zondags avontuurtje

Zondags avontuurtje

Het is zondag 29 juni 2014, de dag dat Nederland op het WK moet aantreden tegen Mexico.
Aangezien ik niets om voetbal geef probeer ik via Bull een date met andere niet voetballiefhebbers te regelen, na een tijdje chatten tref ik biman58 uit Eindhoven, een man met een lekkere pik zoals ik kan zien op zijn profiel.
Hij had wel interesse in een geile date en wilde me graag neuken en liefst ik gekleed was als geile travohoer, we spraken zijn kledingwensen door en spraken af om 17:15 op een bekende plek in Eindhoven waar ik tussen de struiken zou rondlopen als travohoer, hij zou komen op zijn blauwe scooter en me lekker diep neuken. Zo gezegd zo gedaan, ik spoelde me goed thuis, kleedde me zover als mogelijk was, trainingspak erover aan en op weg naar de afgesproken locatie. Daar aangekomen parkeerde ik mijn auto en liep met rugzakje met daarin mijn laarzen, condooms, enz. de paadjes tussen de struiken door tot ik uit zicht was van de openbare weg, daar deed ik mijn laklaarzen aan, trainingspak uit en zo liep ik uiteindelijk als travoslet over de paadjes op zoek naar mijn date, het was stil daar dus kon de scooter wel horen aankomen en besloot te wachten.
Na een half uur nog steeds geen date, weer een faker dus, ik ben nog een kwartier extra gebleven maar er kwam helaas niemand, blijkbaar vinden mensen het leuk om dit soort fake afspraken te maken, ik heb er mijn buik aardig van vol maar we laten de moed niet zakken.
Ik Besloot om gekleed naar ander cruisegebied te rijden, de wedstrijd nederland-mexico was inmiddels begonnen en was erg rustig op de weg, ook bij de cruiseplek was niemand te zien dus besloot nog maar een paar foto’s te maken inmijn travo-outfit. Ik had mijn tablet bij me en begaf me op Skype, je weet nooit. Op Skype trof ik een bekende “klant” die wel zin had in een geile pisdate. Ik ken hem al langer, is een erg betrouwbare man en erg geil dus had wel oren naar een date, ik sprak met hem af dat ik even snel naar huis zou gaan om zijn voorgeschreven outfit te gaan halen en spraken om 19±3/ af op onze vaste plek in het bos.
Daar moest ik om 19±30 naakt klaarzitten op handen en voeten met mijn kont in de lucht met verder alleen rubber masker op, in mijn kut een speculum zodat mijn kut goed openstond. IK was op tijd weer terug in het bos en liep naar onze vaste plek en installeerde me zoals afgesproken, speculum in kut, kut omhoog en wachten op wat gaat komen. Hij kwam al snel en ik zat klaar, poppers in mijn hand.
Hij ging achter me staan, ik nam een diep snuif poppers en al snel voelde ik een lauwwarme straal mijn openstaande kut in gaan, heerlijk voelde dat. Hij piste mijn kut lekker vol. Daarna liep hij naar voren, richtte zijn pik op mijn gezicht en de straal pis spoot recht mijn mond in, ik werd er erg hoerig van en wilde meer, ik snoof nog keer diep aan de poppers en de volgende lading pis verdween in mijn openstaande kut, meer en meer pis volgde, over mijn rug, mijn kont, alles was heerlijk nat van zijn geile pis.
Ik pijpte tussendoor zijn fier overeind staande heerlijk pik en weer kwam er pis uit, het leek niet op te raken. Ik pijpte en pijpte en ja daar kwam zijn heerlijke warme sperma uit zijn pik, ik likte zo goed als ik kan alles op mmmm een traktatie. Helaas kwam er een einde aan deze geile date en hij liet me naakt achter, nat van het sperma en de pis. Ik moest even bijkomen van deze geile date, droogde me af en kleedde me weer aan en liep terug naar de auto en ging voldaan naar huis.
Nu maar wachten op de volgende date met deze geile vent, kan mij niet vaak genoeg zijn, volgende keer zet ik mijn kut nog verder open voor zijn heerlijke pis, misschien ook wel geil pismasker op, zal eens goed gaan kijken naar mooie watersport accessoires voor volgende geile dates, jij nog ideeën laat maar horen.

PIGSLAAF

100% (2/0)
 
Categories: BDSMFetishGay Male
Posted by pigslaaf
8 months ago    Views: 875
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
6 months ago
mooi einde toch nog !!!
7 months ago
nou en anders ik wel
Rene_is_g...
retired
7 months ago
Lekker. Ik wil je ook best een keer vol pissen.