Grote zus 2!!

Nadat mijn zuster Tanja en ik onze eerste lichamelijke ontdekkingsreis achter de rug hadden en een beetje van de fysieke inspanningen bekomen waren, besloten we een douche te nemen. Het was warm en door het zweet en mijn zaad waren we niet zo heel fris meer.
Toen we allebei naakt waren, kreeg ik wat meer gelegenheid om het prachtige lichaam van Tanja te bewonderen. Haar borsten mochten dan geen megatieten zijn, ze waren volmaakt rond met toch wel grote rode tepeltjes perfect in het midden ervan. Ik kon mijn handen er onmogelijk van afhouden. Ik legde een hand onder één borst, hief die wat omhoog en likte teder het tepeltje. Daarna gaf ik haar andere borst een beurt en vervolgens kuste ik haar vol op de mond. Het werd weer zo’n ellenlange en superlekkere tongzoen.
Na een tijdje wijdde ik mij weer aan haar schattige borstjes en begon ze helemaal af te likken. Ze zuchtte meerdere keren met gesloten ogen en greep op de tast naar mijn geslacht.
Het mag geen wonder heten dat ik alweer een behoorlijke stijve had die het heerlijke lichaam van mijn zuster leek aan te wijzen.
“Weet je wat ik nu zou willen doen?” vroeg ik haar onschuldig.
Ze keek me lief glimlachend aan en in plaats van te antwoorden knielde ze voor mij neer en nam mijn harde penis vast. Ze schoof de voorhuid naar beneden en begon met haar zachte tong rond mijn roder wordende eikel te cirkelen. Dan haalde ze haar tong overlangs over mijn pisgaatje en nam vervolgens het stukje huid dat de verbinding tussen mijn voorhuid en mijn eikel vormt, tussen haar vochtige lippen. Dat was nog eens een opwindend gevoel.
“Oh ja… doe maar voort. Oh, wat is dat heerlijk.”
Mijn neukpaal stond nu als een betonpaal overeind en toch had ik het gevoel dat hij nog harder kon worden. Mijn eikel werd paarser van kleur. Toen voelde en zag ik hoe mijn lieve zus haar lippen vol rond mijn keiharde stam legde en mijn eikel tegen haar gehemelte liet rusten.
Ik kon een heel diepe kreun niet onderdrukken. Ze zoog mijn staaf heel diep in haar warme natte mondje naar binnen. Terwijl ze mijn hardheid langzaam in en uit haar mond schoof, sloeg ze haar ogen naar mij op. Haar oogjes lachten me toe en dat wond me nog veel meer op. Oh, wat een lieve meid was mijn zusje toch. Ze leek het leuk te vinden om me bij het pijpen te kunnen aankijken en te merken dat ik haar pijpbewegingen gadesloeg.
Mijn brandende fakkel verdween telkens voor drie vierde in dat heerlijke pijpmondje. Soms zoog ze hem zo diep naar binnen dat ik vreesde dat ze zich zou verslikken, maar nee hoor, mijn zus was een geboren pijpmeid en controleerde alles tot in de perfectie. Na zo’n deep throat liet ze hem er dan bijna helemaal weer uitglijden. De ganse stam blonk nu door haar speeksel en door mijn rijkelijk vloeiende voorvocht.
Mijn opwinding maakte ook Tanja geiler en ze kon zich niet langer inhouden en greep met haar hand naar haar ongetwijfeld al vochtige poesje. Ze begon zichzelf te strelen terwijl ze met steeds meer hartstocht aan mijn penis zoog. Steeds sneller schoof mijn betonnen stamper tussen haar vochtige lippen en ik voelde haar adem krachtiger langs mijn hete stam blazen.
Haar sneller masturberende handje kon ik niet langer negeren. Ik vroeg Tanja op de WC-pot te gaan zitten die naast de douche stond. Gehoorzaam plantte ze haar bevallige kontje op het deksel, leunde obsceen achterover, legde één been op het voetbadje ernaast en het andere op de radiator. Voor het eerst had ik een onbelemmerd zicht op het hemelse poesje van mijn zuster. Na een paar tellen van openlijke bewondering was het mijn beurt om te knielen. Ik sloeg mijn armen onderlangs om haar zachte benen en bracht mijn mond tegenover haar glinsterende kutje.
