Moeder van mijn huisgenoot 1

Langzaam dringt het tot me door dat ik in mijn eigen bed lig en ruw gewekt ben door het geluid van de wekker op mijn mobiele telefoon. Ik sta op uit bed en loop naar mijn bureau om op de snooze knop te drukken. Snel duik in weer onder de lakens, met mijn mobiel binnen handbereik om niet opnieuw mijn bed uit te hoeven als hij weer afgaat. Twee uur later schrik ik wakker, kijk op de klok en vloek hardop. Als ik de gang oploop kijkt mijn huisgenote me met een glimlach aan. “Schiet op, Tim, douchen. Mijn moeder is over een half uur op het station.” Samen met Eva en twee andere studenten deel ik een huis. We hebben een gezamenlijk keuken en woonkamer en natuurlijk hebben we zelf allemaal een slaapkamer. Ik grom wat en stap onder de douche waar mijn ochtendhumeur al snel wordt weggevaagd door het stromende water.

Een half uurtje later komt mijn oude Peugeot onder protesterend gekraak tot stilstand aan de achterkant van het station. Ik steek een sigaret op en kijk rond. Zakenmensen, allen met een haastige tred, wurmen zich door groepen studenten die in een totaal ander tempo richting het terras van het grand café lopen, genietend van de warme zomer zon. Eva trekt aan de deurhendel en duwt hard tegen de deur. Met een luide piep opent de deur en stapt ze uit. Ik hoor het geluid van haar hakken zich van mij verwijderen terwijl mijn blik zich richt op het terras. Het is pas net middag, maar sommige studenten genieten van hun vrije donderdag door nu al aan het bier te zitten. Ik bedenk me dat ik vandaag niet veel te doen heb en besluit me vanmiddag bij de overige studenten op het terras te voegen. Ik hoor de stem van Eva vlakbij de auto en doe mijn deur open. Ik kijk over auto heen en kijk recht in de mooiste blauwe ogen die ik tot dan toe heb gezien. Het golvende, donkere haar van Eva’s moeder is halflang en modieus geknipt. Ik loop om de auto heen en geef haar een hand. “Hallo, ik ben Tim.” “Hi Tim, ik ben Claire.” Ik laat mijn ogen over haar lichaam glijden. Haar lange benen zijn gehuld in een strakke lichtblauwe spijkerbroek. Een strak, zwart topje kan nauwelijks verbergen dat ze een strakke buik en redelijk grote borsten heeft.

Ik neem de weekendtas van Claire aan en leg hem in de achterbak. Schuldbewust loop ik naar het zijportier waar Eva uit alle macht probeert de stoel naar voren te klappen. Ik duw hard tegen de beugel en de stoel schiet naar voren. Ik help Eva instappen en klap de stoel weer naar achter. Galant steek ik mijn hand uit en help Claire instappen. “Mooie auto heb je, Tim.” Ik kijk naar Eva’s moeder en voel tot mijn ergernis dat haar aanblik me nerveus maakt. “Dank u, maar ik moet zeggen dat ik me schaam dat ik u in deze afgetrapte auto ben komen halen.” Claire’s ogen beginnen te stralen. Ze kijkt me even onderzoekend aan en zegt dan lachend: “Geen u, ik ben niet half zo oud als je auto, dus zeg maar gewoon Claire.” We schieten alle drie in de lach en ik rij met de dames terug richting ons studentenhuis.

Die avond sta ik in de keuken mijn afwas te doen als ik Eva en Claire terug hoor komen van een of andere voorstelling. De voordeur gaat open en ik val midden in hun gesprek. “Mam, hou op, die man was vervelend en totaal niet leuk. Je denkt toch niet dat ik dan een drankje van hem aanneem.” “Haha, je hebt gelijk schat, je kan beter drankjes aannemen van knappe mannen.” Dan kijkt Claire naar mij en knipoogt. “Van Tim zou ik zo een wijntje aannemen,” zegt ze terwijl ze me zwoel aankijkt. “Maaaaam!” Eva duwt haar moeder haar kamer in en kijkt lachend in mijn richting. Met haar vinger draait ze cirkeltjes bij haar voorhoofd, ten teken dat haar moeder gek is. Als ik me weer op de afwas wil richten laat ik een bord kapot op de grond vallen. Zuchtend ruim ik de rommel op en verdwijn naar mijn kamer.

