Twee vriendinnen met zoon op vakantie Deel 1.

Toen mijn vriendin Elly (42) mij afgelopen oktober 2010 vroeg of ik zin had om met haar mee op vakantie te gaan in december naar Aruba, was ik gelijk enthousiast. Ja leuk was mijn reactie en zei daar ook wel aan toe te zijn na mijn moeizaam verlopen scheiding 10 maanden eerder. Ik had een rot tijd achter de rug, scheiden doet lijden zegt men en dat was in mijn geval zeker zo. Ik ben verleden jaar van de een op de andere dag door mijn man geconfronteerd dat hij geen gevoelens meer voor mij had en wilde scheiden. Ik ga daar in dit verhaal verder niets over schrijven, maar er kwam veel op mij af, advocaten om alles goed te regelen, een verhuizing naar een ander appartement, onmacht, verdriet en onbegrip dat ik het totaal niet had zien aankomen. Mede met de steun van Elly, die zelf jaren daarvoor ook was gescheiden kon ik het gaan verwerken en pakte ik langzaam de draad in mijn leven weer op na heel veel praat sessie die wij samen hebben gevoerd.

Financieel hoef ik mij geen zorgen te maken over de toekomst, maar emotioneel voel ik mij op momenten toch nog heel eenzaam in mijn eigen appartement als ik in de avonden en weekenden alleen ben, ik moet het voorlopig toch alleen zien rooien en een nieuw leven opbouwen op mijn 46ste jaar. Elly is mij dan ook heel dierbaar en heeft zich een goede vriendin getoond in moeilijke tijden, nog steeds. Toen wij de details van deze door haar voorgestelde (zon) vakantie doornamen nam mij enthousiasme toch wel af toen zij zei dat ze haar zoon Erik (17) ook mee had gevraagd. Ik mag Erik graag en vind het een spontane vrij rustige jongen die altijd met respect met zowel Elly als mij omging, maar ik zag meer wat praktische bezwaren met hem erbij, zo jonge jongen heb toch andere interesse in het leven. Die willen zo dacht ik in een vakantie uitgaan met leeftijd genoten en tot diep in de nacht alcohol drinken en feesten, om vervolgens daarna heel de dag hun roes uit te slapen. Ik heb zelf geen kinderen, maar Erik ging in de weekenden altijd met zijn vrienden op stap en komt dan meestal pas de volgende ochtend thuis, zo hoorde ik wel van Elly. Ik besprak dit dan ook openlijk en eerlijk met haar, Elly begreep mij wel, maar zei ook dat zij Erik in die dagen nog niet alleen thuis wilde laten. De planning was om van 20 december 2010 tot 2 januari 2011 een appartement op Aruba te boeken, een periode dat Erik ook schoolvakantie heeft. Ik heb er nog even over nagedacht maar had toch wel erg veel zin in een heerlijke vakantie tijdens de feestdagen die anders ook heel anders voor mij zouden zijn dan ik jaren gewend ben geweest samen met mijn man en familie. Ik ga mee zei ik.

Elly en ik hebben de andere dag op internet een leuk appartementen uitgezocht, geboekt en op 20 december 2010 kwamen wij na een best wel een vermoeide vlucht s,avonds om 22.30 uur aan in het
appartement (je) aan. Het was eigenlijk te klein voor drie personen, er waren twee bedden in een kamer, een kleine open keuken en een badkamer met alleen een douche,wel netjes en knus. Wij waren zo moe dat wij besloten om eerst een douche te nemen en daarna maar eens goed te gaan slapen. Het douchen deed ik om en om met Elly toen Erik had besloten om de stad nog even te gaan verkennen, het kon niet anders dan dat Elly en ik in een bed moesten slapen, en Erik in het andere bad met een pad van een meter tussen ons in. Vermoeid zijn wij al snel in slaap gevallen en hebben Eik niet meer terug horen komen, die zag ik de volgende morgen nog in een diepe slaap in zijn bed liggen toen ik wakker werd om een plasje te doen. Elly is ook opgestaan en terwijl zij verse broodjes gingen halen bij de plaatselijke bakker,dekte ik de ontbijttafel op ons redelijk grote balkon. Ik stond in het keukentje koffie en thee te zetten toen Erik ook wakker werd, morguh tante Riet klonk zijn schoren harde stem door de kamer. Hij keek rond en vroeg waar zijn moeder was? Naar de bakker zei ik. Erik kwam zijn bed uit, ik schrok er van toen ik zag dat hij helemaal niets aan had en zonder enige schaamte voor mij, zich naast zijn bed ook even goed uitrekte. Het ontging hem niet dat ik naar hem keek, ik kon ook moeilijk anders in deze kleine ruimte, dit bedoelde ik met de praktische dingen waar wij met elkaar mee geconfronteerd konden worden. Erik is naar het toilet gegaan en Elly kwam ook terug met de verse broodjes, ons eerste ontbijt heerlijk in het zonnetje beviel ons alle drie prima.