“Lik me!” stootte ze hijgend uit.
“Is dat niet vies?” vroeg ik plagend.
“Steek je tong in mijn kutje, anders vinger ik mezelf!”
Dat kon ik niet toelaten en ik drukte mijn lippen op haar schaamlipjes. Ik stak mijn tong uit en merkte meteen hoe vochtig mijn zusje al was. Mijn tong gleed een paar maal aan de buitenkant van haar spleetje, maar toen drukte ze plots mijn hoofd tegen haar kruis aan en dook mijn tong als vanzelf in haar natte vagina. Het smaakte verrukkelijk en ik probeerde mijn tong zo diep mogelijk bij haar naar binnen steken. Mijn neus wreef tegen haar klitje zodat mijn lief zustertje dubbel verwend werd.
En dat was te horen want Tanja kreunde nu luidop.
“Oh, Jezus, wat doe je dat lekker, broertje van me. Lik eens aan m’n klitje. Oh ja, owowow… ik ga al komen, denk ik.”
Ik vond dat wel wat te vroeg en dus stopte ik met beffen, en begon naar boven te likken: doorheen haar uitgedund bosje schaamhaar dat ze weigerde helemaal af te scheren want ze wou er niet als een ‘geplukte kip’ uitzien. Mijn tong gleed door haar navel en vervolgde zijn weg naar boven tot hij bij haar prachtige pompelmoesjes belandde.
Tanja was niet zo gelukkig met m’n beslissing om te stoppen met likken en daarom bracht ze haar hand dan maar zelf naar onderen om zich zelf te strelen. Ik pakte evenwel haar hand vast en weerhield haar van haar plannen. Dat kan gemeen klinken, maar ik wou dat ze genoot van mijn liefkozingen.
Ik schoof nog verder naar boven om haar nog een lange tong te draaien en zo haar protest in de kiem te smoren. Ze was verschrikkelijk opgewonden want ze probeerde als een gek mijn tong met haar lippen vast te krijgen en zette ook eventjes haar tanden in mijn tong.
Ik verbrak de tongzoen, gaf nog een paar likjes op die fantastisch bolronde tietjes van mijn zusje en dook toen vliegensvlug naar haar poesje om mijn befhandelingen te hervatten. Terwijl ik haar spleetje verwende, zat ik op mijn hurken, met mijn benen wijd open: het was een heel obsceen zicht om me daar zo te zien zitten want mijn keiharde penis hing er als een krachtig kanon bij en wees kordaat naar voren. In zekere zin zou ik er seffens ook inderdaad mee schieten; ik kon niet wachten om een paar voltreffers af te vuren.
We dachten blijkbaar aan hetzelfde want tussen twee passionele kreunen door, hijgde ze plots:
“Nu moet je me echt neuken, broertje!”
Ik had geen zin om ons plezier nog langer uit te stellen. Ze schoof nog wat naar voren zodat haar poesje heel makkelijk toegankelijk was. Ik pakte mijn steenharde leuter en zette de eikel aan haar schaamlipjes. Ik bewoog hem een paar keer op en neer; mijn zus haar kutje was zo nat dat m’n neukstaaf er als vanzelf in gleed.
“Oh ja, da’s geil,” hijgde Tanja, “Oooh, neuk me, broertje, neuk me…”
Ik voldeed maar wat graag aan haar verzoek. Ik stootte heel diep in haar niet meer maagdelijke poesje. Ze was zo nat dat ik nauwelijks haar vaginawand voelde. Ik trok mijn beenharde paal bijna helemaal weer uit haar overlopende schede, wachtte een paar tellen en dook toen weer de heerlijke dieperik in.
Ik keek mijn oudere zus aan en probeerde oogcontact te maken, maar ze genoot zo intens van ons neuken dat ze haar ogen gesloten had en met open mond van mijn brandende fakkel genoot. Haar zo te zien genieten maakte me nog geiler.
Ik sloeg mijn armen om haar heen, stopte eventjes met neuken, hief haar op en draaide me vlug om. Toen ging ik zelf op het WC-deksel zitten. Een hele acrobatische toer, al zeg ik het zelf. Het deksel was warm en vochtig, maar het voornaamste was dat ik niet uit mijn zusje gegleden was.