Die avond komt Eva mijn kamer binnen. Ze vraagt me of ik nog de deur uit ga, maar ik heb helaas genoeg te doen om te kunnen feesten die avond. Terwijl ze verder praat kijk ik onderzoekend naar haar lichaam. Ik heb nooit iets bij haar geprobeerd, omdat we huisgenoten zijn, maar met haar moeders lichaam voor ogen blijf ik me afvragen of Eva later ook nog zo mooi zal zijn. “… Dus dat is geen probleem?” vraagt Eva me, terwijl ik geen flauw idee heb wat ze net allemaal heeft gezegd. “Natuurlijk niet, Eef, komt voor elkaar.” “Super, dank je. Ik ben morgen ochtend rond een uur of 9 weer thuis. Doei.”

Later op de avond sta ik in de keuken een sigaretje te roken als Claire binnen komt. Ze glimlacht naar me en doet een kastje open. Ze bukt voorover om iets te pakken waardoor ik zo haar truitje in kan kijken. Ik zie een groot deel van haar borsten en weet me even geen raad met de situatie. Claire draait zich, nog altijd gebukt om, waardoor ik nu een goed zicht krijg op haar kontje in de strakke spijkerbroek. Ik voel mijn lul hard worden en er vormt zich meteen een tent in mijn joggingbroek. Snel ga ik zitten op een stoel en sla mijn been over de ander om de bult te verbergen.
“Ow Tim, Eva vertelde me dat jij me wilde helpen met het ophangen van de lamp. Het is me al bijna gelukt, maar ik moet nog een schroefje aandraaien waar ik net niet bij kan. Wil je me misschien nu even helpen?”
“Ow natuurlijk Claire, ik loop met je mee.”
Snel sta ik op met mijn rug naar Claire, terwijl ik mijn sigaret uitdruk leg ik snel met mijn andere hand mijn lul recht omhoog. Ik voel hoe een groot deel van mijn lul boven mijn joggingbroek uitkomt en doe mijn shirt er over heen. Dan draai ik me om. Claire kijkt me aan, een vreemde glinstering in haar ogen. Ik slik een brok weg en loop dan achter haar aan naar de kamer van Eva.

Als we Eva’s kamer inlopen staat er in het midden van de kamer een keukentrapje klaar. Ik voel hoe mijn lul inmiddels weer bijna slap is geworden en trek de joggingbroek even kort naar voren om mijn lul weer in zijn normale positie te laten terug vallen. Met een schroevendraaier in de aanslag stap ik het wankele trapje op en kijk boven mijn hoofd. De schroef zit op een moeilijke plek en ik vrees dat het wel even gaat duren voordat ik hem erin heb gedraaid. Claire staat onder de trap om hem vast te houden. Na wat pogingen gedaan te hebben kijk ik naar Claire. Ze heeft haar hoofd richting de tv gedraaid, dus ziet niet dat ik naar haar borsten staar, die vanaf boven weer goed te zien zijn.
Dan begin ik in paniek te raken, want ik voel hoe mijn lul weer hard begint te worden in de niets verhullende joggingbroek. Snel kijk ik weer naar de schroef, hoewel ik voel dat mijn lul halfhard in mijn broek toch zeker als een redelijke bult zichtbaar zal zijn.
Ik weet dat Eva en haar moeder erg close zijn en neem snel het besluit om van het trapje af te komen, voordat ik door de staat van mijn lul in problemen kom met Eva. Ik bedenk wel iets als reden, maar nu moet ik snel weg uit deze situatie. Maar voordat ik de schroevendraaier überhaupt bij de schroef weg heb gehaald voel ik twee handen achter het elastiek van mijn joggingbroek. Met een ruk kijk ik naar beneden en zie hoe Claire haar natuurlijk rode lippen om mijn halfharde lul sluit. “Claire.. ow Claire! Niet doen, kom op, wat als Eva hier achter komt?”
Claire antwoord niet, maar neemt mijn steeds harder wordende lul dieper in haar mooie mond. Ik begin te trillen op mijn benen, wat al snel door het wankele trapje over wordt genomen. Claire laat mijn dikke lul uit haar mondje glijden en trekt me van de trap af. Weer wil ik protesteren, maar met een vinger op haar lippen duwt ze me richting het bed. Met een laatste duw val ik achterover op het bed van Eva, haar moeder kijkt me indringend aan, en brengt haar handen achter haar shirt. Ze trekt het een stukje omhoog, draait zich dan om en begint sensueel met haar heupen te draaien terwijl haar shirt over haar hoofd en op de grond verdwijnt. Ik ben verbaasd over haar huid die nog zo mooi en strak is, geen rimpeltje of overtollig vet te zien.

