douchedate

Ik had vandaag een afspraak gemaakt met een heerlijke leeftijdgenoot via een chatsite om een pazar uurtjes bij hem langs te komen voor lekkere sex.
Uiteraard had ik me van te voren goed gespoeld en gewassen want hygiëne staat voorop. Op de afgesproken tijd belde ik met een warm gevoel aan en de deur werd opengedaan door een aardige vitale vent in zijn badjas. Na alkaar begroet te hebben nodigde hij mij uit binnen te komen en plaats te nemen op de bank in de woonkamer. Hij ging de keuken in om koffie in te schenken en kwam toen terug met twee dampende mokken die hij op de salontafel zette. Zijn badjas viel een beetje open en ik ving een glimp op van zijn heerlijke lul. Bij mij in het kruis begon het ook al te groeien en je kon duidelijk de bult zien zitten.
Hij ging in een stoel tegenover me zitten en we praatten wat over koetjes en kalfjes terwijl we onze koffie opdronken. Ik kreeg al een behoorlijke stijve en af en toe drukte ik hem wat terug maar daar werd hij alleen maar stijver van.
Het viel hem denk ik ook wel op want hij keek ook regelmatig naar mijn kruis.
Na de koffie vroeg hij of ik het zag zitten met hem om te sexen en toen ik het beaamde zij hij dat hij ook wel wilde.
"We gaan eerst maar eens even douchen" zij hij terwijl hij opstond en zijn badjas losmaakte. Ik kon nu duidelijk zijn pik zien die halfstijf vooruit stond en waar de voorhuid al voor de helft over de eikel heen was. Eronder zat een mooie balzak waar twee heerlijk grote ballen inzaten. Ook ik stond nu op en trok snel mijn kleren uit. Toen ik geheel bloot voor hem stond kon ik me niet bedwingen en voelde even aan zijn heerlijke pik. We gingen naar de douche die gelukkig vrij groot was zodat je er met gemak met z'n tweeën in kon.
Hij draaide de waterkraan open en het water had meteen al een heerlijke temperatuur. We pakten wat douche shampoo en begonnen elkaar heerlijk in te zepen. Hij draaide zich nu om en vroeg of ik zijn rug wilde doen. Ik zeepte zijn rug in en voelde dar mijn eikel af en toe tegen zijn billen aankwamen. Ineens voelde ik dat hij zijn hand om mijn lul deed en me langzaam begon af te trekken. Ook ik liet een hand naar zijn voorkant gaan en begon zijn balzak te masseren en zacht met zijn ballen te spelen. Hij draaide zijn hoofd iets naar mij toe en zonder wat te zeggen begreep ik dat hij wilde zoenen. Ik sloot mijn lippen over zijn mond, duwde mijn tong naar binnen en begon hem hevig te zoenen.
Onze tongen begonnen een wild spel te spelen en ik werd er beregeil van.
Af en toe moesten we even stoppen om goed adem te halen en de ene keer zoog ik op zijn tong en de andere keer hij bij mij. Onderwijl drukte ik mij pik tegen zijn bilspleet aan en af en toe voelde ik mijn eikel tegen zijn gaatje aandrukken en er een stukje in gaan. Dat ging vrij gemakkelijk omdat we allebei goed glad waren van de zeep. Hij ging nu een klein beetje voorover staan en drukte zijn kontje naar achteren. Ik streelde zijn billen en stok ze zachtjes van elkaar. Ik ging nu op mijn knieën achter hem zitten en keek naar dat prachtige mannenkutje. Een beetje gerimpeld en bruinig. Ik trok zijn billen nu goed van elkaar en stak mijn tong tegen zijn neukgrotje. Ik begon hem nu lekker te rimmen en liet mijn tong steeds dieper in zijn anus gaan. Hij smaakte heerlijk en rook ook heerlijk fris door al die zeep.
Hij draaide de waterkraan dicht en zei dat we beter de kamer in konden gaan. Vlug droogden we elkaar af en allebei met een stijve liepen we naar de kamer waar we op de bank plaatsnamen. Hij begon me nu te pijpen en het was een geil gezicht om zijn hoofd op en neer te zien gaan en de natte geluiden te horen.
Ik gebaarde hem dat ik ook wilde pijpen en hij kwam nu over mij heen liggen zodat we in de 69 positie waren. Ik pakte zijn lul en trok af en toe zijn voorhuid over de eikel heen en weer en zag een grote druppel uit zijn pisbuis komen die ik er meteen vanaf likte. Nu begon ik hem ook heerlijk te pijpen en zoog aan zijn pik dat het een lieve lust was. Ik trok nu mijn benen omhoog en voelde dat zijn hoofd richting mijn kontje ging. Ineens voelde ik zijn tong diep mijn anus ingaan en hij begon me heerlijk te rimmen.
Ik hield het bijna niet meer en vroeg hem of hij mij wilde neuken. Hij klom van mij af en ik bleef in dezelfde positie liggen met mijn benen ver uit elkaar en mijn kontje omhoog. Hij nam nu plaats tussen mijn benen en ik voelde zijn eikel tegen mijn kutje aandrukken en er langzaan verder ingaan. Heel voorzichtig duwde hij nu verder tot zijn hele lul in mij verdwenen was. Nu wachtte hij even en begon me dan lekker langzaam te neuken; ik vond het zalig zijn pik heen en weer te zien en voelen schuiven. Elke keer dat zijn lul diep in mij zat voelde ik ook hoe zijn ballen tegen mijn billen aansloegen. Ik werd en bloegeil van en begon aan mijn pik te trekken en af en toe met mijn vingers zijn pik te voelen. Er zat heerlijk wit vocht aan zijn pik van het neuken in mijn kont dat ik lekker oplikte. Hij zei nu dat hij elk ogenblik kon komden en ook ik voelde mijn sperma in mijn ballen koken.
Ineens ging hij als een sneltein tekeer in mijn kutje en met een klein plofje trok hij vlug zijn lul er uit en spoot zijn warme sperma over mijn buik en pik heen. Toen hij uitgespoten was ging hij naast me liggen en ik likte en zoog de laatste druppels uit zijn heerlijke neukstaaf. Ik voelde nu dat ik ook ging komen en met zijn sperma over mijn lul heen begin ik harder te trekken.
Uiteraard gleed het nu lekker en werd zijn sperma er ook witter van en ik begon mijn vocht ook te spuiten. Het leek wel of er geen eind aankwam zoveel heerlijke sappen spoot ik over mijn borst en buik. Maar helaas, aan alle leuke dingen komt een einde en moe en voldaan bleef ik naast hem liggen uithijchen.
Na een paar minuten waren we weer op de wereld en ik tongzoende hem nog maar eens om te bedanken.
Het was een geslaagde date geweest en we spraken af dat dit voor herhaling vatbaar was.
100% (4/0)
 
Categories: AnalGay Male
Posted by pietertje111
3 years ago    Views: 690
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
hmmmm heerlijk verhaal
ben erg bischierig en zou ook zo wel willen worden ingewijdt.
wie wil me?
bert_3@live.nl
2 years ago
heerlijk geil verhaal, heb er een stijve van gekregen !
3 years ago
lekkerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kaalepittje
retired
3 years ago
mooi geil verhaal