CHATCAMSESSIE MET DE MEESTER

Zaterdagmorgen (26/11) had ik weer een camchatsessie op msn met de Meester, ik moest naakt klaarzitten met natuurlijk mijn halsband om, verder mijn tepel opgepompt en mijn ballen en pik opgepompt. verder moest de neukmachine klaar staan, poppers, dildo's en klemmen.
Toen de Meester online kwam maakten we kontakt, ik had grote cylinder op mijn pik en ballen en 2 kleine cylinders op mijn tepels staan, deze had ik inmiddels al een kwartiertje erop staan en waren al redelijk groot echter de Meester wilde dat ik nog meer lucht uit de kleine cylinders zoog en mijn tepels werden nog verder uitgerekt en werden groter. de druk in cylinder was heftig en snoof zo nu en dan eens aan de poppers om dit goed te kunnen doorstaan.
Na een tijdje mocht ik de cylinder van mijn ballen en pik afhalen, mijn ballen waren groot en opgezet en bungelden vrolijk rond, ik had tijdens het pompen een rubber lul en ballen rubber aan gedaan waardoor ballen extrastrak eronder uit hingen.
Ik moest gelijk mijn meest heftige verstelbare alligatorklemmen pakken en deze meteen op mijn tepels zetten als ik cylinder eraf trok, ik trok eerst de linker cylinder eraf, de tepel was lang en dik en zetten meteen de klem erop, ik had hem redelijk ver opengezet maar toch klemde hij meteen fel en een lichte pijnscheut trok door mijn tepel, ik nam snuif poppers en begon de klem verder dicht te draaien zodat hij meer en meer klemde. Dit herhaalde ik voor de rechter tepel en toen beide klemmen erop zaten nam ik weer snuif er draaide beide klemmen beetje bij beetje verder dicht. pfffffff het blijven heftige maar zeer mooie klemmen. Ik kan de pijn die ze bezorgen tegenwoordig goed verdragen maar je blijft ze scherp in je tepels voelen drukken. Na nog wat snuiven poppers doen de verstelbare schroeven op de klemmen niets meer de klemmen staan met volle kracht op en in mijn tep[els te drukken, de scherpe metalen tandjes dringen zich in mijn tepel zonder wondjes te veroorzaken.
Nu was mijn piggenkut aan de beurt, ik moest mijn kut goed invetten en we begonnen rustig aan wat dildo's in mijn kut te duwen, om de kutspier te laten wennen moest ik een kleinere butplug in en uit mijn kut doen, 20x, hierna was het de beurt aan een dildo met grote bolle knop om dit te herhalen. Nu mijn kut wat gewend was aan dit in en uit bewegen moest ik de neukmachine klaar zetten. Ik pakte de neukmachine en zetten daar een middelgrote zwarte dildo op, ik vette de dildo goed in en probeerde de dildo in mijn kutje te krijgen, na wat geworsteld en verschuiven van de neukmachine lukte dit en kon de neukmachine zijn werk doen, mijn kut werd heftig doorboord en ik ontkwam er niet aan om mijn kont mee heen en weer te bewegen wat de Meester onplezierig stemde, de neukmachine moest zijn werk doen en de meester wilde dat ik mijn kont stil hield zodat de dildo zich diep in mijn kut kon rammen.
IK nam weer poppers en probeerde zo stil mogelijk te blijven zitten terwijl de tepelklemmen nog steeds hard in mijn tepels knepen. Het lukte niet helemaal om mijn kont stil te houden, maar ging nu redelijk. De Meester wilde ook het in en uit mijn kut gaan van dildo trainen om zo de kringspier goed te laten wennen. helaas ging dit niet met die lange erg flexibele dildo en enigste alternatief wat ik nog had was de beginnersdildo die mooi recht is en redelijk stijf. Deze erop gezet en training kon beginnen, ik vette de dildo in en ging weer op mijn knieeen voor de machine zitten, de dildo gleed redelijk soepel mijn kut in en liet de machine in een rustig tempo mijn kut doorboren, na een minuut moest ik snelheid hoger zetten en in een flink tempo werd mijn kut uitgeragd, ik nam wat poppers en voerde de snelheid meer en meer op, ik had gevoel dat de dildo mijn kut compleet verwoeste maar het was heerlijk, de dildo vloog uit mijn kut en ik lag schokkend op de grond. Dit herhaalde we diverse malen waarbij de poppers niet ongemoeid bleven en mijn Meester mijn keer op keer door de machine uit liet wonen.
Tussen door moest ik ook nog een gewicht aan mijn klemmen hangen waardoor deze nog heftiger aan mijn tepels trokken, het kon mijn allemaal niets schelen, ik was beregeil en hoerig geworden van de training en liet me keer op keer uitraggen door de machine tot ik weer schokkend van pijn en genot op de grond lag. Het idee dat in Amsterdam mijn Meester me zo op zijn scherm zag maakte me een echte pig en ik voelde me erg onderdanig.
Ik moet op zoek naar wat extra dildo's voor de machine om goed mijn kut te kunnen trainen voor een volgende live sessie met de meester. Ik mocht mijn tepelklemmen afdoen wat een heftige pijnscheut veroorzaakte en de indrukkingen van de scherpe tandjes waren goed zichtbaar, het mooie van de klemmen is dat ze heftig zijn en goed grip hebben maar geen wondjes veroorzaken, een erg goede aankoop van mijn Meester.
De sessie met Meester was afgelopen, de Meester had het nog druk met wat andere zaken en we sloten af, mijn kut stond in brand en was heerlijk ingevet dus ik probeerde nog even mijn nieuwst dildo van bijna 7cm doorsnede en na een snuif poppers zakte ik over deze dildo heen, dit was eerste keer dat ik deze dildo kon hebben, het was een heerlijk gevuld gevoel en tegelijkertijd erg heftig uitgerekt gevoel. Ik haalde dildo er weer uit en kon heerlijk bijkomen onder genot van wat geile filmpjes op xtube.
De hele avond heb ik mijn kut gevoeld en dacht ik aan de Meester.
xxx Kinkyboy67

100% (0/0)
 
Categories: Gay Male
Posted by pigslaaf
1 year ago    Views: 17
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments