Geile belevenis op parking industrieterrein.

Gisteren was ik aan chatten als travoslet op Bullchat toen ik na tijdje een berichtje kreeg van een Trucker die op parking van een industrieterrein in buurt van Eindhoven stond en wel zin had ik geile travoslet.
We chatten een tijdje met elkaar en al snel was duidelijk dat hij me wilde neuken, wel safe en dat hij bij een bekende collega stond die ook wel mee wilde doen. We chatten even over mijn voorkeuren en ik stuurde wat extra foto’s. Uiteindelijk kwam het tot een deal, ik zou om 01:00 uur bij zijn truck zijn een rode truck met witte oplegger. Ik moest wel gekleed als travo verschijnen met mijn rubber masker met paardenstaart, verder moest ik me uitgebreid spoelen, mijn kut al goed invetten, cockring om en tepelklemmen aan. Moest voldoende condooms meenemen en poppers.
Het was inmiddels tegen 12 uur dus ging me vast uitgebreid douchen en spoelen om in ieder geval goed clean te zijn. Na een grondige douche en spoelbeurt ging ik me omkleden. Ik moet eerlijk bekennen dat ondanks mijn ervaring ik toch wel wat zenuwachtig was.
Het was kwart voor 1 en vol goede moed ging ik als travoslet van huis, hopelijk geen alcoholcontrole zoals paar jaar geleden. Hahaha.
Uiteindelijk kwam ik aan bij industrieterrein en achterin in een rustige hoek stonden een drietal trucks waarvan 1 de truck was die het moest zijn. Ik reed erheen en parkeer mijn auto langs de truck, de man kwam uit zijn cabine en dirigeerde me meteen naar de achterkant van oplegger. Deed de deur open en moest achterin kruipen, even was ik van de wap, moest ik dit wel doen ?
Tegelijk kwam er nog een man aanlopen, dit was tweede persoon zoals in chat al was aangegeven. Voor ik het wist stonden we achter in een half lege oplegger en had ik de eerste pik al in mijn bek en al snel volgde een tweede. En tot mijn verrassing was er ineens ook een derde trucker.
Ik moest mijn meegebrachte condooms op een pallet leggen, flink aan de poppers snuiven en voorover bukken. En ja ik werd snel en enigszins hardhandig gepenetreerd door een gelukkig niet al te dikke pik. Heftig werd ik geneukt en regelmatig werd de popperfles onder mijn neus geduwd. Ze hadden snel door dat ik hier erg hoerig van werd. Ik werd zo 1 voor 1 door de mannen geneukt, de derde man had een redelijk dikke pik die ik nu nog voel maar ik was te geil en wilde meer en harder. Ondertussen werd ik enigszins provisories vastgebonden met een bezemsteel als spreidstok tussen mijn benen en hier en daar wat spanbanden. Ik voelde me een echte slet, dit had ik nog niet eerder meegemaakt, drie mannen die me flink doorneukte in bek en kut.
De eerste kwam al redelijk snel klaar en spoot zijn zaad in condoom terwijl zijn pik nog heerlijk in mijn kut zat, ik voelde duidelijk zijn pik schokken. De andere twee gingen nog even door en werd in beide gaten tegelijk geneukt en voor ik wist voelde ik een hevige spermastroom mijn keel in spuiten. Ik was beregeil dus ik slikte het meteen door. Mmmmmmm. De derde man stootte nog even flink door en hij spoot ook heerlijk in condoom in mijn kut.
Ik was nog niet vaak zo als een slet doorgeneukt. Ik was drijfnat van het zweet, ik kreeg flesje water en ging terug naar auto waar ik ter plekke me ontdaan heb van mijn travouitrusting, ik had het bloedheet, het water liep echt in straaltjes over mijn gezicht. Ik trok korte broek en shirt aan en ging voldaan met een open geneukte kut naar huis om lekker te douchen.
Een belevenis die absoluut de moeite waard was en hopelijk zich vaker gaat herhalen. (dus trucker, als je dit leest dan weet je nu ook mijn mailadres (slet1967@gmail.com)

50% (2/1)
 
Categories: Gay MaleShemales
Posted by pigslaaf
1 year ago    Views: 267
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
lila_sub
retired
4 months ago
kom je ook wel eens bij rendac?
1 year ago
lekker geil verhaal inderdaad, jammer dat je geen foto's hebt.
1 year ago
dank je
1 year ago
mmmm heerlijk verhaal