Twee vriendinnen met zoon op vakantie deel 3.

Lees eerst onder waargebeurde verhalen dag 1 van 23-01-2011 – dag 2 30-01-2011: Voor ik nu de gebeurtenissen van dag 3 van onze vakantie op Aruba hier beschrijft, wil ik alle lieve geile lezers ,die geïnteresseerd en positief hebben gereageerd en op mijn twee eerdere verhalen en hebben gestemd, u hiervoor hartelijk bedanken en ga ik nu dag drie hieronder beschrijven:

Na onze eerste seksuele intimiteit met zijn drieën in ons vakantie appartement te hebben gedeeld, zijn wij die avond uit eten gegaan en bepaalde Erik hoe wij ons moesten kleden bij die gelegenheid. Hij had zowel voor zijn moeder als voor mij, een kort sexy rokje uitgezocht, met twee gelukkig niet al te doorschijnende blouse, want een bh en slipje mochten wij niet aan van Erik. Wij moesten wel kousen met jarretelgordel onder onze rokje dragen, wat voor Elly en mij nog enigszins een beetje het gevoel gaf, dat andere mensen niet direct aan ons konden zien dat wij geen bh en slip aan hadden. Maar spannend was het toen wij met Erik tegenover ons die avond in het restaurant zaten te eten, aan tafel werd duidelijk dat het voor ons de eerste keer was dat wij ons zonder bh en slipje zo onder de andere mensen begaven, je houd constant het idee in je hoofd dat de mensen het bij je zien. De wijn bij het eten ontspande ons wel een beetje, maar je moet toch alert blijven bij elke beweging die je doet, en dat had Erik ook goed door! Maar onze vriendschap was natuurlijk ook intieme geworden door de seks die ik in eerste instantie met Elly had gehad, en waarna Erik daar ook nog eens bij is gekomen. Een pas 17 jarige jongen die zich niet alleen seksueel tot mij aangetrokken voelde, maar ook tot zijn eigen moeder, en dat werd toch allemaal wel heel spannend, maar ook complex. Moeder en zoon is i****t en dat wordt niet altijd door iedereen begrepen dat een moeder seks met haar eigen kind kan hebben, voor mij was het anders, ik ben een gescheiden vrouw van 46 jaar en ben aan niemand verantwoording verschuldigd met wie ik seks heb. Ik vond Erik natuurlijk ook nog wel heel jong, hij was dan wel al mannelijk ontwikkeld, maar zijn moeder is al vele jaren mijn beste platonische vriendin, en tijdens onze vakantie werd dit ineens aangevuld met een seksuele vrouw – vrouw relatie. Voor ons was biseksuele seks ook een totaal nieuwe ervaring, het wond mij erg op.

Elke aanraking met Elly in het restaurant voelde voor mij aan als kleine elektronische schokjes, de ogen van Erik leken dwars door onze blouse heen te stralen. Hij zei ook regelmatig dat hij onze stijve tepels zag, ik geloofde hem, want mijn tepels stonden continu stijf. Tijdens het nagerecht zei hij ineens tegen zijn moeder, voel jij eens even bij Rietje onder haar rokje mam, wat bij Elly direct de reactie opriep of hij wel goed bij zijn hoofd was, om dit te vragen in het overvolle restaurant. Erik drong aan, doe het zei hij en keek daar zelfs streng bij, toen ik Elly,s hand tussen mij benen voelde komen wist ik dat zij ver durfde te gaan en bereid was haar zoon zijn zin te geven. Ze raakte mijn schaamlippen aan, je bent nat fluisterde El tegen mij en kwam met haar vinger mijn kutje in, met het schaamrood op mijn wangen keek ik om mij heen, ik was bang dat iemand het kon zien. Maar ik kon bij de andere gasten niets ontdekken, iedereen was in hun eigen gezelschap aan het dineren. Heb je, je vinger erin vroeg Erik, ja knikte Elly naar haar zoon en zei ook nog gelukkig zachtjes tegen haar zoon, dat ik nat was. Ik kon haar opwinding ook voelde, El begon mij daar echt onder de tafel te vingeren, ik werd er vreselijk geil van maar probeerde mezelf in de plooi te houden en niets te laten merken. Dit werd wel heel moeilijk toen ik al snel voelde dat ik zomaar klaar zou kunnen komen, maar dat mocht niet gebeuren, ik kan niet zonder geluid een orgasme krijgen en kneep dan ook mijn benen strak tegen elkaar. Elly kreeg een glimlach op haar gezicht, je kom bijna hé fluisterde zij. Ik kon niet anders dan haar hand te pakken en tussen mijn benen weg te halen, gelukkig was dit voor Erik ook wel even genoeg geweest. Heel opgelaten verlieten wij daarna het restaurant en gingen terug naar ons appartement. Op dag twee was er een hoop gebeurt, de spanningen hadden ons alle drie toch veel energie gekost en wij zijn vermoeid in slaap gevallen. Daarna brak dag 3 aan op Aruba.

