Skiveni svijet iza zaključanih vrata - ''

Ispuhivala sam lijeno dim cigarete i slušala Mirtu koja je pričala bez prestanka...
''Sjela sam na njega i lik je svršio odmah'' priča mi Mirta.
''Uzela sam ga cijelog a lik se presavinuo i svršio, pa šta je on mislio da može jebati mene duže od tri sekunde'' haha, smijala se i dalje Mirta.
Mirta je stvarno bila iskusna tv cura, u svijetu u kojem se ona kretala perverzija je bila prezime, šlag njenom životu.
''I, moja Silvi, što ćemo danas?'' pitala me. ''Evo fino si sređena, posudila sam ti sve što sam imala a da možeš stati u to''. Povukla sam dim, prekrižila noge i slušala Mirtine planove.
''Šminka je tu, kosica na mjestu, štikle i suknjica, jednostavno neodoljivo'', pregledavala me Mirta, koračajući u visokim crnim čizmama oko mene, koraci su odzvanjali stanom.
Mirta me pretvorila u fuficu, do jučer dečko, a danas kuja koja guta sve što joj ponude. Poslušno sam je slušala i podavala se kuratim dečkima, na njihovu i Mirtinu zabavu, no ponekad je i meni bilo zabavno biti navučena na kurac.
''Dosadno mi je!'' poskočila je Mirta i brzim pokretom zapalila cigaretu.
''Ajmo se karati'' dodala je. ''Ajmo se moja Silvi rasturati do jaja večeras.''
Otišla je u sobu, slušala sam neki razgovor, hihotanje i zavodničku retoriku moje Mirte.
''Silvi, moja draga, popravi šminku, nabij si u guzu ovaj butt plug i razradi je malo, večeras imamo goste''
Sati su prolazili dok smo se mi pripremale u osami stana. Soba je bila spremna.
Soba u kojoj je Mirta radila svoja čuda.
Čulo se zvono i glasovi na vratima. Mirta se smijala i krajičkom oka sam vidjela dvojicu koje je Mirta jako dobro poznavala jer je prvoga odmah na vratima uhvatila čvrto za jaja.
''Večer, večer moji dečki, uđite slobodno'' rekla je Mirta. ''Kujo izlazi van da te dečki upoznaju''
Ustala sam i zanjihala guzovima, kao kroz neki san noge su me nosile prema njima.
Večer je odmicala dok smo se razbijali alkoholom koji je klizio perfektno. Sjedili smo dečkima u krilima i zavodili ih, a onda je počelo.
''Ajmo se ludo karati'' rekla je Mirta ,,pa zato smo ovdje dečki zar ne''.
''Večeras mi se ne da primati kurac jer sam sinoć bila jebana do pet ujutro, no moja Silvi će sve primiti, prava je kujica samo da znate.'' nasmijala se Mirta.
Mirta je sjela u fotelju, pijuckala šampanjac i uživala.
Dečki su me mazno dodirivali i mazili. Izvukla sam butt plug i pokazala svoju rupicu.
Kurčine su im bile spremne. Počala sam ih mahnito pušiti, gutala sam sad jednoga, sad d**gog. Mazno sam stenjala i oblizivala im kite. Jedan od tipova me uhvatio čvrsto za dupe i već sam znala što želi. Namazala sam si rupicu i rekla dečkima.
''Razvalite me''.
Ušao mi je straga i polako širio rupicu, bio je jebeno ogroman, no čvrsto sam se nabila na njega nadajući se da će brzo svršiti. d**gom sam gutala kurac pokušavajući mu uhvatiti pogled. Jebač straga navlačio me je kurac poput igračke, mazao me brzim pokretima iskusnog jebača. ''Koja sam ja kurva'', pomislila sam i nastavila miješati guzom. Propeo sam na mene i sjurio mi kitu što je dublje mogao, a frajer kojem sam pušila iskusno mi je gurnuo kitu duboko u grlo, čisto da zašutim i da ne stenjem.
Izvršili su zamjenu. Zajahala sam tvrdu kitu i jahala finim sitnim vezom dok me je d**gi šamarao kitom po licu. Guza mi je bila vrela ali dobro podmazana.
''Dosta ste je ševili, ljubomorna sam'' uzviknula je Mirta. Ugasila je cigaretu u pepeljari, uhvatila dečke za ruku, kao malu djecu i povela ih u d**gu sobu.
''Sad će se teta Mirta zabavljati, rupa mi je vrela i želim da je napunite do vrha, jel to jasno momci?'' naredila je Mirta.
''Silvi draga, dođi gledati kako se to radi, pa moraš naučiti kako biti kurva, ona prava'', rekla je Mirta uhvativši dečke za isukane kurčeve lagano ih natežući.
''Uf, što ovo volim'' nasmijala se Mirta
100% (6/0)
 
Categories: AnalFetishShemales
Posted by planinar80
1 year ago    Views: 187
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
10 months ago
silvice dušo, obožavam tvoje priče. volio bih ti ispuniti fantazije...
1 year ago
extra
1 year ago
cool!!!!