Grote zus!!

Ik was 16 jaar oud en leefde met mijn drie jaar oudere zuster Tanja en mijn moeder Sylvie in een klein huis aan de rand van de stad. Mijn vader was gestorven toen ik 11 elf was en had mij nog een laatste maal bij zich geroepen en me aangemaand om voor de beide vrouwen te zorgen. “Nu ben jij de man in huis,” had mijn vader nog gezegd.
Het was een zware slag voor ons allemaal maar het had ons ook dichter bij elkaar gebracht. Tanja en ik waren meer dan ooit broer en zus, tweelingen konden niet nader tot elkaar staan. Mama had het heel zwaar en pakte alle baantjes aan die ze kon krijgen, want financieel zaten we er allesbehalve warmpjes bij. Ze was dan ook heel vaak afwezig.
Op die bewuste dag waren we ook alleen thuis. We hadden met een paar vrienden in het zwembad afgesproken en waren begonnen onze spullen in te pakken. Ik had mijn zwembroek al aangetrokken en deed in mijn kamer nog een paar sit-ups. Ik mag wel zeggen dat ik een lichaam heb dat gezien mag worden; ik ga dan ook regelmatig fitnessen. Mijn zustertje had me al eens verklapt dat nogal wat meisjes uit haar klas mij goed zagen zitten.
Ik was dus bezig met mijn oefeningen toen Tanja mijn kamer binnenkwam.
“Zie hem daar nu eens zijn toch al perfect lichaam te liggen trainen,” spotte ze glimlachend terwijl ze me belangstellend gadesloeg. “Vooruit, haast je een beetje, onze vrienden wachten waarschijnlijk al op ons.”
“Wacht, ik doe er nog een twintigtal bij,” antwoordde ik en verhoogde een beetje mijn tempo.
Plots wierp Tanja zich op mijn rug en sloeg haar armen om mijn middel.
“Eens zien of je er met mij erbij nog 20 kunt doen!”
Trots als ik was, probeerde ik gewoon door te doen, maar het ging wel een stuk moeizamer.
“Haha,” pochte ik zwaar ademhalend , “wat een grap. Met jouw goed figuurtje en hoogstens 45 kilo kan ik er nog makkelijk 50 bijdoen.”
“Deal,” repliceerde ze gevat en maakte zich zo zwaar mogelijk.
Tien haalde ik nog, maar bij twintig trilden mijn armen bijna onbeheersbaar.
“Tja, iemand heeft zich hier zwaar overschat,” smaalde Tanja.
“Huh,” reageerde ik, “ik wil gewoon niet dat je eraf tuimelt.”
Die provocatie was er voor Tanja teveel aan. Ze begon me in mijn zijde en mijn onderbuik te kietelen. Ze wist precies waar ze haar slanke ondeugende vingertjes hun werk moest laten doen. Ik liet me op de vloer zakken en kronkelde lachend en protesterend onder haar.
“Hé, valsspeelster,” stotterde ik terwijl Tanja met gespreide benen op mijn middel zat.
Ze kietelde me onverminderd voort, maar ik slaagde er toch in mij op mijn rug te draaien. Ik probeerde haar handen te pakken, maar ze slaagde er steeds in één hand vrij te houden om me opnieuw aan te vallen. En terwijl ik tranen in de ogen kreeg, keek ze mij met een stralend en lachend gezicht aan; ze had er enorm veel plezier in mij zo hulpeloos onder controle te hebben.
“Geef je ’t op?” vroeg ze toen ze eventjes ophield, maar haar armen hoog hield.
“Even op adem komen,” trachtte ik tijd te winnen.
Toen ik als een bliksemschicht haar armen probeerde te vatten, was ze me toch nog voor. En toen begon het kietelen weer van voren af aan.
Ondertussen schoof ze voortdurend over mijn kruis heen en weer en op een gegeven ogenblik werd ik mij ervan bewust dat mijn penis begon te groeien. Ik probeerde mijn opkomende geilheid te onderdrukken maar dat had een averechts effect. Hoe meer ze haar warme, zachte onderlichaam over mijn kruis wreef en ik aan iets anders trachtte te denken, hoe stijver mijn jongeheer werd. Ik begon me beschaamd te voelen.
“Kom, laten we maar stoppen,” probeerde ik haar te overtuigen, op te houden.
