Skriveni svijet iza zaključanih vrata - Zabava

Bilo mi je užasno dosadno, vrzmala sam se po kući i palila cigaretu za cigaretom.
''Jebeš takav život'', pomislila sam.
Zvuk na mobitelu trgnuo me iz čiste dosade, Mirta je opet nešto natipkala na mob u svom stilu''
''Ćao milena moja, da ne kenjam puno, evo ti adresa dolje je na dnu poruke, uglavnom, sredi se onako kako ti znaš i odi na tu zabavu, pusa.''
Otvorila sam ormar i duboko se zamislila. ''Plava perika,hm, ide savršeno uz novi crveni ruž kojeg sam kupila, ogrlica, narukvice, plava uska duga haljina s otvorenim leđima, halteri, čarapice i crvene štiklice...mislim da je to.'' uzdahnula sam.
Sjela sam u auto i odvezla se do zadane lokacije...izišla sam iz auta, pripalila slatku cigaretu i pogledala prema neobičnoj ogromnoj kući na vrhu brda. Ugasila sam cigaretu, ispuhala dim i sjela za volan.
Na ulazu u zgradu dočekao me mladac, tipa 20 godina i još bez dlake na bradi. Vidim da je skužio da sam sređena sissy pičkica, na licu mu se vidjelo da mu se digla kita čim me je vidio. Osmjehnula sam se s pomisli:''Ah, ti mladi jebači, bitno je da samo rupa''. Uveo me na stražnji ulaz gdje je tukla dosta glasna muzika..., a scena za ne povjerovati.''Jebote, u što si me Mirta poslala.''
Oproštajna fešta za debelog direktora tvornice koji je od jučer službeno u mirovini.
Kad bolje pogledam, svi su bili debeli. Fina odijela, lakirane cipele, kravate, zlatno prstenje i kretensko smijanje, vina na litre, a da ne govorim o pomahnitalom uvlačenju kubanki. ''Mirta, sunce li ti''.
Prišao mi je Srećko, kao fin gospodin, ali se vidjelo da je prefrigana lopina.
Poveo me za ruku i odveo u sobu i rekao da pričekam u garderobi.
Kroz par minuta došao je po mene. Na četiri fotelje razmještene u krug sjedila su 4 debela direktora s isukanim kurčinama. Polutama zavladala je sobom, jedino je disko kugla bacala sporadičnu svjetlost na fotelje. ''Pleši pičko'', ''Zavrti guzicom'', ''Ajde mala kujice, vrti, vrti'', ''Droljo'', uzvikivali su iz fotelja.
Zaigrala sam igru, zanjihala bokovima i zaplesala. Kurčine su im bile u rukama.
''Oh, pobogu, pa zar ću večeras biti rasturana'', pomislila sam dok sam pušila debeli kurac najdebljeg od direktora. Napunio mi je cijela usta da nisam mogla niti disati. Ispušila sam ga dok se trzao i lijevao spermu po podu. Okrenula sam se na d**gu stranu i počela gutati najmanji kurac kojeg sam ikada vidjela, ispušila sam ga u tri cuga. d**ga dvojica su bili malo čvrći momci pa sam ubrzo shvatila da je njihova ideja bila angažirati trans kujicu jer su oni redovito posjećivali Mirtu, tj, ta starija gospoda su znali kako puniti trans guze.
Zadigla sam dugu plavu haljinu, popravila šminku, podmazala si rupicu i zajahala finog sjedog gospodina dok mi je d**gi debeli direktor sprašio kurac u usta.
Tako lijepo mi je širio guzu i svih njegovih 20 cm stalo je do jaja u moju pičkicu.
Vadio ga je i ubadao sa pohotnim izrazom na licu. Što mi ga je duže trpao to mu je žila na kurcu bila veća i deblja.
''Oh, koji kurac, zabij mi ga'' derala sam se kao drolja dok su se direktori cerekali uživajući u sceni nabijanja mlade transice.
Okrenuo me, polegao na fotelju, zabio mi glavu u jastuk i gurnuo debelu kurčinu u već sada finu ružičastu rupu koja je zjapila i bila gladna kurca.
Šarafali su me gotovo cjelu noć mijenjajući kondome i poze.
Napustili su dvoranu, ustala sam na jedvite jade i pokušala sjesti u auto.
Rupa mi je bila toliko razjebana da nisam bila u stanju niti voziti. I već kad sam pomislila zvati moju divnu jebenu frendicu Mirtu iz mraka je iskočio mladi portir.
''Miss, da vas odvezem doma'' ponudio se. ''Oh, hvala ti od srca, barem je večeras netko gospodin''.
Dovezao me gotovo pred vrata stana, krenula sam van kad me je nježno povukao za rukav.
''Stara, znam da si drolja do jaja, gledao sam sve kroz prozor, a sad lijepo otvori svoja usta i šuti i puši.'' rekao je iskusno. Šutila sam, gurnula sam kurac u usta i pušila dok je sunce izlazilo na istoku. Okus sperme bio mi je u ustima, slatki okus požude. Dala sam klincu čak i broj. Koja sam ja drolja...prava pravcata drolja.
100% (13/0)
 
Categories: AnalFetishShemales
Posted by planinar80
1 year ago    Views: 111
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 months ago
ufff majko mila koja priča :)