Skriveni svijet iza zaključanih vrata 2 - inicijac

Tjedan je bio užasno dosadan, jedan od onih kada se čovjek ne može pomaknuti a da ga nečije oči ne prate i tjeraju na rad. Sjedila sam pred kompom i čekala, čekala nešto...
Stigla je poruka od jedne dobre poznanice, transice za koju već dugo nisam znao gdje je i za koju sam mislio da je prestala biti aktivna.
Kroz lagano dopisivanje malo smo se nasmijali i porazgovarali. Iako se nikada nismo upoznale mislio sam da je poznajem cijeli život. Mirta je bila fufa do jaja i kad mi je opisivala svoje zgode kita mi se dizala na prvu, odmah. Vrlo brzo prešla je na svoj plan, naime imala je već neko vrijeme redovnog jebača koji se zaželio nečeg novog. Naravno, kao i kod svakog muškog poželio je trpati u novu rupicu. Mirta mi je dala adresu i rekla da se pojavim ako želim i da ćemo se zabaviti.
U četvrtak sam bila prestravljena, u nedoumici jer dugo nisam imala kurac, u petak sam već pregledavala tajni pretinac u ormaru i gledala što ću obući, u subotu sam već bio u automobilu vozeći se prema adresi.
Poslao sam sms i ušao u već otključani stan...Mirta mi je nemarno mahnula rukum i vratila se pušenju debelog kurca koji je virio iz napola otkopčanih hlača, ogromnog bradatog tipa. On se zadovoljno smiješio, pušio cigaretu i uživao dok je ga je Mirta gutala cijelog. Otišao sam u d**gu sobu, tresao se i polako iz kofera izvlačio robicu, namjestila sam crnu periku, polako navukla sexy ča**** koje sam nedavno kupila, uvukla se u crvenu kratku suknju i tange...crne čizmice su bile friško nalakirane...uskočila sam u njih i kao profesionalka nanijela droljastu šminku...
Izašla sam i sjela pokraj njih čekajući naredbe...Mirta se ustala i predstavila svog jebača. Tip se ustao i rekao Mirti da me pokaže.
''Ha, jel ti se sviđa kujica'' - rekla je Mirta.
Tip me je samo promatrao i lagano se oblizao, što me je uplašilo. Mirta je kao i uvijek prema opisima bila u koža-lateks kombinaciji u vrlo droljastom korzetu i duge plave valovite kose. Profesionalka, prava tv fufa koja je gutala muškarce s lakoćom, a guza joj je bila istrenirana za gotovo sve.
''Sad ćemo mi od naše drage Silvie napraviti poslušnu kurvu'', rekla je Mirta.
''Ajde Silvice, pokaži svoju rupicu'' rekla je. Odmah sam se namjestila i pokazala sveježe izbrijanu rozu rupicu.
''Bravo'' takvu te volim rekla je Mirta. ''Sad uzmi kremicu i pripremi se''.
Dok je ona kleknula i stpala još uvijek tvrdu kurčinu u usta, ja sam pripremala svoju rupicu, nježno sam prstima gurala kremicu duboku unutra i podmazivala ljubavni tunel. Gledala sam potajno kako Mirta priprema jebača za njegovu inicijaciju, za jebanje s dvije tv kujice.
''Ustani'' rekla je Mirta. ''Sad je tvoj, haha, šalila sam se, sad si njegova''.
Bradati frajer uhvatio me za vrat i stisnuo dolje na koljena. Promatrala sam njegovu kurčinu i odjednom se oslobodila. Uhvatila sam kitu i polako počela sisati debelu glavu kite. Lizala sam, gutala sam i gušila sam, no jednino što sam htjela je da on bude zadovoljan, neka tamo muškarčina koju ne zanimam ja, nego rupa koju će razvaliti i koju će napuniti do vrha spermom. On se smijao dok sam klečala i pušila.
Ruž mi se razmazao, a sa strane dolazile su jasne upute moje frendice Mirte koja mi je govorila točno što da radim. Naravno, slušala sam, jer to droljice rade.
Mirta je prekrižila noge, natočila si vino i pušila cigaretu dok se bradati majmun zabavljao sa mnom.
Uhvatio me je i bacio na krevet. '' Raširi noge, pičko'', rekao je dubokim glasom.
Raširila sam noge i čekala njegovu debelu ruku i prste u lateks rukavicama da mi pregleda rupicu.
''Mmmmm, fino''. Prinio je svoju debelu kurčinu i polako mi pokušao ugurati vrh.
Zacvilila sam dok je polako ulazio. Osjetila sam toplinu i bol, zažmirila sam i čekala da mi ga nabije do kraja. Ulazio je polako i širio mi guzove. Mislila sam da nikada neće ući, a onda ga je nabio do kraja. Osjetila sam njegova jaja kako se klate dok je fino ulazio u moju već sada rascvjetalu guzu. Mazao me je kao iskusni jebač. Počela sam uživati i sama se već nabijajući. Izvadio je kitu, dodatno je podmazao kondom, okrenuo me i sprašio mi kurčinu duboku u utrobu, uzimao me je čvsto i bez stajanja.
''Dobro'', rekao je, ''a sad ću ti pokazati tko je frajer'' rekao je.
Sjela sam na njegovu kitu, nabijala se i gledala ga u oči dok me je nazivao prljavim imenima...kurvo, droljo, jebačice, mala nabijačice...
Skakala sam gore dolje na tvrdoj kiti i bila savršena.
''Opa, pa mala je prešla u prvu ligu'' rekla je Mirta i lijeno otpuhala oblak dima u zrak.
Kleknula ja pored mene, zajedno smo gutale i lizala kitu dok nas je zalijevao vrelom spermom.

''Mala'', rekla je Mirta, ''idući vikend si slobodna?. ''Sljedeći tjedan su dvojica na redu. - glasno se nasmijavši.
Legle sam na pod, friško pojebana, pogledala u Mirtu i rekla ,,Naravno, draga, Silvia stiže.
100% (9/0)
 
Categories: AnalFetishShemales
Posted by planinar80
1 year ago    Views: 131
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 months ago
prava si kurvica Silvia :)
1 year ago
kita mi se digla do neba! odlična priča...
1 year ago
Wau koja prica,uzbudjujes me mnogo!!!
1 year ago
Bravo! Svaka ti cast na prici!bas je uzbudljiva!Jedva cekam pricu sa dvojicom, kroz jedan tjedan!