Ik kreeg echter meer en meer de indruk dat ze het doorhad en bewust haar poesje over mijn zwembroek liet rijden. Plots schoof Tanja een gans stuk naar achteren en ging op mijn knieën zitten. Onze blik viel gelijktijdig op mijn behoorlijke stijve die zich in mijn zwembroek verborgen hield, maar er via het elastiekje bovenaan scheen te willen uitkruipen. De aanblik was duidelijk genoeg.
Ik begon rood aan te lopen en vreesde een beetje het commentaar van mijn grote zus.
“Maar broertje toch, je bent toch niet een beetje geil geworden, zeker?” riep ze spottend uit en begon meteen met haar zachte handen mijn dijen te strelen.
Haar tedere aanrakingen bezorgden me kippenvel en mijn penis begon te schokken. Ik had het nog allemaal niet echt door en daar begon Tanja haar verkennende handje hoger te schuiven. Ze wreef met haar vingertoppen over mijn goed gevulde zwembroek en prikkelde zo mijn staaf nog meer. Het was een prachtig gevoel, maar ik schaamde me er ook voor. Het was me nog niet vaak overkomen dat zachte meisjeshanden zich om mijn geslachtsdeel bekommerden.
“Wat spook je daar toch uit,” bracht ik moeizaam uit.
“Niks hoor. Blijf maar liggen en geniet nu eventjes,” antwoordde Tanja en ze sloot haar hand om mijn weggedoken stijve om hem meteen doorheen de zwembroek af te trekken.
Het voelde fantastisch aan, hoe ze me heel langzaam aan het masturberen ging terwijl ze met gespreide benen op mijn dijen zat. Ze trok de voorhuid telkens wat verder terug waarbij mijn knalrode eikel iedere keer wat meer boven de rand van mijn zwembroek uitkwam om dan weer te verdwijnen.
Ik begon sneller en moeizamer te ademen en dat was voor Tanja het bewijs dat ik ervan genoot. Ze ging dan ook met volle overgave door. Waar waren we eigenlijk mee bezig? Mijn zus Tanja zat op mij en was mijn stijve penis aan het strelen en ik genoot ervan, om me door haar te laten bevredigen.
“Zouden we niet naar het zwembad moeten,” vroeg ik zonder veel overtuiging. “Onze vrienden staan waarschijnlijk al lang te wachten. Je zei zelf dat we al wat aan de late kant waren.”
“Hé, je gaat me toch niet zitten wijsmaken dat je nu liever zou gaan zwemmen? Maar ja, als je het echt wilt, vraag me dan maar om op te houden je lekkere pik af te trekken!”
De manier waarop ze me aansprak, wond me natuurlijk alleen nog meer op en ondertussen ging ze vrolijk door met mijn lustzwaard te liefkozen. Ophouden was geen optie meer.
Toen schoof ze haar warme handje van boven in mijn zwembroek en pakte mijn keiharde leuter nu echt vast. Met haar andere hand schoof ze het broekje naar beneden tot voorbij mijn ballen. Ze trok mijn stijve overeind tot hij verticaal naar het plafond wees.
Toen schoof ze haar bekken wat naar voren totdat mijn overeind staande piemel tegen haar onderbuik kwam aan te liggen. Ze drukte haar middel tegen mijn erectie zodat mijn ballen zowat tegen haar poesje aanlagen. Ze hield mijn penis tegen zich aangedrukt en maakte op- en neergaande bewegingen met haar bekken.
“O,” kreunde ze, “wat voelt dat heerlijk aan. Zeg nu maar eens dat ik moet stoppen! Vooruit, zeg het maar!”
Ze begon mijn voorhuid sneller op en neer te bewegen en drukte haar klitje tegen de onderkant van mijn stam aan. Ik kon en wou het niet meer zeggen. Ik begon luider te hijgen en te kreunen: “Nee, voortdoen, niet stoppen!”
“Had ik het niet gedacht,” kirde ze vrolijk en wipte met haar bekken op en neer, haar beide handen rond mijn loeiharde staaf.
Mijn hart raasde en bonkte in mijn borstkas en Tanja voerde het tempo nog op. Ik legde mijn handen op haar zachte, warme billen en begeleidde haar op- en neergaande bewegingen.
“Zeg me dat je ervan geniet! Ik wil horen hoe geil je hiervan wordt!”
“Ooo, mmm, het is… het is fantastisch,” mompelde ik, “je bent het geilste zusje van de hele wereld.”
Tanja begon me nog sneller te masturberen en alle tegenstand vloeide uit mij weg.
