Andere invulling deel (1)

Hey hallo mijn naam is Rienke behalve het seks gedeelte is dit een waargebeurd verhaal. Later ben ik gaan fantaseren wat er had kunnen gebeuren en dat is dit verhaal geworden.
PS Ik weet dat Hells Angels niet zo zijn maar het past goed bij de motor fantasie.


Opgewekt was ik die middag vertrokken na mijn werk om heerlijk een weekendje aan de kust door te brengen. Snel had ik me thuis omgekleed en ben dan met mijn autootje op pad gegaan. Het het leek wel zomer 20 graden in Maart en een weekend vol zon was eindelijk een feit geworden. Een bruin kleurtje stond altijd mooi . IK had een huisje kunnen regelen via een collega en had dus helemaal de tijd aan zichzelf.

hou niet zo van al dat gejakker op de snelweg en besloot om op mijn Tom Tom te kiezen voor het vermijden van de snelweg. Heerlijk ontspannen reed ik zo over provinciale wegen richting Noordwijk aan Zee. In het huisje was verder geen eten aanwezig en besloot dan ook om het er van te nemen en onderweg ook maar wat te gaan eten. Ik week van de route af en al snel had ik een leuk uitziend restaurantje gevonden in een dorpje vlak bij Hilversum. Het was een echt lokaal restaurantje. Uiteraard had mijn luchtige kleding ook wel weer zijn uitwerking op de aanwezige heren. Ik genoot ergens wel van die aandacht en nam me voor om daar een keer gebruik van te maken. Uit liefhebberij schrijf ik stevige seksverhalen voor XHamster Kick erop hoeveel mensen er zich wel niet bevredigen op wat ik schrijf.

Het eten smaakte me best en als ik niet meer had hoeven rijden had ik er zeker nog een lekker wijntje bij genomen, maar daar moest ik nu helaas nog even mee wachten. Voldaan rekende ik af en nagekeken door de meeste aanwezigen liep ik opzettelijk wat extra draaiend met mijn billen het restaurant uit. Ik volgde nu blindelings de navigatie, want kaartlezen en me oriënteren was absoluut niet mijn sterkste punt. De navigatie gaf aan dat ik naar rechts moest en braaf deed ik wat het ding me opdroeg. Ik reed nu opeens wel over hele smalle wegen en opeens gaf de navigatie aan dat ik nu midden in een weiland zou moeten staan. Ik had het altijd onzin gevonden om geld uit te geven voor een update en nu stond ik dus ergens in the middle of nowhere zonder enig benul welke kant ik op moest. Ik besloot maar om door te rijden en na verloop van tijd kwam de weg uit op een wijk in aanbouw. Overal stonden huizen die nog afgewerkt moesten worden en de weg bestond gedeeltelijk uit stalen platen en voor de rest hobbels en kuilen.

Het onvermijdelijke gebeurde natuurlijk. Ik reed door wat ik dacht dat een plas was, was een diepe kuil en bleek vol te zijn met water. Mijn voorwiel zakte weg en ik zat met de voorkant van de auto plat tegen de grond. Vloekend op mezelf stapte ik uit om te kijken naar de situatie, maar ik zag al snel in dat ik dit niet alleen zou kunnen oplossen. Ik pakte uit mijn tas me I-phone om hulp te gaan vragen, maar ik had in het restaurant uitgebreid zitten chatten met vriendinnen en met een laatste bliepje viel hij weg. Accu leeg. Daar stond ik dan, het was al na achten en de hele bouwlocatie was uitgestorven. Een eind terug had ik wel een gebouw zien staan een eindje van de weg waar een busje voor de deur stond en ik besloot dat het dan maar het beste was om daar heen te lopen om te kijken of ik daar hulp kon krijgen.

Zo ging ik dan op pad met enkel me tas bij me en op schoenen die niet echt voor een wandeltocht waren gemaakt. Het koste me bijna een halfuur om bij het gebouw te komen en vanaf de weg kon ik al geluid horen, dus er was in ieder geval iemand aanwezig. Het gebouw leek een oude opslag te zijn of zoiets en erg verzorgd zag het er allemaal niet uit. Aarzelend of ik hier wel goed aan deed klopte ik uiteindelijk op een deur die ik had ontdekt.