Tanja zette haar voeten op de badkamervloer en begon wild op mijn stijve te rijden. Haar parmantige borstjes vlogen zo ongecontroleerd op en neer dat ik moeite had om ze te pakken te krijgen. Maar ik slaagde er toch in om ze te grijpen en begon aan haar tepeltjes te zuigen terwijl ik ze zachtjes kneedde.
Een paar ogenblikken later wou ze een ander standje uitproberen. Ze liet mijn hete stamper uit haar natte grotje glijden, draaide zich om en greep hem zonder tijd te verliezen weer vast om hem snel weer in haar hunkerende doosje te stoppen. Terwijl ik weer in en uit haar schoof, kon ik haar geile kontje bewonderen.
“Hemeltje, da’s geil, zeg. Ik voel hem nog dieper in mij. O broertje, geef het mij! Sneller!”
Het tempo opvoeren moest ze voornamelijk zelf doen, maar ik hielp haar door haar zachte heupen vast te nemen en haar bij het rijden maximaal te steunen. Ik voelde mijn geilheid verder stijgen en wilde ook weer eens haar lekkere borstjes in mijn handen voelen.
“Hey zusje, leun eens tegen de radiator, ik wil je staande fucken.”
“O ja,” gaf Tanja haar goedkeuring te kennen toen ze merkte dat ik zo nog sneller in haar brandende oventje kon stoten.
Ik merkte wel dat het tempo zakte, toen ik me voorover boog en haar volle borsten vastpakte. Ik speelde nog eventjes met haar tietjes, maar besloot toen dat ik snel de finale wilde halen. Ik concentreerde me dus weer op haar druipende poesje. Ze was nu toch zelf haar kittelaartje met ‘vingervlugge’ cirkelbeweginkjes aan het stimuleren en het duurde niet lang vooraleer mijn zus met een paar luide gilletjes gigantisch klaarkwam.
“Oooo, jongens, wat lekker!” schreeuwde ze.
Het luidruchtige orgasme was bij mij de spreekwoordelijke druppel die mijn emmertje deed overlopen. Ik voelde mijn sperma van diep in mijn ballen opkomen en spoot het met een paar heftige stralen diep in haar hemelse kutje. Ik gilde niet, ik gromde als een gewonde leeuw. Het was zo’n subliem gevoel dat volledig stopte met neuken en intens van mijn hoogtepunt genoot.
“O, ik voel het helemaal in mijn kutje spuiten,” riep Tanja verrukt over haar schouder. “Wat is dat lékkerrrrrrr!!!”
Ze was bijtijds bij zinnen om zich snel om te draaien en meteen mijn nog naschokkende oververhitte penis in haar gulzige mondje te nemen. Ze likte voorbeeldig mijn stam proper, nadat ze nog de laatste restjes sperma uit mijn staaf gehaald en doorgeslikt had, door op de dam tussen mijn ballen en mijn kontgaatje te drukken. Pas achteraf werd me duidelijk dat ze toen al wel heel veel van het mannelijke lichaam afwist.
“Mmmm,” lachte ze naar me toen mijn kruis weer blonk als voorheen en ze gaf me een tongzoen met sterke spermasmaak. “Dankjewel broertje!”
“Jij bedankt,” repliceerde ik, “en nu moet jij nog proper.”
Ik knielde voor haar neer en likte gretig haar kletsnatte flamoesje.
“Dit was de eerste keer,” verzekerde Tanja met een big smile, “maar zeker niet de laatste!”
“Als je dat maar weet,” antwoordde ik eveneens overgelukkig en gaf haar twee natte zoenen op haar tepeltjes.
Toen pakten we nog een uitgebreide douche.
100% (23/0)
 
Categories: Hardcore
Posted by rivo020
1 year ago    Views: 1,610
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
geil vervolg
1 year ago
Incest? Not at all. Finding ways around Xhamster's absurdly arbitrary filters? Most definitely.
1 year ago
You like it?
1 year ago
So the trick to posting incest stories on Xhamster is to write them in Dutch?
1 year ago
Net zoals deel 1, super heet verhaal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kijk uit naar een nieuw deel, goed werk!