Ons eerste bezoek aan het prachtige witte strand en de heldere blauwe zee, zorgde voor aangenaam plezier en een ontspannen sfeer. Elly ging toples naast mij te zonnen, iets wat ik nooit deed, ik vind mijn borsten daar te slap en te fors voor, 85DD en zou mij er niet mee op mijn gemak voelen tussen al die andere mensen op het strand. Erik smeerde Elly,s rug en blote voorkant ook gewoon op haar verzoek in met zonnebrand olie, ik zag zelfs haar tepels stijf worden toen Erik daar met zijn handen overheen ging, El heeft nog steeds mooie strakke peervormige borsten, 75C en is ook een stuk slanker. Wat ik heus niet alleen zag,was dat toen Erik ermee klaar was, er bij hem meer volume in zijn kleine gele zwembroekje opvallend ontstaan was, later noemde ik hem plagend Dries Roelvink, verwijzend naar zijn opvallend gevulde kleine zwembroekje wat hij ook daarna elke dag op het strand aan had. Toen hij glimlachend ook aan mij vroeg of ik ingesmeerd wilde worden, bedankte ik voor de eer. Elly probeerde mij nog even op andere gedachten te brengen door te zeggen, doe ook lekker je bovenstukje uit meid, je word er mooier egaal bruin van. Ik zei dit niet te doen en bleef zonnen zoals ik het zelf gewend ben. Erik ging een paar keer zwemmen in de zee, en later op de dag vroeg hij of wij ook een keer mee gingen zwemmen. Het werd een beetje dollen in het water met elkaar, Erik was een beetje uitgelaten en dook een paar keer langs ons heen met blote billen die daarbij boven het water uit kwamen, hij had zijn zwembroekje een stukje naar beneden gedaan en wij moesten naar zijn billen kijken.
Erik heb er zin in zei ik lachend tegen El, als hij het naar zijn zin heb dan is het voor mij ook goed, hij is de laatste tijd een stuk volwassene geworden zei ze. Daar haakte ik gelijk maar even op in door te zeggen dat ik Erik naakt uit zijn bed had zien komen toen zij bij de bakker was, ik voelde mij op dat moment echt opgelaten en wist even niet waar ik kijken moest zei ik.

Daar doen wij nooit moeilijk over glimlachte zij toen wij Erik weer naar zijn strandstoel zagen lopen, thuis zien wij elkaar bijna elke dag wel een keer naakt, het is mijn eigen vlees en bloed Riet zei ze, daar krijg ik geen opwindende gevoelens van als Erik naakt loop in huis. Nee oké dat begrijp ik ook wel, maar toen ik Erik zag rekte hij zich ook nog even uitgebreid voor mijn neus uit en was zijn piemel niet echt slap gooide ik er maar gelijk uit omdat ik dit toch liever niet wilde zien van Erik en het Elly toch wel wilde laten weten dat ik dit had gezien. Ach meid was haar luchtige reactie, hij is pas 17 jaar en heeft volgens mij nooit echt seks gehad met een meisje, maar ik zal hem wel vragen of hij daar rekening mee wilt houden als wij in het appartement zijn. Ik wilde ook weer niet als een of andere preutse ouwe trut overkomen of de sfeer tussen ons bederven, dus zei tegen El, nee zeg maar niks joh tegen Erik, zo erg is het ook niet en het is een jonge knul die mij dan weer een oud wijf zal vinden. Nou hij is echt gek op je Riet zei ze, en dat zal Erik nooit over jou zeggen, Ik doe vaak gewoon of ik het niet ziet, dat had je vanmorgen toch ook wel door glimlachte Elly toen mijn tepels even stijf werden toen Erik mij daar insmeerde, ik negeer dat gewoon. Het is toch heel normaal voor een vrouw als je tepels worden aangeraakt, dat je tepels daar meestal wel even bij groeien, of zoals nu als het water koude is dan je eigen temperatuur lachte Elly samen nog dobberend in de zee tegen mij. Nee ik heb dat nooit zei ik als grapje, El pakte mij gelijk bij mijn tieten en kneep even gemeen hard in allebei mijn tepels en ze ging nog verder door mijn bovenstukje omhoog te trekken, o nee dat zie ik zei ze lachend toen zij mijn stijve tepels zag. Ja maar jij kneep er keihard in zei ik er echt een beetje ontdaan van, lekker toch zei El. Zo intiem raakte wij elkaar nooit aan, ik had er ook niet echt moeite mee dat zij dit bij mij deed, maar schrok meer van mezelf omdat ik er een opwindend gevoel van kreeg.

