Mijn schoonmoeder als minnares

Elk jaar gaat mijn vriendin Tessa een paar weken met haar beste vriendin op vakantie. Dat was al zo voor ik haar leerde kennen en dat bleef zo. Vorig jaar dus ook. Ze ging een maand weken naar Nieuw-Zeeland. Ik had ze uitgezwaaid, ging toen weer naar mijn werk Dat ging gewoon door. Elke avond haalde ik wat te eten, en na een paar dagen vond ik het wel eens tijd worden voor een goeie harde porno. Want mijn vriendin mocht er dan wel niet zijn, mijn pik was er wel. En hoe!

Ik wilde me net installeren voor mijn DVD-speler toen Paulien, mijn schoonmoeder, belde. Ze zei dat ze even met we wou praten. Ik zag mijn avond met solo-sex de mist in gaan, maar dat kon ook nog als ze weer naar huis was en zette dus maar koffie. Nou mocht ik mijn schoonmoeder graag, vanaf de dag dat ik nu bijna 3 jaar geleden door Tessa aan haar werd voorgesteld. Paulien is een vlotte vrouw, begin 40, een jaar of 5 geleden gescheiden. Sindsdien woont ze alleen, vlak bij. Tessa is haar enige kind. Even later zaten we naast elkaar op de bank en praatten over van alles en nog wat en vooral over Tessa. Die had ons allebei al gebeld, het ging prima daar.
Maar Paulien was er met haar gedachten niet echt bij. Ze zat ergens mee, ik kon het aan alles merken. Ik vroeg haar dus wat er was. Paulien aarzelde, en vroeg toen voorzichtig: "Mis je Tessa?" vroeg ze. "Natuurlijk", zei ik. "Ze is al een week weg."
"Mis je haar ook voor de..." Ze stopte abrupt.
"Waarvoor?", vroeg ik.
"Nou ja, voor je weet wel!" Ik keek haar aan. Ze bloosde. Tot mijn verrassing legde ze haar hand op mijn bovenbeen. "Ik mis het wel", zei ze.
"Wat mis je dan?"? Ik was benieuwd naar haar antwoord. "Zeg het maar, Paulien", drong ik aan.
Het hoge woord kwam er uit: "Gewoon, sex, een man, om mee te vrijen en om mee te neu..."? Ze durfde het woord niet uit te spreken. "Neuken"?, zei ik. Paulien bloosde weer. Ze knikte, keek me verlegen aan: "Het is al zo lang geleden dat ik ... een man heb gevoeld"?, zei ze.