“Je bent de beste, Tanja,” mompelde ik opnieuw, “de geilste. Vooruit sneller, ik ga komen.”
Meteen toen ik dit gezegd had, vertraagde ze het tempo aanzienlijk en masturbeerde me enkel nog heel zachtjes.
“Nog niet!”
“Asjeblieft, niet stoppen, doe voort!” smeekte ik haar.
Het mocht niets baten. Ze haalde haar handen van mijn staander en begon mijn borst en buik te strelen. Zoetjesaan naderde ze opnieuw mijn kloppende neukpaal en nam hem tenslotte weer vast. Toen trok ze haar eigen zwembroekje naar voren en leidde mijn stijve naar binnen zodat hij vast kwam te zitten tussen het textiel en haar onderbuik. Ik kon haar zachte schaamhaar tegen mijn hete stam voelen kietelen.
Tanja begon weer rijdende bewegingen te maken en boog zich voorover. Doordat mijn lid gevangen zat, moest ze hem niet meteen weer vasthouden en kon ze haar handen naast mij op de vloer zetten. Ze boog dieper door en drukte haar lippen op de mijne.
Oh wat voelden ze zacht aan. Op hetzelfde ogenblik openden we allebei onze lippen en ontmoetten onze tongen elkaar om een wilde tongzoen te beginnen. Ze schoof haar bekken ondertussen onverminderd heen en weer en bevredigde daarmee onophoudelijk mijn opgezwollen jongeheer die nu tussen onze beide onderbuiken geklemd zat. Het voelde zalig aan en het werd steeds beter.
Tanja onderbrak na een paar minuten onze tongkus en pakte mijn stijve opnieuw vast in haar zwembroekje.
“Oh, hoe heet je dikke pik is. En zo groot!” kreunde ze.
Haar geile praat maakte me bijna gek van wellust en ik begon mee een soort van neukbewegingen te maken.
“Voel je hoe geil ik ben? Mijn kutje is al kletsnat! Oh, hoe vaak heb ik hier al niet van gedroomd. Kom je bijna? Voel je je zaad komen?”
Mijn climax zat er inderdaad aan te komen: “Ja, doe nog een beetje sneller. Nog een paar keer en dan kom ik echt. Ik kan het bijna niet meer houden. Laat me spuiten!”
Maar mijn zusje had zo haar eigen ideeën en ze hield bijna onmiddellijk op. Ze liet mijn brandende fakkel uit haar zwembroekje glijden en die sloeg tegen mijn onderbuik aan. Hij maakte spastische bewegingen, want ik had op het randje van mijn orgasme gestaan. Mijn eikel zag er paars uit en glansde.
Toen knielde ze naast me neer en pakte mijn steenharde penis weer in haar vochtig geworden handen. Ze trok de voorhuid weer naar beneden en weer naar boven, weer naar beneden, weer naar boven terwijl haar andere hand mijn buik streelde en door mijn schaamhaar woelde.
“Oeioei, wat is-t-ie heet! Zo heet als mijn poesje. O, wat zou ik hem graag in mijn grotje steken, héél diep, en hem dan met mijn vagina masseren. Kun je je dat voorstellen? Dat mijn hete doos over je harde pik schuift? Dat ik hem heel diep in mijn kutje opneem? Dat ik steeds sneller op je rijd, totdat je je sperma in mijn hete oventje spuit?”
Ik werd gek van haar plastisch voorgestelde fantasie.
“Laat me spuiten!” steunde ik.
“Nee, hou het tegen,” commandeerde ze. “Je mag nog niet spuiten. Ik sta het niet toe!”
Maar tegelijk masturbeerde ze me sneller en sneller, ze was me vreselijk aan het plagen.
“Ik waarschuw je,” herhaalde ze nog eens, “je mag niet spuiten.”
Ik vond het paradoxaal genoeg heel opwindend om zo door mijn grote zus onder controle gehouden te worden. Dit en haar nog altijd sneller wordende hand bracht mijn orgasme nu razendsnel naderbij.
“Ik hou het niet meer uit,” schreeuwde ik vertwijfeld.
En ze hield weer op.
“Dat was op het nippertje,” hijgde ik, blij dat ik haar had kunnen gehoorzamen, maar ook gefrustreerd omdat ik mijn lading nog kwijt gekund had.
“Zeg maar dat ik verder moet doen.”
“Maar dan ga ik zeker spuiten!”