De deur werd even later geopend in de deuropening verscheen een kerel met een wilde baard en een leer mouwloos vest over een verder ontbloot bovenlijf dat versierd was met talloze tatoeages. Ik wilde me omdraaien en weg rennen, maar voelde al een sterke hand mijn schouder beet pakken en alsof ik niets woog werd ik naar binnen getrokken. Binnen puilden me ogen uit. De ruimte was gevuld met glimmende Harley’s en een stuk of tien bikers. Van alle gebouwen in Nederland had Ik nu net het tijdelijke onderkomen van de Hell’s Angels uitgezocht om bij aan te kloppen. Nadat zij door de gemeente uit Amsterdam waren verdreven hadden zij zich hier voorlopig terug getrokken tot ze een betere locatie zouden vinden.

“Kijk eens wat een lekkere chick er aan de deur stond jongens” riep de kerel die had opengedaan en gaf me een duw waardoor ik half struikelend midden tussen de mannen terecht kwam. Nu baalde ik van mijn kleding keuze mijn weinig verhullende topje en ook mijn jeansbroekje dat nauwelijks me billen bedekte was nu echt een verkeerde keuze. Ik deed nog een poging om weg te komen, maar een snel uitgestoken been verhinderde dat en languit viel ik over een stoel op schoot bij een biker. Deze liet gelijk alle nog eventueel bestaande twijfels verdwijnen door met een ruk het topje van mijn lijf te scheuren. me stevige die best zonder beha konden waren nu direct voor alle mannen zichtbaar. Achter me zag ik een man op me af komen met een absurd groot mes en voor ik het wist gleed de punt van het mes in een van de broekspijpjes en sneed door de stof of het boter was. Mijn string ging gelijk mee en binnen een mum van tijd lag ik daar volledig naakt tussen een stel mannen die weinig goeds met me voor hadden.

“Elk wijf dat hier vrijwillig komt aankloppen is eigendom van onze club” zei de man over wiens schoot ik nog steeds lag en die me vol in mijn kruis greep. Terwijl hij me tegen zich aangedrukte stond hij op en pas dan draaide hij me om. In een reflex bedekte ik mijn borsten en me getrimde poes met een hand, maar dat had weinig zin uiteraard. Snel werd ik bij beide polsen beet gepakt en zo volledig naakt getoond aan alle aanwezigen. Er klonk een instemmend gefluit en steeds meer mannen stonden nu op en betasten me waar ze maar wilden. Mijn borsten werden ruw gekneed, mijn poesje werd open gedrukt door een ruwe vinger en ook me kont werd niet ontzien. Ruw werden me billen uit elkaar getrokken en ook mijn anus, werd zonder pardon door een vinger geopend.

Trillend op mijn benen en bang om een kik te geven door de herinnering aan het mes dat nog steeds in de buurt was liet ik vol afschuw dit allemaal over me heenkomen. Terwijl ik daar zo betast werd leegde een andere kerel mijn tas op een tafel en de volledige inhoud van de tas rolde over de tafel inclusief een opgevouwen stuk papier. Ik verschoot van kleur toen ik het A4tje zag. Het was een ruwe opzet van een laatste verhaal over een meid die behoorlijk werd uitgewoond tijdens een vakantie en waar ze dit weekend de laatste hand aan had willen leggen. Het kon niet uitblijven dat bij het inspecteren van haar tas ook het verhaal gelezen zou worden en even later gebeurde dat dan ook.

