Moeder van mijn huisgenoot deel 2.

Wat is dit!!” Ik schrik wakker. Stralen zonlicht schijnen langs het gordijn op het gezicht van Claire. Ik zie dat ook zij langzaam wakker wordt en om zich heen kijkt. Ik draai mijn hoofd met een ruk om en kijk in het woedende gezicht van Eva. “Wat.. Tim! Mam?” Ik zie hoe er zich tranen beginnen te vormen op het verhitte gezicht van Eva.

Claire komt als door een wesp gestoken overeind. Ze schiet uit bed en loopt op Eva af. “Meisje, haha, sorry maar Tim en ik hebben ons even verloren in het moment.” Het wordt me meteen duidelijk dat haar tactiek niet werkt. Claire kent haar dochter blijkbaar minder goed dan ik, want ik zou dit heel anders hebben aangepakt. Eva duwt haar moeders handen van haar schouders. “Aankleden en dan opzouten. Ik wil je voorlopig niet meer zien mam. Hoe kan je dit nou doen.” Claire wil nog wat zeggen, maar Eva loopt langs haar heen. Ze gaat tussen ons in staan en met haar armen over elkaar kijkt ze hoe haar moeder zich snel aankleedt.

Claire is aangekleed en kijkt nog een keer naar Eva. Ze ziet dat ze niet op vergiffenis hoeft te rekenen, pakt haar tas en vertrekt. Ik lig nog altijd onder de dekens en beweeg me naar de kant van het bed om mijn onderbroek te pakken. Eva draait haar hoofd in mijn richting. Ze kijkt bedroefd en ik laat mijn onderbroek voor wat hij is, afwachtend op haar woede uitspatting, of wat er ook gaat komen.

Eva loopt in mijn richting. Ze staat naast het bed, tranen lopen over haar wang. Ze slaat me in mijn gezicht, ik weer de klap niet af. Bij een tweede klap doe ik dat wel. Ik pak haar handen vast en trek haar tegen me aan. “Klootzak,” piept ze. Ze heeft gelijk, ik ben een klootzak en ik bedenk me wat ik tegen haar moet zeggen. Eva heeft haar hoofd op mijn borst liggen en ik masseer haar schouders. “Ik heb er ontzettend veel spijt van, Eva. Het ging allemaal heel snel, maar dat neemt niet weg dat ik het had moeten stoppen. Je moeder lijkt ook zoveel op jou, alleen kon ik bij haar de verleiding niet weerstaan.”

Eva kijkt me aan en loopt dan naar het raam dat ze wijd open zet. Het lijkt erop dat ze bedaard is en opgelucht haal ik adem. Dan loopt ze weer naar me toe, ze pakt mijn kleren op. Ik wil ze aanpakken van haar maar ze loopt naar het raam en gooit mijn kleren in de tuin. Het enige wat ik me kan bedenken is dat dit volkomen terecht is. Eva blijft staan waar ze staat, staart uit het raam, besteedt geen aandacht meer aan mij. Ik besluit naar mijn eigen kamer te gaan. Gelukkig kom ik niemand tegen op de gang, want dit zou moeilijk zijn uit te leggen.

Zuchtend laat ik me achterover op het bed vallen. Schuldbewust bedenk ik me dat de consequenties voor Claire met haar man en daarmee voor Eva heel groot kunnen zijn. De goede band die ik met Eva had kan ik ook wel vergeten. Het initiatief lag volledig bij Claire, maar ik heb haar niet gestopt. Hoe konden we verdomme in slaap vallen! Moet ik naar Eva toelopen? Het risico is dat ik het vererger, maar misschien wil ze juist dat ik me verantwoord. Aaarrggh, ik weet niet wat zwaarder weegt, wat ik in godsnaam moet doen.

Ik neem een douche, trek schone kleren aan en loop naar de tuin om de kleren die Eva naar buiten heeft gegooid op te halen. Ik kijk in het gezicht van het oude vrouwtje dat naast ons woont. Het tafereel van rondvliegende kleren heeft haar zelfs het lef gegeven om me aan te kijken zonder de vaste bescherming van haar geraniums.