Na mijn bovenstukje weer op zijn plaats te hebben gebracht gingen wij ook weer lekker zonnen op het strand, ik bleef er toch een beetje opgewonden van. Toen Erik een half uurtje daarna met andere jongens van zijn leeftijd wat bij ons vandaan ging volleyballen, begon Elly met mij over relaties te praten. Ik zou in 2011 wel weer eens een leuke man in mijn leven willen ontmoeten zei ze, heb jij dat niet Riet vroeg zij ? Ik ben daar nog niet naar opzoek, maar staat er denk ik wel voor open als ik een leuke vent ontmoet waar het echt mee klik zei ik eerlijk. Elly had duidelijk behoefte om er over te praten met mij nu wij de tijd aan ons zelf hadden en in een sfeervolle omging waren op Aruba, ik mist soms echt intiem een man in mijn leven zei ze. Ik ben het soms zo zat meid lachte zij, ik krijg er onderhand eelt van op mijn vingers als ik mezelf bevredigt krijg ik daarbij het sterke verlangen om weer eens goed genomen te worden door een echte vent bekende zij serieus , ik moest er ook om lachen en zei, joh wij zijn nog jong, dat komt heus wel weer. Elly was ook al weer 5 jaar alleen, en dat is best lang natuurlijk, dus ik begreep haar wel. Op de een of andere manier sluit je, je seksuele gevoelens daar toch vanaf, dat merkt ik ook aan mezelf zei ik. Nou ja wij zien wel wat 2011 ons gaat brengen lachte zij gelukkig niet somber gestemd, nu zijn wij hier en genieten er maar van! Ik was het met haar eens en rond vijf uur gingen wij naar ons appartement terug, Erik wilde nog even bij zijn nieuwe vrienden blijven en wij konden dan eerst nog even rustig douchen en ons opmaken voor het avond eten ergens in de stad. In het appartement deed El al snel haar bikini helemaal uit, ik zag voor het eerst dat zij zich helemaal glad schor tussen haar benen. Zij ging even languit zo naakt op het bed liggen terwijl ik een kopje koffie voor ons zette, toen ik vanuit het keukentje naar haar keek lag zij met opgetrokken gespreide benen ook naar mij te kijken. Ik kon frank en vrij haar vrouwelijkheid zien, ik zei niets, maar het wakkerde onbewust mijn toch al aanwezig opwinding nog sterke aan.