Ik kijk weer naar het strakke kontje dat heen en weer beweegt voor mijn ogen. Met mijn hand glijd ik over mijn lul, wrijf het voorvocht uit over mijn harde eikel. Claire draait zich om, draait met haar handen rond haar borsten en laat ze dan de vrijheid tegemoet springen. Ook haar borsten zijn stevig; groot, maar zeker stevig. Ze hangen wel een heel klein beetje, maar dat is juist dat kleine beetje dat ze van onnatuurlijk doet onderscheiden. Claire trekt haar broek uit, haar mooie, licht gebruinde benen lijken eindeloos. Haar kutje is mooi glad geschoren. Snel trek ik de rest van mijn kleren uit en ga weer languit liggen. Claire brengt haar knieën aan weerszijden van mijn lichaam. Ik kom iets omhoog en neem haar tepels een voor een in mijn mond. Ze kreunt zachtjes, sluit haar ogen en gooit haar haren in een soepele beweging langs haar hoofd. Mijn handen masseren haar heupen terwijl ik haar harde tepels blijf zuigen. Claire haalt haar tepels uit mijn mond en beweegt haar lichaam iets naar onder. Ik voel haar natte kutje op mijn lul. Zachtjes wrijft ze haar onderlichaam over mijn lul zonder dat ik in haar zit. Ze brengt haar mond naar mijn oor. “Hmm, eigenlijk zou ik best van een geil en lang voorspel kunnen genieten, maar toch wil ik meteen je harde lul in me voelen.” Ze zoent me, laat haar tong in mijn mond glippen, al is het maar heel kort. Dan voel ik haar natte lipjes om mijn lul schuiven. Er is geen weg meer terug, ik zit diep in de moeder van mijn huisgenote. Snel laat ik de gedachte aan Eva varen en richt me weer op Claire die me geil aankijkt terwijl haar borsten schudden op de maat waarmee ze over mijn lul glijdt. “Ow fuck, Tim, dit is zo lekker. Mijn man kan me niet geven wat ik wil, maar jij, ow jij neukt me zo lekker.”

Ik voel me geiler dan ooit. Claire komt omhoog en draait zich om. Met haar rug naar me toe laat ze zich weer over mijn lul zakken. Ze zet haar handen schuin achter haar rug neer waardoor ik bij haar borsten kan. Ik masseer haar geile tieten dan ook, terwijl ze heen en weer over mijn lul schuift.
Met mijn linkerhand daal ik langzaam via haar strakke buik naar haar kutje. Ik laat mijn vingers over haar clitje glijden terwijl ze over mijn lul blijft schuren. Ik geniet volop van haar strakke, volwassen kutje en haar geile gekreun. Ik til haar omhoog waarop ze van me af kruipt. Ze gaat op bed liggen, op haar rug, kijkt me geil aan. Ik kijk naar het lichaam dat voor haar leeftijd ongeloof mooi is. Haar borsten zijn op deze manier praktisch perfect rond, haar buikje strak. Ik pak mijn lul vast en laat hem over haar lipjes glijden. Dan duw ik hem naar binnen tot aan mijn ballen. Ik leun op mijn armen en kijk in Claire’s mooie ogen. “Maak me klaar, schat.”

Ik kijk naar mijn lul die heen en weer in het kutje glijdt. Claire laat haar vingers over haar clitje glijden. Haar gekreun is weer harder geworden en windt me behoorlijk op. Ik voel mijn orgasme aankomen en verhoog het tempo. “Ow, Tim ik ga komen, neem me harder. Harder!” Ik beuk op de moeder van mijn huisgenote in. Mijn orgasme komt er aan. Met een kreun spuit ik het kutje van Claire vol. Ik kijk naar haar gezicht, haar ogen zijn gesloten en ze begint hevig te trillen. Haar handen knijpen in mijn heupen en ze slaat een gilletje. Ik laat me naast haar op het bed zakken, moe en voldaan.

“Wat is dit!!” Ik schrik wakker. Stralen zonlicht schijnen langs het gordijn op het gezicht van Claire. Ik zie ook zij langzaam wakker wordt en om zich heen kijkt. Ik draai mijn hoofd met een ruk om en kijk in het woedende gezicht van Eva. “Wat.. Tim! Mam?” Ik zie hoe er zich tranen beginnen te vormen op het verhitte gezicht van Eva…

Ik hoor graag wat jullie er van vinden tot nu toe.
63% (15/9)
 
Categories: HardcoreMature
Posted by rivo020
3 years ago    Views: 556
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
3 years ago
jammer voor Evie ze had zo lekker samen met haar geile mam,Tim kunnen neuken.

Ik heb eerst nr 3 gelezen en reageer dan ook zo !!
indy
3 years ago
Hete historie! Leest lekker weg ;-)P
3 years ago
op het moment dat jij klaarkwam in het verhaal kwam ik ook klaar. Heerlijk verhaal dus.
3 years ago
Wat een heerlijk verhaal. Graag een vervolg
3 years ago
lekker geil verhaal.ik heb het niet droog kunnen houden haha