Lekkere vakantie

Afgelopen zomer ben ik samen met mijn man Henk (50) drie weken in het Spaanse Blanes op vakantie geweest, waar (vooral) jongere uit alle werelddelen zich vermaken op de stranden en in het bruisende uitgaansleven. Zon, zee, strand,veel alcohol en seks zagen wij dagelijks de revue passeren. Ik dacht daar terug aan mijn eigen jonge jaren met mijn vriendinnen op de Spaanse stranden, ook ik heb daar gefeest en seks gehad met verschillende jongens die wij daar in het uitgaansleven en op het strand ontmoeten. Ik herkende veel bij de jongens en meiden die zich uitbundig te buiten gingen in het zon overgoten Blanes. Wij verbleven in een mooi villa in de bergen op vijf kilometer afstand van het standcentrum op uitnodiging van vrienden van ons. Een heerlijke vakantie hebben wij daar afgelopen zomer gehad,wilde wij de drukte opzoeken gingen wij naar het strand en ’s avonds naar het stadcentrum, en voor de rustige relax dagen bleven wij lekker in de villa bij het zwembad. Ik ben inmiddels 20 jaar getrouwd met Henk en het vrije onbezorgde vakantie leven van toen is voorbij!

De sfeer en entourage deden mij heerlijk ontspanning na weer een jaar hard werken en ik bloeide helemaal op en had weer volop energie onder de Spaanse zon. Ik kreeg zin om ook weer eens helemaal uit mijn bol te gaan in de nachtelijke uren van de disco,s, lekker dansen en uitgaan. Mijn man zag dat helemaal niet zitten, hij is meer op rust gesteld en vond het gedrag van die jongere helemaal niets. Onze vrienden hebben een zoon, Peter van 17 jaar die elke dag met zijn vrienden naar het strand ging en tot ’s morgens vroeg feesten in de discotheken, een mooie jongen die goed lag bij de meiden had ik wel gezien. Ik kon ook goed met hem opschieten en kon mee praten vanuit mijn eigen jonge jaren op zijn niveau, hij vertelde mijn stoer zijn avontuurtjes als wij samen bij het zwembad lagen. Ga een keer een nachtje mee op stap Brenda nodigde hij mij een keer uit, lekker drinken en dansen en uit ons bol gaan. Ik zei hem dat graag een keertje te willen doen maar dat Henk dat absoluut niet zou zien zitten, als je samen met mij gaat toch wel had hij ondeugend gelachen. Ik vond hem grappig en sympathiek maar zei tegen Peter dat ik dat niet kon maken tegenover Henk, onze band werd steeds een stukje hechter, hij vond het leuk merkte ik wel om in mijn buurt te zijn. Zodra ik een duik nam in het zwembad, kwam hij ook het zwembad in.

Op een gegeven moment voelde ik hem regelmatig tegen mijn lichaam komen in het water, dan raakte hij mijn even aan en zat even vluchtig aan mijn borsten of tilde mij spelend in het water op met zijn hand tussen mijn benen. Ik kreeg daar best wel opwinding bij en keek altijd even of er niemand naar ons keek. Ik vond zijn aandacht wel leuk. Drie dagen voor wij weer naar huis gingen gebeurde er het volgende. Wij zaten ’s morgens koffie te drinken bij het zwembad met de ouders van Peter,het was weer een heerlijke zonnige dag, iedereen was al gedoucht en zat in badkleding bij het zwembad. Ik ging even het huis binnen om mijn zonnebril te pakken, in de gang van het huis stond ik ineens tegenover Peter die geheel naakt uit zijn slaapkamer kwam. O Brenda lachte hij, jij hier! Ik schrok niet of zo, maar keek eerder geïnteresseerd naar zijn naakte lichaam, zijn lul sprong in het oog, een halve behoorlijke erectie, waarschijnlijk was hij op weg naar het toilet. Ik had zelf een kleine bikini aan waar Peter ook naar keek, waar is iedereen vroeg hij? Bij het zwembad zei ik, op dat moment duwde hij mij zijn kamer in, toen schrok ik wel even. Peter pakte mij vast en drukte mij tegen zijn lichaam, ik voelde zijn lul omhoog schieten langs mijn bovenbeen wat ik natuurlijk heel opwindend vond. Hij zocht met zijn mond mijn mond, even tong zoende wij kort met elkaar.