Tanja pakte mijn lans weer vast en schoof de voorhuid een paar maal snel heen en weer. Ik probeerde niet klaar te komen, maar het kostte me onnoemelijk veel wilskracht. Een pauze van een vijftal seconden en toen hernieuwde ze het spelletje.
“Vooruit, zeg het!”
“Ik kan niet, anders kom ik.”
Plots boog ze zich voorover, opende haar mond en liet haar tongpuntje over mijn in brand staand eikel gaan. Oh, wat was dat heerlijk. Ik rilde over gans mijn lichaam. Ze trok mijn voorhuid nu zeer ver naar beneden tot het bijna pijn deed.
Toen liet ze haar tong weer op mijn eikel dalen en maakte nu twee rondjes. Een poosje later werden het drie rondjes. Toen keek ze mij heel diep in de ogen.
“Zeg het!”
“OK, al goed. Ik wil dat je me weer aftrekt”
Ze legde zich dicht tegen mij aan en spreidde haar dijen wijd uiteen. Dan nam ze mijn hand en leidde die over haar borsten naar onderen totdat mijn hand op haar kruis lag. Ze trok haar zwempakje opzij zodat haar paradijs voor mij open lag.
In het begin begeleidde ze mijn hand en vingers en toonde me wat ze het lekkerst vond. Daarna mocht ik in mijn eentje haar vochtige dal verkennen terwijl zij opnieuw mijn stijve piemel ter hand nam. Op het ritme van mijn vingers die haar klitje bewerkten, bewoog ze haar bekken.
“Laten we samen klaarkomen,” hijgde ze zachtjes in mijn oor.
Onze handen gingen verder met hun geile spel en in gedachten likte ik haar vochtige poesje, of beter nog, stak ik mijn hete zwaard in haar drijfnatte schede.
Ik begon mijn zuster nu met heel andere ogen te bekijken. Ik stelde vast dat ze een fantastisch figuur had en een leuk gezichtje. Wat kon er nu mooier zijn dan door mijn tedere zus bevredigd te worden?
Hoe sneller ik haar kittelaartje bewerkt, hoe luider ze kreunde en ook hoe sneller ze mijn penis aftrok. En als ik trager werd, bewoog ook haar hand trager. Zo kon ik mijn hoogtepunt zolang uitstellen als ik wou.
Maar Tanja werd nu zelf zo bloedgeil dat ze uit zichzelf meer kleine gilletjes slaakte en haar tempo danig opschroefde. Ze masturbeerde me nu zo snel dat mijn orgasme onvermijdelijk werd, ook al zou ik het hebben willen tegenhouden. Tanja voelde haar climax ook aankomen en drukte haar spleetje wild tegen mijn vingers aan.
Toen uitte ze een wilde schreeuw om zo haar orgasme mee te delen. Haar hele lichaam sidderde en haar onderlijf schokte ongecontroleerd. Ondertussen borrelde mijn sperma omhoog vanuit mijn op springen staande ballen en ik voelde hoe mijn witte zaad door mijn stam omhoog stroomde en in vijf, zes stralen uit mijn eikel spoot en op mijn buik terechtkwam. Daar vermengde het zich met mijn zweet.
Ook uit Tanja’s poesje vloeide wat orgasmegeil en ik kon het niet nalaten mijn vinger naar mijn mond te brengen en hem smakelijk af te likken.
We kreunden en zuchtten nog een tijdje door terwijl onze lichamen langzaamaan tot rust kwamen. We lagen nog altijd dicht tegen elkaar en streelden elkaar wederzijds om uiting te geven aan ons geluk en dankbaarheid voor elkaar.
“Je kunt je niet voorstellen, hoe lang ik hier op gewacht heb,” vertrouwde Tanja mij toe, terwijl ze mij met vochtige ogen aankeek. “Ik wil je al zo lang verleiden, maar twijfelde nog altijd om de eerste stap te zetten. Ik ben blij, dat het vandaag gelukt is.”
“Ja, ik ben ook gelukkig dat je de stap hebt durven zetten.”
Toen besloten we niet meer naar het zwembad te gaan en gezellig thuis te blijven.
100% (29/0)
 
Posted by rivo020
1 year ago    Views: 1,641
Comments (6)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
29 days ago
Het blijft in de familie, heerlijk geil verhaal
1 year ago
Dat is het zeker
1 year ago
echt geil
1 year ago
lekker gedaan ik wil ook zo'n zus !!!!
1 year ago
Lekker verhaal hoor
1 year ago
Super heet verhaal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!