Janine

Janine is een gescheiden moeder van 3 kinderen.
Janine is 37 jaar jong, ziet er goed uit, en hunkert naar aandacht en sex.
Naast haar woont een oudere sc***der die haar graag een keer naakt wilt verven.
Na lang aandringen geeft ze een keertje toe om te poseren, maar niet naakt !!
Na een paar keer poseren is het sc***derij klaar en is Janine verbaasd door de best mooi geworden weergave van haar, weliswaar heeft de sc***der haar iets pikanter neergezet als ze geposeerd heeft, maar Janine voelt zich erg trots.
De sc***der dringt aan op nog een keer poseren maar dan naakt, janine zegt dat ze dat niet wilt, wat zou iedereen er wel niet van denken als ze het zouden weten is haar argument.
Maar de sc***der geeft niet op en de daaropvolgende dagen blijft hij aandringen tot aan chanteren toe, als ze een keer op het terras achter zijn huis wat wijn drinken, gaat Janine iets te ver in het wijn gebruik en wordt ze loslippig en een beetje uitdagend, natuurlijk net waarop die oude geilaard zat te wachten, hij loop naar haar toe en streelt haar over haar haren, ze sluit haar ogen en geniet van de aanraking, ze schrikt als hij haar in haar blouse grijpt en haar stevige tieten vastpakt die inmiddels al stijve tepels hebben.
Janine kreunt en opent haar mond, ineens voelt ze iets tegen haar lippen en als ze haar mond verder opent voelt ze dat de sc***der zijn stijve kwast in haar mond laat glijden, verbaasd kijkt ze omhoog en begint langzaam aan te zuigen aan zijn steeds stijver wordende lul en pijpt alsof haar leven er vanaf hangt, het duurt niet lang of de sc***der leegt zijn verfbus in haar mond en Janine zuigt eraan tot de laatste druppel.
De sc***der gaat weer zitten en kijkt haar in haar ogen en zegt dat ze nu geen reden meer heeft om te weigeren om naakt te poseren, als ze dat doet zegt hij, dan bezorgt hij haar de sexnacht van haar leven, met wat drank, wat wiet, alle remmen weg, lekkere sex.
Janine nog helemaal ondersteboven van wat ze nu weer heeft gedaan zegt niets en schaamt zich een beetje, ze staat snel op en gaat naar huis.
De daaropvolgende dagen gaat ze de sc***der een beetje uit de weg.
Na een week gaat haat deurbel en staat hij voor haar deur en vraagt waarom ze hem ontwijkt.
Ze zegt nog steeds een beetje beschamend dat de laatste ontmoeting een beetje uit de hand gelopen was en dat ze dat niet wilt.
De sc***der zegt dat hij genoten heeft van haar bedreven mond en haar pijpvermogen maar dat hij vindt dat hij hetzelfde terug moet doen voor haar genot.
Nee zegt ze resoluut, dat was een vergissing, maar haar ogen spreken anders, en de sc***der merkt dat op.
Hij zet een stap dichterbij en pakt haar vast en geeft haar een stevige kus terwijl hij haar bij een tiet pakt en de ander hand onder haar rok laat glijden.
Sjit zegt hij, geil wijf, je hebt niet eens een slipje aan en je bent al zeiknat.
Hij duwt haar naar binnen en gaat op zijn knien voor haar zitten en begint haar te beffen, het duurt niet lang of ze komt sidderend klaar, maar de sc***der stopt niet en gaat door, hij stopt een dikke vinger in haar natte doos en vingert zachtjes terwijl hij haar blijft beffen, ze komt weer klaar en gaat bijna door haar knien. De sc***der stopt maar wacht af, Janine gaat zitten en zegt, dat was zo lekker, ik was daar zo aan toe, maar ik heb meer nodig zegt ze, veel meer dan jij mij geven kan, ik wil sex, veel en harde sex, geen 5 minuten, geen half uur, geen uur, maar uren, keihard neuken en pompen, ook anaal wat ik nog nooit gedaan heb, maar er is geen kerel die dat kan zegt ze verdrietig. Ze zeggen allemaal dat ze dat doen, de hele dag als het moet, maar als ze een keer gespoten hebben is alles voorbij en blijf ik gefrustreerd achter, dan liever niets zegt ze.
Weet je, zegt de sc***der, als ik je dat nu wel eens geven kan, geloof je mij dat dan, ze kijkt hem aan en zegt, jij? Een oude sc***der die uit is op een laatste nummertje met een mooie geile buurvrouw, nou nee zegt ze, dat geloof ik niet.
