elke avond hebben Anneke en ik heerlijke sex.

Op de 3e dag staan de twee zussen in de keuken met elkaar te praten, terwijl ik in de tuin lig te bakken. "Heb jij er problemen mee als Wouter en ik naakt in de zon zitten", vraagt mijn vrouw. "Nee, als je dat maar niet van mij verwacht", antwoordt Mandy snel. "Joh kom op, je weet toch dat we van je houden, zoals je bent, je hoeft je nergens voor te schamen" probeerde mijn vrouw tegen beter weten in. "Je hebt zo'n prachtig lijf, Wouter en ik vinden het niet erg om daar naar te moeten kijken."
"Nee", lacht Mandy, "dat had ik van Wouter ook wel verwacht. Ik merk echt wel dat hij me begluurt. "Vind je dat vervelend dan? " Opnieuwe ontkent Mandy. "Ik vind Wouter ook best een lekkere vent, maar hij vindt me vast te dik." "Schat", besluit Anneke het gesprek, "doe wat je wilt, het is ook jouw vakantie, maar misschien is het nu wel een goed moment over je schroom heen te stappen. We zijn onder elkaar en het blijft onder elkaar. Zie maar, mijn zegen heb je" En meteen stapt Anneke de tuin in en ze trekt haar bikini uit. Ik kijk verbaasd naar haar wippende borsten met die lekkere bruine tepels als haar bovenstukje valt en mijn verbazing groeit, als ze haar broekje uittrekt en ik dat mooie streepje schaamhaar boven haar verder glad geschoren kutje zie. "OK, denk ik bij mezelf, als de vlag er zo bijhangt" En meteen stroop ik mijn zwembroek naar beneden. De eerste reactie van mijn schoonzusje is: "Wat zijn jullie mooi geschoren".
Ik doe alsof ik lig te soezen, maar zie door de spleetjes van mijn ogen Mandy gluren naar mijn volledig geschoren piemel en het geschoren poesje van haar zus. Ik moet nu wel voorzichtiger zijn, want een erectie is nu gelijk zichtbaar.

