Familie en Buurman

Ik ben Patricia, een moeder van twee, een dochter van 16 en een zoon van 18, getrouwd met Arie, begin 40, 175 lang, 68 kilo, 75 b cup en gewoon lekker geil. Mijn verhaal begint een jaar geleden, het was op een zaterdag in mei, het voetbalseizoen liep ten einde en mijn man moest met onze dochter en haar vriendin/buurmeisje naar een toernooi. Onze buren waren een weduwnaar en zijn dochter. Ook onze zoon moest naar een voetbaltoernooi, wij waren dus op tijd wakker en mijn man had een mooie stijve lul, hij lag op zijn rug en ik kon het gewoon niet laten en liet me er genietend op zakken. Zijn stevige lul gleed makkelijk mijn super natte kut in en door mijn heupen flink heen en weer te bewegen, gleed mijn klit lekker over zijn stam heen en het duurde dan ook niet lang of ik kwam luid kreunend klaar. Arie begon nu ook flink door te stoten en ook hij had niet lang nodig om mijn kutje te vullen met zijn zaad. We lagen even na te genieten toen we onze dochter heen en weer hoorde lopen en niet lang daarna zwaaide ik dochter, buurmeisje en man uit vanuit het keukenraam uit.

Ik droeg een kort ochtendjasje, had uit geiligheid geen slipje aangetrokken en had niet in de gaten dat ik met het zwaaien het jasje omhoog trok en mijn billen goed zichtbaar werden. Onze zoon stond ineens achter me en bekeek me belangstellend, ik zag zijn lul omhoog komen in zijn ruime trainingsbroek. Tja, met het zaad van mijn man nog in mijn kut en voelde het erg glibberig en geil aan. Ik voelde nu mijn eigen geil ook komen en daardoor voelde ik het langs mijn benen lopen en ik lekte op de grond. Onze zoon zag het en ik zag zijn lul nog groter worden. Ik stapte naar hem toe en pakte hem in zijn kruis, ik vertelde hem dat ik hem daar wel vanaf kon helpen en ik trok hem aan zijn lul mee naar onze slaapkamer. Daar bukte ik me en ik voelde zijn harde pik zo mijn druipende kutje inglijden. Hij pakte mijn heupen en begon me als een razende af te rijden, zijn lul vulde keer op keer mijn kut en terwijl ik met mijn ene hand me ondersteunde vingerde ik mijn gevoelige klit. Ik voelde zijn lul zwellen en ik wreef als een razende over mijn klit om ook klaar te komen, hij trok mijn billen tegen zijn buik en ik voelde dat zijn zaad mijn kut vulde. Twee tellen daarna kwam ik ook, heerlijk !.
Ik draaide me om en zag dat zijn lul niet eens erg slap was geworden, het was te verleidelijk, mijn hand voelde aan zijn zak en streek langs zijn lul. Ik voelde dat hij zich weer oprichtte. Nog een keer, zei hij en ik draaide me weer om en bood hem mijn billen aan. Weer gleed zijn lul mijn nu wel heel glibberige kut in en weer pakte hij me bij mijn heupen en neukte me weer met de kracht van een jonge man. Ik realiseerde me nu heel goed dat IK NEUKTE MET MIJN ZOON, Ik genoot met volle teugen en kreeg nu mijn orgasme veel eerder dan hij en ik kon nu gewoon mee neuken, ik beantwoorde zijn stoten en genoot luid kreunend van deze neukbeurt. Hij kwam weer en spoot met drie stoten zijn sperma weer diep in mijn vragende kutje. We bleven nu even staan in neukhouding en ik voelde zijn handen over mijn borsten glijden. Dit gaf een kriebel in mijn buik met een lijntje naar mijn kut die weer geil begon te produceren. Zijn lul gleed uit mijn kut en we draaiden om en gaven elkaar een zoen. Heerlijk, zei ik, hij beaamde dat maar ineens zag hij dat hij op moest schieten om op tijd op het sportveld te zijn en zo stond ik even later weer iemand uit te zwaaien, maar nu aan de balkonkant.