He jongens, die geile slet schrijft over hoe andere meiden zich met veel plezier laten gebruiken, laten we maar eens gaan kijken wat ze er zelf van waar weet te maken. Ik was woest dat ze zo in mijn geheimen aan het snuffelen waren en zonder er bij na te denken riep ik “Valt me mee dat je kunt lezen mongool, blijf met je poten van mijn spullen af” Nauwelijks had ik de woorden uitgesproken of ik had er al spijt van want een klap in mijn gezicht die ik helemaal niet had zien aankomen deed me duizelen.
“Dat was niet slim van je hoer, daar kom je nog wel achter” werd me toegesnauwd. Ik werd op mijn knieën gedwongen en rond om me zag ik overal pikken verschijnen. “Hier weet je toch zo goed over te schrijven slet, laat maar zien wat je er van terecht brengt” hoorde ik nog voor de eerste pik tegen mijn lippen werd gedrukt. Een kniestoot tegen een tiet was voldoende om mijn mond open te laten gaan en zo proefde ik de eerste door de warmte van het zweet ruikende pik. Ik voelde de pik al snel groeien en de volgende pik diende zich al aan. Pik na pik werd er in mijn mond geschoven en ik kokhalsde als er ook nog stevig doorgedrukt werd en de pik mijn keel in gedwongen werd. De pikken varieerden nogal van afmeting en dikte maar er zaten een paar flinke grote bij en echt klein was er geen één. Ik voelde pikken in mijn mond opzwellen die ik nog nooit zo groot en dik had gehad.

Onervaren was ik niet en ik was ook al een tijdje van alle kanten geen maagd meer, maar dat was wel met mindere formaten gebeurd dan wat er nu op me gericht stond. Dat ik die pikken overal zou krijgen besefte ik intussen wel. Het enige wat me op dat moment bezig hield was om hier weer heelhuids weg te komen en daarvoor leek meewerken de beste optie. Tot nu was elke keer als ik even niet meewerkte me op een onaangename correctie te staan gekomen en daar schoot ik weinig mee op.

Juist op het moment dat ik omhoog getrokken werd ging de deur open en kwam een grote kale kerel binnen met een gigantische snor. Uit de reacties van de mannen die gelijk ruimte maakten bleek wel dat deze man hier gezag had. “Van wie is die chick” vroeg hij alsof het de dood normaalste zaak was dat er een onbekende volledig naakte meid aanwezig was. “Zij kwam zomaar vanuit het niets aan de deur kloppen chef” reageerde een kerel achter haar.
“Dus er valt toch nog wel wat te scoren in deze godvergeten uithoek” bulderde de chef en liep op mij af om me beter in zich op te nemen. Ik voelde me nu als een stuk vee gekeurd worden door zijn ogen en hoe hij mijn borsten woog op zijn hand. “Laten we haar maar gelijk de inwijding geven jongens, zet haar op mijn bike” beval hij. Ik werd meegesleurd naar de ruimte naast waar ik tot nu was geweest en daar stond het vol met nog meer glanzende Harley’s. Ik werd naar een groot zwart exemplaar gebracht en ruggelings op de tank gelegd. Mijn Billen ruste op het zadel en ik voelde de kilometerteller tussen mijn schouder bladen. Over het stuur heen werden mijn armen naar beneden vastgebonden aan de schokbrekers en mijn hoofd ruste op de koplamp.

De chef haalde zijn pik uit zijn broek en hangend over de koplamp moest ik ook deze eerst nog pijpen. Toen de chef het genoeg vond stapte hij op zijn bike en schoof zonder pardon zijn pik in me. Tot mijn eigen verbazing gleed de toch redelijk forse pik soepel naar binnen wat niet anders kon betekenen dan dat ik al behoorlijk nat was. Ik begreep hier niks van, hoe kon ik nu nat zijn in deze situatie. Ik werd door een groep kerels verkracht en mijn lichaam reageerde hier op een dergelijke manier op. Mijn hersens wilden duidelijk heel iets anders dan mijn lichaam en dat lichaam was me nu hard aan het verraden. “Die chick glibbert er zo op” riep de chef enthousiast terwijl mijn benen omhoog werden getrokken om over zijn schouders met een riem vastgezet te worden. Ik had nog steeds geen idee wat ze van plan waren en kon me niet indenken dat hij me op die manier wilde neuken. Maar dan werd de grote toegangsdeur geopend en brullend kwam de Harley tot leven. Nog meer Harley’s werden gestart en dan reed de groep naar buiten. Gelijk al op het hobbelige erf merkte ik wat de bedoeling was, want bij elke hobbel schoof ik op en neer over die pik en nu reden ze nog langzaam. Eenmaal van het erf af werd er gas gegeven om een stukje verder een onverharde weg in te slaan.