Durf je de uitdaging aan ? vraagt hij, wat kan er tenslotte gebeuren, dat je tenminste een keer geneukt bent en klaargekomen bent, is toch beter dan niets.

Ja zegt ze dat is waar, maar ik ben geen goedkoop sletje dat alleen op sex uit is maar wil graag het gevoel hebben dat ik geneukt ben en er dagen plezier van heb.
Nou zegt hij, als je ja zegt vervul ik jouw droom, keuze is aan jou.
Durf je het aan kom dan morgenavond naar mijn studio en wees voorbereid op veel, heel veel neuken, en gaat weg.
Janine ligt de hele nacht wakker ervan en uiteindelijk geeft ze toe aan haar gevoel en besluit de volgende avond de sc***der aan zijn woord te houden.
Die dag gaat ze lekker winkelen en koopt een sexy doorzichtig jurkje en nylons met een haltertje en een paar mega hoge hakken, als ze savonds naar de buurman loopt heeft ze dat aan met een lange jas er overheen zodat niemand het ziet.
De Sc***der opent de deur en neemt haar jas aan, als hij ziet wat ze aanheeft geeft hij haar een complimentje en een kus. Hij geeft haar een glas wijn en vraagt of ze een jointje wilt roken om te ontspannen, hmm zegt ze dat heb ik nog nooit gedaan zou ik dat wel doen?
Doe maar zegt de sc***der er gebeurt niets je wordt alleen heel ontspannen en rustig, en heel erg geil knipoogt hij.
Ze drinken wat wijn en roken ieder een joint, de jas van de sc***der valt open en hij laat een grote stijve lul zien, kijk zegt hij trots, dat gebeurt nu door een joint.
Janine trekt haar jurk uit en laat trots haar stevige tetters zien waar haar tepels uit lijken te willen springen zo hard zijn ze.
Ohh zegt ze, wat mooi zijn mijn tieten en lacht.
De buurman trekt haar hoofd naar beneden en stopt zijn lul in haar mond waar zij prompt als een gek aan gaat lopen zuigen en pijpen.
Opeens voelt ze dat ze bij haar billen wordt gegrepen en voelt een lul haar druipgrot inschieten, ze kreunt en wilt haar hoofd wegtrekken maar de sc***der houdt haar hoofd vast en begint haar te mondneuken, Janine wordt gek denkt ze als ze steeds meer handen lijkt te voelen aan haar lichaam.
Opeens laat de sc***der haar los en kijkt ze achterom, daar ziet ze een vreemde kerel achter haar staan die haar aan het neuken is, ze kijkt verbaasd maar kan niets zeggen omdat ze op het punt staat om klaar te komen. Na haar eerste orgasme kijkt ze eens goed rond en telt 7 kerels met stijve lullen in de aanslag, ja zegt de buurman, heb ik je toch beloofd, uren genieten zal je, net wat ik je beloofd heb, Janine kan niet meer denken als haar 2e orgasme nadert en terwijl ze klaarkomt voelt ze dat haar kut wordt volgespoten door haar neuker.
Zijn plaats wordt snel ingenomen door een andere kerel die zijn lul vol in haar schiet, ohh denkt ze wat lekker, deze is nog groter, iemand tilt haar hoofd op en stopt zijn lul in haar mond, ohh denkt ze, wat gebeurt er, zoveel lullen, wil ik dat wel, maar ze kreunt alweer als een gek als ze weer een orgasme krijgt en zakt door haar knien. Ook deze neuker spuit zijn nectar diep in haar kut, de mondneuker spuit daarop ook zijn zak leeg in haar keel, deze keer zoveel dat ze er haast van moet kokhalzen. Naast haar ligt een andere man die haar op zich trekt en haar langzaam op zijn lul laat zakken, deze lijkt nog groter denkt ze, maar ze is al helemaal de weg kwijt en begint die grote dikke lul te bereiden als een amazone, er wordt weer een lul in haar mond gestopt en ineens voelt ze een vinger in haar kont, ze kijkt en ziet de sc***der staan, zijn lul lijkt wel een komkommer zo groot, en hij zegt, durf je het aan om anaal geneukt te worden, ze kan geen antwoord geven met die lekkere dikke lul in haar mond en knipperd met de ogen van ik ben bang, de buurman ook al zo opgewonden als een klein kind in de snoepwinkel neemt het twijfelen voor ja aan en zet zijn paarse eikel voor haar anus, Janine is zo geil dat ze haar kont naar achteren duwt en zuigt met haar anus zijn eikel naar binnnen, als hij voorbij haar sluitspier schiet wil ze schreeuwen maar met een lul in haar mond lukt dat niet, ergo die man ziet zijn kans en duwt 20cm harde lul diep haar keel in en komt meteen klaar, op dat moment is de duivel in de sc***der en met zijn ingesmeerde dikke lul knalt hij hem in een keer helemaal in haar kont.