Ik vind je een mooie vrouw Brenda zei hij en liet gelijk zijn hand in mijn kleine bikini broekje over mijn billen gaan, doe even rustig Peter fluisterde ik, bang dat er iemand naar binnen zou komen. Wil je dit niet vroeg hij? Ik was zo geil als de pest geworden op dat moment van hem, maar durfde dat niet te zeggen, ja ik wil het wel zei ik, maar het kan niet. Henk of een van je ouders kunnen binnen komen fluisterde ik weer, mijn bevestiging dat ik wel wilde had hem schijnbaar toch aangemoedigd om nog even door te gaan. Wil je mij even pijpen vroeg hij ? Ik dacht niet meer na, hurkte voor hem neer en pakte zijn mooie grote jongens lul vast, o wat was ik geil. Ik pijpte mijn mond over zijn eikel die helemaal vrij was gekomen uit zijn vel, ik had op dat moment nog nooit zo snel iemand gepijpt. Zijn grote ballen sloegen wilt tegen mijn kin zo ging ik te keer, ik pijpte zijn eikel ook helemaal mijn keel in. Al heel snel, hooguit drie of vier minuten verder voelde ik zijn lul verder opzwellen, o Brenda kreunde hij opwindend voor mij om te horen, ik kom klaar. Zijn warme krachtige stralen sperma verdwenen diep in mijn keel, ik slikte alles door en weet nog dat ik verbaasd was hoeveel hij spoot. Hij stond te trillen, net als ik, op zijn benen toen ik weer omhoog kwam. Ik moet echt gaan zei ik tot mijn spijt, maar ik was veel te bang dat er iemand naar binnen zou komen.
Ik deed zonder nog een woord te zeggen de deur van zijn kamer weer open en liep terug naar het terras waar iedereen gelukkig nog zat te praten en koffie zat te drinken. Mijn kopje koffie had ik voor ik naar binnen ging voor de helft leeg gedronken, ik liet het staan en genoot stilletjes nog even van de smaak van het sperma van Peter in mijn mond. Dit was echt heel geil wat ik stiekem had gedaan. Ik moest mij concentreren om weer aan het gesprek aan de tafel deel te nemen, maar niemand had gelukkig ook maar iets in de gaten van wat ik had gedaan. Het was wel zo dat mijn kut jeukte in mijn broekje, ik had vlinders in mijn buik van geile opwinding en voelde het vocht in mijn kruis. Mijn vriendin ging een tweede kopje koffie inschenken, de mannen waren in gesprek met elkaar en ik liep onopvallend naar het zwembad waar ik een verfrissen deuk in nam. Het water was koude dan mijn lichaamstemperatuur, ik koelde daardoor gelukkig weer een stukje af. Mijn tepels stonden zo hard dat deze er een beetje zeer van deden, maar mijn kruisje spoelde weer schoon. Ik bleef vanaf dat moment heel geil, kon mij gedachte bijna niet meer van dit korte maar zeer heftige avontuurtje afhouden. Peter was terug gegaan naar zijn bed en kwam pas ’s middags bij ons bij het zwembad zitten. Ik zag hem wel steeds naar mijn kijken, maar ik probeerde in aanwezigheid van de andere zijn blikken te ontwijken. Ik durfde het risico niet aan om nog een keer seks met hem te hebben.

