op bezoek bij 2 tops

Op bezoek bij 2 Tops
Na langdurig contact via chat en Gayroyal berichten was het eindelijk zover dat er een afspraak was voor een date met twee Tops waar ik al langer via sites en chat contact mee had.
Ik werd opgedragen om gekleed in rubberen lieslaarzen (waaders), jockstrap, bodyharnass, halsband, oud shirt en mijn lange leren jas te komen naar een adres in Weert waar ik in deze kleding uit mijn auto moest stappen en voor deur moest gaan staan.
Na thuis gespoeld te hebben en mijn kut al vast wat opgewarmd te hebben heb ik me omgekleed en ben in auto gestapt, geil om zo gekleed de auto in te moeten. Na half uurtje rijden kwam ik aan op de bestemming en parkeerde mijn auto voor de deur. De deur ging al open en ik stapte in mijn hoerige outfit uit de auto en liep naar binnen waar ik na mijn Jas uitgedaan te hebben meteen bij mijn tepels gepakt werd. Mijn shirt werd bruut van mijn lijf gescheurd en ook mijn jockstrap was al snel uit.
Ik werd op mijn knieën gedwongen en al snel had ik een prachtpik in mijn slettenbek en stond de andere met een prachtexemplaar achter me toe te kijken. Even later kwam hij erbij staan en had ik ook de andere pik in mijn slettenbek hangen. Na tijdje heerlijk aan beide pikken en ballen gelikt en gezogen te hebben moest ik gaan staan en werd ik door één van de mannen stevig vastgepakt met mijn armen op mijn rug, ik kon geen kant op en mijn tepels werden goed onderhanden genomen.
Ook kreeg ik poppers toegediend en werd er extra hoerig van, ik wilde die pikken en pakte ze maar werd meteen bestraft en nog steviger vastgepakt en mijn tepels moesten het ontgelden. Ook mijn pik en ballen werden stevig vastgepakt en werd zo in bedwang gehouden.
Ik werd losgelaten en werd naar boven gedirigeerd waar ik op een zolder kwam die ingericht was als speelzolder, er hing een sling, stond en bok en er was ook een takel aanwezig. Ik werd meteen in de sling gelegd en mijn ballen werden stevig afgebonden met een touw. Ook kreeg in polsboeien om en zo lag ik al snel met mijn kut in de aanbieding in de sling. Het duurde dan ook niet lang of ik werd door een heerlijke dikke pik geneukt, harder en harder beukte hij zijn stijve pik in mijn slettenlichaam. Ondertussen werden mijn tepels en pik en ballen bewerkt door andere man die tevreden toekeek hoe ik bruut geneukt werd. Ik kreeg weer poppers toegediend en werd hoeriger en hoeriger en bood mijn kut uitdagend aan.
Na tijdje stopte hij met neuken en werd ik via het touw om mijn ballen uit de sling getrokken en op mijn knieen gedwongen om beide pikken langdurig te likken en pijpen, ook hierbij hadden mijn tepels het weer zwaar te verduren en werd ook gedwongen de tepels van een van de tops te zuigen en knijpen. Zo ontstond er een soort knijpwedstrijdje met een van de tops, ik wilde niet verliezen maar had het zwaar.
Uiteindleijk werd ik hardhandig over de bok gelegd enmeteen verdween weer de pik van de eerste top inmijn inmiddels wijdgeneukte kut. Mijn kut droop van glijmiddel en geiligheid. Terwijl ik geneukt werd bood de andere top zijn keiharde [pik aan in mijn bek en zo werd mijn slettenlijf gevuld door twee pikken die beiden flink in beide gaten stootte. Ik werd diep in mijn kut geneukt, leek wel of hij zijn ballen erbij in stopte, herlijk hoerig werd ik er van en drukte mijn kont goed naar achter tot ik uiteindelijk bijna niet meer op mijn benen kon staan, ik werd weer op mijn knieen neergezet en al snel kreeg ik van de eerste top de volle lading inmijn gezicht en slettenbek. Toen werden mijn tepels nog eens goed behandeld, het was duidelijk een tepelgeile top want hij wis van geen ophouden. Ook mijn pik en ballen meosten het ontgelden en ineens spoot hij zijn lading over mijn pik.
Ik was compleet uitgewoond en de twee tops keken voldaan naar mijn slettenlijf en sloegen nog paar keer met handen en zweep over mijn kont en rug.
We gingen weer naar beneden, ik deed mijn jockstrap weer aan en mijn leren jas over mijn blote natgespoten slettenlijf, we namen afscheid en zo stapte ik naar buiten en in de auto en reed voldaan weg. Tijdens de sessie was door alle geilheid nauwelijks tijd om foto’s te maken en dus besloot ik onderweg nog wat foto’s te maken in de sneeuw, dit had ik tenslotte dit jaar nog niet gedaan en zou een mooie afsluiting zijn van een geile avond.
Hopelijk volgen er meer ontmoetingen met deze tops want volgens mij hebben ze nog heel wat in petto.

Xxx Kinkyboy67
pigslaaf@hotmail.nl

100% (5/0)
 
Categories: Gay Male
Posted by pigslaaf
1 year ago    Views: 157
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
geil verhaal