Mijn ochtendjasje gewoon los om me heen en net toen ik weer naar binnen wilde lopen hoorde ik de buurman zeggen dat ik het wel erg lekker gevonden moest hebben, tenminste had het geklonken. Alleen vroeg hij zich af hoe het kon, mijn man was allang weg met zijn en onze dochter. Ik dacht heel snel en toen ik me omdraaide keek ik in het lachende gezicht van onze Surinaamse buurman, die om het hoekje keek. Mijn jasje hing open en hij zag nu mijn borsten en mijn strookje schaamhaar wat op mijn venusheuvel stond, Ik spreidde mijn handen en blufte, wil je soms ook een keer?. Het resultaat was, dat hij het scherm wat onze balkons scheidde open maakte en op ons balkon stapte.
Ik besefte dat ik overbluft was, draaide me om, liep de slaapkamer binnen, liet het jasje van me afglijden en ging ruggelings met gespreide benen op bed liggen. Zijn kleren waren ook snel verdwenen en ik zag zijn lul recht naar voren staan, eigenlijk niets groter dan de lullen die me eerder die morgen geneukt hadden, alleen helemaal zwart. Hij ging tussen mijn benen zitten en stuurde zijn lul mijn kutje in. Mijn kutje was door de achtergebleven sperma en van mijn geil nog erg glibberig en dus verdween zijn stijve makkelijk naar binnen. Terwijl hij me binnen ging dacht ik aan een opmerking van mijn vriendin dat ze met hem wel eens een keertje zou willen seksen en nu schoof hij zijn lul bij mij naar binnen. Ik kon een kreun van genot niet onderdrukken en voelde dat hij rustig begon. Mijn kutje en klit waren door het eerdere neuken goed doorbloedt en erg gevoelig. Ik had dan ook niet lang nodig om weer een hoogtepunt te bereiken. Mijn buurman ook niet, ik was hem net voor en terwijl ik op adem kwam voelde ik zijn zaad diep in mij kutje terecht komen. Even lag hij stil, maar toen trok hij zicht terug en keek tevreden naar mijn lekkende kut. Ik wenkte hem en pakte zijn lul en zoog hem mijn mond in. Hij zat op zijn knieën naast me en friemelde aan mijn tepels. Ik streek ook met mijn hand door zijn bilnaad en voelde zo aan zijn anus. Hij vertelde dat zijn meest geile fantasie was uitgekomen, neuken met zijn blanke buurvrouw. Terwijl hij dit vertelde groeide zijn lul weer in mijn mond en mijn lichaam vroeg hem om me nog maar eens te neuken. Weer zat hij tussen mijn benen en verdween zijn lul met één stoot mijn onderbuik in. Hij begon weer en ik genoot onder zijn stoten, het heerlijke gevoel kwam weer over me heen en ik begon weer te bouwen aan een orgasme. Ik maakte nu echt lawaai. John, mijn buurman, voelde mijn genot aan en kreeg zijn orgasme. We zakten o elkaar en lagen gewoon uit te puffen. Ik was als eerste bij mijn positieven, en stuurde mijn buurman naar zijn eigen huis. Even later stond ik onder de douche en spoelde het zaad uit mijn kutje. Wat had ik een ochtend gehad, het was nog geen twaalf uur en ik had al drie verschillende lullen in mijn onderbuik gehad en was ontelbare keren klaargekomen. En dan te bedenken dat ik na mijn trouwen alleen de lul van mijn man had gehad.

Terwijl het water me heerlijk ontspande wist ik dat ik zo'n ochtend nog wel vaker wilde meemaken en ik had geeneens een schuldgevoel. Het voelde gewoon heerlijk.