De laatste twee dagen probeerde Peter mij over te halen om eenmaal in Nederland een keer samen naar bed te gaan,hij gaf mij complimentjes en zei dat hij het toen zeker wist dat hij op oudere rijpere vrouwen viel. Ik heb echt wel getwijfeld om in Nederland wat met hem af te spreken, ik vond het strelend en heel opwindend dat zo jonge knul belangstelling voor mij had, en hij was zeker goed geschapen. Ik vond zijn stijve lul heel mooi om te zien,maar ik ben nu eenmaal getrouwd en durfde het risico niet te nemen. Als het uit zou komen door welke reden dan ook, zou dit mijn huwelijk kosten en dat had ik toch zeker niet over voor een seksuele affaire. Eenmaal terug in Nederland heb ik hem het afgelopen jaar nog een paar keer gezien bij zijn ouders thuis, hij bleef respectvol naar mij toe en heeft het nooit meer geprobeerd. Ik bleef er wel aan denken aan mijn eenmalige korte avontuurtje met hem, keek ook wel meer naar jonge jongens die ik wel eens ontmoeten en fantaseerde dan over seks met zo knul. Het duurde toch bijna een jaar na deze vakantie in Spanje,dat ik echt een jonge knul verleiden en met hem vreemd ging. Begin mei 2009 was ik samen met een vriendin gaan winkelen in Breda,na het shoppen besloten wij nog even samen op een terras een wijntje te drinken,het was een mooie zonnige dag en wij zaten daar even lekker van te genieten.

Marleen, mijn vriendin attendeerde mij op een groepje jongens die twee tafeltjes van ons vandaan het ene na de andere biertje zaten te drinken, en hoorbaar veel lol hadden. Zie je niet hoe die knullen naar ons zitten te kijken fluisterde zij tegen mij, nee ik had dit nog niet in de gaten gehad. Toen ik ook naar de jongens keek werd er geflirt en naar ons gelachen, wij hadden alle twee een rokje aan en de jongens maakte daar opmerkingen over. Marleen werd er een beetje baldadig bij en lachte tegen mij ( zij is net als ik getrouwd en twee jaar ouder (44), als ik 25 jaar jonger was geweest dan wist ik het wel. Ik moest er ook van lachen en keek nog eens goed naar die jongens. Er zat een blonde jongen bij die wel een beetje weg had van Peter, hij was zichtbaar wat rustige dan de andere jongens maar dronk wel in het zelfde tempo zijn biertjes met hun mee. Wij raakte een aan de praat met de jongens, onze tafels werden bij elkaar geschoven en wij kregen steeds wijntjes van hun aangeboden. Op een gegeven moment stonden er twee tafeltjes vol met volle en legen glazen, de jongens bleken in Breda op school te zitten en waren ook stap vrienden van elkaar. Ik zat te praten met de blonde jongen die ik op Peter vond lijken, hij bleek Nicky te heten. Ik vond het een leuke jongen om te zien, zijn ogen hadden iets dromerigs, het leek wel of mijn woorden soms niet goed bij hem binnen kwamen,terwijl hij mij doordringend bleef aankijken.