Als ik met de vieze kleren mijn kamer in loop zit Eva op mijn bank. Ze kijkt me tussen haar tranen door aan. Ik gooi de kleren in de wasmand en loop naar de bank. Ik ga naast haar zitten en trek haar zachtjes tegen me aan. “Eva, het spijt me echt ontzettend.” Meer weet ik niet te zeggen. “Ik snap het niet Tim,” de tranen zijn duidelijk hoorbaar in haar stem. “Je zegt dat ze op mij lijkt, maar dat je de verleiding bij haar niet kon weerstaan. Betekent dat dat je mij ook het liefst zou neuken? Een one-night stand? En daarna weer gewoon doen of er niets gebeurd is?”
“Nou eigenlijk is dat precies wat ik niet bedoel. Je bent te bijzonder voor me, ik wil geen one-night stand met je waarna alles verandert, maar ik voel me wel tot je aangetrokken.”
Eva kijkt me aan, seconden lang, zonder iets te zeggen. Dan brengt ze haar gezicht naar het mijne en geeft me een kus op mijn wang. Ze kijkt me in mijn ogen en brengt haar lippen naar die van mij. Voorzichtig aftastend geeft ze me een paar kusjes op mijn lippen waarna haar mond zich opent. De eerste tongzoen met haar voelt om onbekende redenen heel speciaal. Vol passie zoent ze me. Ze brengt haar lichaam wat meer omhoog en gaat bij me op schoot zitten, zonder haar lippen van die van mijn af te halen.

De zoen duurt zeker een minuut. Mijn handen liggen losjes op haar benen, omdat ik niet zo goed weet of ik verder moet gaan dan zoenen. Aangezien ik haar net heb verteld dat ik het niet bij een one-night stand wil laten is het waarschijnlijk geen goed idee om haar nu de kleren van haar lijf te rukken. Ondertussen is de ruimte in mijn spijkerbroek wel veel te klein geworden. Eva moet dat toch ook voelen, mijn lul drukt door onze kleding heen keihard tegen haar kutje aan. Ze verbreekt de zoen, geeft me een zoen op mijn wang en gaat van mijn schoot af. Ze kijkt naar de dikke bult in mijn broek en met een glimlach op haar gezicht loopt ze vervolgens mijn kamer uit, mij achterlatend met een ongekend geil gevoel.

Die avond krijg ik een smsje van Eva. “Die lamp hangt nog steeds los, wil je me nog even helpen?”
Tien seconde later klop ik op haar deur en na een kort “Ja” van haar kant loop ik naar binnen. Het keukentrapje staat nog steeds onder de lamp en ik stap er op. Aangezien Eva’s kamer een L vorm heeft zie ik haar pas als ze de hoek om komt. Eva heeft een lange zwarte jas aan en is mooi opgemaakt. “Ga je nog lekker los in de stad vanavond?” vraag ik. “Ach, ik heb echt heel erg zin om me beestachtig te misdragen vanavond.” Ik weet dat Eva vaak uitgaat met vriendinnen van haar en dat ze meestal pas tegen de morgen thuis komt. Maar Eva is niet het type dat ook meteen een man mee naar huis neemt, dus doet het niets af aan het voorval van eerder vandaag.
Ik stap het trapje op en met de schroevendraaier in de aanslag zoek ik de schroef. Ik moet behoorlijk wat kracht zetten om de schroef verder het hout in te draaien. Eva staat onder aan het trapje om hem vast te houden. “Trouwens, ik ga niet naar de stad om los te gaan vanavond,” ik kijk tussen mijn armen door en zie hoe Eva me strak aankijkt. Ze maakt het bovenste knoopje van haar jas los, blijft me aankijken en gaat naar de volgende knoop. Als ze alle knoopjes los heeft trekt ze haar jas wijd open. Mijn mond valt open van verbazing. Ik zie de geilste lingerie die je je maar kan voorstellen. Een zwart, kanten bh, zwarte half doorschijnende hotpants. De bh sluit naadloos om Eva’s grote borsten, een verschrikkelijk geil gezicht. “Ik ga me namelijk als een beest laten neuken door jou.”

Ik sta als aan de grond genageld op het keukentrapje. Ik weet echt geen woord uit te brengen, voel me warm worden van binnen. Mijn lul duwt tegen mijn broek aan, protesterend tegen de sterke stof die hem op zijn plaats probeert te houden. Eva laat zien een dochter van haar moeder te zijn; terwijl ik nog op het keukentrapje sta knoopt ze mijn broek los, zoals haar moeder de vorige avond mijn broek naar beneden had getrokken toen ik op het trapje stond, doet Eva dat nu.
Haar warme mond glijdt om mijn lul heen alsof ze gulzig aan een ijsje zuigt. Haar mooie ogen kijken me geil en ondeugend aan, terwijl haar wangen ingekrompen zijn door haar geile gezuig. Met een hand kneedt ze mijn ballen, de andere trekt aan de stam van mijn pik, haar mondje glijdt soepel over mijn eikel en stam. Ik hou het niet meer en met een luide kreun spuit ik haar geile pijpmondje vol met mijn zaad.