Maar ja, het was zaterdag en er moesten nog van allerlei zaken gedaan worden en ik ging aan de slag, weliswaar bleef het opgewonden geile gevoel. Ik moest boodschappen doen en iedere man zag ik als een neuker, ik voelde me geil en volgens mij straalde ik het ook een beetje af. Tenminste ik had het gevoel dat iedere man me van top tot teen bekeek en me met zijn ogen uitkleedde. Bij thuiskomst moest ik mijn slipje vervangen, het kruisje zat vol met mijn geil en ik moest even mezelf klaar maken, met mijn tarzan op mijn klit kreeg ik weer een verlossend orgasme.
Niet lang daarna kwamen mijn dochter, buurmeisje en man thuis, alle drie opgetogen en in een heel goed humeur, terwijl hun sportieve prestaties niet zo geweldig waren geweest. Mijn dochter ging meteen mee met het buurmeisje en mijn man hielp me nog even met het opruimen. Even later dook ook onze zoon op, maar die vertrok ook weer meteen naar de seizoen afsluiting van zijn team. We zaten samen op de bank, ik nog vol van de neukochtend, maar mijn man vroeg aan me of ik wist dat de buurman "het" deed met zijn dochter. Een beetje verbaast was ik wel maar gezien mijn ochtend met John, zou het maar zo kunnen. Ik vroeg door en hij vertelde zijn dag. Nadat ze naar het sportpark gereden waren en de dames zich hadden omgekleed, was hij koffie gaan drinken en had hij het park met het toernooi bekeken en programma een beetje uit zijn hoofd geleerd. Het elftal van zijn dochter speelde nu en was daarna een tijdje vrij. Het gebruikelijke van een toernooi, hij hing een beetje rond toen zijn buurmeisje Roos hem opzocht en aan hem vroeg of hij meeging naar de kleedkamer, dochter Sofie had wat aan haar been en daar moest hij even naar kijken. Roos deed de kleedkamerdeur open met een sleutel en liet hem binnen, daar lag Sofie op de massage tafel met een handdoek over haar heen. Hij voelde ineens de handen van Roos van achteren zijn lul vastpakken en zijn broek losmaken. Sofie deed de handdoek van haar af, ze lag daar helemaal naakt en schoof naar de rand. Kom, paps, je hebt me zo geil gemaakt vanmorgen met het neuken met mams, dat ik ook een keer je lul in mijn kutje wil hebben. Hij werd door Roos naar de tafel geduwd, ze stimuleerde inmiddels zijn lul en stuurde hem het kutje van zijn dochter in. Zonder problemen verdween zijn lul tot zijn ballen haar billen raakten, Roos streelde zijn billen terwijl hij automatisch begon te bewegen. Ineens had hij zich gerealiseerd wat hij aan het doen was, Zijn dochter neuken, dit gaf hem een vreemd gevoel, een schuldgevoel en een geweldig geil gevoel, mede door het strelen van Roos, die zelfs zijn anus bewerkte, kreeg zijn geilheid de overhand. Hij neukte zich naar een orgasme, zijn dochter daarin meenemend. Zij ontplofte iets eerder, maar zijn orgasme was ook niet mis. Nadat hij was klaargekomen en even stond na te genieten werd hij weggetrokken door Roos die haar mond op de volgespoten kut van zijn dochter zette en begon te beffen. Ze deed dit behendig en Arie zag hoe zijn dochter daar op reageerde door haar heupen mee te bewegen en weer naar een hoogtepunt te gaan. Even later kwam Roos overeind en ging naast Arie zitten en voelde aan zijn gekrompen lul. Zo voelt hij bij mijn vader ook aan als hij me geneukt heeft, zei ze, ik vind het altijd zo vertederend, hij is nu zo lekker zacht.