Hij vroeg mij of ik getrouwd was, dat bevestigde ik en vroeg er gelijk achteraan of hij een meisje had? Hij leek ineens een beetje verlegen en onzeker te worden, waarom vraag je dat vroeg Nicky? Ik schoot in de lach, jij vraag toch ook of ik getrouwd bent zei ik! Zijn ogen gingen over mijn benen en rokje, ik keek op dat moment ook naar zijn jeans en kruis, oei volgens mij was Nicky een beetje opgewonden aan het raken. Hij vroeg wat Marleen en ik verder gingen doen, ik keek even naar Marleen die tussen twee andere jongens zat en het zo te zien aardig naar haar zin had. Zij zat al behoorlijk met een dubbele tong te praten,ik zag ook dat haar rokje een stukje opgeschoven was. Ik zei tegen Nicky dat ik nog wel even tijd had, mijn man had die avond nog een vergadering en zou pas laat thuis zijn. Marleen was opgestaan en naar binnen gelopen in het café, kort hierna ging ook een van de jongens naar binnen, ze zal wel maar het toilet gaan dacht ik. Nicky zat mij constant bijna wezenloos aan te staren, is er iets vroeg ik? Ik vind je zo mooie vrouw glimlachte hij aandoenlijk verlegen, ik kreeg ineens iets ondeugends over mij heen en zei tegen hem dat wij misschien samen wel ergens wat konden gaan eten. Zijn ogen verder steeds groter, ja graag, dat zou ik leuk vinden zei hij. Ik moest ook plassen en zei even naar het toilet te gaan. Toen ik in het dames toilet binnen kwam zag ik Marleen samen met die jongen in een toiletruimte staan, de deur stond een stukje open en ik zag dat zij stonden te zoenen. Wat doe jij nou vroeg ik naar de bekende weg vragend, zij schrokken niet echt dat ik hun zag, waarschijnlijk deed de alcohol zijn werk al.

Ik ga zo met Dick nog even samen ergens een glaasje drinken lachte Marleen ondeugend, ik dacht even praktisch na omdat Marleen met mij was meegereden. Hoe kom je thuis dan vroeg ik, o ik zie wel zei ze, ik neem wel een taxi. Oké zei ik en ging in het andere mijn plasje doen, het was warm geworden tussen mijn benen en mijn kruisje was vochtig geworden, deze onverwachte ontmoeting met de jongens en de diverse wijntjes hadden mij geil gemaakt,er flitste allerlei opwindende gedachten door mijn heen. Ik deed mijn natte slipje uit, dat voelde beter aan dan mijn natte slipje weer aan te trekken. Marleen en Dick waren nog steeds samen op het toilet maar nu was de deur wel dicht, ik riep dat ik ging en haar wel zo bellen. Eenmaal terug op het terras pakte ik vijftig euro uit mijn tas en legde dit op het tafeltje voor de bijdrage in de drankjes, de andere jongens keken mij verbaasd aan. Ik ga met jullie Nicky nog even een hapje eten, het was gezellig jongens met jullie zei ik. Nicky was al opgestaan en na de andere jongens gedag te hebben gezegd liep ik samen met hem de winkel straat in, de jongens keken ons verbaasd na. Toen Nicky naast mij liep zag ik dat hij niet zo groot was, ik was een stukje langer dan hem 1.80, en hij was ergens in de 1.70 m. Waar gaan wij naar toe vroeg hij? Ik zei dat ik wel een leuk eetcafé wist aan de rand van Breda, het lag in een mooie bosrijke omgeving en je kon daar lekker eten. Oké zij hij bijna onderdanig mij volgend naar mijn auto.
Ik voelde een verkoelend briesje onder mijn rokje, heerlijk om een keer zo buiten te lopen zonder slipje en zonder dat iemand dit wist. Toen wij in mijn auto zaten die in een parkeergarage stond en ik naar Nicky naast mij keek, zag ik dat hij toch wat gespannen was. Om hem op zijn gemak te stellen vroeg ik hem om een zoen, daar twijfelde hij niet over en wij begonnen te zoenen. Ik liet mijn tong zijn mond in glijden, het was even onwennig voor ons allebei, maar al snel werd ik er ongelooflijk geil van en streelde met mijn hand over zijn strakke kruis. Nicky ging aarzelend met zijn hand over mijn blote bovenbeen, ik voelde door zijn jeans heen dat zijn lul steeds harde werd. Zijn hand ging onder mijn rokje, en toen hij mijn blote kutje voelde leek hij even te schrikken en trok zijn hand terug, wij zaten nog steeds te tong zoenen. Doe maar terug hoor, je hand ,..onderbrak ik even het zoenen, ze bijt je echt niet lachte ik ! Nicky had volgens mij nog niet zoveel ervaringen met meisjes en waarschijnlijk al helemaal niet met een vrouw van 42 jaar, dat vond ik helemaal een super opwindende gedachte en trok mij geweldig in hem aan. Hij deed zijn hand weer terug onder mijn rokje en begon voorzichtig met zijn vinger over mijn schaamlippen te strelen. Ik voelde bij mezelf dat ik daar weer heel nat was, ik was zo geil al een poosje niet meer geweest. Ik begreep het ook wel dat hij even schrok en bij zich zelf dacht, wat is dit nou voor een vrouw die geen slipje aan heeft.