Ze gilt het uit, maar nu van genot want ze heeft het gevoel dat ze uit alle gaten klaarkomt.
De ene na de ander wisselt van positie en ze wordt door iedereen tenminste een keer in ieder gat geneukt en gespoten, 7 kerels, veel sperma, veel neuken, veel lul, en de ene nog groter als de ander.
Een paar uur later als iedereen uitgeput ligt bij te komen en Janine wilt opstaan merkt ze dat ze niet kan lopen, laat staan zitten, ze heeft het gevoel alsof ze een pak slaag heeft gehad, maar ze voelt zich zo lekker….
Ze voelt zich geneukt, misbruikt, geliefd, een hoer, maar zo voldaan, en zo kruipt ze naar huis haar bed in.
Als ze de volgende dag wakker wordt denkt ze dat ze gedroomd heeft.
Totdat ze op wilt staan, dan voelt ze dan napijn, en dan begint de schaamte….
Ze gaat douchen en de straal op haar kale gevoelige poes geeft haar zo'n genot dat ze spontaan klaarkomt, ze vloekt binnensmonds van schrik en stapt onder de douche uit. Ze kleed zich aan en gaat naar de keuken om koffie te zetten, als ze aan tafel zit hoort ze kloppen op de keuken deur, als ze de deur opent staat de sc***der daar, ze kijkt hem boos aan en wilt de deur dichtslaan, snel zet hij zijn voet ertussen en komt naar binnen. Haar ogen spugen vuur van boosheid als ze zegt, hufter, klootzak, profiteur, dat was niet de afspraak!! Oh nee zegt hij?

Jij wilde toch sex, uren neuken, geneukt worden, volgespoten, lang en veel. Heb je toch gekregen zegt hij, ik heb alleen niet gezegd hoe, en jij hebt niets gevraagd. Ze kijkt hem nog eens boos en en schiet ineens in de lach, nee zegt ze, ik heb precies gekregen waar ik om gevraagd heb. Ja zegt hij, en nu wil ik je sc***deren zoals ik wil, naakt. Ze denkt even na en vraagt, heb je er van genoten?, van mij neuken, als eerste in mijn kont, was het lekker?, voor herhaling vatbaar? Zeker zegt hij enorm lekker, zo geil.
Zou je het nog eens willen doen vraagt ze, graag zegt hij.
Dit is mijn antwoord zegt ze, je kunt kiezen, mij naakt sc***deren of mij nog een keer neuken, jouw keuze.
Die keuze ga ik echt niet maken zegt hij boos.
Zo zegt ze beter jij boos dan ik boos en gaat weer zitten.
Hij draait zich om en loopt de deur uit.
Janine loopt naar boven en staat voor de kast na te denken wat ze aan zal trekken als ze weer geklop hoort op de keukendeur, ze trekt snel haar badjas over haar naakte lijf aan en loopt naar beneden, als ze de deur open doet staat de buurman er weer.