Ze durfde me niet meer aan te kijken. Ik pakte haar hand vast: "Misschien kunnen we elkaar dan een beetje helpen,"? zei ik. "Ik heb al een week geen sex gehad. En jij nou al 5 jaar of zo niet meer, toch?"?
Ze knikte. Sinds haar scheiding had ze nooit meer een vriend gehad.
"Doe je dan helemaal niks?" vroeg ik. Ik besloot er geen doekjes om te winden: "Je vingert je toch wel eens, en je hebt vast een vibrator!"? Ze keek naar de vloer. "Ja"?, fluisterde ze nauwelijks hoorbaar.
"Maar je hebt nu behoefte aan echte sex"?, zei ik. "Dat geldt ook voor mij. Ik kan mezelf nu hooguit wat aftrekken, maar dat is ook niet alles. Al was ik van plan dat te gaan doen als jij niet hier gekomen was. Ik sta onderhand behoorlijk op springen."? Ik keek haar in de ogen: "Als je dat wilt, wil ik je best helpen"?, zei ik. "Je bent een mooie aantrekkelijke vrouw."? Dat was geen leugen. Paulien had een lijf waar ik graag naar keek en waarover ik vaak fantaseerde als ik me aftrok: slanke lange benen, een mooi figuur met een strak kontje, grote borsten, maar niet te zwaar. "En als we het samen doen, dan zijn we toch allebei een stuk gelukkiger?"? Ze keek me geschrokken aan: "Maar Tessa dan? Je kunt toch niet zomaar met iemand anders neu.. naar bed gaan, bedoel ik."?
"Als jij niks vertelt, zeg ik ook niks tegen Tessa"?, zei ik. "Ze hoeft het helemaal niet te weten. En bovendien blijft het in de familie!"? Aan de glans in de ogen van Paulien zag ik dat ze zich gewonnen gaf. "Je zegt echt niks tegen Tessa?"?
"Nee, lieve Paulien, dat beloof ik."? Ik pakte haar hand en legde die op mijn buik, zodat ze mijn inmiddels stijve pik voelde. Ik maakte mijn broek los en schoof alles meteen maar naar beneden. Ze keek naar mijn lul. "Die is veel groter dan die van mijn ex"?, zei ze. Haar ogen glinsterden en haar blik werd hebberig. Ze raakte mijn pik voorzichtig aan. "Toe maar"?, fluisterde ik zacht, "kus hem maar."? Paulien boog over me heen, schoof mijn voorhuid naar beneden en nam mijn eikel in haar mond. Wat was dit geil. Ik ging mijn schoonmoeder naaien.
Ik hield haar tegen. Kleed je maar uit, dan kan ik jou lekkere tieten en je kut ook eens bekijken. Daar heb ik altijd al zin in gehad."? Ze ging staan, knoopte haar bloes open en deed hem uit. Ze had een witte kanten beha aan, waar haar tepels doorheen priemden. Daarna trok ze haar rok uit. In haar slipje zag ik een natte plek. Haar kut droop kennelijk. Ze maakte het haakje van de voorsluiting van haar beha los en haar stevige borsten werden zichtbaar. Haar borsten waren veel steviger dan ik had gedacht. Ze zou best zonder beha kunnen. Ik zag dat ze net zulke spitse tepels had als haar dochter. Toen deed ze haar slipje uit. Een kale kut.
Intussen had ik me ook uitgekleed. Ze keek met grote ogen naar mijn stijve pik. Ik trok haar op de bank. Mijn tong zocht de hare, we zoenden elkaar innig. Mijn handen streelde haar hunkerende lichaam. Ik voelde haar borsten, haar tepels werden hard onder mijn vingers. Ik draaide cirkels om haar navel en stak toen mijn vinger in haar kut. Nat was ze, nog nooit had ik zo'n natte kut gevoeld. Ik haalde mijn vinger terug, stak hem in mijn mond, likte hem af. Zacht fluisterde ik in haar oor: "Je smaakt nog lekkerder dan Tessa. En je bent veel natter. Je hebt een heerlijk geil kutje."? Ze pakte mijn pik en begon zachtjes te trekken. Toen knielde ze voor de bank op de grond, tussen mijn benen en nam mijn pik in haar mond. Mijn schoonmoeder kon pijpen als de beste. Ik kreunde van genot toen ze mijn pik tot diep achter in haar keel naar binnen werkte en mijn ballen masseerde.
"Stop"?, riep ik, "zo direct spuit ik je mond vol. Kom mee naar mijn bed"?, zei ik, "dan ga ik eerst die lekkere kut van je beffen. Paulien stond op, trok me omhoog uit de bank. Ze had haast, moest jaren inhalen. In de slaapkamer sprong ze op het grote bed van Tessa en mij. Ze ging liggen, spreidde haar benen, streelde zichzelf over haar borsten. Een hand gleed naar beneden, naar haar geopende dijen. Ze spreidde haar kutlippen. "Lik mijn geile klit, schoonzoon van me. Ik wil je tong tussen mijn benen voelen, in mijn neukgaatje! Zuig me leeg. Slurp mijn geil"? Ik ging liggen, rook haar opgewonden kut. Moeder rook net als dochter, en ik vond de kut van Tessa heerlijk ruiken. "Je ruikt net zo lekker als je dochter"?, snoof ik haar lucht op, "nou even proeven of je net zo smaakt."? Ik stak mijn tong diep in haar spleet, likte haar nat op. Ik kreunde: "Net zo lekker als je dochter"?, zei ik. Daarna zei ik geen woord meer. Ik likte de binnenkant van haar dijen, streelde haar buik, voelde haar clitoris onder mijn tong zwellen en dik worden. Ik pakte hem tussen mijn tanden, beet er zachtjes in, draaide kringetjes met mijn tong. Het effect was snel hoorbaar. Ze begon te hijgen. "Lik je hoerige schoonmoeder helemaal klaar, tot de top."? Ze pakte met beide handen mijn hoofd beet en drukte dat hard tegen haar dampende kut. Schreeuwend kwam ze klaar. "Ik wil je in mijn natte kut, ik wil je dikke lul in mijn buik! Aahh, wat lekker! Ik kom..."? Haar lijf begon te trillen. "...klaar"?, kwam er flauwtjes achteraan, overweldigd als ze was door de kracht van haar orgasme.
Ik wachtte tot ze was bijgekomen. "Wil je nog steeds mijn lul in je kut?"? vroeg ik. Gretig zei ze volmondig: "Ja!.
"Ga dan even staan"?, zei ik. Dat deed ze en ik ging zelf op bed liggen. Mijn lul stond keihard omhoog, richting plafond. "Nou vooruit, schoonmama"?, zei ik, "laat je maar over mijn harde lul zakken."? Paulien begreep meteen wat de bedoeling was, zette haar knieen aan weerszijden van mijn lijf. Ik zag haar borsten schommelen voor mijn ogen. Ze pakte mijn pik beet en manoeuvreerde hem recht in haar natte snee. Die was strakker dan ik verwacht had, maar dat vond ik geen enkel probleem. Ik duwde mijn buik omhoog, zodat ik tot aan mijn wortel in haar zat. Ze begon te rijen. Ik keek haar aan. Uit haar open mond gleed een druppeltje speeksel langs haar kin naar beneden. "Wat heb ik dit gemist"?, riep ze hard. "Een dikke, harde, geile pik in mijn natte kut! Zo lang geleden."? En ze bleef intussen stoten. Ik hijgde, voelde hoe mijn pik op springen stond. "Ik kom, ik ga die geile buik van je volspuiten met mijn zaad"?, riep ik. "Doe maar, doe maar"?, riep ze. "Spuit me vol, laat je leeglopen in mijn dikke gleuf. Ik heb het zo nodig!"? En op het moment dat mijn zaad omhoog begon te komen voelde ik hoe ze spande. Ze gilde "ik kom klaar, ik kom klaar, ja, nog meer"? en ik spoot haar samentrekkende kut vol. Ze liet zich voorover op me vallen en begon me te kussen. Ik proefde het zout van de tranen die uit haar ogen rolde. "Ik heb dit zo gemist"?, snikte ze, "gewoon neuken met een lekkere vent."? Ik likte de tranen weg. "Waarom huil je dan?"? vroeg ik. "Ik wilde het zo graag, al zo lang..."? zei ze. "Ik was zo jaloers op Tessa. Zij krijgt elke nacht een pik in haar kut geramd, en ik heb niks. Behalve mijn vingers en zo'n ding... Ik wilde je al vanaf de eerste dag dat Tessa je mee bracht. Elke keer als ik je zag lag ik me "s avonds te vingeren. En toen je bleef slapen, kocht ik een vibrator. Ik moest wat in mijn kut hebben op het moment dat jij je pik in haar kut stopte. Dan fantaseerde ik dat jij in me zat..."?
"Lieve lieve Paulien"?, fluisterde ik en streelde haar rug. Ze rolde van me af, een spoor van zaad uit haar kut bleef achter op mijn buik. "Ik blijf vannacht hier"?, zei ze resoluut. "Ik moet je nog pijpen, ik moet nog door jou gevingerd worden, ik wil je aftrekken, ik wil neuken, hard en lang."? Ze hield opeens haar mond. "Of.. wil je dat ik weg ga?"? vroeg ze me. Ik begon te lachen. "Je blijft lekker hier"?, zei ik. "En ik zal alles doen wat je wilt. Vannacht, morgen, het hele weekend. We houden de deur op slot, de gordijnen dicht. En we doen het met elkaar, zo vaak we willen en zo vaak we kunnen!"? Ze kroop dicht tegen me aan. We zouden het druk krijgen.