Ik voelde met mijn hand stevig over zijn kruis, ik probeerde zo te ontdekken hoe hij geschapen was, groot, klein, dik of dun. Ik had een heerlijke opwindend gevoel in mijn lichaam en kutje gekregen door al deze verboden dingen die ik deed met deze volstrekt onbekende jongen, ik wist op dat moment niet meer dan dat hij Nicky heten. Doordat hij niet zo groot van postuur was en best nog wel een jongensachtige uitstraling had, had hij bij wijzen van spreken mijn zoon kunnen zijn. Mijn oudste zoon is 15 jaar en ik schatte Nicky hooguit 1 a 2 jaar ouder. Zijn onhandige gefriemel onder mijn rokje vond ik aandoenlijk, maar op dat moment in de parkeergarage wilde ik toch echt even stevig gevingerd worden, ik was zo geil. Eerst opende ik zijn gulp, schoof zijn onderbroekje naar beneden en viste zijn jongens lul eruit, hij stond stijf maar was niet heel groot en dik. Ik speelde voorzichtig met zijn lul, bij de eerste aanrakingen voelde ik hem al snel onrustig worden en was bang dat hij veel te snel zijn kuit zou verschieten. Het was voor zo knul natuurlijk ook allemaal heel spannend, net als voor mezelf. Nicky had mijn gaatje gevonden, zijn vinger kwam diepe mijn kutje in en ik begon te draaien met mijn billen van geilheid op mijn autostoel. Ik heb een kleine Suzuki dus veel ruimte hadden wij niet. Wij hebben elkaar zo minuten lang zitten opgeilen, ik heb hem gezegd nog een vinger in mijn kutje te duwen, al vrij snel daarna klaar ik heel geil klaar.

Zijn lul klopte ook steeds sneller in mijn hand, ik masseerde hem ook stevig op dat moment en liet snel zijn lul los. Ik vond het iets te krap in mijn auto om hem even te gaan pijpen, bovendien wilde ik hem bewust geil houden om later lekker verder met hem te spelen. Nick we moeten gaan zei ik, ik zag even een kleine teleurstelling in zijn ogen en zei er snel achteraan dat wij ergens anders verder zouden gaan. Wij maakte onze kleiding weer in order “ dat was bij mij zo gebeurt” Nicky moest er meer moeite voor doen om zijn stijve jongens lul weer in zijn jeans terug te krijgen. Wij reden de garage uit en kwamen 15 minuten bij het eetcafé in het bos aan. Wij gingen op het terras zitten en bestelde het eten, in afwachting dat ons eten geserveerd werd geile ik hem verder op door zo tegenover hem te zitten, dat hij steeds weer een inkijk kreeg onder mijn rokje en tegen mijn kutje aan kon kijken. Ik zag aan de vorming in zijn kruis dat ik Nicky lekker bleef opwinden. Het viel ook niemand anders op, ik zat daar oog aan schijnlijk te eten met mijn zoon. Nicky bleek ook geen echter prater, ik vond hem eerder wat stil en verlegen worden nadat de alcohol van het bier van die middag wat verdampte bij hem. Ik had hem ook gevraagd fris te drinken bij het eten, omdat ik later niet dronken en suf seks met hem wilde hebben. Ik had mij lekker aan hem op zitten winden en mijn zinnen gezet op een stevig neukpartijtje met hem, ik vond het heel spannend en zat daar op het terras soms even lekker weg te fantaseren wat ik allemaal nog met Nicky kon doen.