Arie keek haar aan, jij neukt met je vader?, vroeg hij. Ja, net als jij net met jouw dochter, was haar gevatte antwoord. Arie wist niet wat te zeggen maar toen Sofie van de tafel af kwam, hem een zoen gaf en zei dat ze hier al lang naar uit keek en vanmorgen de hele morgen al geil was door het geneuk van hem met Patricia, verdween zijn schuldgevoel. Even later stond hij weer te kijken naar de verrichtingen op het veld en genoot na.
Inmiddels had ik zijn lul uit zijn broek gehaald en hoefde eigenlijk niets te doen om hem weer stijf te krijgen. Mijn kutje was ook best nat geworden en even likte ik aan zijn lul en proefde ik de smaak van het kutje van mijn dochter. Snel mijn broek uit en Arie had de zijne ook al op zijn enkels en ik liet me zakken op zijn heerlijke lul. Ik vind dit een heerlijk standje, ik stuur en wrijf mijn klit over Arie zijn lul en jaag mezelf dan naar een enorm hoogtepunt. Arie is altijd later en meestal wisselen we en neukt hij me als ik op het randje van de bank ga zitten, nu echter was hij zo al zover dat hij van onderaf mijn kutje volspoot, echt geweldig.
Even na genieten maar toen gewoon verder met de zaterdag, makkelijk klaar te maken eten en niet lang daarna zaten we met zijn drieën te eten, Arie, dochter en ik, zoon at op zijn voetbalclub. Na het eten ruimden Sofie en ik de tafel af en Arie dook op de bank om lekker uit te buiken. Ik vertelde aan Sofie dat Arie zijn belevenissen van die middag verteld had en dat hij had opgekeken hoe zij reageerde op de befbeurt van Roos. Sofie keek wel een beetje vreemd op, maar toen ik vertelde dat ik voor mijn trouwen het ook met vrouwen deed, ontdooide ze. We reageerden allebei op dezelfde manier, ik zag haar tepels ineens door haar shirtje priemen, net als de mijne. We keken elkaar aan en ik nam haar mee naar onze slaapkamer. Mijn ene hand streelde haar tepels en mijn andere hand gleed tussen haar benen omhoog en raakte haar slipje. Haar benen gingen vanzelf wat wijder en ik voelde dat haar kruisje erg nat was. Mijn kutje dreef inmiddels ook en we stonden dan ook snel zonder kleren, Sofie ging wijdbeens op haar rug liggen en ik kroop daarin standje negenenzestig over haar heen. Haar kutje was geheel kaal en haar schaamlippen glommen van haar sap. Ik voelde haar lippen op mijn kutje en ze zoog mijn klitje haar mond in ik rilde van genot. Ik deed hetzelfde ik proefde kut met nog iets en ik keek, het was sperma. Ik zoog nog een keer en wist het nu zeker, het was zaad. Op mijn vraag of dit nog van Arie was, antwoordde ze nee, het is van John. Ik was uit het veld geslagen, jij neukt met je buurman, vroeg ik. Net als jij, was haar reactie en ze zoog weer aan mijn klit. Even liet ik het op me inwerken, maar ze streelde mijn klitje zo lekker en eigenlijk vond ik het geil dat mijn gevoel van genot weer naar een hoogtepunt ging en ik voor de zoveelste keer die dag ontplofte. Uitblazen was er niet bij want Sofie drukte haar kutje gewoon tegen mij mond en ik liet mijn tong weer in haar schede verdwijnen en likte haar schaamlippen. Ik liet het puntje van mijn tong voorzichtig het gevoelige puntje van haar klitje strelen en toen ik het vast in mijn mond nam kreunde ze van genot en even later moest ik haar heupen vasthouden om het contact niet te verliezen. Heftig kreeg ze een orgasme en ze ontspande helemaal. Snel nam ik een douche en toen ik weer de kamer binnen kwam lag Arie te dutten, die had er dus niets van gemerkt.