En zoals elke namiddag maken we ook nu al snel de tweede fles rosé open. Mandy zit nog steeds in bikini, maar is gewend aan onze naaktheid. De sfeer is heel ongedwongen en ja hoor, het gesprek komt langzaam op erotisch getinte onderwerpen. De zussen praten over vroeger, over de eerste vriendjes, de eerste tongzoenen en zelfs over de tijd daarvoor, dat ze als jonge meisjes hun lichamen aan elkaar lieten zien, wetend dat het verboden was, maar daardoor des te spannender.
"Weet je nog Mandy hoe je reageerde toen je mijn eerste schaamhaar zag" vraagt Anneke op een bepaald ogenblik. Ik spits mijn oren, want het is voor het eerst dat ik dit verhaal hoor. Anneke, inmiddels heel vrij geworden door de rosé en de zeg maar blote entourage, proest het uit. "Ik wilde het ook hebben en heb toen met viltstift wat haartjes op mijn vagina getekend. Maar ik baalde omdat het niet hetzelfde voelde als bij jou Anneke." Ik rol haast uit mijn ligstoel. "Hebben jullie toen bij elkaar zitten voelen", vraag ik ietwat gespannen. "Ja, maar we zijn er mee gestopt, omdat we er allebei heel nat van werden en we wisten absoluut niet wat dat betekende." Wat een ontboezeming. Mijn vrouw en haar zusje hebben elkaar vroeger als pre-pubertjes gevingerd. Ik kan er niets aan doen, maar mijn lul begint zich te verstijven. Ik ga rechtop zitten om het te verbergen, maar dat hebben de dames al snel in de gaten. "Ik geloof dat mijn mannetje een beetje opgewonden wordt van ons verhaal. Wat vind je er van Mandy?" "Dat hij opgewonden wordt, of van zijn erectie", vraagt Mandy een beetje onnozel. Ik zie de blik in de ogen van mijn vrouw, ik zie dat ze qua opwinding aardig aan haar theewater zit. "Van allebei" en ze haalt ondertussen snel mijn handen weg uit mijn kruis. Ongegeneerd kijkt Mandy naar mijn tot volle wasdom gekomen pik. Het kan mij ook niets meer schelen en laat haar op haar gemak kijken. Ik vind het ook extra opwindend dat zij me zo bekijkt, terwijl mijn vrouw en haar zus naast me zit en de boel een beetje opfokt. "Ik vind het fijn om te weten en lekker om te zien. Het is voor mij al weer een hele tijd geleden en het voelt goed dat ik zo vrij kan zijn met jullie en jullie dat met mij zijn.
"Maar vertel nou eens verder," inmiddels zeer nieuwsgierig geworden, "hebben jullie dat vaker gedaan?" "Ja", antwoordt Anneke, terwijl ze de glazen nog een volschenkt. Iedere keer als er iets veranderde aan ons lichaam, lieten we dat elkaar zien en voelden we er aan. Dus toen Mandy zelf ook schaamhaar kreeg en toen mijn borsten begonnen te groeien en daarna de borsten van Mandy. Het was reuze spannend, maar gek genoeg zijn we er nooit verder mee gegaan. We hebben elkaar nooit echt klaargevingerd of zo." Het onderwerp bleef daarna even rusten, de avond was al stevig gevorderd en we moesten nog eten. Sinds deze middag hadden we geen schroom meer bij elkaar, hoewel Mandy haar bikini aanhield. Toen we 's avonds naar bed gingen lag Anneke er al in. Ze lag wijdbeens met een film van zweet over haar hele lichaam. Met haar vingers hield ze haar schaamlippen open en in het maanlicht zag ik het rose van haar schaamlippen glanzen; ze was heel nat. "Sorry Wout, maar ik ben zo geil, ik kon niet op je wachten. Ik ben al twee keer gekomen."Geen voorspel, geen voorzichtige toenadering, we gingen direct over tot actie. Anneke ging op handen en knieën zitten. Zacht fluisterde ze: "Stel je voor dat ik Mandy ben. Ik mag geen kind krijgen, dus je mag me alleen maar in mijn kontje neuken". Ik was stomverbaasd, want dat hebben Anneke en ik nog nooit gedaan. Anneke vond het altijd maar niks. Maar nu wilde ze dat ik meteen haar kontje ging neuken. "God, wat hou ik van deze vrouw" dacht ik bij mezelf, terwijl ik eerst soepel mijn lul in haar kutje schoof om hem goed nat te maken. Ondertussen spuugde Anneke op haar vingers en dit samen met het geil uit haar kutje smeerde ze op haar sterretje. Ze kreunde hardop, geneerde zich niet voor haar zus in de andere kamer, niet nadat we deze middag zo open tegen elkaar waren geweest. Anneke stuurde haar wijsvinger haar anus in. Ik voelde de vinger door de dunne tussenwand tegen mijn kloppende lul aanduwen. Ze was zichzelf in haar kontje aan het vingeren. "Vind je het lekker om je schoonzusje te neuken....heb ik een lekker kutje, oh als ik had geweten dat mijn zwager zo'n lekkere lul had, dan had ik me eerder laten neuken...oh Wouter, ik wil geen kind, ik wil je in mijn kontje..."Ik bleef me verbazen over mijn heerlijk vrouw, vooral toen ze nog een tweede vinger in haar mooie anusje liet glijden. Ze kreunde hardop en smeekte om mijn lul: .."Kom Wouter, snel ik wil je dikke lul in mijn kontje voelen....oh wat is dat lekker zo opgevuld worden....ik wou dat Anneke zag hoe lekker ik met je neuk.....ga door....jaja..als je vrouw er was dan zou ik haar kutje vingeren en likken....stop die pik in mijn kont. Anneke ging nu zo te keer dat ze het in een naburig dorp wel hadden kunnen horen. Ik onderdrukte mijn kreunen nu ook niet, Mandy moest alles nu wel goed kunnen horen. Ik was nog geiler geworden door de uitroep van Anneke dat ze eigenlijk sex met haar zus wilde. Geen seconde wachtte ik meer, pakte de hand van Anneke die haar anus vingerde en legde die tegen haar eigen kutje. Ik haalde mijn pik uit haar heerlijke spleetje en zette mijn eikel tegen haar anus. "Ja, ja..voorzichtig...duw door", kreunde Anneke, ondertussen haar kutje vingerend. Langzaam maar zeker duwde ik mijn lul in haar nauwe anus. Het gevoel was heerlijk, zo strak en zo warm. Allebei zouden we het niet lang meer redden en toen ik helemaal in Annekes kontje zat, begon ik haar wild te neuken. Ik sloeg Anneke beheerst op haar billen, boog me voorover en zocht steun bij haar heerlijke borsten. Haar tepels waren loeihard en toen ik daar stevig aan begon te draaien, begon Anneke te kermen dat ze klaar ging komen. "Oh, ja, ja...jaja, sneller...sneller, ik kóóóóómmmmm alweer," piepte ze en na een paar laatste stoten, spoot ik voor het eerst van mijn leven mijn zaad in de kont van mijn vrouw. Amechtig hijgend lag ik over Anneke heen, die langzaam door haar knieën zakte. Toen we naast elkaar lagen, fluisterde Anneke:"Als je de kans krijgt schat, mag je van mij, maar reken er op dat ik meedoe. Nooit geweten dat het zo lekker was om je pik in mijn kontje te voelen". Terwijl ik zachtjes haar nog stijve tepels streelde, vielen we in slaap, tot ik werd gewekt door het kreunen uit de kamer tegenover ons, wat ons uitnodigde om weer met elkaar te neuken. Ja, ik voelde me als God in Frankrijk en keek uit naar de volgende dagen, waar ik jullie in een vervolg graag over vertel.....

Graag reacties.
100% (15/0)
 
Categories: Group SexHardcore
Posted by rivo020
3 years ago    Views: 1,028
Comments (7)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Ja, goede opbouw! Maakt dat ik ook eens een deel 2 wil lezen!
2 years ago
jezus, wat lekker! Mag ik meedoen??
2 years ago
Heerlijk!
3 years ago
Veelbelovend begin van een hete vakantie.
Ik schat dat Mandy zich niet langer afzijdig
zal houden in het vervolg van het verblijf.
3 years ago
Heerlijk geil verhaal.
3 years ago
Damned zeg... Deze dame denkt dat ze straks toch even met haar zus moet bellen om uit te vogelen wat haar plannen voor de komende vakantie zijn...
3 years ago
Graag reacties.