Na het eten heb ik mezelf op het toilet even lekker opgefrist en ben daarna met Nicky vanaf het eetcafé de bosrijke omgeving in gelopen, mijn autootje liet ik op de parkeer plaats staan. Na tien minuten lopen waren wij diep genoeg in het bos op een plek waar niet veel mensen zouden komen. Daar zijn wij neergestreken en heb ik Nicky gevraagd mij helemaal uit te kleden, heerlijk om lekker naakt in het avond zonnetje te zijn bij een temperatuur van nog boven de 20 graden. Op een gecreëerd bed van gras heb ik Nicky eerst lekker met mijn tieten en tepels laten spelen, ik heb hem daarbij verder uitgekleed, tot hij ook helemaal naakt was. Zo vrij in de natuur was het bijna 25 jaar geleden dat ik dat had gedaan met een jongen,,toen een van mijn eigen leeftijd,, nu ben ik 42 jaar, inmiddels al 20 jaar getrouwd en lag ik weer te seksen, maar wel met een 18 jarige jonge jongen. Nicky was echt een beetje te verlegen vond ik, ik moest hem zeggen wat hij moest doen anders gebeurde er nog niet veel. Ik heb hem gezegd dat hij op mij moest komen liggen, hij moest mij gaan likken en ik ging hem pijpen, een goede manier om zijn lul te ontdekken en gelijk te voelen of hij al een beetje kon beffen. Zijn lul en ballen waren binnen mijn handbereik gekomen en ik begon hem te pijpen, Nicky begon over mijn dikke volle schaamlippen te likken en vond goed mijn natte gaatje.

Het begin was er, ik had wel snel door dat ik het rustig aan moest doen met Nicky. Ik had al een paar keer zijn lul helemaal mijn mond in gepijpt, waardoor ik bewust zijn eikel diep mijn keel in drukte, dit deed hem steeds schokken van geilheid, zo was hij waarschijnlijk nog niet gepijpt. Zelf had ik mijn benen om zijn hoofd geklemd, hij kon geen kant meer op en moest mij wel blijven likken. Om hem wat meer zelfvertrouwen te geven zei ik dat hij mij heel goed likte, ik ben nog nooit zo lekker gelikt loog ik een leugentje om best wil. Het stimuleerde Nicky want hij begon zijn tong zo diep hij kon in mijn kutje te lekken, ik bleef hem pijpen maar kneep ook tussendoor hard in zijn ballen om hem van een orgasme af te houden. Ik vond het toch wel enorm geil deze jonge jongen zo op te winden en hem wat te leren. Zonder dat hij er zelf erg in had, liet ik Nicky mij klaar likken, hij had dit zelf pas door toen ik al gekomen was, ben je klaar gekomen vroeg hij? ja heerlijk kreunde ik nog na. Als ik het gewild had, had ik hem ook klaar kunnen pijpen, maar telkens hield ik hem daarvan af, best wel gemeen van mij, maar ik wilde hem gelijk leren hoe hij zich moest kunnen beheersen.
Ik duwde Nicky na mijn orgasme van mij af, hij ging weer naast mij liggen in het gras en ik speelde met mijn hand met zijn jongens lul, want die had Nicky, hij was normaal geschapen, misschien net iets onder de gemiddelde maat voor een jongen van zijn leeftijd. Maar zijn postuur was ook niet heel groot. Ik vond het wel wat hebben zo tengere jongen die ik ook nog wat kon leren. Ik ging op mijn handen en knieën zitten, er plakte gras aan mijn billen, wat mij verder opwond. Ik vroeg hem achter mij te komen zitten en tussen mijn billen te likken, ik wilde ontdekken of hij dit ook durfde. Hij deed het, voorzichtig voelde ik hem tussen mijn billen likken waarbij hij ook wel over mijn aarsje likte, ik vind dit altijd heel opwindend, omdat mijn aarsje dan lekker nat word en ik dan soepele gepenetreerd kan worden in mijn anus. Nicky had daar de ideale lul voor, niet te dik en niet te lang. Hij kon toen nog niet weten wat ik had bedacht. Ik liet hem lekker mij aarsje likken, ik zat ondertussen met twee vingers in mijn drijfnatte kutje, en speelde met mijn clitoris. Ik keek even op of hij nog steeds een stijve lul had, toen dat het geval was, nodigde ik hem uit om zijn lul in mijn aarsje te duwen, mag ik je kont neuken vroeg hij bijna ontdaan? Hij kon zijn lul makkelijk inbrengen.