Zolang Tessa nog aan de andere kant van de wereld zat leefden mijn schoonmoeder en ik als man en vrouw. Overdag moesten we werken, maar de avonden en de nachten waren we bij elkaar. Soms in mijn huis, soms in het hare. Ik liet haar pornofilms zien, ik trok me af en spoot haar gezicht en haar tieten vol, ik befte haar, ik naaide haar in haar kut en in haar kont. We deden het in allerlei standjes en plekken: op zijn hondjes, staand, op tafel, op de vloer. Ik trok me voor haar ogen af en sproeide mijn zaad over haar lijf, in haar haren, op haar gezicht. Zij liet me zien hoe ze zichzelf klaar vingerde, hoe ze die grote vibrator diep in haar kut stak, ze pijpte me. We hadden het heerlijk samen. Ze was altijd in voor sex in welke vorm dan ook. En toen Tessa terug was, gingen we gewoon door, zonder dat Tessa er iets van te weten kwam. Nog steeds is mijn schoonmoeder mijn minnares. En Tessa komt ook nog steeds aan haar trekken. Reken maar..


Graag reacties.
95% (23/1)
 
Categories: Hardcore
Posted by rivo020
3 years ago    Views: 1,403
Comments (8)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Heel geil verhaal!! Fantasie van velen denk ik
3 years ago
Heerlijk lekker verhaal. Mijn pik is ondertussen keihard geworden. Jammer dat mijn eigen schoonmoeder niet knap is.
3 years ago
Ik ben toch goed geil geworden van dit verhaal! Het idee al, heerlijk!
bassie1900
retired
3 years ago
Had ik maar zo'n schoonmoeder, ik kijk wel altijd naar d'r. Ze heeft lekkere grote tieten en een geile kont (ze bukt ook nog eens gewoon voor mijn neus, zal het een teken zijn?).
3 years ago
wauwwwwwww
3 years ago
wow wat een verhaal!
is dit werkelijkheid of een fantasie?
3 years ago
wow
3 years ago
Ik hoor graag reacties.