De dag begon in het zelfde ritueel als de voorgaande dagen, er werden verse broodjes gehaald (toen) door Erik, de ontbijttafel werd klaar gemaakt door Elly en mij, maar wij zaten nu allebei naakt binnen in het appartement aan de ontbijttafel op Erik te wachten. Toen hij terugkwam en ons zo zag zitten deed hij ook zijn kleding uit, het werd op deze vroege ochtend een erotisch ontbijt. Wij namen de dag door, de bedoeling was dat wij ons na het ontbijt zouden gaan douchen en daarna weer naar het strand zouden gaan, maar het liep anders. Erik kreeg spontaan last van een enorme erectie aan tafel, hij zat naast zijn moeder en Elly begon haar zoon opgewonden te masturberen. Ik keek er naar en kreeg het er warm van, het was een erotisch beeld en ik werd er al snel geil van, dat nam verder bij mij toe toen Elly opstond en naast haar zoon op de grond ging zitten. Toen ik Erik,s stijve lul in haar mond zag gaan kon ik ook niet meer stil op mijn stoel blijven zitten, en hebben wij hem samen even gepijpt. Dit werd Erik al snel te veel, Elly zat hem te pijpen en ik likte zijn ballen, wij zaten wijdbeen,s naast hem en de spanning op onze kutje nam enorm toe toen Erik verder onderuit op zijn stoel ging zitten en ons allebei tegelijk begon te vingeren, jullie zijn geil lachte hij ons uit.
Hij werd er heel onrustig van, Elly voelde het goed bij hem aan met zijn lul in haar mond en zei, ja en jij zeker niet, je staat zelf op springen jongen! Zij stopte dan ook, laten wij op bed gaan liggen zei ze. Hier gingen wij verder, en ben Erik toen gaan pijpen en Elly begon mijn kutje te likken, ik kreunde het uit, dit was zo geil , niet normaal meer. Op het moment dat ik bijna klaar kwam op haar tong stopte zij, neuk haar Erik zei ze tegen haar zoon, Rietje is er klaar voor lachte zij, ja doe maar Erik kreunde ik supergeil.

Erik wilde dit natuurlijk ook wel, ik ging op mijn rug op het bed liggen en hij kwam tussen mijn benen liggen, ik trilde van de spanning en voelde zijn stijve lul mijn kutje inkomen, ik had op dat moment al meer dan een jaar geen seks meer met een man gehad. Erik begon rustig, hij neukte mij soms wel iets te diep, maar ik kon het wel hebben, ik was vreselijk opgewonden en genoot er van. Bij zowel Erik als bij mij liep ons geile gevoel verder op toen Elly tussen mijn benen ging zitten en zich achter haar zoon bevond, die mij lag te neuken. Ik voelde haar ook, met haar handen stimuleerde zij haar zoon,s lul en zat ook al mijn kutje, als Erik zich even helemaal uit mij terugtrok, pijpen zij hem even en leiden hem dan weer mijn geile natte kutje in. Dit gebeurde een paar keer zo en ik kon het op een gegeven moment ook niet meer houden, Erik begon mij hard en snel te neuken en liet mij heerlijk klaarkomen. Ik gilde het uit, dit was zo bevrijdend orgasme voor mij, en het geile gevoel nam ook niet echt af na mijn orgasme. Erik bleef ook in mij, wij neukte elkaar, ik kon helaas niet alles zien wat Elly allemaal deed,maar voelde aan Erik en zijn lul in mijn kutje dat hij het zwaar kreeg. Ik hou het niet meer Rietje hijgde hij bovenop mij, ze zit aan mijn ballen en met een vinger in mijn kont kreunde hij. Niet zo vreemd dat dit voor Erik ook te veel werd en hij klaar ging komen, zo jong als hij nog is, hij deed het heel goed en neukte mij nog een keer klaar voor hij zichzelf in mijn geile kutje leeg spoot. Elly liet zich daarna van een nog geilere kant zien toen Erik van mij afrolde, zij nam zijn plaats tussen mijn benen gelijk over, en slurpte al zijn ingespoten sperma in mijn kutje, er weer uit met haar mond. Dit vond ik zelf best een beetje pervers, maar ik kreeg er toch weer een orgasme van. Elly was niet meer te stoppen, die bleef mijn kutje likken, net zolang tot ik haar daar zelf wegduwde en riep dat ik even bij moest komen. Erik had al die tijd naar ons zitten kijken en aan zijn stijve te zien was hij weer op kracht, hij pakte dan ook gelijk zijn moeder vast en zei, ik ga jou ook neuken mam.