Hij pakt haar vast en duwt haar de keuken in naar de keuken tafel trekt haar badjas uit, draait haar om en duwt haar bovenlichaam voorover op de keuken tafel, pakt zijn lul vast en haalt hem een paar keer langs haar kutlippen en duwt hem ruw in haar kut, ze kan nu pas reageren en vloekt als een bootwerker, geniet er maar van zegt ze, dit is meteen je laaste kans geweest, ben maar niet bang zegt hij grommend ik zal er van genieten en jij ook al is het de laatste keer dat ik jou neuk. Hij pakt haar bij haar tieten vast en neukt haar wild, stiekun geniet Janine er wel van dat ze zo bruusk genomen wordt door de sc***der met zijn grote kwast en het duurt niet lang of ze komt wild schuddend klaar, de sc***der pompt als een dwaas en als hij klaarkomt voelt ze hem in haar kut spuiten, WAUUUUUW roept ze dat voel ik in mijn kut. Als hij achteruit stapt stroomt zijn geil uit haar kut langs haar benen, als ze kijkt ziet ze dat hij nog steeds een stijve lul heeft, voor ze het beseft staat hij weer achter haar en zet zijn eikel tegen haar anus, zo zegt hij even afmaken waar ik aan begonnen ben en schuift zijn lul langzaam in haar strakke kont en stopt pas als zijn 22 cm dikke neukkwast haar anus gevuld heeft. Ze hapt naar lucht als hij hem er weer langzaam uit beweegt tot alleen zijn eikel nog in haar poepertje zit, ohhhh zegt ze, het is nog gevoelig van gisteren en ze zucht als zijn lul weer in haar schuift, neuk me verdomme zegt ze, neuk me maar goed want dit is de laatste keer dat jij jouw lul in mij steekt zegt ze grommend, neuk me hard en spuit mijn reet vol, neuk me klootzak, hij reageert met een ferme stoot doe ze voelt tot in haar darmen en komt reillend klaar, de sc***der pompt in en uit haar geile reet en met een diepe grom komt hij klaar en spuit zijn zak leeg in haar reet. Hij stapt achteruit en ziet zijn sperma uit allebei haar neukgrotten sijpelen en lacht en geniet van het aanzicht, Janine komt evereind en geeft hem een draai om zijn oren, duwt hen in zijn blote reet de keuken uit de tuin en gooit zijn kleding achter hem aan, en nu wegwezen zegt ze boos.
Hij loopt bukkend door de tuin naar huis en trekt snel de deur achter zich dicht in de hoop dat niemand hem gezien heeft. Janine staat inmiddels onder de douche en speelt met de douche en geniet lekker na van die harde water straal tegen haar lichaam.
Ze droogt zich af en zet de computer aan, via een messenger krijgt ze het verzoek van de sc***der om even te praten, aangezien ze stiekum geniet van hetgeen hij met haar doet gaat ze er op in.
Sorry zegt de sc***der maar voordat ik antwoord wilde geven moest ik je eerst nog een keer neuken, want als ik de keuze moet maken dan sc***der ik je graag naakt en mag ik je niet meer neuken, dus dit neem je mij niet meer af. Hmmm zegt ze nag nagenietend, ik was denk ik boos op mijzelf na gisteravond en de manier waarop ik misleig ben, op een heerlijke manier, zegt ze snel. Maar mijn keuze staat wel, ik ben niemands slaafje of slet, maar ik wel ook graag mijn grenzen verleggen zegt ze, en zo vaak heb ik de kans niet als gescheiden mama met 3 kinderen die om het weekend weg zijn.
Dus sc***deren mag je mij zoals jij wilt, maar aanraken niet.
Afgesproken zegt hij en spreken af voor later die middag om te poseren.
Als ze bij de buurman aanbelt roept hij dat ze binnen kan komen, ze doet de deur open en ziet hem in zijn nakie klaar staan met zijn pallet in zijn handen. Ze kijkt verbaasd, en ze zegt dat ze wat afgesproken hebben, ja zegt hij maar ik had toch gezegd naakt sc***deren?, Dus ik ben er klaar voor, maar jij nog niet.
Ze laat haar jurkje van haar schouders glijden en staat zo naakt als bij haar geboorte voor hem. Zo is het bijna goed zegt hij, hij wijst op een stapeltje kleding, trek dat maar aan zegt hij.