Heerlijk vond ik het om hem helemaal in mijn kont te voelen, ik moest Nicky wel even het goede ritme leren, maar dat ging goed. Ik had mijn vingers er lekker diep bij in mijn kutje, mijn blaas begon een beetje te protesteren, mijn beide gaatjes zaten vol, maar ook mijn blaas. Ik kreeg ineens een super geile gedachte, ik hoopte dat Nicky het zonder klaar te komen nog even vol kon houden in mijn anus, ik haalde mijn vingers terug uit mijn kutje. Neuk mijn kontje maar zo hard je kan gaf ik Nicky instructies om mijn plannetje te kunnen uitvoeren, hij begon zeker goed hard te neuken. Ik begon met mijn harde clitoris te spelen en drukte mijn billen zo hard mogelijk terug op zijn lul. Ik moest wat gaan persen, maar het lukte, ik begon te plassen, harde stralen urine kletterde tussen mijn schaamlippen op de bosgrond. Ik kan het niet beschrijven hoe geil dit was, mijn clitoris en anus waren super gevoelig, ik plaste mijn urine uit en kreeg het lekkerste orgasme ooit. Nicky ging goed te keer, je pis riep hij, je kon klaar, ik kom ook klaar hijgde de arme jonge die ik op dat moment echt aan het misbruiken was! Hij mocht zich in mijn anus leegspuiten, ik vond het allemaal lekker in de vrije natuur, waar zowel urine als sperma onder mij op de grond lekte, heerlijk en super geil. Ik kroop op mijn handen en knieën een stukje naar voren waardoor zijn lul uit mijn anus schoot, hij keek mij verbaasd aan wat er ging gebeuren. Het was super Nicky zei ik tegen hem, maar wij moeten nu gaan. Nadat wij ons hadden aangekleed zijn wij naar mijn autootje terug gelopen en heb ik hem bij het station van Breda afgezet. Wij hebben nog even zitten zoenen en onzeker vroeg Nicky aan mij of ik het lekker had gevonden ? Ja hoor je mag nog eens terug komen zei ik, hij wilde mij mobiele nummer hebben, maar dat gaf ik hem bewust niet, ik vroeg zijn nummer. Ik bel jou wel zei ik en wij namen afscheid. De andere dag wisselde ik bij mij thuis de ervaringen uit met Marleen, zei had ook met de vriend van Nicky spannende dingen gedaan. Een paar dagen later heb ik Nicky weer gebeld en hem en zijn vriend uitgenodigd om bij Marleen thuis te komen, haar man was een paar dagen op zakenreis en wij wilde eens samen een geil feestje bouwen met deze twee jongen, bijna nog onervaren jonge jongens.
100% (11/0)
 
Categories: AnalHardcore
Posted by rivo020
2 years ago    Views: 1,040
Comments (6)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Heerlijk ondeugend verhaal
2 years ago
geil hoor ben benieuwd naar het vervolg feestje !
2 years ago
super geil verhaal
2 years ago
vlak de dames niet uit....
heerlijk verhaal
2 years ago
ja, leuk en goed verhaal
2 years ago
erg leuk