De avond verliep zoals de meeste zaterdagavonden, onze zoon kwam thuis en vertrok naar zijn kamer. De sportuitzending begon, ik voelde mijn bilspieren en voelde me heerlijk. Terwijl Arie nog even tv keek ging ik naar bed, ik hoorde uit de kamer van onze dochter gegiechel komen en voorzichtig liep ik er naar toe om te luisteren. Het werd stil en toen ik goed luisterde hoorde ik gehijg, en toen ineens gekreun en het geluid van huid op huid. Ze lagen te neuken, mijn zoon en dochter. Het gekke was dat ik niet een boos gevoel er over kreeg, eerder een geil gevoel. Deze zaterdag was een ommekeer in mijn seksuele gedachte.
Ik ging naar bed en viel in slaap, maar om een uur of drie werd ik wakker en moest nodig naar de wc. Toen ik in de badkamer kwam plaste ik en hoorde gestommel, mijn zoon kwam ook de badkamer in. Op zijn blootje, zijn lul slingerde half stijf tegen zijn bovenbenen. Hij plaste ook en ik bekeek mijzelf in de spiegel. Mijn zoon kwam achter me staan en pakte me bij mijn borsten. Ik druk mijn billen tegen zijn buik, mijn slaaphemdje trok hij omhoog en ik voelde zijn lul langs mijn schaamlippen glijden. Een kleine beweging van mijn heupen verschafte zijn lul toegang tot mijn kut. Hij pakte mijn heupen en begon me af te raggen. Zonder enige terughoudendheid ramde hij zichzelf naar een hoogtepunt, ik vingerde mijn klit en net nadat hij mij kut gevuld had met zijn sperma, kreeg ik mijn orgasme.
Zijn lul trok hij terug uit mijn kut, hij draaide me om en gaf me een hartstochtelijke zoen. Mam, zei hij, je bent een geweldig lekker wijf. Hij vertrok naar zijn kamer en nadat ik mijn kut een beetje had drooggemaakt liep ik naar mijn kamer om weer lekker in slaap te vallen.
Zo rond een uur of negen werd ik wakker en voelde me heerlijk. Wat een zaterdag en wat een heerlijke nacht had ik meegemaakt. Mijn handen gingen als vanzelf naar mij kutje en ik voelde dat het alweer een beetje vochtig aanvoelde. Arie sliep nog en ik dacht meteen aan John, hij had voorgedaan hoe het balkonscherm over moest, dus ik sloop nu over het balkon in mijn hemdje deed de balkonafscheiding open en sloop naar zijn slaapkamer. De deur stond op een kier en ik zag John op zijn rug liggen, geheel naakt. Maar ik zag ook Roos naast hem liggen, zo te zien hadden ze het ook lekker gehad vannacht. Ik sloop naar de kant van John en streelde zachtjes zijn lul. Niets is mooier dan een lul omhoog te zien komen, hij had een mooie zwarte lul, ik nam hem in mijn mond en zag hoe hij lodderig zijn ogen opende. Ik zag zijn mond opengaan, maar kon hem nog net tot zwijgen wenken. Inmiddels was zijn lul op oorlogssterkte, ik liet hem iets opschuiven en ik kroop voorzichtig op hem en liet me genietend zakken. Voorzichtig bewoog ik mijn heupen naar voren en wreef mijn klitje heerlijk langs de stam van zijn lul. Hij pakte mijn borsten en kneep in mijn tepels, een scheut van geilheid doortrok me, ik begon rustig te wippen, proberend om Roos niet wakker te maken. Dat lukte natuurlijk niet en ik zag dat ze uit bed ging en verdween. Het neuken was heerlijk, mijn hartslag steeg en ik kon het niet tegenhouden, het kwam en heftig. Mijn orgasme was weer heerlijk en toen ik op John lag uit te hijgen voelde ik dat het bed weer bewoog. Roos lag weer op bed en tot mijn stomme verbazing zag ik Arie tussen haar benen kruipen en zijn lul haar kut in duwen. Weer kreeg ik een geilscheut. Ik ging van John af en ging naast Roos liggen, John begreep het en even later lagen er twee vrouwen te genieten en de twee mannen, die genoten en probeerden hun orgasme uit te stellen. John kwam als eerste, ik voelde zijn lul zwellen en mijn kutje vulde zich met zijn zaad. Ik hoorde Roos kreunen en klaar komen en ook het bekende geluid van Arie als die een orgasme bereikte. John rolde van me af en ik keek in het tevreden gezicht van Arie, hij bukte en gaf me een tongzoen.