“Zo dat was snel. Ik hoop dat hij net zo snel weer omhoog staat, want ik wil je dikke lul in me voelen.” Eva draait zich van me weg. Het is donker geworden in de kamer en Eva loopt naar een schemerlampje op het kastje bij het raam. Ze drukt op het knopje en een zachte gele gloed verdringt de duisternis. Het is amper licht te noemen, maar licht genoeg om te zien hoe Eva, met haar rug naar mij toe, haar handen achter de sluiting van haar bh haakt en hem laat zakken op de grond. Ik zie haar doorschijnende hotpants plaats maken voor de licht getinte huid van haar heerlijke ronde kontje. Met een druk op de afstandsbediening zet Eva een muziekje op. Ik herken het nummer “Teardrop” van Massive Attack.
Eva loopt naar het raam. “Misschien dat het idee dat mijn puberbuurjongetje mij zo ziet je wat sneller paraat maakt. Naakt legt Eva haar handen tegen het raam. Ik zie aan de overkant van de straat inderdaad licht branden en loop langzaam op Eva af. Haar kontje wiegt heen en weer, haar borsten drukt ze tegen het glas. Mijn lul staat al weer keihard overeind, inderdaad door het idee dat ik haar ga nemen terwijl iedereen het zou kunnen zien. Met een hand om mijn lul loop ik naar haar toe. Ik leg mijn hoofd in haar nek, druk een warme zoen in haar nek.
“Doe je dit omdat ik hier opgewonden van zou moeten worden, of omdat je er zelf drijfnat van wordt?” Het is geen vraag waarop ik een verbaal antwoord verwacht. Eva weet dat donders goed en in plaats van haar mond open te doen, spreid ze haar benen lichtjes. Ik laat een vinger tussen haar schaamlippen glijden en voel het antwoord. “Dat dacht ik al, geil sletje.”

Ik laat mijn eikel kort over haar natte lipjes glijden en duw hem dan in haar kutje. “Ooow, ja Tim, fuck ja.” Mijn lul zit tot aan mijn ballen in haar kutje. Ze is ongelooflijk strak, veel strakker dan haar moeder. Ik leg mijn handen op haar heupen en trek deze een beetje naar achter, waardoor haar bovenlichaam meer naar voren buigt. Mijn handen leg ik om haar borsten, kneed ze zachtjes terwijl de vingertoppen van mijn wijsvingers over haar tepels glijden. Mijn lul glijdt heen en weer in haar strakke poesje. Ik kreun, het geile lichaam van Eva windt me op. Het idee dat ik eerst moeder en nu dochter neuk windt me nog meer op.

Eva pakt de afstandsbediening terwijl ik haar nog steeds aan het neuken ben. Ze drukt op een knop en een sneller nummer dat ik niet herken begint te spelen. Ik verhoog het tempo van mijn in en uit glijdende lul, Eva verhoogt het tempo van haar gekreun. “Hmmm Tim, kijk.. Aan de overkant!” Ik kijk over haar schouder en zie aan de overkant van de straat een jongen op zijn bureau aan zijn pik trekken. Hij kijkt met open mond naar Eva, terwijl hij zijn pikkie in zijn vuist heen en weer pompt. Ik denk dat hij tegen het einde van zijn middelbare school tijd zit. Het wind me nog meer op, ik voel dat een orgasme nooit lang meer kan duren. “Ow Tim, laat hem zien hoe je me als een beest neukt. Laat dat jochie zien hoe je een vrouw hoort te behandelen!” Ik beuk mijn lul ongenadig hard in Eva’s strakke kutje. Ze schreeuwt, kreunt, hijgt en maakt me gek. Haar borsten schudden onder het geweld van mijn stoten en haar hand flitst als een gek over haar klitje. De muziek zwelt aan en mijn orgasme spuit als een orkaan uit mijn lul in Eva’s geile kutje. Ze trilt en zoekt steun op de vensterbank. Aan de overkant van de straat zie ik nog net de gordijnen dicht gaan. Op de achtergrond zwakt de muziek langzaam af tot het doodstil is. Ik til Eva op bed en gearmd vallen we in slaap.

Een week later loop ik van een vriend vandaan naar huis. Als ik de huiskamer in loop kijk ik in een bekend paar ogen. “Claire, hoi,” zeg ik ongemakkelijk. “Hi Tim, wat leuk je weer te zien,” zegt ze op dezelfde flirtende manier als voorheen. Eva komt de kamer binnen lopen en geeft me een knipoog. Ik ben benieuwd wat me te wachten staat.

Ik hoor wel wat jullie reactie is.
100% (13/0)
 
Categories: Hardcore
Posted by rivo020
3 years ago    Views: 316
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
joop246
retired
2 years ago
Heerlijk,ik kom heerlijk klaar als ik me aftrek bij het lezen van dit geile erhaal.
3 years ago
Deel twee is heel heet! ,-)P
Deel drie nog beter en heter?
3 years ago
Lekkerrrrrrrrrrrr
3 years ago
Ik hoor graag wat jullie er van vinden...