Deze weg zat vol kuilen bulten en Ik werd wild op en neer geworpen over de pik die me vulde. Mijn bosten wiebelden heen en weer onder het geweld en met moeite kon ik mijn hoofd omhoog houden om niet steeds tegen de koplamp aan te slaan. In deze houding kon ik niet anders dan de man recht in zijn gezicht kijken en ik zag dat hij genoot van deze inwijdingsrit. We passeerden een stel wandelaars, maar die waren zo bezig om het vege lijf te redden voor de voorbij denderende Harley’s, dat die me waarschijnlijk niet eens gezien hebben. Mijn lichaam begon me steeds meer te verraden de stevige stoten en het trillen van de motor misten hun uitwerking niet. Ik merkte hoe ik begon te kreunen en niet veel later voelde ik dat een orgasme zich aan het opbouwen was in deze bizarre situatie. Ik kon mezelf niet bedwingen en steeds harder werden mijn kreunen om uiteindelijk het in een orgasme los te barsten. Het kreunen was niet boven het lawaai uit te horen geweest, maar het orgasme was onmisbaar en ik zag hoe de chef één vinger opstak om aan te geven dat ik gekomen was. Nog geen paar minuten later volgde al een tweede vinger en ik wist niet wat er met me gebeurde. Normaal kwam ik nooit zo snel achter elkaar en nu werd ik verkracht en kwam ik in recordtijd. Net op het moment dat een derde orgasme door mijn lijf trok voelde ik hoe de pik in mijn kutje nog meer opzwol en zich dan diep in me leegde. Straal na straal voelde ik het zaad in mijn onbeschermde kut spuiten. De pil ben ik op tegen vanwege de chemische troep die je daarmee in je lichaam propt en ik gebruik liever een condoom.

Nu de chef was klaar gekomen werd ik overgebracht naar de motor van een mindere god in de rangorde van de club en het hele ritueel herhaalde zich. Nog voor we terug waren bij het clubhuis was ik nog twee keer gekomen en ook de andere biker had me gevuld met zijn zaad. Voor ik weer naar binnen mocht moest ik eerst het zaad van het zadel likken en pas dan werd ik naar binnen gebracht. Met knikkende knieën van de orgasmen die ik had gehad werd ik meegevoerd en liet me gewillig achterover op een tafel leggen. Ik wist wat er nu ging komen en dat ik nu puur neukvlees zou zijn voor de overige kerels. Ik was verbaasde over mezelf hoe laconiek ik hier onder was, ik zou het afschuwelijk moeten vinden en de hele boel bij elkaar moeten gillen, maar ik liet me zonder tegenstribbelen op de tafel leggen en spreidde ongevraagd al mijn benen. Ik lag daar nog maar net in die houding of een dikke pik rekte me kut verder op dan de anderen hadden gedaan en ook deze pik vulde me probleemloos. Net was ik aan het formaat een beetje gewend toen mijn hoofd aan me haren over de tafelrand werd getrokken en ik ondersteboven recht in het kruis keek van een andere biker, die zijn pik op mijn mond richtte. Gewillig opende ik mijn mond en nu had ik al twee pikken tegelijk in me lijf. De pik in mijn mond groeide snel en zijn ballen hingen voor mijn ogen. Steeds steviger werd ik nu ook in mijn mond geneukt en nu de pik steeds groter werd begon hij me ook in mijn keel te neuken. Gelukkig had ik dat al eerder ervaren en wist ik hoe ik door mijn neus nog lucht kon halen voor zover deze niet werd afgedekt door zijn balzak.

