Skriveni svijet iza zaključanih vrata 1 - Hotel

Drhatale su mi noge dok sam nervozno sjedila sama u hotelskoj sobi čekajući frajera, ne znam što me natjeralo na taj čin ali eto me ovdje, čekam...čekam kurčinu.
Već neko vrijeme oblačio sam u žensko...godine gledanja u zgodne i lijepo sređene kujice u gradu učinile su svoje...želio sam to i ja. U početku samo pokoja krpica i to je to. Nedavno mi je poštom stigla crna perika, kožna kratka haljina i seksi ča****. Obukao sam to i u isti trenutak poželio biti jeban. Stvorio sam profil na netu i dao se u dopisivanje i igru...
I, eto me ovdje, u hotelskoj sobi, nervozno pušeći cigaretu prethodnu umrljanu crvenim kurvinjskim ružem, crna kratka perika, haljinica, gaćice, seksi ča**** i cipele na visoku petu...o moj Bože dobit ću kurac po prvi put. Svaki korak u hotelskom hodniku odzvanjao je kao posljednji. Čekala sam da lik koji mi je prethodno samo rekao da zna kako s curimama kao što sam ja i da ima karinu.
Gledala sam danima video uradke tv sekica s neta što rade; pušenje, gutanje, proždiranje kurčina, nabijanje na kite dok frajeri drkaju sa strane, podmazanih šupčića činile su mi se kao kraljice, kraljice perverzija, svega onoga što volim i sam...
Netko je pokucao i s laganim pokretom otvorila sam vrata...tip je bio zgodan i visok, ne odveć lijep, ali koga briga kada sam ovdje samo zbog njegove kurčine.
U trenu sam se narajcala i postala netko d**gi, postala sam Silvia, kurvica za pražnjenje jaja. Sjeo je pored mene i gledao me.
''Opa, pa ti se prava mala droljica'' - rekao je.
Otpušila sam cigaretu, nespretno je ugasivši u pepeljari.
''Voliš takve male droljice, je li?'' - odgovorila sam.
Izvadio je kurčinu iz hlača i rekao da kleknem. Bacila sam se na koljena i gurnula si kurac duboko u grlo, sisajući mu nabrekli glavić. Obruč od ruža prekrivao mu je kurčinu.
''Fino pušiš'', rekao je, ,, sigurno ti je to prvi???''
Kimnula sam samo glavom i nastavila pušiti, bolja je kita od Walter Wolfa sigurno.
Odjednom sam se našla na njemu, podigao me je, skinuo mi gaćice i stavio prst u guzu.
Nećkala sam se,ali me brzo vratio u kurvinjski film.
Namazao mi je guzu i postavio me na vrh kurce.
''Budi nježan'', rekla sam ,,prvi mi je put''
''Zašuti i jaši, pičko'' Sterao mi je kurčinu ravno u utrobu, šireći mi guzove. Svaki njegov zamah bio je kao udar tsunamija, dok mi je guza bila vrela poput vulkana. Jahala sam i gledala ga u oči, rajcao me bezobraštinama...,,kurvo, fino jašeš, ajde mala da vidim što znaš, uzmi ga, eto ga cijelog'', jednostavno me razbijao.
Okrenuo me zatim i uzeo straga, navukao me poput kondoma ulazeći malo lijevo malo desno, šireći mi guzni otvor, moju slatku pičkicu. Popeo se gore i zabio mi kurac do jaja, prethodno ga izvadivši van... vadio ga je i umakao, dok sam ga molila da ne staje.
Izvukao je kurac iz mene i rekao da ga obližem, pušila sam ga i bila sretna jer sam znala da je tek počeo...kakvog sam to jebača našla.
Legla sam na krevet, digla noge u zrak, frajer je uletio, navukao me još dva tri puta i stpao mi kurčinu u grlo da progutam vruću spermu...zakopčao je hlače, izašao iz sobe i otišao.
Sredio sam si šminku, namjestio haljinicu, popravio kosu, zapalio cigaretu dok me je u ogledalu gledala Silvio i rekla ,,bravo, vidiš da možeš biti drolja za natezanje''
Otpuhno sam oblak dima u vis i razmišljao o idućem vikendu, novom jebaču, novom frajeru i novoj jebačini...
100% (9/0)
 
Categories: AnalFetishShemales
Posted by planinar80
1 year ago    Views: 276
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
11 days ago
nisi jedina :)
1 year ago
divan osjecaj!!!
1 year ago
super prica!
1 year ago
Odlicna prica!Izdrkala sam citajuci je ;-)