Geile schoonmoeder

Ik was op bezoek bij mijn schoonmoeder. Mijn schoonvader lag helaas in het ziekenhuis en mijn schoonmoeder kwam ik ophalen om haar naar het ziekenhuis te brengen. Na ons geklets over koetjes en kalfjes zei ze tegen me dat ze zich even ging douchen. Ik weet dat mijn schoonmoeder altijd de badkamerdeur op een kier open laat staan. Dus ging ik na het horen van het water van de douche voorzichtig gluren naar haar naakte lichaam met haar enorme borsten. Ik gluurde net op het goede moment dat ze met haar rug naar mij toe stond en gebukt haar witte onderbroek uit trok en in de wasmand gooide. Ik keek recht in haar bilspleet. Mijn pik was keihard en mij hart klopte in mijn keel van opwinding. Toen draaide ze zich half om en kon ik haar enorme borsten zien en haar behaarde kut. Ik haalde mijn pik uit mijn gulp en begon mij af te trekken.

Ze stapte nu onder de douche daar zag ik helaas niets meer. Dus stopte ik met gluren en ook met aftrekken. Ik nam plaats op de bank en keek alsof naar de TV. Ik hoorde opeens het water niet meer dus ging ik weer gluren. Ze droogde zichzelf af met haar rug naar me toe. Ze spreidde haar benen en bukte voorover om haar bilnaad af te drogen. Ik kon nu haar sterretje zien en haar kut van achter. Ik geilde nu enorm op haar. Maar ik beheerste me en ging opnieuw op de bank zitten en keek ik weer naar de TV.
Even laten kwam mijn schoonmoeder van de badkamer gekleed in een zwarte legging en witte blouse. Omdat ook op de badkamer van hun het toilet was stond ik op en ging ik naar het toilet daar. Ik deed mijn broek naar beneden en mijn nog half harde pik werd eindelijk weer bevrijd. Ik nam plaats op de toiletbril en deed mijn behoefte.
Daar zag ik de wasmand staan. Aangezien ik best nu geilde op haar kon ik de verleiding niet weerstaan om erin te kijken en te zoeken naar een onderbroek van haar.
Ik vond haar witte onderbroek. Het rook naar heerlijke kut- en plasgeur. Er was ook een dikke plek plas erin, dus ik gleed mijn tong erover heen. Het smaakte heerlijk, maar ik wilde meer.
Ik begon mezelf opnieuw af te trekken met de onderbroek van mijn schoonmoeder in mijn mond.

Toen ging opeens de deur open mijn schoonmoeder kwam binnen. Ze keek mij een beetje verstijft aan hoe ik daar zat met mijn harde pik in mijn handen en haar broekje in mijn mond. "Nou, ik zie dat je je vermaakt met mijn broekje", zei ze. "Zou je niet liever de bron van de inhoud daarvan willen likken? " voegde ze daar aan toe.”Ik heb je wel gezien hoe je daarnet naar me zat te gluren”, zei ze. Ik keek haar verbaast en ook nu verstijft aan met mijn pik in mijn hand.
"Maar ik eerst", zei ze. Ze knielde voor me neer en pakte mijn stijve paal in haar handen gelijk begon ze mij te pijpen. Haar tong ging over mijn paarse harde eikel. Ze probeerde bijna met de tong in mijn plasspleet te komen. Mijn schoonmoeder likte mijn voorvocht gulzig op.
Ze zoog eraan alsof het een rietje was. Ze stond nu op en deed haar legging en onderbroek naar beneden. Ze draaide zich om bukte zich voorover met haar kont naar me toe en dreigde me, "Lik me of ik vertel het aan iedereen". Natuurlijk deed ik dat en niet geheel met tegenzin.
Ik pakte haar billen vast en spreidde ze ver uit elkaar. Ze deed haar benen uit elkaar zodat ik met mijn tong haar kut kon likken.
Ik zag en rook haar schoon sterretje. Ik likte deze ook af en toe mee. Aan het gekreun te horen vond ze het erg opwindend. Ondertussen knoopte ze haar blouse open gooide deze op de grond. Ook haar BH deed ze af en de enorme borsten hingen nu vrij.
Met de haar hand spreidde haar kut ver uit elkaar, zodat ik er goed bij kon komen met mijn tong. Met flink wat spuug likte ik haar anus. Ik duwde nu een vinger erin en met de andere hand hield ik
haar bilnaad uit elkaar, Mijn schoonmoeder kreunde hardop en riep, "Ja, vinger me hard, nog harder". Nu duwde ik er twee in en daarna drie vingers. Nou ze hield het bijna niet meer. Ondertussen was ze zich als een gek haar eigen kut hard te masturberen en haar borsten zwierden heen en weer van haar bewegingen.
" Sta op en neuk me van achteren", hijgde mijn schoonmoeder. "Ik wil nu eindelijk je pik in me voelen".

Ik liet me dat geen twee keer zeggen. Ik was zo geil dat ik alles wilde doen bij haar.
Ik stond dus op en pakte weer haar billen trok ze van elkaar en duwde mijn pik voorzichtig in haar kont. Eerst de eikel dan rustig de hele staaf. "Zo voorzichtig hoef je dat ook niet te doen, kom op neuk me hard. Oh ja, nog harder", hijgde ze weer. Ik hield het niet meer. Wat was dat geil. Ik neukte haar met lange stoten. Ook pakte ik af en toe haar borsten vast en masseerde ze. Daarna haalde ik mijn pik uit haar anus en duwde hem ik haar natte kut. Ik neukte haar snel totdat ik het ook niet meer hield. “Ik kom”, riep ik. Opeens duwde mijn schoonmoeder me van haar af en ging ze meteen op haar knieën voor me zitten en pakte mijn pik vast en zei, “Spuit maar in mijn mond, schat”. Ik spoot in haar mond en over haar gezicht. Mijn schoonmoeder slikte alles in en nam mijn pik weer in haar mond. Ze wilde geen druppel missen. Ze liet mijn pik daarna uit haar mond glijden. Ik plofte vermoeid neer op het toilet en keek naar mijn schoonmoeder hoe ze haar gezicht schoon veegde met een doekje. Ze zei tegen mij dat we ons moesten aankleden, want we moesten naar het ziekenhuis. Mijn vriendin zou ik daar ook aantreffen. Zij kwam vanuit haar werk naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis aangekomen dacht ik, zou er nog een vervolg gaan komen.....
100% (12/0)
 
Categories: AnalHardcore
Posted by rivo020
1 year ago    Views: 2,835
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
4 months ago
lekker verhaal !!!
1 year ago
lekker zo'n schoonmoeder, in de praktijk zijn het vaak schoonloeders, vandaar zo weinig reacties
toch een lekker geil verhaal