Dat mijn lichaam een eigen wil had hierin had ik al eerder ervaren en ook nu voelde ik hoe mijn lichaam me aan het verraden was. De naar mijn gevoel volledige vulling van me poes wond me dusdanig op dat ik weer een orgasme voelde opkomen. Dit keer haalde ik het echter net niet omdat stralen zaad tegen me baarmoeder werd gespoten en de man me voor even liet liggen na geleverde diensten. Lang hoefde ik echter niet te wachten tot mijn nu hunkerende kut weer gevuld werd en nu een wat slanker formaat binnen drong. Ik kwam al snel weer op het punt waar ik eerder was en deze man liet me wel komen. Ik was nog aan het bijkomen van mijn orgasme toen ik snel moest slikken door een flinke hoeveelheid zaad die mijn mond en keel vulde. Nahijgend lag ik zo slap op de tafel terwijl een volgende pik al weer voor mijn ogen hing. Automatisch opende ik mijn mond om ook deze pik te verwerken en dan was het al weer raak in mijn kut. Weer een lading zwemmertjes die op mijn eierstokken werden losgelaten. Nadat ook deze man zich had teruggetrokken voelde ik hoe het kutgeil en het zaad van verschillende mannen uit mijn kut door me bilnaad liep. Ik voelde hoe mijn benen nu iets werden opgetild en de volgende kerel had het duidelijk op een vers gat voorzien, Dat was al helemaal besmeurd door het uitlopende zaad en zonder veel moeite kon hij dan ook zijn pik in mijn darmen boren. Ik had wel even moeite met het stevige formaat, maar door de pik die mijn mond vulde kon ik niet anders dan proberen zo goed en zo kwaad als het ging lucht te krijgen.

De man die mij neukte had al lang gezien dat het me ook niet allemaal koud liet en terwijl hij me in een stevig tempo in mijn kont neukte bewerkte hij mijn clitje met zijn eeltige duim. Het schuren van het eelt over mijn clit was net dat wat ik nodig had en een orkaan bouwde zich weer op in mijn lichaam. Mijn tieten gingen heen en weer door de neukende bewegingen van de mannen en nu werd het voor alle mannen duidelijk hoe geil ik er van werd. Voor het eerst van mijn leven kwam ik spuitend klaar en het spoot zo tegen de buik aan van de man die mijn kont neukte. “We hebben een geil spuitertje” hoorde ik de man boven me bulderen en vrijwel gelijk vulde hij mijn kont nu ook met zaad. Van drie kanten was ik nu met zaad gevuld. Zo werd ik opgetild als een veertje door een stel brede armen en bovenop een pik gespietst van een biker die op de grond was gaan liggen. Nog terwijl ik over de pik zakte wist ik dat een verborgen fantasie van mij nu waar zou worden. Nauwelijks voelde ik hoe mijn clit zijn buik raakte of een pik drukte zich door mijn sluitspier heen. Van twee kanten gleden de pikken nu in en uit mijn lijf en me mond werd even vrij gelaten. De mannen konden me nu horen kreunen en gillen. Bij elke stoot van een pik ontsnapte er een kreun aan mijn lippen maar ook het aparte gevoel van de twee pikken die in mijn lijf slechts gescheiden door een dunne wand langs elkaar schuurden deed zijn onontkoombare werk. Met een langgerekt “OOOOOOOOOOhhhhhhhhhh” moest ik me zich laten gaan. Ik kon niet meer steunen op mijn armen en slap zakte ik boven op de behaarde borstkas van de biker onder me.

Nadat ook deze mannen me hadden volgespoten kreeg ik nog een beurt van de laatste drie mannen die me nu in al mijn gaten vulden voor ze eindelijk allemaal leeggespoten waren. Om weglopen te voorkomen werd ik aan handen en voeten met een leren riem vastgebonden en kon ik zo half liggend zien hoe de mannen hun feestje verder gingen vieren door de biervoorraad aan te spreken.

Wat me nog meer te wachten stond als de kelen van de heren gesmeerd zijn door het bier lezen jullie misschien in deel 2
88% (14/2)
 
Categories: AnalGroup SexTaboo
Posted by rienke1
11 months ago    Views: 722
Comments (9)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
5 months ago
alsjemenou!
10 months ago
Geweldig gedaan....ik kan haast niet wachten om je te "redden". natuurlijk in eigenbelang.....
11 months ago
idee om een verhaal te maken waarin jij een jongen ontmaagd???
11 months ago
misschien iets met een andere motorclub die een verassingbezoek doet waarnaar jij de hoofdprijs bent?
11 months ago
Kom maar met ideeën want ik weet het niet.
Was te geil om te stoppen maar weet ook niet hoe verder.
11 months ago
geil hoor laat deel 2 maar komen
11 months ago
Geil verhal weer.
hopelijk volgt deel 2 snel
cuckcurio...
retired
11 months ago
Erg geil verhaal. Ben benieuwd naar deel 2 ;)