Maar voor Elly was dat punt nog niet bereikt, ik denk zelf dat zij het nog niet aandurfde om te neuken met haar eigen zoon, ze zei dan ook tegen Erik, dat hij haar alleen mocht likken. Dat heeft hij toen ook gedaan en heb ik naar hun gekeken, ik zag aan alles aan Elly dat zij hier ook enorm van lag te genieten, zij lag daarbij zelf in haar stijve tepels te knijpen toen Erik haar een hevig orgasme bezorgde met zijn tong. Hij zelf had nog steeds een joekel van een erectie staan toen hij tussen Elly,s benen vandaan kwam, verongelijkt vroeg hij aan ons, en ik nou met zijn blik op zijn stijve lul gericht. Dat vond ik toch ook wel een beetje sneu voor Erik, ik ben toen op mijn handen en knieën voor hem op het bed naast Elly gaan zitten en zei, dat hij mij nog wel een keer achterlangs mocht nemen. Dat heeft hij toen gedaan, ik had er nog energie genoeg voor en was ook nog heel geil. Erik heeft mij goed te pakken genomen en mij heerlijk verwent, ik was er echt verbaasd over dat hij op zijn leeftijd al zo goed en ervaren een vrouw kon neuken, af en toe hield hij zich even in, om dan weer voluit te neuken. Hij liet mij weer goed klaarkomen door heel diep met zijn grote stijve lul in mijn kutje te neuken, toen hij ook weer klaar kwam trok hij zich snel uit mijn terug en spoot voor de tweede keer deze ochtend zijn sperma op het lichaam van zijn moeder, die dit zelf ook supergeil vond. Iedereen was toen wel even goed bevredigt, na een pauze van een halfuurtje op het bed zijn wij om de beurt gaan douchen en besloten wij die dag om niet meer naar het strand te gaan. Erik wilde dat wij ons weer verleidelijk sexy aankleden in een dun zomer jurkje, zonder bh en slipje en wilde met ons gaan winkelen.
Wij zijn een auto gaan huren bij het vliegveld en het eiland verder gaan verkennen, maar dat verliep ook weer heel anders dan wij hadden gedacht. Wij hebben die middag geen winkel gezien maar kwamen in een Wellness Center ergens op het eiland terecht, daar wilde Erik met ons naar binnen om te relaxen en moesten wij van hem een Beauty arrangement nemen.

Opgelaten en verrast om daar terecht te komen met Erik, zei Elly dat wij het maar over ons heen moesten laten komen en er van moesten genieten. Elly werd het eerst uit de wachtruimte opgehaald door een vrouwelijke masseuse voor haar behandeling, Erik was ergens in het gebouw naar de sauna gegaan en ik werd als laatste opgehaald door een grote donkere Arubaan die zich vriendelijk lachend voorstelde als Orlando. Shit dacht ik gelijk toen ik met hem in een massage kamer terechtkwam, nu moet ik mijn jurkje uitdoen in aanwezigheid van hem, en ik heb geen slipje en bh aan. Ik kon niet meer terug, had verder ook geen keus dus deed maar gelijk mijn jurkje uit. Orlando schudden lachend met zijn hoofd en vroeg uit welk land ik kwam, uit Nederland zei ik met schaamrode wangen, hij zei, dat hij dat al dacht! Ik kon op de massagetafel gaan liggen zei hij, een handdoekje op je mooie billen zal vast niet nodig zijn hé, gaf hij zijn eigen antwoord voor mij. Hoe dit verder ging schrijf ik binnenkort weer in ons verhaal, vervolg dag 3 en 4 op Aruba.
Liefs Rietje….

Graag reacties als jullie het verhaal uit hebben.
100% (21/0)
 
Categories: Hardcore
Posted by rivo020
3 years ago    Views: 929
Comments (7)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
24 days ago
Wat kun jij een bloedgeile verhalen schrijven zeg
bas76
retired
2 years ago
Da's nog eens een Moeder-Zoon relatie.

INteelt komt weer terug
3 years ago
Goed geil geschreven.

Slim zo´n lokkertje
naar het volgende
deel, op het end.
3 years ago
Super, ben benieuwd naar de volgende delen!
hadebe
retired
3 years ago
lekker geil verhaal, greeeeeetz and licks
3 years ago
lekker , leest vlot weg.....
3 years ago
Ik hoor graag reacties.