Als ze er naar toe loopt en het oppakt ziet ze dat het een ouderwets corset is met jarretels er aan, wel 20 stuks en een paar hele dunne fijne nylons met naad, oooh wat mooi zegt ze zachtjes en begint het corset aan te trekken. Ze staat een beetje onwennig met het corset half aan als hij naar haar toe loopt, draai je eens om zegt hij, dan zal ik je insnoeren zoals het hoort en zet een hand in haar rug en beging langzaam aan het corset steeds strakker aan te trekken, wacht even zegt ze ik kan bijna niet ademen, hij legt er een strik in en helpt haar de nylons aan te trekken en aan de clips van de jarretels vast te maken, als ze alles aan heeft gaat ze voor een grote spiegel staan en kijkt en draait rond, wauw zegt ze ben ik dat, wat apart, mijn tieten lijken zo nog groter dan ze al zijn zegt ze verbaasd. Blijf zo maar staan zegt hij als hij begint te schetsen, plots gaat de deurbel en de sc***der roept, kom maar binnen en er komen wat mensen binnen die Janine meent te herkennen van de avond er voor, ze schaamt zich en wilt zich bedekken, NEE staan blijven zegt de sc***der, ik ben bijna klaar met deze schets, beduusd blijft ze staan en even later zegt hij, zo klaar, nu de volgende pose zegt hij, ga maar liggen op je rug half naar mij toe gedraaid, ze doet wat hij zegt en als ze ligt hoort ze gestommel en ziet ze een van de mannen aan komen lopen die voor haar geknield op de grond gaat en haar begint te beffebn, ze zegt niets en sluit haar ogen en haar tong gaat langs haar lippen, jaahhh zegt de sc***der, houden zo, maar janine hoort niets meer, ze voelt alleen die tong die haar lekker beft en tongt, ze voelt wat beweging en als ze kijkt ziet ze een grote stijve lul voor haar neus op dat moment komt ze klaar en kreunt en hapt naar adem, voor ze het beseft hangt er een bijna stijve eikel tussen haar lippen en begint er aan te likken, rustig aan roept de sc***der zo snel ben ik niet !! Hij legt zijn kwast weg en pakt een fototoestel en begint foto's te maken, Janine ziet het flitsen wel maar heeft nergens aandacht voor, en geniet van iedere aanraking, ineens stoppen de mannen en kijkt ze beduusd op, ze is alleen, iedereen is weg, ze staat op en voelt haar kut leegstromen, ze is zich niet eens bewust dat er iemand is haar is klaar gekomen, als ze in de keuken komt ziet ze zeker een man of 12 staan en ze schrikt en wilt zich bedekken, een aantal mannen is naakt een aantal is zich aan het uitkleden. Ze draait zich snel om en botst tegen de sc***der aan die net binnenkomt, wat moet dit voorstellen vraagt ze hem, gewoon, een beetje sc***deren, wat foto's maken zegt hij en jij veel sex, maar niet met mij, hadden we toch afgesproken? Ineens ziet ze de humor er wel van in, ja zegt ze, af en toe ben ik ook echt een dom blondje heh, ja zegt hij zo'n verschrikkelijk lekkere sexy MILF zegt hij, ze kleurt van zijn opmerking en geeft hem een kus, eigenlijk ben je best lief zegt ze en heb je mij een groot plezier gadaan, maar die mannen in de keuken zegt ze vragend.
Je eerste gangbang zegt hij, 13 is jouw geluks getal vanaf nu zegt hij, 13 keer pijpen en slikken, 13 keer in je kut geneukt worden en 13 keer in je kont geneukt worden zegt hij, de foto's en de film krijg je kado van mij. Ze kijkt hem aan met grote ogen en zegt echt niet, maar hij ziet aan haar ogen dat ze er over nadenkt, niet doen zegt hij, geloof je zult er van genieten en het wordt een ervaring om nooit te vergeten.
Hij steekt een joint op en geeft die aan haar, ze rookt hem langzaam helemaal op en ziet de mannen aan komen lopen, ze beginngen haar vast te pakken em het duurt niet lang of ze krijgt de eerst lul tussen haar kaken geduwd, haar langzaam diep mondneukend en spuitend in haar mond, snel afgewisseld door de volgende en ze voelt het teveel aan sperma dat ze niet doorgeslikt krijgt uit haar mons sijpelen als de volgende lading afgeleverd wordt, ze kokkalst er van en voordat ze op adem is zit nummer 3 er al in die meteen al spuit, als ze kijkt ziet ze de mannen om haar heen staan trekkend aan hun lullen om ze stijf te houden en lekker tussen haar lippen te spuiten. Als de laatste klaar gekomen is voelt ze het sperma over haar lippen lopen, over haar tieten. Ze voelt dat ze opgetild wordt en ergens in gehangen wordt en voor ze beseft dat ze in een soort schommel hangt voelt ze een ennorme lul in haar kut schuiven en wordt ze in de schommel heen en weer geslingerd en volledig op die beste jongen geschoven, ze voelt dat ze klaarkomt