Elly ging in mijn ogen op dat moment wel een beetje intiem te ver, toen ik met de twee koffie kopje in mijn handen kwam aanlopen en zij zichzelf onbeschaamd tussen haar schaamlippen lag te strelen met haar vingers. Daarbij vroeg zij aan mij of Erik die ochtend echt helemaal stijf was toen ik hem naakt zag, niet dat ook weer niet El zei ik. Het scheen haar op te windende, zo zag ik het aan haar, Elly,s tepels rezen weer op en ik meende even een vochtige glinstering te zien bij haar schaamlippen. Ik liep met mijn kopje koffie naar het balkon, Elly bleef op het bed liggen, ik heb niet meer naar binnen durven kijken, maar aan het zachte gekreun te horen uit de kamer heb ik toen wel opgemaakt dat El zich daar toen heeft bevredigt. Ik zat zelf ook vol met erotische, lichamelijke spanning door wat ik op deze eerste echte dag van onze vakantie allemaal had gezien en waar wij over hadden gesproken, maar wat mijn vriendin zo bijna in mijn aanzien deed, dat durfde ik echt niet.
Ook niet toen ik daarna alleen in de badkamer was en onder de douche stond en met de harde nylon haartjes van mijn tandenborstel even over mijn opgewonden clitoris streelde, durfde ik mezelf toch daar niet te bevredigen. Erik was in de tussen tijd ook terug gekomen hoorde ik en heb mezelf eerst aangekleed voor ik uit de badkamer ging. Elly lag nog gewoon naakt bovenop het bed en Erik lag in zijn zwembroekje op zijn bed toen ik binnen kwam, zo zei El, nu ga ik even douchen. Erik is na zijn moeder gaan douchen en rond 19.00 uur zijn wij een gezellig restaurant opgaan zoeken waar wij met zijn drieën heerlijk hebben gegeten en twee flessen wijn bij hebben gedronken. Na nog lang te hebben nagetafeld voelde zowel Elly als ik de wijn toch wel een beetje zitten en gingen wij terug naar ons appartement, Erik had afgesproken met de jongens die hij op het stand had ontmoet en ging met hun naar een discotheek . Elly en ik maakte ons op voor de nacht, zij had alleen een slipje aan toen wij naar bed gingen en ik zoals ik gewend bent, mij slipje en nachtpon, ondanks dat het daar s,nachts niet echt afkoelt. Dat je daarmee kan slapen zei El nog toen zij mij een gewone nachtkus gaf, ik slaap altijd zo zei ik en nadat ik het licht had uitgedaan zijn wij dicht tegen elkaar aan in slaap gevallen.

Ik werd midden in de nacht wakker, waarschijnlijk doordat ik in mijn onderbewust zijn iets hoorde, met geknepen ogen keek ik in de duisternis van de kamer richting het bed van Erik. Ik zag eerst nog een soort schaduw van Erik bovenop zijn bed, ik lag achter zijn moeder die zachtjes lag te snurken. Toen ik wat meer ontwaakte hoorde ik Erik en wende mijn ogen langzaam aan de duisternis waardoor ik Erik goed kon zien, een rilling trok door mijn lichaam toen ik zag wat hij aan het doen was. Hij lag zichzelf te masturberen, ik kon heel goed zijn behoorlijk grote stijve lul zien, omklemt in zijn hand trok hij zichzelf af. Hij keek onze kant daarbij op, maar ik hield mij muisstil en hij kon echt zo niet zien dat ik wakker was en hem kon bekijken. Ik kreeg een heel sterk opwindend gevoel er van in mijn lichaam en ging voorzichtig met mijn hand in mijn slipje, dit kon ik ook niet meer beheersen. Ik bleef naar Erik kijken en voelde dat mijn kutje heel vochtig werd toen ik mezelf begon te vingeren, dit was niet normaal meer, waar ging dit allemaal naar toe? Erik begon sneller te ademen, wij lagen hooguit drie meter bij elkaar vandaan toen ik het niet heel scherp kon zien, maar zeker in deze duisternis zag dat hij zijn sperma op zijn lichaam had geloosd. Erik is daarna ook vrijwel gelijk naar de badkamer gegaan, ik ben mezelf nog even voorzichtig blijven strelen maar toen ik Erik zijn bed weer zag ingaan ben ik daarmee gestopt. Ik kan gewoonweg niet stil een orgasme krijgen, maar om daarna weer snel de slaap te vatten lukte ook niet, ik heb die nacht een zeer onrustige nacht gehad. De tweede dag van onze vakantie veranderde compleet mijn jarenlange vriendschappelijke band met Elly en Erik, wat wij altijd platonisch hadden gehad, werd seksueel. Op dag twee van onze vakantie werden Elly en ik na afloop van een super opwindende strand dag “ik was door Erik gedwongen om ook zonder bovenstukje te zonnen” geconfronteerd met een dominante kant van hem waar wij ons alleen maar aan konden overgeven. Dag twee is hier binnenkort te lezen...

100% (25/0)
 
Categories: Hardcore
Posted by rivo020
3 years ago    Views: 612
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
jpvk123
retired
3 years ago
goed begin nou eens lezen tot het eind
3 years ago
Veelbelovend begin van en serie.
3 years ago
super geil verhaal, wie heeft het geschreven?
3 years ago
ik zie de andere delen al staan, je hebt mij helemaal te pakken. ik ga naar deel 2....