John vroeg aan hem of hij koffie lustte en beide verdwenen. Roos lag net als ik nog met wijd gespreide benen, ineens stonden daar Sofie en Kees, Kees gewoon naakt, Sofie met een niemendalletje. Met glimmende ogen liepen ze naar het bed waar Kees doodgewoon tussen mijn benen kroop en zijn lul in één beweging diep mijn buik in drukte. Ik kon een kreun niet voorkomen en bewoog gewoon weer mee op zijn stoten. Zalig een stotende lul in je buik, terwijl je al klaar gekomen bent en dan alleen maar genieten en dan weer langzaam naar een geweldig orgasme stijgen. Ik kon niet stil blijven en kreunde nu echt hard toen ik zover was. Kees trok net zijn lul te laat uit mijn kutje om op mijn buik te spuiten, hij spoot tegen mijn openstaande schaamlippen aan. Mijn kruis was nu een enorme natte, glibberige kut. Inmiddels zoog Sofie aan mijn tepels en was Roos tussen mijn benen gekropen en zoog aan mijn volgespoten kut en likte mijn schaamlippen schoon. Ik bleef gewoon op orgasme niveau, toen ze ophielden me te verwennen zakte ik in een roes weg.
Voor mijn gevoel werd ik uren later wakker, een beetje stijf van spierpijn in mijn bovenbenen/billen en zag dat ik alleen in de slaapkamer lag. Ik keek op de klok en zag tot mijn verbazing dat het nog geen elf uur was en ik ging eens een kijkje nemen in de woonkamer. Daar zaten de anderen, Roos zat op de schoot van Kees en Sofie op de schoot van haar vader, beide vastgepind aan de stijve lullen. John stond zich af te trekken en toen ik me tegen zijn rug aan drukte en het trekken overnam voelde ik dat ik alweer zin had. Ik liet hem los, liep naar de bank, pakte de leuning vast, zo dat ik een goed uitzicht had op de neukende stellen en bood John mijn billen aan. Die begreep het natuurlijk meteen en prikte zijn lul mijn alweer hunkerende kut in, Met zijn handen op mijn heupen ramde hij flink en veel te vlug loosde hij zijn zaad, ik was nog niet zover. Ik had mijn hand al aan mijn klit me vasthoudend aan de bank verwekte ik mijn eigen hoogtepunt. Ik zag dat ik gelijk met Roos het bereikte, ik wankelde nu toch wel en nog voor Roos en Sofie van hun neukers af waren, vertelde ik dat ik naar huis ging om de hele dag te slapen. Onderweg mijn hemdje pakkend om toch nog wat aan te hebben als ik de balkons overliep, ging ik naar huis om echt in bed te vallen en heerlijk weg te zakken, maar nu in een diepe slaap.
Om etenstijd werd ik wakker gemaakt door Arie, netjes gekleed die me uitnodigde om te komen eten en even later zat ik met de buren en mijn gezin te genieten van een heerlijk avondmaal, alsof er niets bijzonders gebeurd was, maar ik weet zeker dat we nog veel van dit soort weekenden gaan meemaken.
85% (24/4)
 
Categories: Hardcore
Posted by rivo020
1 year ago    Views: 2,221
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
vervolg graag
1 year ago
Super geil verhaal, goed geschreven!!!
Meer graag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eatur
retired
1 year ago
Een geil verhaal en goed geschreven. Ik heb het met plezier gelezen