en gilt het uit ze hoort geroep en voelt dat ze volgespoten wordt en meteen neemt aan ander plaats voor haar en begint haar ook hard te neuken, ze voelt een stacato aan orgasmes komen en na een poos is ze de tel en de tijd kwijt, voelt alleen maar dat er veel gewisseld wordt , als ze weer van positie wordt veranderd weet ze dat nu haar kont aan de beurt is, ze kijkt even rond en ziet de mannen staan sjorend aan hun pik, de een dik en groter dan de ander, als ze de eerst voor haar kont voelt zegt ze zuchtend, maak er snel een einde aan aub, spuit me vul neuk me suf, maar doe het snel, en de man voegt de daad bij het woord en jaagt zijn lul hard in haar kont en neukt haar hard en snel en peuit zich leeg in haar kut, de volgende komt en doet hetzelfde, daarna voelt ze niets meer en hoort ineens een diepe stilte, als ze haar ogen open doet ziet ze een man klaar staan en ze schrikt als ze zijn lul ziet, zeker 25 cm lang als niet langer en tenminste 6 cm dik, ohneeee jammert ze, dat past niet, gaan we nu proberen zegt hij, je hebt hem ook helemaal in je kut gehadm, echt helemaal zegt hij, ze kijt met grote ogen en zegt, echt niet dat past toch niet, schatje zegt hij, haal maar eens diep adem en hij zet zijn eikel tegen haar anus en schiet er net zo makkelijk in.Oooeeeffffff zegt ze jammerend, hij begint haar langzaam en voorzichtig met kleine stoten te neuken, steeds een beetje dieper, o god zegt ze, ze komt sidderend klaar en haar geile vocht spuit uit haar kut zo intens komt ze klaar, ze voelt dat ze steeds dieper wordt geneukt, kijk eens hoort ze de sc***der zeggen en hij laat een foto zien, die grote dikke lul helemaal tot aan zijn ballen in haar kont, opgerekt tot het uiterste, nat van het geil, verdomme zegt ze, ongelofelijk, alles erin, nou in dat geval zegt ze lachend, neuk me dan maar eens goed met die paardelul en hij voegt de daad bij de wens en begint haar diep en hard te neuken, ze heeft het gevoel dat ze in brand staan en gilt van de brandende pijn en smeekt hem om klaar te komen, hij was al op dat pun t aangekomen en lost zijn zaakje diep ik haar, als hij zijn lul uit haar kont trekt heeft ze het gevoel alsof haar darmen meekomen, ze wordt uit de schommel gehaald en neergelegd, ze voelt uit allebij haar gaten het vocht nog stromen en het branden van het neuken.
En? vraagt de sc***der, genoten?
Weet ik niet zegt Janine met horten en stoten, als ik morgen nog leef zal ik het je vertellen, en valt in slaap.
De volgende morgen wordt ze wakker, in haar eigen bed, verbaasd kijkt ze om zich heen, op dat moment voelt ze het brandend gevoel van haar kut en anus, ze probeert op te staan maar kan niet, ze heeft het gevoel alsof ze door een auto is overreden, ze pakt de telefoon en belt de buurman op en vraagt of hij even wilt komen.
Nog geen halve minuut later is hij er al, boven roept ze als hij vraagt waar ze is. Boven gekomen vraagt hij wat er is, nou zegt ze, gisteravond, dat is dus echt gebeurt want ik kan niet op mijn benen staan, maar waren het er echt 13, ben ik 13 keer geneukt in alle 3 mijn gaatjes? Ja zegt hij, echtwaar, en voordat je in slaap viel heb je iedereen uitgenodigd om het nog een keer te doen maar dan 13 keer 3 tegelijk. NEEEEEE zegt ze verschrikt, echtwaar?
Ja zegt hij, wat een slt ben ik geworden zegt ze en de tranen klopen over haar wangen. Slet? zegt de schuilder verbaasd, ik denk meer een vrouw die zichzelf ontdekt heeft en haar grenzen heeft oogezocht, ja zegt ze en denkt ineens aan de laatste lul in haar kont, auw zegt ze alsof ze hem nog voelt zitten.
Kan ik wat voor je doen vraagt hij, ja zegt ze een kopje koffie zou fijn zijn en daarna douchen en een pijnstiller, en iets tegen de schaamte, wat nu als ik een van die mannen tegenkom zegt ze verschrikt. Ben niet bang zegt de sc***der, dat zij n allemaal vrienden van mij en kunstenaars, komen niet uit deze buurt, dus ben niet bezorgt. Hij haalt koffie voor haar en helpt haar naar de douche, als ze klaar is komt ze de kamer in, poedelnaakt, vindt je mij mooi vraagt ze,, ja erg mooi en erg geil zegt hij, kijk maar en laat zijn broek zakken, weg met dat ding zegt ze, kan geen lul meer zien voorlopig. Ze lachen en ze gaat weer in bed liggen, de sc***der gaat naar huis en gaat de foto's nog eens bekijken.
Wacht maar buuf denkt hij, morgen weer een dag....
100% (6/0)
 
Categories: AnalGroup SexHardcore
Posted by rivo020
1 year ago    Views: 465
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
lekker geil verhaal